FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: FK Budućnost Banovići
Mladost Puračić - Budućnost Banovići: 1-2
-
- Kontakt:
Budućnost Banovići - NK Prokosovići: 3-1samolukavac je napisao/la:Mladost Puračić - Budućnost Banovići: 1-2
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
-
- Moderator
- Kontakt:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/mujic-pr ... iks/126249" onclick="window.open(this.href);return false;
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Veliki prekaljeni stručnjaci na klupi Budućnosti svojim preglupim odlukama nam uzeše 2 boda jučer. Ne može igrač konstantno biti najgori na terenu, po tekmi fulati 3-4 zicera, znači potrebno je samo da pogodi gol i ubaci loptu u njega, i da svejedno ima obezbijeđeno mjesto u početnom sastavu. Vadi najboljeg igrača, koji je uzgred 96. godište, dok ostavlja ove manekenčiće koji ne mogu pogoditi prazan gol. Mali Mehić i Trumić jedini koji nešto vrijede u onoj jučerašnjoj ekipi. Sad ako ne uzmu barem bod ovakvoj Iskri mogu se svi kolektivno oprostiti od bavljenja fudbalom. Uzeli su nam 3 boda ovdje iz jedinog šuta na utakmici, red je da se to vrati.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Šta je sa Slomićem, je li još kod vas? Vidim da ga nije bilo u Orašju, a opet naleti na info da je neki Slomić Semir bio strijelac za Rahić kontra Slobode II (Simin Han) u 1 kantonalnoj.
Ni jučer ga nije bilo ni na klupi. Sad šta je u pitanju, ne znam.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
-
- Kontakt:
Semir Slomić je povrijedio ruku na prijateljskoj utakmici sa Slavenomstudeni je napisao/la:Šta je sa Slomićem, je li još kod vas? Vidim da ga nije bilo u Orašju, a opet naleti na info da je neki Slomić Semir bio strijelac za Rahić kontra Slobode II (Simin Han) u 1 kantonalnoj.
Andrea Pirlo
Alessandro Del Piero
Alessandro Del Piero
Hvalacrnobijeli21 je napisao/la:Semir Slomić je povrijedio ruku na prijateljskoj utakmici sa Slavenomstudeni je napisao/la:Šta je sa Slomićem, je li još kod vas? Vidim da ga nije bilo u Orašju, a opet naleti na info da je neki Slomić Semir bio strijelac za Rahić kontra Slobode II (Simin Han) u 1 kantonalnoj.
-
- Kontakt:
Prijatelju, zaboravio si navesti Mirnesa Salihovića koji je bio ubjedljivo najbolji igrač.LjumanM95 je napisao/la:Veliki prekaljeni stručnjaci na klupi Budućnosti svojim preglupim odlukama nam uzeše 2 boda jučer. Ne može igrač konstantno biti najgori na terenu, po tekmi fulati 3-4 zicera, znači potrebno je samo da pogodi gol i ubaci loptu u njega, i da svejedno ima obezbijeđeno mjesto u početnom sastavu. Vadi najboljeg igrača, koji je uzgred 96. godište, dok ostavlja ove manekenčiće koji ne mogu pogoditi prazan gol. Mali Mehić i Trumić jedini koji nešto vrijede u onoj jučerašnjoj ekipi. Sad ako ne uzmu barem bod ovakvoj Iskri mogu se svi kolektivno oprostiti od bavljenja fudbalom. Uzeli su nam 3 boda ovdje iz jedinog šuta na utakmici, red je da se to vrati.
Momak je bio svugdje na terenu, i u odbrani i u napadu.
Slažem se da je Mehić bio jedan od boljih, ali tek u 2. poluvremenu, dok je u 1. bio pogubljen, kao da nikad nije igrao fudbal.
A što se tiče Trumića, mislim da on može puno bolje.
Istina, nije to bilo toliko ni loše, ali jednostavno falio je taj zadnji pas za Mujića, a Trumić je jedini koji to zna napraviti.
Pozz

