Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Tuttosport što se tiče naslova je u rangu Expressa.
Nema šanse, za te pare se može kupiti klasan napadač, čak i 2 ako se pametno kupuje.
Ne sjećam se kada je Juve dao tolike pare, a da igrač nije bio provjeren, Diego jedino za 25 miliona, ali tada je bila druga uprava.
Nema šanse, za te pare se može kupiti klasan napadač, čak i 2 ako se pametno kupuje.
Ne sjećam se kada je Juve dao tolike pare, a da igrač nije bio provjeren, Diego jedino za 25 miliona, ali tada je bila druga uprava.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Sinoc se pisalo 27, danas 18. Ma gluposti i samo gluposti do 1 jula bice..M4kaveli je napisao/la:Jesam li ja dobro skont'o da je Juventus spreman platiti 27 miliona eura Alexisa ?

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Ma vidio na Marci pa i meni cudno. 

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- francobaresi
- Kontakt:
Apsolutna nije bilo nikakve greške sudije , ko je pogledao onu analizu koju je radio SKY zna o čemu pričam . Barca nije igrala "onakvu" igru , oni su igrali kako su znali , ali kao što je Conte rekao " Nije ovo Barsina slabost, ovo je snaga pobjednika "pendjercity je napisao/la:bez Pirla stvarno rasturamo...
nije mi jasno zašto ga Conte drži u ekipi
![]()
Ponavljam, Vidal je igračina, ali on i Pogba zajedno u ekipi nisu ono sto je Pirlo... Fantastični su igrači.
Pirlo treba nasljednika, nažalost, veoma brzo. Tog nasljednika, odnosno njegovo odsustvo iz odbrambenih zadataka, nadoknadjuje igrač tipa Vidala... Taj nasljednik treba biti spreman da neko vrijem sjedi na klupi i ulazi po potrebi.
Pogba može igrati ono sto je nekad radio Emerson ili Viera, npr.
Isto tako, radi vise frontova moramo imati vise od 11 prvoklasnih igrača - trenutno to nemamo...
Odsustvo dva startera, bilo koja, bitno nam utice na igru - vidjeli smo to najbolje u ovoj 2013.
Nema vise loših igrača i loših ekipa, već imaju bolji i malo bolji. Demontirase Napoli, a on nam glavni konkurent za scudeto. Milan dobi Barcu, uz veliku grešku sudije, ali sa onakvom igrom Barce i sada bi bilo 0:0 Ispade AM, drugoplasiranoj ekipa...
Simpatije su čudo, tako da se teško možemo složiti u mnogim stvarima...
Niko mi živce nije čulo kao Inzagi, ali je čovjek dao golova i golova, bitnih golova.
Laku nocccccc, BiH
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- pendjercity
- Kontakt:
Hoćeš rec da je kod prvog gola sve regularno??? Možda, ako je u pitanju rukomet, a ne nogomet...francobaresi je napisao/la:Apsolutna nije bilo nikakve greške sudije , ko je pogledao onu analizu koju je radio SKY zna o čemu pričam . Barca nije igrala "onakvu" igru , oni su igrali kako su znali , ali kao što je Conte rekao " Nije ovo Barsina slabost, ovo je snaga pobjednika "pendjercity je napisao/la: ...
Milan dobi Barcu, uz veliku grešku sudije, ali sa onakvom igrom Barce i sada bi bilo 0:0[/b] Ispade AM, drugoplasiranoj ekipa...
Laku nocccccc, BiH
Penal koji ste dobili protiv nas i ona ruka kod prvog gola su nemjerljivi pojmovi

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Volim te BOSNO !!!
J@72
Volim te BOSNO !!!
J@72
pendjercity - griješiš. Uopšte nije bila ruka, bila je analiza i slika/video makar na desetak tema.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- pendjercity
- Kontakt:
Hoćeš reci da sam slijep kod svojih očiju... Ono je lopta ustopana rukom, bez namjere, ali je ruka. Kompletna Barcina odbrana je stala...Genghis je napisao/la:pendjercity - griješiš. Uopšte nije bila ruka, bila je analiza i slika/video makar na desetak tema.
Mogu reci da ih je Milan iznenadio taktikom, odigrao predobro, ali onaj go je uticao na krajnji rezultat...
Ali, ali, sudija nije svirao i sve je ok... I on je, sa svojim vrlinama i manama, sastavni dio igre...
Pobjeda nam treba sutra...
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Volim te BOSNO !!!
J@72
Volim te BOSNO !!!
J@72
- 10DelPiero
- Kontakt:
Nije tema izvinjavam se ali jednostavno moram

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Vi svoje, a ja ću prijaviti postove.
Previše se tema u zadnjih par dana puni glupostima, trolanjem, spamom i offtopicom.
Previše se tema u zadnjih par dana puni glupostima, trolanjem, spamom i offtopicom.

