Nema se Lazicu sta produzavat kad je potpisao 1+1 kad se vratio,samo mu aktiviras ovu drugu godinu ako si zadovoljan sa njim. Da ga ne misle ostaviti zahvalili bi mu se kad i ovoj trojci od neki dan kojoj je istekao ugovor.napoleon72 je napisao/la: ↑10 jun 2022, 09:52Mozda je Lazic trazio visoku platu za nastavak suradnje, a realno, nije neka aman klasa da bude preskup. Bio nam je najbolji stoper ove sezone zahvaljujuci ocajnoj konkurenciji, a ne nekom kvalitetu. Palic, Mujakic i Dupovac su bili grozni. Meni npr je na jesen Trako puno bolje igrao.
Ako su nasi npr ovog Makedoca pogodili za pare koje je Lazic trazio, ili cak manje, onda nije apsurd.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Evo uklonjeno je ovo za Drobarova
Kako ovaj ss.ba laze. nije on igrac Sarajeva nek vide na TM. 

- napoleon72
- Kontakt:
Aha, e to je drugo.miky_hz je napisao/la: ↑10 jun 2022, 09:55Nema se Lazicu sta produzavat kad je potpisao 1+1 kad se vratio,samo mu aktiviras ovu drugu godinu ako si zadovoljan sa njim. Da ga ne misle ostaviti zahvalili bi mu se kad i ovoj trojci od neki dan kojoj je istekao ugovor.napoleon72 je napisao/la: ↑10 jun 2022, 09:52Mozda je Lazic trazio visoku platu za nastavak suradnje, a realno, nije neka aman klasa da bude preskup. Bio nam je najbolji stoper ove sezone zahvaljujuci ocajnoj konkurenciji, a ne nekom kvalitetu. Palic, Mujakic i Dupovac su bili grozni. Meni npr je na jesen Trako puno bolje igrao.
Ako su nasi npr ovog Makedoca pogodili za pare koje je Lazic trazio, ili cak manje, onda nije apsurd.

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- PapirnaMarka
- Kontakt:
Da nije ovaj Drobarov u Bordo trebao, a na TM skontali Bordo klub? 

- MaroonBjelave
- Kontakt:
O Džafiću se i ne priča više.
- Osttribine
- Kontakt:
Ma j.ebat ga ba, ničim nije zaslužio ovoliko ispisanih stranica, a prije svega nismo ga ni trazili, da je npr odbio nas, a otisao u Borac onda bih mogao razumjeti ovoliki gnjev nasih navijaca. Treba kako gledati i ovih starosjedilaca u klubu da se rijesimo, a ne vracati opet neke bivse igrace, idemo dalje.Foux87 je napisao/la: ↑10 jun 2022, 09:20Upravo, još bih dodao da je na samom početku prelaznog roka potpisao, da je kraj prelaznog roka pa hajde što sinoć neko reće ali ovako fuj.napoleon72 je napisao/la: ↑10 jun 2022, 09:01Ma raji je vise krivo sto ide u ovoj situaciji, gdje potpisom za Borac potpisujes da te boli qrac za sportsko nadmetanje, pravdu, drzavu, neki vlastiti uspjeh... Bukvalno kupujes sebi nepostojece penale, golove iz ofsajda, poziv u reprezentaciju koji nisi zasluzio svojim talentom, pristajes da slusas divljanje sa tribina za koje niko nece bit sankcionisan itd. Borac je sad kod nas nesta tipa Obilic u Srbiji 1998., ne toliko radikalno ali...Osttribine je napisao/la: ↑10 jun 2022, 08:49Očito je izgleda da su ga neki prizeljkivali ponovo u nasem dresu pa iz tog razočarenja pišu ovoliko stranica o bivsem igracu. Isao je i Haris Handzic kod četnika u BL i ako je izdanak naseg kluba i dijete sa Vratnika, ne znam zasto vam je onda cudo za Tatara. Neka ide gdje ko hoće, i nekoliko nas danima pise da ga ne bi vracali u klub jer bi nas sad uzeo lopatom a ko zna kako bi igrao.
