Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Willy
Kontakt:

Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la Willy » 20 okt 2014, 16:22

xaves je napisao/la:
Willy je napisao/la:Hoće li vama da otvori sajt Premiera? Ne mogu da se ulogujem, umjesto strelice stalno mi vrti sat.
nece ni meni druze, a vidim momak na prijedlozima takodjer isto kaze, tako da je do njih nesto
Hvala vam, sad ću prepisati tiket na Prijedloge.

ado899
Kontakt:

Post Postao/la ado899 » 20 okt 2014, 16:26

Haj nisam jedini hehe :D
"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 20 okt 2014, 16:32

Otkad je WWin uveo ovu novu ponudu, online kladjenje u drugim nasim kladionicama i redovno nerviranje vise nema smisla... Ljudi su po svemu Evropa za ove :salut:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 20 okt 2014, 16:36

Slažem se, samo ja imam jedan problem s tim online klađenjem a to je da ne mogu ostaviti lovu da miruje :mrgreen:
Ako padnem neki tiket, odmah ide popravni, pa malo live ovo ono dok se ne potroši sve na računu :rol:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 20 okt 2014, 16:37

Consigliere je napisao/la:Otkad je WWin uveo ovu novu ponudu, online kladjenje u drugim nasim kladionicama i redovno nerviranje vise nema smisla... Ljudi su po svemu Evropa za ove :salut:
Konsiljere igram online odavno i u Wwin-u i u Premieru. Kako su u Wwin-u nastupile promjene skoro da se sad samo kladim u Premieru. Uživo se ne kladim skoro nikako. Kvote u Premieru su mnogo bolje. Zamolio bih te ljudski da mi objasniš šta je bolje u Wwin-u nego u Premieru?

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 20 okt 2014, 16:39

Drugovi kladionicari treba mi pomoc..gdje i kako mogu se prijaviti na WWIN kladionicu..zivim u Sa..hvala :)

xaves
Kontakt:

Post Postao/la xaves » 20 okt 2014, 16:42

TMmanija2012 je napisao/la:Drugovi kladionicari treba mi pomoc..gdje i kako mogu se prijaviti na WWIN kladionicu..zivim u Sa..hvala :)
odes na wwin.ba, registrujes se online, jednostavan postupak i odes u poslovnicu i uplatis koliko hoces, samo pri uplati trebas reci korisnicko ime i cetvrto slovo/broj passworda

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 20 okt 2014, 16:50

xaves je napisao/la:
TMmanija2012 je napisao/la:Drugovi kladionicari treba mi pomoc..gdje i kako mogu se prijaviti na WWIN kladionicu..zivim u Sa..hvala :)
odes na wwin.ba, registrujes se online, jednostavan postupak i odes u poslovnicu i uplatis koliko hoces, samo pri uplati trebas reci korisnicko ime i cetvrto slovo/broj passworda
hvala drug ..odradio ..jos uplata :)

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 20 okt 2014, 17:15

Willy je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:Otkad je WWin uveo ovu novu ponudu, online kladjenje u drugim nasim kladionicama i redovno nerviranje vise nema smisla... Ljudi su po svemu Evropa za ove :salut:
Konsiljere igram online odavno i u Wwin-u i u Premieru. Kako su u Wwin-u nastupile promjene skoro da se sad samo kladim u Premieru. Uživo se ne kladim skoro nikako. Kvote u Premieru su mnogo bolje. Zamolio bih te ljudski da mi objasniš šta je bolje u Wwin-u nego u Premieru?
Kvote bolje?

Evo, jedan samo primjer, vjerovatno naigraniji par dana: WBA- United

WBA
P: 4.50
W: 4.80

X
P: 3.40
W: 3.90

Man United
P: 1.70
W: 1.80

odg
P: 1.65
W: 1.70

odg3+:
P: 2.06
W: 2.10

3+
P: 1.68
W: 1.75

2+
P: 1.22
W: 1.22

WBA dg:
P: 1.45
W: 1.45

Utd dg:
P: 1.15
W: 1.14

Eto, to su samo osnovne i najigranije opcije: Wwin jaci u 6 , dvije jednake, a Premier samo jaci u Utd dg i to za bijednih 0.01... Za ovaj par Premier nudi 23 igre, Wwin 110! (majke mi!).

