La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Rodju
Kontakt:

Re: La Liga

Post Postao/la Rodju » 30 okt 2025, 11:28

Shategabri je napisao/la:
29 okt 2025, 08:10
Mquc je napisao/la:
29 okt 2025, 02:27
28 okt 2025, 13:30

Nema čiste istine.
Jel sve u Barsi čisto?
Naravno da nije.

Yamal je pokazao nepoštovanje prema protivniku neposredno prije duela. Naravno da će dobiti reakciju na to. Nema šta da se ljuti. Što si posijao to i žanješ.
A sve što je rekao, nek fino dokaze i na arbitražu. Pa ima i sud van Španije, Lozana jel, pa nek fino prijavi.

Greške se događaju. Nećeš vjerovati, ali se događaju i u korist tvog kluba.
A i na štetu Reala. I šta sad? Pa najbolje uvesti da sudi robot, da sve bude neki automatski VAR i onda se niko neće ljutiti.

Vidi, ne da mi se fakat natezati na tu temu, unaprijed se zna priča. Rekao sam već više puta da se greške dešavaju. Evo rekao sam i sad. Razlika je samo u tome što ja ne tvrdim da je to sistemski i u cilju guranja nekog, a ti tvrdiš.
Zadnjih 5 sezona šampioni su bili Atletico, Real, Barselona, Real, Barselona. Objasni mi kako ako se samo Real gura??!

Faulovi nad Cubarsije i Araujom ne postoje. Mislim postoje ako ćemo fudbal pretvoriti u balet. Pogledaj ti još jednom komplet utakmicu, pa pogledaj obrazac padova igrača Barselone u duelima sa igračima Reala. Zabijanje glavom pod pazuh igrača Reala i onda pad ko da ga snajper pogađa.
Ono remplanje Arauja i Carvajala je smiješno i komentarisati u tom smislu.
Uostalom, ima VAR i aktivirao se i u ovim situacijama kao i onim gdje su donesene odluke da se poništi gol zbog mikroskopskog ofsajda od par milimetara (upitno!, mislim kad bi već gledali dlaku u jajetu - po tvom).
Jel bilo kakve naknadne analize? Je li neko potvrdio da je u ovom claasicu bilo nekih značajnih sudijskih greški na bilo čiju stranu?

Kako nije, odmah se otpratio Carvajal sa instagrama. To je ponašanje uvrijeđene mlade. Znači ti možeš brljaviti šta hoćeš, ako ti ja odgovorim, ti se naljutiš? Ma hajde!
Guranje u ledja nije remplanje pozz
Na stranu sad sve to po meni jedina greska je ovaj dosudjeni penal jer se lopta izodbijala i pogodila ga u ruku i ti tu ne mozes uticati nikako, al svakako je ovaj odbranio pa taj penal nije ni uticao
Što će reći da je dosta šuplje i da se uglavnom drobi uprazno :D
Vjerujem da je i ovaj tvoj komentar tipično balkanski :kafa:
Njegov post nije balkanski, jer nije svoj drek prao tuđim drekom, a ti to jesi radio.
No, za remplanje mu nisi odgovorio. Naravno, jer ti ne odgovara.
Remplanje iliti što bi naš narod davno rekao "rame o rame" igra nije kad neko nekog gurne sa leđa u leđa, a pritom niti ne gleda u loptu, niti mu je namjera ići prema lopti.
Igrač Barcelone je cijelo vrijeme pratio loptu i nije znao da mu ovaj dolazi u punom trku sa leđa. Kako je i Mquc rekao, to nije remplanje, to je faul. Za moje viđenje izuzetno bezobrazan i grub faul.
E sad jedni vide dovoljan intenzitet prekršaja za penal, drugi ne. I zato to nije "balkanluk", a tvoj tvrdnja kako je to remplanje je još jedan
"balkanluk", da ne koristim neku drugu ružniju riječ.

denimen99
Kontakt:

Post Postao/la denimen99 » 30 okt 2025, 12:31

Araujo je prije nego se zabio u Carvajala bio u offsideu. no penalty
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

Rodju
Kontakt:

Post Postao/la Rodju » 30 okt 2025, 12:41

denimen99 je napisao/la:
30 okt 2025, 12:31
Araujo je prije nego se zabio u Carvajala bio u offsideu. no penalty
Jesi se ti danas šta zabijala?

