Browser igra: Football identity
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Browser igra: Football identity
Sacekat' cete mene u prvoj ligi za koju godinu, dok obucim ove svoje 

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
gdje si to ti otisao ?Forster je napisao/la:Sacekat' cete mene u prvoj ligi za koju godinu, dok obucim ove svoje
ESSF-ova skola nogometaForster je napisao/la:Sacekat' cete mene u prvoj ligi za koju godinu, dok obucim ove svoje

Menadzer drugoligaša Tercena Unitedarelinho je napisao/la:gdje si to ti otisao ?Forster je napisao/la:Sacekat' cete mene u prvoj ligi za koju godinu, dok obucim ove svoje

@xinxee
Svjetski poznata

Moraš im u ugovor staviti ugovor do sljedeće sezone.SiamoNoi je napisao/la:Belmine,jel znas kako ste uspjeli potpisat igrača od 20.god?Meni i dalje neda da pošaljem ugovor.
Mislim da i tako ne mozeBelminM23 je napisao/la:Moraš im u ugovor staviti ugovor do sljedeće sezone.SiamoNoi je napisao/la:Belmine,jel znas kako ste uspjeli potpisat igrača od 20.god?Meni i dalje neda da pošaljem ugovor.

http://i.imgur.com/GQun0Lh.png
Za sezonu 22 niti ne mogu stavit.Koju god sezonu odaberem neće 

E ne znam, znam da je tako bilo prošle sezone ja mislim. 
Idemo RSF

Idemo RSF

Bit ću razočaran ne budete li me duplirali 

Kakvo je stanje u taboru RSFa pred ovu biti ili ne biti utakmicu?Drhti li ruka vec?Osjecate li pritisak?
Da ti ja iskreno kažem, ne znam. Jer još mi nisu odobrili da uđem na njihov forum, čekam administatora da odobri, tako da nisam u toku. A da li ću igrati, saznat ću valjda ubrzo.SiamoNoi je napisao/la:Kakvo je stanje u taboru RSFa pred ovu biti ili ne biti utakmicu?Drhti li ruka vec?Osjecate li pritisak?

Sretno.

To je i bilo planiranoAmar Osim:cuvaju atletika,a pustili razuma da igra

Šteta,šteta,šteta.Za*ebo sam ono na kraju i trebao sam bolje odigrat.Ali svejedno strašna utakmica.Sad samo da zadržimo ovu ozbiljnost (a trebali bi jer su se svi trgnuli u zadnje vrijeme) i eto nas konačno u prvoj.
Svaka cast Jadrane,lavovska borba,nije bilo prevelikih gresaka i jako disciplinovano ste odigrali.. 

Belmin klupa. 

@Arelinho
Aj vidi da mi potvrdite što prije prijateljsku u srijedu jer kaze Bosko da još jednom s vama provjerim pošto imate nekih reprezentativaca.
Aj vidi da mi potvrdite što prije prijateljsku u srijedu jer kaze Bosko da još jednom s vama provjerim pošto imate nekih reprezentativaca.
zar nismo potvrdili ovaj mec za srijedu ? :SSiamoNoi je napisao/la:@Arelinho
Edit:hajde na fid na chatu cemo pricati
Nadam se da veceras idete ispod 7 protiv Francuza pa da se vidimo vec u 1/4 finalu 
Ako se Francuzi skupe,a hoce jer igraju za prolaz,nece to iznad +3 ic.

Ako se Francuzi skupe,a hoce jer igraju za prolaz,nece to iznad +3 ic.
Kako ste prosli?
3:0 hladno dobiliSiamoNoi je napisao/la:Kako ste prosli?

Jel sa Hrvatima igramo ?
Daj mene na @Atletica, da ga u džep stavim.
Daj mene na @Atletica, da ga u džep stavim.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.