FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

Kamuflazn
Kontakt:

Re: FK Tuzla City

Post Postao/la Kamuflazn » 24 feb 2019, 17:55

Nije los Mirza, veci je karakter od Starcevica nece dati da mu drugi gomilaju igrace. Trebat cemu vremena.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 feb 2019, 17:59

Babinho je napisao/la:
staragarda je napisao/la:I meni Varešanović nije loše riješenje...mada sam se opekao na komentarisanju Starčevića pa bih sačekao malo
Opekao si se ti na vise stvari kad se radi o komentarisanju fudbala, nije to ništa novo. Prošle godine si ismijavao velezov način rada, tj price o dugoročnom radu,kontinuitetu i stvaranju kako infrastrukture tako i ekipe na terenu. A hvalio si model Sloge/Tuzle. Ne može na silu ništa, nije recept dovest 11 preplaćenih na papiru jakih imena i na silu uci u PL uz sumnjive radnje. Evo sta se desi. To je i Velež dokazao i prošle godine kad je ovaj klub dobio dva puta, a zadnji u redu koji je pojasnio važnost dugoročnog rada i kontinuiteta je Guardiola na pitanje zašto nikad nebi bio trener Chelsea.

U BH jako malo ima kontinuiteta i rada na vise godina, sve nešto od danas do sutra. Tuzla City sa parama Azmirovim ima mogućnost da nešto stvori, ali im fale osobe koje će napraviti plan razvoja i doći sa nekom vizijom.
A kakvu 3to velez ekipu stvorio
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 24 feb 2019, 18:11

staragarda je napisao/la:I meni Varešanović nije loše riješenje...mada sam se opekao na komentarisanju Starčevića pa bih sačekao malo
- Ma ako ništa zaustaviće odron.Čisto zbog promjene.Starčević je bio od prošlog ljeta isti , dakle on bolje ne može.Igrači ,izuzimajući ove od zimus potpuno su izgubili povjerenje u Starčevićevu doktrinu.On ima neku svoju fikciju i od nje ne odustaje horilo gorilo.Jučer je dao prednost Brekalu nad Musićem?Trumiću nad Burićem ili Murgom? Igrao je 3-5-2.Taj drugi gore uz Ubiparipa je bio mali Trumić,igrač koji nikad u životu nije igrao centarfora niti krilo.Sveukupno Starčević je ozbiljno poljuljao stanje duha u ekipi.Došli su zimus novi igrači koji sad sa čuđenjem gledaju šta se dešava jer oni su zatečeni premda nisu bili tu jesenas.Stokić i Vukmirović su otišli jer m je dopizdilo trpit eksperimente.Ziljkić je napravio incident psujući ga i on je morao da ide.Imamo dobar roster igrača i iole fudbalski pismen trener će vrlo brzo, već protiv Čelika imati "lavove"na terenu.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 24 feb 2019, 18:25

staragarda je napisao/la:
Babinho je napisao/la:
Opekao si se ti na vise stvari kad se radi o komentarisanju fudbala, nije to ništa novo. Prošle godine si ismijavao velezov način rada, tj price o dugoročnom radu,kontinuitetu i stvaranju kako infrastrukture tako i ekipe na terenu. A hvalio si model Sloge/Tuzle. Ne može na silu ništa, nije recept dovest 11 preplaćenih na papiru jakih imena i na silu uci u PL uz sumnjive radnje. Evo sta se desi. To je i Velež dokazao i prošle godine kad je ovaj klub dobio dva puta, a zadnji u redu koji je pojasnio važnost dugoročnog rada i kontinuiteta je Guardiola na pitanje zašto nikad nebi bio trener Chelsea.