Mukebir

Post Postao/la Mukebir » 30 okt 2025, 13:10

Lik misli da se nakon ubacaja sa strane ili iz kuta moze svirati ofsajd tako da me ništa ne čudi. Prosipanje na max

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 30 okt 2025, 14:25

Rodju je napisao/la:
30 okt 2025, 11:28
Mquc je napisao/la:
29 okt 2025, 02:27

Guranje u ledja nije remplanje pozz
Na stranu sad sve to po meni jedina greska je ovaj dosudjeni penal jer se lopta izodbijala i pogodila ga u ruku i ti tu ne mozes uticati nikako, al svakako je ovaj odbranio pa taj penal nije ni uticao
Njegov post nije balkanski, jer nije svoj drek prao tuđim drekom, a ti to jesi radio.
Remplanje iliti što bi naš narod davno rekao "rame o rame" igra nije kad neko nekog gurne sa leđa u leđa, a pritom niti ne gleda u loptu, niti mu je namjera ići prema lopti.
Igrač Barcelone je cijelo vrijeme pratio loptu i nije znao da mu ovaj dolazi u punom trku sa leđa. Kako je i Mquc rekao, to nije remplanje, to je faul. Za moje viđenje izuzetno bezobrazan i grub faul.
E sad jedni vide dovoljan intenzitet prekršaja za penal, drugi ne. I zato to nije "balkanluk", a tvoj tvrdnja kako je to remplanje je još jedan
Eto neko spomenu da je bio ofsajd prije te situacije sa Arujom. Gledao si ponovo utakmicu, možeš li to prokomentarisati?

Meni je ono remplanje, pa i sam Arujo je smiješno izgledao kad je ustao, pa ono ko zbunjen, al haj pao sam, pa da tražim penal.

A vidi, ja ću reći za ovu pobjedu da je čista i uredna, ti ćeš naći 1001 razlog zašto nije.
Polaziš od stava da je tvoj klub čist ko suza, a ja navijam za narkokartel.
Tako ispade.
Koševo Zapad

Rodju
Kontakt:

Post Postao/la Rodju » 30 okt 2025, 16:45

30 okt 2025, 14:25
Rodju je napisao/la:
30 okt 2025, 11:28

Eto neko spomenu da je bio ofsajd prije te situacije sa Arujom. Gledao si ponovo utakmicu, možeš li to prokomentarisati?

Meni je ono remplanje, pa i sam Arujo je smiješno izgledao kad je ustao, pa ono ko zbunjen, al haj pao sam, pa da tražim penal.

A vidi, ja ću reći za ovu pobjedu da je čista i uredna, ti ćeš naći 1001 razlog zašto nije.
Polaziš od stava da je tvoj klub čist ko suza, a ja navijam za narkokartel.
Tako ispade.
Gubimo vrijeme, jer ti očito ne znaš šta je remplanje ili bezobrazno provociraš. Druge nema. Udarac igrača odbrane laktom u leđa igrača u napadu, a koji cijelo vrijeme pogledom prati loptu, je toliko vidljiv, da ga može registrirati svaki čovjek na prvo gledanje. Snimak nedvosmisleno potvrđuje da to nije igra rame o rame. Igrač odbrane u trenutku udarca laktom ima pogled prema publici iza gola, a prema lopti niti u jednom momentu.
No, ponavljam, nema smisla gubiti vrijeme, jer sve skupa mi liči na bezobrazluk, tako da ovim završavam.

Btw. Nemam ja problem, ako je to bio ofsajd, barem u ovo moderno doba VAR-a to nije ili je izuzetno mali problem. Trebao je sudija svirati evidentan faul, dakle penal, VAR neka pregleda, ako se ustanovi zaleđe, situacija je jasna. Lopta za molere. Tog nije bilo, ostaje prevara u zraku.
Sad tvrditi, kao olakotnu okolnost, svakako je bio nedozvoljen položaj, je priča za naivne i malu djecu. Niti sam naivan, niti malo dijete. Želi mi neko reći kako je sudac imao laser u oku, u istoj sekundi povukao crtu i ocijenio kako nema potrebe svirati čisti faul, jer je i tako ofsajd. Hahahahah, mani me tog.
Ja nigdje nisam rekao da su moleri nezasluženo pobijedili. Tvrdim i dalje da je Barcelona pokradena. Šta bi bilo da nije pokradena, to niko ne zna.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 30 okt 2025, 16:50

ITURRALDE GONZALES REKAO

Šokantne tvrdnje: "Skoro 90 posto sudija u Španiji navija za Real"
Zanimljivo.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

denimen99
Kontakt:

Post Postao/la denimen99 » 30 okt 2025, 16:54

Znaju ljudi šta valja!
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

Rodju
Kontakt:

Post Postao/la Rodju » 30 okt 2025, 17:07

denimen99 je napisao/la:
30 okt 2025, 16:54
Znaju ljudi šta valja!
Ti si uvijek znala šta valja.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 30 okt 2025, 17:16

Saurman je napisao/la:
30 okt 2025, 16:50
ITURRALDE GONZALES REKAO

Šokantne tvrdnje: "Skoro 90 posto sudija u Španiji navija za Real"
Zanimljivo.
Laze ko rodju :yawn:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Mukebir

Post Postao/la Mukebir » 30 okt 2025, 17:49

Sto su hijene navalile na kolegu @Rodju a opet mu pera ne mogu odbit. Kad ne znaju sta ce onda izmišljaju neke penale. Isto kao sto real onu sramotu 1 titula u 11 godina maskira nekakvim negreirom. Na hajr i na dobro.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 31 okt 2025, 00:04

Koliko bi kmecao @jeftha da je obrnuto :urnebes:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.