ako je kvalitetniji stoper sto je apsurd
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
napoleon72 je napisao/la: ↑10 jun 2022, 10:01Aha, e to je drugo.miky_hz je napisao/la: ↑10 jun 2022, 09:55Nema se Lazicu sta produzavat kad je potpisao 1+1 kad se vratio,samo mu aktiviras ovu drugu godinu ako si zadovoljan sa njim. Da ga ne misle ostaviti zahvalili bi mu se kad i ovoj trojci od neki dan kojoj je istekao ugovor.napoleon72 je napisao/la: ↑10 jun 2022, 09:52
Mozda je Lazic trazio visoku platu za nastavak suradnje, a realno, nije neka aman klasa da bude preskup. Bio nam je najbolji stoper ove sezone zahvaljujuci ocajnoj konkurenciji, a ne nekom kvalitetu. Palic, Mujakic i Dupovac su bili grozni. Meni npr je na jesen Trako puno bolje igrao.
Ako su nasi npr ovog Makedoca pogodili za pare koje je Lazic trazio, ili cak manje, onda nije apsurd.![]()
. Srbijanski internacionalac Darko Lazić novi je igrač FK Sarajevo, potvrdio je Bordo klub.
Dvadesetšestogodišnji defanzivac je povratnik u Bordo ekipu, a potpisao je ugovor u trajanju od jedne godine uz mogućnost produženja na kraju sezone.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ivan Ikić - na predstavljanju Bordo dres
Nemanja Tomašević - na predstavljanju Zeleni dres
Frane Čirjak - na predstavljanju Bijeli dres
Jel' idući golman hahaha
Nemanja Tomašević - na predstavljanju Zeleni dres
Frane Čirjak - na predstavljanju Bijeli dres
Jel' idući golman hahaha
- PapirnaMarka
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Da smo mi izdominirali ko Zrinjski prošlu sezonu kod nas bi ocekivali da Benzemu dovedemo. A oni dovode igrace Posušja i Š Brijeg naravno u miru i dobroj atmosferi. Cinim se da smo i mi slicnim putem krenuli ove godine kad je izbor igraca u pitanju.
Zrinjski je najbolji primjer da imena i famozni "kapitalci" nisu bitna.Oni dominaciju napravili kad su rastjerali ove zvjezde i zvjezdice.bordobijeli je napisao/la: ↑10 jun 2022, 10:16Da smo mi izdominirali ko Zrinjski prošlu sezonu kod nas bi ocekivali da Benzemu dovedemo. A oni dovode igrace Posušja i Š Brijeg naravno u miru i dobroj atmosferi. Cinim se da smo i mi slicnim putem krenuli ove godine kad je izbor igraca u pitanju.
A opet kad skontaš, titulu su im na svojim leđima donijeli kapitalci i imena za ovu ligu, Čorluka, Barišić, Jakovljević, Tičinović, Zlomislić, Bilbija...pa i Almir Bekić je imao ogromnu minutažu prošle sezone.miky_hz je napisao/la: ↑10 jun 2022, 10:26Zrinjski je najbolji primjer da imena i famozni "kapitalci" nisu bitna.Oni dominaciju napravili kad su rastjerali ove zvjezde i zvjezdice.bordobijeli je napisao/la: ↑10 jun 2022, 10:16Da smo mi izdominirali ko Zrinjski prošlu sezonu kod nas bi ocekivali da Benzemu dovedemo. A oni dovode igrace Posušja i Š Brijeg naravno u miru i dobroj atmosferi. Cinim se da smo i mi slicnim putem krenuli ove godine kad je izbor igraca u pitanju.
-
- Kontakt:
Memija je imao puno važniju ulogu od Bekića. Ali generalno, ni Ćorluka, ni Barišić ni Jakovljević nisu nikakvi kapitalci, oni su u Zrinjskom to postali. Nisu dovedeni kao kapitalci, nego kao ok premijerligaški igrači, ništa više od toga.
