Igrac koji ima mec Davis Cupa u nedjelju, a onda igra na drugom kontinentu ATP turnir ima pravo igrati prvo kolo u srijedu.Virtu4l je napisao/la:Sad je Davis Cup, 07-09 April, pa onda ATP turnir u Maroku, ako je moguće tamo stići dan nakon Davis Cupa?? Shminka?BosnaSTL je napisao/la:Yebaji ga Damire bice bolje .Kad igra sljedeci turnir ili je davis cup ?
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
thelightblue
- Kontakt:
Re: BiH tenis
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Zaigrao dosta bolje. Po meni Damir odigrao korektno ali Nick stvarno odlično odigrao, prejak za Damira u ovom trenutku.Raonffa je napisao/la:I mene san sinoć prevari tako da nisam gledao.
Samo me zanima kod 3:0 u prvom setu, jel' Nick zaigrao toliko bolje ili je Damir, po čestom običaju, radio sve da ga vrati u set?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
HvalaUnofficialpage je napisao/la:Zaigrao dosta bolje. Po meni Damir odigrao korektno ali Nick stvarno odlično odigrao, prejak za Damira u ovom trenutku.Raonffa je napisao/la:I mene san sinoć prevari tako da nisam gledao.
Samo me zanima kod 3:0 u prvom setu, jel' Nick zaigrao toliko bolje ili je Damir, po čestom običaju, radio sve da ga vrati u set?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Re: Odg: BiH tenis
Bio je Kyrgios na svojim servis gejmovima dosta sigurniji u odnosu na sami početak meča, a sve zahvaljujući razornom servisu. Damir je u svojim gejmovima izbacivao sve moguće i nemoguće u out i vratio Nicka u meč. Žalio se je kasnije na nisko postavljenu rasvjetu te da nije mogao prepoznati dubinu dolazne loptice pa vjerujem da je i to glavni razlog tim neprisiljenim greškama.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Damir se nakon tri nula raspo .Njega bi tada pobjedio svaki teniser .Kad je poveo tri nula kao da se uplasio .Tesko je igrati kad nemas povjerenje u svoju servu .Nema veze idemo dalje .Idemo dalje I bice bolje .Nadam se top 50 do kraja ove godine.
Da, ako se zemlja ne zove Marokothelightblue je napisao/la:Igrac koji ima mec Davis Cupa u nedjelju, a onda igra na drugom kontinentu ATP turnir ima pravo igrati prvo kolo u srijedu.
Tamo je finale u subotu, tako da prvi meč mora početi u utorak. Znači dan vremena za promjenu zemlje, kontinenta i podloge
Koliko bi mu samo život lakši bio da može odmah krenuti sa pripremema za sezonu šljake, jer je i sam rekao da je bio nespreman fizički za Miami, da nije trenirao gotovo nikako, nego čekao da prodje povreda. Potrebne su mu dobre pripreme za šljaku, definisat će sebi sezonu sa ovih par turnira i dobri rezultati su mu potrebni kako bi se zadržao na ATP nivou.
A u kakvom će tek savez šoku biti ako budu morali organizovati još jedan domaći meč, i ovaj će jedva preživjeti.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Damire nemoj igrati DC, pripremaj se za taj turnir. Neka Mirza to sam odradi, može on to. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Nek' se priprema za šljaku onda, nemoj da bude DC kriv kad ga krenu ljudi tamburat na zemlji 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ipak nedjelja, moja greška, ima 2 dana za pripremu xD
sutra će izaći lista za MC kvalifikacije, ako je to prijavio onda pretpostavljam i da će se potruditi da stigne na te kvalifikacije koje počinju u subotu
sutra će izaći lista za MC kvalifikacije, ako je to prijavio onda pretpostavljam i da će se potruditi da stigne na te kvalifikacije koje počinju u subotu
- hule_barca
- Kontakt:
- JohnCleese
- Kontakt:
Samo jako Mirza 
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Idemo mirzoni 
-
kinder_jaje
- Kontakt:
Ima kakav link
kinder_jaje je napisao/la:Ima kakav link
Mirza je dobro otvara mec. S nulom prvi servis gem.
-
oldtown1990
- Kontakt:
Bravoooo, ajmo sad potvrdi gaaa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.