Kakav bola Danijel Majkic??? Neko vas dobro lozi u tom Prijedorutopa99 je napisao/la:Sa Zocom sam pricao,u nedelju ce znati da li ostaje i sta ce napraviti,ali najvjerovatnije ostajeDolaze valjda Perica Ivetic i neki Danijel Majkic msm
Vidic je dobar igrac za nase lige u Velezu nije dobio dovoljno minuta a ono sto je dobio pokazo je da zna igrati lopte jak stabilan, dobro se gradi , ima dobar pregled dobre pasove dobar igrac samo neznam jeli on napadac ili vezni igrac mozda iza dva napadaca mu najbolje odgovara pozicijalovcen16 je napisao/la:Vida je dobar igrac sigurno bar dok je kod nas igrao u Slaviji,cinjenica da se nije nadavao golova ali je imao asistencija i zaradio je nekoliko penala iz igre jedan na jedan ali izgleda da ga ni u Velezu nije htjeo gol valjda ce kod vas biti vise srece!!!!Vastecija_GSE je napisao/la:Stigao je danas valjda spic iz Veleza. Lazar Vidic.
Tako pise u novinama Majkic iz Veleza,mislim da je DanijelmoRAja je napisao/la:Kakav bola Danijel Majkic??? Neko vas dobro lozi u tom Prijedorutopa99 je napisao/la:Sa Zocom sam pricao,u nedelju ce znati da li ostaje i sta ce napraviti,ali najvjerovatnije ostajeDolaze valjda Perica Ivetic i neki Danijel Majkic msm
Ma to ti je zestoki supljak, u kojim novinama je pisalo?topa99 je napisao/la:Tako pise u novinama Majkic iz Veleza,mislim da je DanijelmoRAja je napisao/la:Kakav bola Danijel Majkic??? Neko vas dobro lozi u tom Prijedorutopa99 je napisao/la:Sa Zocom sam pricao,u nedelju ce znati da li ostaje i sta ce napraviti,ali najvjerovatnije ostajeDolaze valjda Perica Ivetic i neki Danijel Majkic msm
Covjece...sve se uigravalo prema Zoci i Mikicu....Medjutim Zoca je trebao da ide u Izrael. Sad ponovo moze da ima kljucnog igraca.rudarprijedor je napisao/la:Ma Zoca i da ostane, pitanje je sta ce biti...jer evo vec 3-4 sedmice ne trenira sa ekipom ,nije ni Starcevic budala neka da ga sad stavi prije ovih momaka sto su prosli cijele pripreme ma koliko Zoca bio dobar igrac...
Ma 3 za 3 ,1/1topa99 je napisao/la:Mislim da prvo kolo imamo pobjedu ,vjerovatno ce biti 3 za 3Nije losa ekipa toliko,ali bice gusto
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Combattente87, riki46 i 16 gostiju.