Ti nisi, oni jesu.Gorki je napisao/la:u prevodu:mandraX je napisao/la:Ovako će izgledat' Camp Nou protiv Milana.
MI SMO EKIPA
Btw. ne gledah sinoć utakmicu, vidim da je alexis pročepio, kakva igra bijaše?
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Ti nisi, oni jesu.Gorki je napisao/la:u prevodu:mandraX je napisao/la:Ovako će izgledat' Camp Nou protiv Milana.
MI SMO EKIPA
ma nako igrali koliko im treba ,nista posebno ,bez ikakvog posebnog umaranja rijesili utamicu ,vidilo se da su misli okrenute milanu i LP.Al uglavnom pobijedise ,da je i 1:0 ostalo taman .3 boda su 3 bodaSveti je napisao/la: Ti nisi, oni jesu.
Btw. ne gledah sinoć utakmicu, vidim da je alexis pročepio, kakva igra bijaše?
cemu sam zasluzio biti u ovakvom izabranom drustvuSveti je napisao/la:Bila je bitna ova pobjeda, jer da su nekim čudom izgubili, samopouzdanja ne bi imali ni u tragovima. ja idalje ostajem pri 4+ na utakmici, i radi rippera, desimala, nate-a i još par momaka navijam za Farc, pardon, barcelonu

U svakoj tekmi ima taj mali pad koncentracije pa zna napraviti skoro kardinalnu gresku.azTer je napisao/la:thiago je previše sklon greškama, puno toga je još pred njim
messilla je napisao/la:Bez razmišljanja bih ubacio Alexisa u prvih XI protiv Milana.![]()
I da, msm da je Villa siguran na klupi (od početka, naravno).
pa alexis zadnji put odigro dobro ak se ne varam protiv cordobe u januaruM4kaveli je napisao/la:messilla je napisao/la:Bez razmišljanja bih ubacio Alexisa u prvih XI protiv Milana.![]()
I da, msm da je Villa siguran na klupi (od početka, naravno).
Malo vas je zaslijepio Alexis sinocnjom predstavom.![]()
Villa treba igrati ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.