U BH jako malo ima kontinuiteta i rada na vise godina, sve nešto od danas do sutra. Tuzla City sa parama Azmirovim ima mogućnost da nešto stvori, ali im fale osobe koje će napraviti plan razvoja i doći sa nekom vizijom.
A kakvu 3to velez ekipu stvorio
Oni imaju dvije faze.Jedna je kad se osile u PL i počnu igrati za kladionice i prodavati utakmice.Vremenom se ohrdaju i ispadnu.Onda kukaju psuju jedni druge, dijele lekcije iz morala ,podsjećaju se na slavna vremena i napokon obećaju jedni drugima da se to nikad više neće desiti.Onda počnu praviti ekipu i to od mahale pa na gore.Vlada opšta sloga i idila tada među njima ,sve ko po loju.Uđu po ko zna koji put u PL , godinu dvije to liči na nešto ,a onda, onaj hercegovački "virus" opet proradi.Njih su najviše hebali škutori sa kladionicama.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 24 feb 2019, 18:36, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 24 feb 2019, 18:29

Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 24 feb 2019, 18:42

Skojevska je napisao/la:https://www.jabuka.tv/husic-gradi-stadi ... na-maraka/

jel pri kraju?
Pozvao ga je faraon na kafu vezano za konačni dogovor obzirom da je Husić najveći povjerilac u Slobodi.Kaže faraon , neću da mi svetinja slavi stoljeće pod tolikim dugom.
Ja volim FK Tuzla City

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 24 feb 2019, 18:47

sloboda72 je napisao/la:

jel pri kraju?
Pozvao ga je faraon na kafu vezano za konačni dogovor obzirom da je Husić najveći povjerilac u Slobodi.Kaže faraon , neću da mi svetinja slavi stoljeće pod tolikim dugom.
pa jel pri kraju?
Sloboda ili ništa.

- TREBA NAĆ' INVESTITORA

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 24 feb 2019, 18:49

slika
Ja volim FK Tuzla City

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 24 feb 2019, 19:10

sloboda72 je napisao/la:slika
Ko vise laze Jasa ili Azem?
Sloboda ili ništa.

- TREBA NAĆ' INVESTITORA

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 feb 2019, 19:19

Skojevska je napisao/la:
Azem laze vise
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 feb 2019, 19:24

Skojevska je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:

jel pri kraju?
pa jel pri kraju?
slika
Obezbjedjen je novac za gradnju stadion City-a, do kraja godine gotovooo

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 24 feb 2019, 19:40

Neka samo jakoo :D
Sloboda ili ništa.

- TREBA NAĆ' INVESTITORA

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 24 feb 2019, 19:48

Multifunkcionalni stanovi HEZZ GRADNJE: Neka vaš stan postane mjesto udobnog stanovanja
Vijesti Objavio: A. V. - 08.01.2019

slika

Mi ne raspisujemo Tendere ni Lotove.MI NE HARČIMO NARODNE PARE.MI NE KRADEMO.

Najbolju ponudu ostvarila je firma „Heez transport“ Tuzla koja je u vlasništvu Azmira Husića, sa ukupnim iznosom od 3,9 miliona maraka, a početna cijena nekretnine iznosila je 1.314.600,00 KM.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 24 feb 2019, 19:55, ukupno mijenjano 2 puta.
Ja volim FK Tuzla City

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 feb 2019, 19:52

sloboda72 je napisao/la:
Mi ne raspisujemo Tendere ni Lotove.MI NE HARČIMO NARODNE PARE.MI NE KRADEMO.
Nista to, samo prodaja stanova od 2000 KM po kvadratu u drzavi sa prosjecnom platom od 550 KM.

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 24 feb 2019, 19:53

Hej al cu MI!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sloboda ili ništa.

- TREBA NAĆ' INVESTITORA

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 24 feb 2019, 20:40

sloboda72 je napisao/la:
- Ma ako ništa zaustaviće odron.Čisto zbog promjene.Starčević je bio od prošlog ljeta isti , dakle on bolje ne može.Igrači ,izuzimajući ove od zimus potpuno su izgubili povjerenje u Starčevićevu doktrinu.On ima neku svoju fikciju i od nje ne odustaje horilo gorilo.Jučer je dao prednost Brekalu nad Musićem?Trumiću nad Burićem ili Murgom? Igrao je 3-5-2.Taj drugi gore uz Ubiparipa je bio mali Trumić,igrač koji nikad u životu nije igrao centarfora niti krilo.Sveukupno Starčević je ozbiljno poljuljao stanje duha u ekipi.Došli su zimus novi igrači koji sad sa čuđenjem gledaju šta se dešava jer oni su zatečeni premda nisu bili tu jesenas.Stokić i Vukmirović su otišli jer m je dopizdilo trpit eksperimente.Ziljkić je napravio incident psujući ga i on je morao da ide.Imamo dobar roster igrača i iole fudbalski pismen trener će vrlo brzo, već protiv Čelika imati "lavove"na terenu.
Ne bih da budem partibrejker, ali i zadnja 3 trenera nisu radila dobro svoj posao i za kratko vrijeme su se morali pokupiti sa mjesta sefa.
Svi se sjecamo da je Stefan Bulic uvalio igrace Azmire.

