Momak bi bar 3-4 trice pogodio, a protiv ‘svojih’ bi gorio od zelje, otisao bi on na 20+pts
BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- Hrammm1921
- Kontakt:
Re: BiH na Eurobasketu 2025
Momak bi bar 3-4 trice pogodio, a protiv ‘svojih’ bi gorio od zelje, otisao bi on na 20+pts
Imam dobar osjećaj da ćemo dobiti Italiju, vrijeme je da i nas krene šut
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ma jok, Musa bi se uklopio u ovo sivilo. Znaju stručnjaci.Hrammm1921 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 13:38
-
- Kontakt:
I ja to kontam. Alibegovic i Roberson se moraju oduziti za one silne promasene trice.
Valjda njih dvojica bar 6 trica skupa ubace.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Teško ćemo mi proći u drugi krug i pobjedom protiv Italije. Imam osjećaj da će ovaj EB završiti kao prije 3 godine. Ova utakmica protiv Italije mi izgleda kao ona protiv Slovenije (ali neka nas sce iznenade i dobiju Talijene i Gruzine) svi navijamo da se to desi.
Ma kakva pobjeda. Ova ekipa nema snagu da od bilo koga od preostala tri protivnika izgubi jednocifreno.
Sreca nas da smo u plus sa kos razlikom i da svi ostali osim Grcke imaju po poraz
Ovi nasi kad se najmanje nadas pobjede i to nam je u krvi
Kad najvise misis da ce nesto napraviti oni se raspadnu
Ovi nasi kad se najmanje nadas pobjede i to nam je u krvi
Kad najvise misis da ce nesto napraviti oni se raspadnu
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 31 avg 2025, 13:55, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Zar stvarno se još nadate plasmanu u drugi krug? Jedino u teoriji smo još u igri.
Steta sinoc sto je Gegic rano izasao. On je jedino od pocetka radio ono sto su pojedini ovdje pisali. Odmah pritisak na onu dvojicu najmladjih kod Spanaca kod prevodjenja lopte i dosta dobro je to hendlao. Ali jbg, u prvoj minuti dobio 2 faula i na klupi zavrsi...
Sto se tice utakmica do kraja, realnost je da se tu nece nesto puno promijeniti. Veceras Italija nekih 15-20 razlike. Grci mozda i vise. Gruzija mozda neki prividni egal, gdje ce oni voditi citavo vrijeme i u zadnjim minutama napraviti neku malo vecu seriju i prici je kraj.
Sto se tice utakmica do kraja, realnost je da se tu nece nesto puno promijeniti. Veceras Italija nekih 15-20 razlike. Grci mozda i vise. Gruzija mozda neki prividni egal, gdje ce oni voditi citavo vrijeme i u zadnjim minutama napraviti neku malo vecu seriju i prici je kraj.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ovdje ljudi sanjaju o prolazu u drugi krug i pobjedama protiv Španije, Italije i pored svih stvari ili pehova koji su se desili i dešavaju.
Ovo se treba raspasti pa da se ako Bog da nešto desi na bolje, jer nam ne treba nikakvo produženje agonije ni sa selektorom ni sa ljudima iz Saveza. Treba da se desi debakl pa da novinari i javnost izvrše pritisak koji bi, mora se imati nada, moglo uroditi nečijim ostavkama ili smjenom.
pored toga ne može se igrati bez pleja, Muse, Halilovića, a nestali su i neki drugi bitni igrači kao recimo Lazić koji nije skoro ništa pokazao u ovim utakmicama. Vrabac ma koliko ga ljudi podcjenjivali je naš trenutno možda i najvažniji igrač uz Alibegovića.
Ovo se treba raspasti pa da se ako Bog da nešto desi na bolje, jer nam ne treba nikakvo produženje agonije ni sa selektorom ni sa ljudima iz Saveza. Treba da se desi debakl pa da novinari i javnost izvrše pritisak koji bi, mora se imati nada, moglo uroditi nečijim ostavkama ili smjenom.
pored toga ne može se igrati bez pleja, Muse, Halilovića, a nestali su i neki drugi bitni igrači kao recimo Lazić koji nije skoro ništa pokazao u ovim utakmicama. Vrabac ma koliko ga ljudi podcjenjivali je naš trenutno možda i najvažniji igrač uz Alibegovića.
Iskustvo mi govori da od ove ljubavi nema nista. Zaospodario je savezom ko je zagospodario i sad moze samo sunovrat da se desi, nikako neka ostavka/smjena.dzemil je napisao/la: ↑31 avg 2025, 13:58Ovdje ljudi sanjaju o prolazu u drugi krug i pobjedama protiv Španije, Italije i pored svih stvari ili pehova koji su se desili i dešavaju.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
-
- Kontakt:
Mozda zato sto nisu svi igrali sa Kiprom, kojeg ce svi dobiti za 30ak razlike?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Bojim se da je ovo maximum ovih igraca,i sam plasman je bio veliki uspjeh,sad ce se javit onaj Djedovic tam na podcastu da pametuje a odrekao se bukvalno drzave da uhljebi guzove njemackim pasosom,kakvi su taovi su meni su npr Vrabac,Gegic,Atic i ostali milion puta drazi od njeg i slicnih,ljudi su uvjek dolazilii davali sve za repku koliko mogu.