#MaxOUT
#MaxOUT
Pa ti mene ne slušaš. Bila analiza na Sky-u i ljudi rekli da nije penal. Evo ti i gif, vidis da nije penal. Kakve to ima veze sa Juventusom ? Nikakve. Al' daj druze ako nesto nije onda nije, yebemu ...pendjercity je napisao/la:Hoćeš reci da sam slijep kod svojih očiju... Ono je lopta ustopana rukom, bez namjere, ali je ruka. Kompletna Barcina odbrana je stala...Genghis je napisao/la:pendjercity - griješiš. Uopšte nije bila ruka, bila je analiza i slika/video makar na desetak tema.
Mogu reci da ih je Milan iznenadio taktikom, odigrao predobro, ali onaj go je uticao na krajnji rezultat...
Ali, ali, sudija nije svirao i sve je ok... I on je, sa svojim vrlinama i manama, sastavni dio igre...
Pobjeda nam treba sutra...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- 10DelPiero
- Kontakt:
Prijavi dezurni, kao da ima 1000 postova a ne 2-3 van teme 

Alessandro Del Piero !
Jah, još uvrijeđene mlade ćemo biti.
10 postova oko nepostojeće ruke igrača milana na temi Juventusa.
10 postova oko nepostojeće ruke igrača milana na temi Juventusa.
#MaxOUT
#MaxOUT
- 10DelPiero
- Kontakt:
Zamjenio si me sa nekim, nisam se ja uvrijedio nego me nervira to haj da je zaspamano 10 stranica nego 4 posta bila i fol neki spam jos prijvaljivat a diskusija medu Juventinima te niko nikoga ne vrijeda 
edit: Jos niko nista ne pise svi cekaju tekmu pa se nista ne moze ni fulat.

edit: Jos niko nista ne pise svi cekaju tekmu pa se nista ne moze ni fulat.
Alessandro Del Piero !
Zadnja 2-3 dana je baš offtopic, generalno, i ja sam učestvovao naravno, pogotovo u baš glupim raspravama o Sanchezu, Pjaniću, a sad i ove ruke.
Ok, nema se šta puno pisati, ali offtopic je offtopic, realno, i mene slobodno prijavite kad pišem o desetim stvarima.
No, dosta o tome.

Ok, nema se šta puno pisati, ali offtopic je offtopic, realno, i mene slobodno prijavite kad pišem o desetim stvarima.
No, dosta o tome.

#MaxOUT
#MaxOUT
- AndreaAgnelli
- Kontakt:
Danas/sutra bi moglo biti patnje, zato treba imati strpljenja, pogotovo jer će igrati neki igrači koji nisu standardni u posljednje vrijeme i nisu u nekoj formi. Siena će zna dobro i organizovano braniti, što su pokazali u prethodnim utakmicama. Naši bekovi moraju biti na nivou jer poznavajući naš stil igre mi bunker probijamo prvenstveno po strani ili ubacivanjem iz drugog plana.
Ekipa je imala 7 dana da se pripremi za utakmicu, a uzdam se u to da ova ekipa ne zna odigrati u nizu dvije loše utakmice. Ne smije se ponoviti Genoa ili Sampdoria.

Ekipa je imala 7 dana da se pripremi za utakmicu, a uzdam se u to da ova ekipa ne zna odigrati u nizu dvije loše utakmice. Ne smije se ponoviti Genoa ili Sampdoria.

Nadam se da ćemo pobijediti, vjerovatno neću moći danas gledati prvo poluvrijeme, možda bude golijade u drugom...
Neka naša Dama pobijedi
FINO ALLA FINE FORZA JUVE!

Neka naša Dama pobijedi
FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
- AvantiSignora
- Kontakt:
Idemo danas po pobjedu. Zabiti sto prije da se nepatimo do kraja.
Chiellini zabija jedan iz kornera i pokazuje da se king kong vratio
Barzagli mora biti oprezan jer rizikuje da promasi Napoli ako dobije zuti.
Valjda bi i Anelka mogo dobiti oju minutazu.
Samo pametno i borbenost.
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!
Chiellini zabija jedan iz kornera i pokazuje da se king kong vratio

Barzagli mora biti oprezan jer rizikuje da promasi Napoli ako dobije zuti.
Valjda bi i Anelka mogo dobiti oju minutazu.
Samo pametno i borbenost.
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocekivani sastavi za danasnji mec sa Montepaschiem

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Danas od vas najvise ocekuju kladionicari 

Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.