Po meni, jucerasnji tim je jako tanak.
Ko su Hajrovic i Hasanovic, jesu bili i blizu lopte?
Osim igraca za koje niko nikad nije cuo tu je i jako puno igraca koji su tu zbog stare slave kao recimo Stojcev ili Mahmutovic.

Od jucerasnjih igraca koji su istrcali na teren jedina klasa je Ubiparip, osim njega mogu proci dva stopera i Stjepanovic, ostalo je u najboljem slucaju mrtvi prosjek.

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 24 feb 2019, 20:47

staragarda je napisao/la:
Skojevska je napisao/la:
Azem laze vise
Jasmin laze vise,aza laze ljepse.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 25 feb 2019, 05:16

ASD je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:
Ne bih da budem partibrejker, ali i zadnja 3 trenera nisu radila dobro svoj posao i za kratko vrijeme su se morali pokupiti sa mjesta sefa.
Svi se sjecamo da je Stefan Bulic uvalio igrace Azmire.

Po meni, jucerasnji tim je jako tanak.
Ko su Hajrovic i Hasanovic, jesu bili i blizu lopte?
Osim igraca za koje niko nikad nije cuo tu je i jako puno igraca koji su tu zbog stare slave kao recimo Stojcev ili Mahmutovic.

Od jucerasnjih igraca koji su istrcali na teren jedina klasa je Ubiparip, osim njega mogu proci dva stopera i Stjepanovic, ostalo je u najboljem slucaju mrtvi prosjek.
TO SU PITANJA ZA STARČEVIĆA.
Ja volim FK Tuzla City

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 25 feb 2019, 13:40

Ko ce odgovarati za ova pojacanja sumnjivog kvaliteta?
Sloboda ili ništa.

- TREBA NAĆ' INVESTITORA

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 25 feb 2019, 15:06

Husić: Imali smo namjeru sa Starčevićem da napravimo dugoročnu priču, ali nije išlo
25.02 2019

slika

Za vikend su odigrani susreti 20. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, a isto kolo po najboljem neće pamtiti Slobodan Starčević koji je skupo platio ceh poraza protiv ekipe Sarajevo na domaćem terenu rezultatom 0:3. Par sati nakon utakmice, Starčević nije izdržao pritisak, te je podnio ostavku na mjesto trenera FK Tuzla City.

Ostavka je danas i zvanično prihvaćena od strane ljudi iz kluba, a prvi čovjek Tuzla Citya je izjavio sljedeće:

“Imali smo namjeru sa Starčevićem da napravimo dugoročnu priču, ali nije išlo. Novi Stručni štab ćemo imati već u utorak”

slika

Uprava kluba se zahvalila treneru Starčeviću na svemu što je uradio za ekipu tokom angažmana u Tuzla Cityu. Starčević je na kormilu tuzlanskih građana vodio ekipu kroz 21 utakmicu, od kojih je samo pet pobjeda, pet neriješenih rezultata, te 11 poraza. Starčević je poslije same utakmice protiv Sarajeva izjavio da je nezadovoljan, ali ne i razočaran, a nakno odluke Husića da prihvati njegovu ostavku izjavio je sljedeće:

“Nešto se mijenjati mora, a nije moguće promijeniti deset igrača. Zato mislim da je najbolje da se promijeni trener koji će razbuditi ovu ekipu”

slika

Azmir Husić je već kontaktirao par trenera sa kojim vodi razgovore, a od utorka bi već trebao donijeti konačnu odluku u vezi toga ko će voditi ekipu Tuzla Citya u nastavku sezone.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 26 feb 2019, 19:22, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.