- invincible1921
- Kontakt:
Ne treba ti kvaliteta da pokusas osnove kosarkaskog napada...ja ne kazem da bi to radilo ali nismo ni pokusaliNah1d je napisao/la: ↑31 avg 2025, 13:13Pa upravo je to nedostatak kvaliteta. Ekipa pod malo jačim pritiskom ne može da reaguje ni da iskreira nešto. Ovdje sam pročita toliko pljuvanja na Arslanagića, ali on je bio jedini lik koji je iole ubrzao igru, promjenio naš ritam dok je bio na terenu. John je neupotrebljiv i beskorisan.invincible1921 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 11:22Ne bi se slozio...nije ovo fudbal. Kao sto sam vec napiso...probaj pnr, izgradi neki sut, pa eto nek ga i promasimo ali izgradi ga.....svaki nas napad je cista improvizacija. Bacaju loptu jedan drugom ko vruc krompirNah1d je napisao/la: ↑31 avg 2025, 10:25
Taktika pada u vodu kad ti nemaš kvalitet. Nama je trenutno najpouzdaniji šuter Adin Vrabac. Možeš ti pričati o taktici do sutra, kad nemaš Musinih 20 po utakmici. Na jučerašnji broj poena dodaj Musinih 20 i vidjet ćeš da je to otprilike to. I sa Musom bi izgubili od onako šuterski raspoložene Španije, samo 5-6 razlike.
Mi se moramo poslje EP zahvaliti selektoru i Nurkiću.
Jednostavno smo limitirani između Aba2 i Aba1 lige igrača.
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 31 avg 2025, 14:06, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
Nikakvom egalu se ne treba nadati protiv Gruzije. Ljudi će nas otresti kao slinu. Ja ne znam na kojim osnovama mi možemo da se nadamo protiv bilo koga? ali zaista. Koje su to osnove, koji igrači, šta? Baš bi volio da mi to neko objasni ovdje.DamirT je napisao/la: ↑31 avg 2025, 13:57Steta sinoc sto je Gegic rano izasao. On je jedino od pocetka radio ono sto su pojedini ovdje pisali. Odmah pritisak na onu dvojicu najmladjih kod Spanaca kod prevodjenja lopte i dosta dobro je to hendlao. Ali jbg, u prvoj minuti dobio 2 faula i na klupi zavrsi...
objasniti ti mogu oni koji su pisali da se nadaju medaljidzemil je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:04Nikakvom egalu se ne treba nadati protiv Gruzije. Ljudi će nas otresti kao slinu. Ja ne znam na kojim osnovama mi možemo da se nadamo protiv bilo koga? ali zaista. Koje su to osnove, koji igrači, šta? Baš bi volio da mi to neko objasni ovdje.DamirT je napisao/la: ↑31 avg 2025, 13:57Steta sinoc sto je Gegic rano izasao. On je jedino od pocetka radio ono sto su pojedini ovdje pisali. Odmah pritisak na onu dvojicu najmladjih kod Spanaca kod prevodjenja lopte i dosta dobro je to hendlao. Ali jbg, u prvoj minuti dobio 2 faula i na klupi zavrsi...
Kazem prividni egal. Realno ce nas drzati na nekih 8-9 razlike, gdje cemo se mi raspasti pred kraj. Vjerujem da ne mozemo losije trojke sutati od sinoc, ali opet smo jako daleko da imamo sansi protiv njih.dzemil je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:04Nikakvom egalu se ne treba nadati protiv Gruzije. Ljudi će nas otresti kao slinu. Ja ne znam na kojim osnovama mi možemo da se nadamo protiv bilo koga? ali zaista. Koje su to osnove, koji igrači, šta? Baš bi volio da mi to neko objasni ovdje.DamirT je napisao/la: ↑31 avg 2025, 13:57Steta sinoc sto je Gegic rano izasao. On je jedino od pocetka radio ono sto su pojedini ovdje pisali. Odmah pritisak na onu dvojicu najmladjih kod Spanaca kod prevodjenja lopte i dosta dobro je to hendlao. Ali jbg, u prvoj minuti dobio 2 faula i na klupi zavrsi...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Zar je bilo i takvihfilip13 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:05objasniti ti mogu oni koji su pisali da se nadaju medaljidzemil je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:04Nikakvom egalu se ne treba nadati protiv Gruzije. Ljudi će nas otresti kao slinu. Ja ne znam na kojim osnovama mi možemo da se nadamo protiv bilo koga? ali zaista. Koje su to osnove, koji igrači, šta? Baš bi volio da mi to neko objasni ovdje.DamirT je napisao/la: ↑31 avg 2025, 13:57Steta sinoc sto je Gegic rano izasao. On je jedino od pocetka radio ono sto su pojedini ovdje pisali. Odmah pritisak na onu dvojicu najmladjih kod Spanaca kod prevodjenja lopte i dosta dobro je to hendlao. Ali jbg, u prvoj minuti dobio 2 faula i na klupi zavrsi...

sljivo je napisao/la: ↑31 avg 2025, 11:00Zabrinjavajuca stvar i svemu ovom je da u nasim kolektivnim sportovima i struci vezanoj za to, da sam nailazio prateci godinama da ovdje neki random forumas napise bolju i razumije bolje analizu situacije i taktiku od nasih selektora. Sva prica kod nase struke je jesmo li motivirani, ima li srca i slicno, pregorio, sagorio, pojelo ga.. razocara kad cujes steuku sta prica na intervjuima, jos i ne pratim repke toliko. Nasi selektori govore da su sistemi, formacije samo obicni brojevi na papiru....strasno. Kad selektori progovore (a oni su rezultat/kruna rada svih sistema i segmenata sporta) to je takav debakl da se ne moze opisati. To boli. I mi se ovdje iscudjavamo sto nista ne valja. Ne zivim samo da gledam repke da ostvare rezultat vec mi je uspjeh kad u jednoj tekmi ili periodu naprave neki ozbiljan rad i smisao, baziran na kompetenciji i sistemskom radu.

Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, DjaniTarik, JHam, juka55, kupus army, legendarnadruga, MoSaZeLjo1921, MrPink, propoklopac, UtdBiH21, Zeus01 i 73 gosta.