Safet Sušić - Pape

szlaja
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la szlaja » 19 sep 2010, 21:37

Za ovu Papetovu platu ima koliko hoces boljih od njega
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 sep 2010, 21:55

Aha i takvi ce da nas odvedu na velika prvenstva.Sta odvedu,ne samo odvedu vec i da osvojimo.
Plus sto ce svoju platu dati u humanitarne svrhe. 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 19 sep 2010, 23:32

harishp je napisao/la:Aha i takvi ce da nas odvedu na velika prvenstva.Sta odvedu,ne samo odvedu vec i da osvojimo.
Plus sto ce svoju platu dati u humanitarne svrhe. 8-)

Duhovito... :o :o :o

Ja se ne mogu sjetiti ni jednog losijeg trenera/selektora od Susica. Cak ni Nikic nije gori

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 sep 2010, 23:40

Nije duhovito vec ''realno''.
U istoj mjeri kao i pametovati za boljim trenerom a ovaj radije onomad metke skuplja po Tobagu ili maliju.
Ili mozda im bolju pasu cuske navijaca i psovanja bilo Zvezde bilo Aeka
A moze povecanja plate da vodi treceligaski klub ili onom drugom smanjenje plate u drugoj lgi.Ima tih potencinala masala jos pa bude se nastavilo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 20 sep 2010, 01:02

zmaj_Bosne je napisao/la:Mislim da je najbolje moguće rješenje za selektora BiH. Ima karizmu da nas odvede na EP 2012
moze nas on odvesti al na play-station-u :mrgreen: ..pape spasi nas i odlazi sto prije,molim te :mrgreen:
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 20 sep 2010, 11:56

doklegod je ovakva situacija u drustvu i drzavi, pa samim tim i u savezu, na selektorska mjesta ce dolazit neafirmisani i neiskusni ljudi (citaj: nesposobni), tako da smjena susica nista nece promjenit... jer i nakon susica ce doci neki drugi susic, koji nece ispunit' ocekivanja i kojeg cemo mi navijaci vjesat' nakon pobjede i poraza u kvalifikacijama.

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 21 sep 2010, 00:45

amho je napisao/la:doklegod je ovakva situacija u drustvu i drzavi, pa samim tim i u savezu, na selektorska mjesta ce dolazit neafirmisani i neiskusni ljudi (citaj: nesposobni), tako da smjena susica nista nece promjenit... jer i nakon susica ce doci neki drugi susic, koji nece ispunit' ocekivanja i kojeg cemo mi navijaci vjesat' nakon pobjede i poraza u kvalifikacijama.
Čuj neće promjeniti. Objasni mi onda kako su ovi ISTI igrači igrali PUNO BOLJE prije godinu dana, za to nije kriv ni predsjednik ni sekretar mjesne zajednice. Ne moramo mi pobjediti nikoga ali hoću da vidim igru koja ima glavu i rep.
Ali jok, kod nas se sve mora mijenjati iz korijena, ništa se od predhodnika ne smije dobro preuzeti ko da je to smrtni grijeh.

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 21 sep 2010, 01:00

[youtube][/youtube]

pogledajte video od 0:30 ...ja vam garantujem da Safet nema vise trenerskog znanja od legendarnog TLNovca. :mrgreen:

...i dok je pape selektor "prebacite na drugi program, jer cemo vas mi manje nervirati od fudbalske reprezentacije!" Daleko bilo kako se ovaj video (kao i x drugih) poklopio sa situacijom.

P.S. eeeh, da je njemu Djurina energija...

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 21 sep 2010, 01:06

cole-ch je napisao/la:[youtube][/youtube]

pogledajte video od 0:30 ...ja vam garantujem da Safet nema vise trenerskog znanja od legendarnog TLNovca. :mrgreen:

...i dok je pape selektor "prebacite na drugi program, jer cemo vas mi manje nervirati od fudbalske reprezentacije!" Daleko bilo kako se ovaj video (kao i x drugih) poklopio sa situacijom.

P.S. eeeh, da je njemu Djurina energija...
Đuro je za Safeta, Ferguson ;) Čojk fino objasnio šta treba radit' ''skači u šesnaesterac'' i nema da ga ne poslušaju a šta god da je Sale rekao igračima slabo da se to ispoštovalo i u jednoj tekmi do sad.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 sep 2010, 01:26

E pa dabogda vam Dzuro bio selektor a Nele glavni igrac u toj vasoj ekipi.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

SaltLakeDiajspora
Kontakt:

Post Postao/la SaltLakeDiajspora » 21 sep 2010, 01:43

Jao...poslije jedne slabo odigrane tekme mi okrenuli Susicu ledja. To je zalosno.

Koga bi htijeli da nas trenira? Ne bi volio biti bog u Bosni. :-(

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 21 sep 2010, 11:04

SaltLakeDiajspora je napisao/la:Jao...poslije jedne slabo odigrane tekme mi okrenuli Susicu ledja. To je zalosno.

pa nebih se bas slozio da je samo jedna losa u pitanju.. ;)
da je jedna u pitanju pape se nebi ovako mnogo kudio..eee daj Boze da je samo jedna u pitanju..
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

armageddon666
Kontakt:

Post Postao/la armageddon666 » 21 sep 2010, 11:15

SaltLakeDiajspora je napisao/la:Jao...poslije jedne slabo odigrane tekme mi okrenuli Susicu ledja. To je zalosno.

Hahaha samo poslije jedne xD Eh da je to tako ,svi mi bi bili sretni i nadali se mnogo boljem xD
-Ronaldo Luís Nazário de Lima-

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 21 sep 2010, 12:27

hahaha, cuj nakon jedne tekme... Kakvih se sve likova ovdje javi, i ne gledaju repku ali zele biti dio toga, hehehehehe.

Dabogda nam Djuro bio selektor, jer od ovog ne moze gore, sigurno.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 21 sep 2010, 12:30

I ti ga pretjera. Za vrijeme Sušićevog mandata samo smo jedno poluvrijeme odigrali loše(ostalo smo odigrali savršeno). :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 21 sep 2010, 14:26

Evo Mesa izgleda gleda da preuzme repku BiH.

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 21 sep 2010, 14:31

Ima intervju u s-a-n.ba gde selektor uoci meca sa Albanijom kaze da ce se ici na tri boda, mada i remi nam odgovara. :x

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 21 sep 2010, 15:27

cole-ch je napisao/la:Ima intervju u s-a-n.ba gde selektor uoci meca sa Albanijom kaze da ce se ici na tri boda, mada i remi nam odgovara. :x
hahahahahhaha. Zezas?!? Daj molim te postavi ovdje

Shaban
Kontakt:

Post Postao/la Shaban » 21 sep 2010, 16:04

cole-ch je napisao/la:Ima intervju u s-a-n.ba gde selektor uoci meca sa Albanijom kaze da ce se ici na tri boda, mada i remi nam odgovara. :x
Ako će ići na remi da mi ne idemo u Tiranu! Ne mogu vjerovat da je toliki duduk :evil:

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 21 sep 2010, 16:12

Shaban je napisao/la:
Ako će ići na remi da mi ne idemo u Tiranu! Ne mogu vjerovat da je toliki duduk :evil:
hahha...ja sam to opllako kad sam cuo....ustvari sad neznam bil' plako il se smijo...pa nemogu da vjerujem kakve bombe taj susic baca....de nek neko taj njegov intervju stavi na temu vicevi da se svi ljudi malo nasmiju :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.