Andrea Pirlo
Alessandro Del Piero
Alessandro Del Piero
-
- Kontakt:
Bojim se da je doslo vrijeme da napustimo i ovu ligu...
Ma igrao je on, ali ništa konkretno napravio nije, previše lopti je bacio u bunar. Jeste da je igrao dosta povučenije u odnosu na ranije, ali nije to bilo Bog zna šta, previše pogrešnih pasova, iako je igrao na poziciji na kojoj se to ne smije raditi. Momak zna igrati lopte, to je pokazao dosta puta, ali njega treba gurati ispred, 10-ka je pozicija koja bi mu baš legla.crnobijeli21 je napisao/la:Prijatelju, zaboravio si navesti Mirnesa Salihovića koji je bio ubjedljivo najbolji igrač.LjumanM95 je napisao/la:Veliki prekaljeni stručnjaci na klupi Budućnosti svojim preglupim odlukama nam uzeše 2 boda jučer. Ne može igrač konstantno biti najgori na terenu, po tekmi fulati 3-4 zicera, znači potrebno je samo da pogodi gol i ubaci loptu u njega, i da svejedno ima obezbijeđeno mjesto u početnom sastavu. Vadi najboljeg igrača, koji je uzgred 96. godište, dok ostavlja ove manekenčiće koji ne mogu pogoditi prazan gol. Mali Mehić i Trumić jedini koji nešto vrijede u onoj jučerašnjoj ekipi. Sad ako ne uzmu barem bod ovakvoj Iskri mogu se svi kolektivno oprostiti od bavljenja fudbalom. Uzeli su nam 3 boda ovdje iz jedinog šuta na utakmici, red je da se to vrati.
Momak je bio svugdje na terenu, i u odbrani i u napadu.
Slažem se da je Mehić bio jedan od boljih, ali tek u 2. poluvremenu, dok je u 1. bio pogubljen, kao da nikad nije igrao fudbal.
A što se tiče Trumića, mislim da on može puno bolje.
Istina, nije to bilo toliko ni loše, ali jednostavno falio je taj zadnji pas za Mujića, a Trumić je jedini koji to zna napraviti.
Pozz
Bilo je tih pasova, ali džaba kada smo promašili 7-8 odličnih prilika. Ne može se tako pobijeđivati.
-
- Kontakt:
Imate sad ovih 5 utakmica narednih za vas biti ili ne biti, prva meč lopta je u Bugojnu kod davljenika Iskre, kući onda Gradinu kako znate i umijete dobiti morate, zatim ponovo teško gostovanje kod Igmana, kući Troglav to bi lagano trebali da riješite u svoju korist, i onda gostovanje kod Mladosti, ovdje morate uzeti bar 10 bodova da se možete nadati opstanku u ligi, sve drugo nažalost vodi vas u niži rang takmičenja...sretno 

- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
sad sam pregledao sve utakmice Federacije proslo kolo.
jel moguce da jedna lopta nije usla? auuuu

- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Ma da li je bio loš dan ili šta već. Utakmica je završena.Branitelj odnio bod vrijedan zlata, a mi se moramo čupati sad kako znamo i umijemo. Nemamo više prava na kiks, a naravno da se mora poraditi na ovoj je.benoj završnici jer ovako nemamo šanse za opstankom.KenoRob je napisao/la:sad sam pregledao sve utakmice Federacije proslo kolo.
![]()
![]()
![]()
jel moguce da jedna lopta nije usla? auuuu
1947!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
halo ba komsije sta je ovo u pm?..i ja sam pregledoa onaj pregled kola nevjerovatno sta fulate..a fakat ne znam ove godine vas moramo dobit ne smijemo vas pustati jer i nama bodovi trebaju ebiga..sami cete sebi ovo zagorcat u pm ..nadam se da cete se izvuci kako god
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Kakav gubitnički mentalitet ova ekipa ima, nevjerovatno. Ne mogu sačuvati pišljivi bod protiv posljednjeplasirane ekipe. Sva sreća sad slijedi malo lakši raspored, Gradina i Troglav kući, što se mora, ali jednostavno mora pobijediti pa onda 2 relativno laka gostovanja kod Mladosti i Igmana i uz dužno poštovanje ovim klubovima ipak je to najbolja prilika za gostujuće bodove. Mada, sa ovakvom igrom bi trenutno bod(ove) mogli uzeti vjerovatno samo protiv Troglava.
-
- Kontakt:
Ma 6 bodova je vaših u naredna dva kola, a onda puni samopouzdanja na ova gostovanjaLjumanM95 je napisao/la:Kakav gubitnički mentalitet ova ekipa ima, nevjerovatno. Ne mogu sačuvati pišljivi bod protiv posljednjeplasirane ekipe. Sva sreća sad slijedi malo lakši raspored, Gradina i Troglav kući, što se mora, ali jednostavno mora pobijediti pa onda 2 relativno laka gostovanja kod Mladosti i Igmana i uz dužno poštovanje ovim klubovima ipak je to najbolja prilika za gostujuće bodove. Mada, sa ovakvom igrom bi trenutno bod(ove) mogli uzeti vjerovatno samo protiv Troglava.

Izvinjavam se sto cu malo mimo teme: ima li neka firma u banovicima da radi montazne kuce? Jos jedno izvinjenje i hvala
Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga i 9 gostiju.