Kapitalci, iako ne volim tu riječ, se moraju stvarati, a ne nužno dovoditi.
Kapitalci, iako ne volim tu riječ, se moraju stvarati, a ne nužno dovoditi.
Zar nije Memija potpisao na pola sezone?
Ostalo se slazem, oni su napravili kapitalce od njih, to su prekaljeni premijerligaski igraci s ogromnim iskustvom igranja u ovoj zabokrecini.
Ostalo se slazem, oni su napravili kapitalce od njih, to su prekaljeni premijerligaski igraci s ogromnim iskustvom igranja u ovoj zabokrecini.
Ako su Bekic i Barisic i i Zlomislic kapitalci mi smo onda Realovi Galaktikosi po imenima.Ni jedan od tih nije to,to su igraci iz PL koji dole pruzaju dobre partije .Lucas je napisao/la: ↑10 jun 2022, 10:38A opet kad skontaš, titulu su im na svojim leđima donijeli kapitalci i imena za ovu ligu, Čorluka, Barišić, Jakovljević, Tičinović, Zlomislić, Bilbija...pa i Almir Bekić je imao ogromnu minutažu prošle sezone.miky_hz je napisao/la: ↑10 jun 2022, 10:26Zrinjski je najbolji primjer da imena i famozni "kapitalci" nisu bitna.Oni dominaciju napravili kad su rastjerali ove zvjezde i zvjezdice.bordobijeli je napisao/la: ↑10 jun 2022, 10:16Da smo mi izdominirali ko Zrinjski prošlu sezonu kod nas bi ocekivali da Benzemu dovedemo. A oni dovode igrace Posušja i Š Brijeg naravno u miru i dobroj atmosferi. Cinim se da smo i mi slicnim putem krenuli ove godine kad je izbor igraca u pitanju.
"Kapitalci" za PL su bili(trebali biti) Ibanez,Nsue,Vukusic,Jajalo,Tino Susic,Stepanov i tako ta imena,i sad kad ih spojis sve od 10 takvih imena 2 su mozda valjala nekom klubu.
Ma ni corluka ni bilbija nisu to bili... Corluka igrao za siroki i otisao u domzale nije se najbolje snasao i dosao u zrinjski.. bilbija prije zrinjskog imao solidnu karijeru i tu titulu sa nama gdje nije imao status nekog strasnog igrac vec je sezonama u zrinjskom postao ovo sto je danas... Jbga covjeku lezi igrati dole i tjtmiky_hz je napisao/la: ↑10 jun 2022, 10:49Ako su Bekic i Barisic i i Zlomislic kapitalci mi smo onda Realovi Galaktikosi po imenima.Ni jedan od tih nije to,to su igraci iz PL koji dole pruzaju dobre partije .
"Kapitalci" za PL su bili(trebali biti) Ibanez,Nsue,Vukusic,Jajalo,Tino Susic,Stepanov i tako ta imena,i sad kad ih spojis sve od 10 takvih imena 2 su mozda valjala nekom klubu.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Sto posto, to su promasene investicije koje mogu sluziti samo da malo nahajcaju raju. Ovaj susic bi uz rahmanovica, tatara, djokanovica i mersu u tim danima bio top igrac koji bi dao samo malo dodatnog smeka ekipi koja je vec fenomenalna. Ali okruzen netrkacima i nezadovoljnicima zbog neplacanja, ispao je samo smijesan.miky_hz je napisao/la: ↑10 jun 2022, 10:49Ako su Bekic i Barisic i i Zlomislic kapitalci mi smo onda Realovi Galaktikosi po imenima.Ni jedan od tih nije to,to su igraci iz PL koji dole pruzaju dobre partije .
Trenutno korisnika/ca: gh0stHZ, OzmoodPinglewood i 36 gostiju.