Plus,Wwin imaa live kladjenje sto je najosnovnija stvar svake ozbiljne online kladionice, dostupni su 24 sata i ne zakucavaju se svako drugi dan. Pustaju igranje u singlu svih parova (osnova ozbiljnog kladjenja) i nemaju gluposti tipa min.3 para, min 5. parova :roll:
Mislim, mene bas briga gdje se ko kladi ali Wwin je za mene Real Madrid, a Premier Rayo Vallecano... ista igra, druga klasa. :salut:
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 20 okt 2014, 17:20

Ne valja wwin jer ne mozes igrati ovo
Primjer:
WBA - MAN UTD
2 i igrac daje gol :?
Sva sreca pa ce ubrzo premier uvesti live kladjenje pa ce jos vise ucvrstiti svoje mjesto najbolje kldare u BiH

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 20 okt 2014, 17:23

Ma wwin je :tokralju:

@arelinho, ne valja Premier nema zbroj kornera u prvom poluvremenu :P

Liga je amanjarabi, a gledaj šta imaju sve u ponudi za nju, a ovako isto imaš i za našu Premijer Ligu...
slika

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 20 okt 2014, 17:27

arelinho je napisao/la:Ne valja wwin jer ne mozes igrati ovo
Primjer:
WBA - MAN UTD
Sva sreca pa ce ubrzo premier uvesti live kladjenje pa ce jos vise ucvrstiti svoje mjesto najbolje kldare u BiH
Da, zato se Premier isplati: mozes igrat to... :rol: Nema veze sto pljackaju igrace kvotama i ogranicenjima :facepalm:

xaves
Kontakt:

Post Postao/la xaves » 20 okt 2014, 17:29

Primjer:
WBA - MAN UTD
Je li to ozbiljno za online kladjenje ili neka patka, a inace preferiram premier zbog interfacea a kvote su tu negdje svakako

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 20 okt 2014, 17:29

Ali kakav je taj wwin sa ulozima, u premieru je maksimalna uplata 1000 KM i nema rezanja limita kao sto je to slucaj sa wwinom gdje je 100 eura mak. uplata koliko se sjecam.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 20 okt 2014, 17:36

rob do bagro je napisao/la:Ali kakav je taj wwin sa ulozima, u premieru je maksimalna uplata 1000 KM i nema rezanja limita kao sto je to slucaj sa wwinom gdje je 100 eura mak. uplata koliko se sjecam.
slika
slika
Isplata malo u poslovnici zeza, al jbg diži na par puta. :D

Da mi je dići i 50 eura haah :D

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 20 okt 2014, 17:39

Consigliere je napisao/la:
Primjer:
WBA - MAN UTD
Da, zato se Premier isplati: mozes igrat to... :rol: Nema veze sto pljackaju igrace kvotama i ogranicenjima :facepalm:
Koliko sam se putao opario na to
pobjeda tima i igrac daje gol kombinacija :thumbup:
Premier je za mene :tokralju: :tokralju:
Jos mi je njih direktor rekao da se vec 7-8 mjeseci dugo radi projekat live kladjenja premier kladionice i ja se nadam da ce to ubrzo :D

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 20 okt 2014, 18:08

A i isplata je laksa nego kod onih smradova iz listice. Da ne spominjem da premier ima na svakom cosku i da bolje koke rade u premieru. :D
1946

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 20 okt 2014, 18:20

Head je napisao/la:A i isplata je laksa nego kod onih smradova iz listice. Da ne spominjem da premier ima na svakom cosku i da bolje koke rade u premieru. :D
Kakva je nova doslo u moju kladu,crnka nije nesto posebno gradjena,ali je prelijepa :bow: :bow:
Steta sto je udata i ima dijete,a nema vise od 24 godine :plac:

xaves
Kontakt:

Post Postao/la xaves » 20 okt 2014, 19:53

Dosao vakat da se na kvoti 1,03 strepi i evo, kako je poslo pada

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 20 okt 2014, 20:19

Gledaj ove Poljske lige ,i neka mi kaze neko da ova utakmica nije nastimana danas,ljudi vode 1 nula i izgube 2 -1 na kraju,od levata koji nisu pobjedili,ni sam ne znam koliko vec utakmica.
Jos ja stavio X2,tacno ne mozes ove lige pogoditi.Rumunska,Poljska,Ceska,sve nastimano u pm. :twisted:

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.