BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Jel ovo Kirgios namjerno vani izbacuje? 
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Jedina Damirova prilika večeras je neinteresovanje Kyrgiosa, barem tako ja mislim. 
"We need to suffer. And we need to fight."
Damire majstore.
Nesmije razbit reket hahhaha
e moj damire, dva cista poena poklanjas
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Babo je ruco .Izgubio je on ovo nije ni izaso na teren ._dreamer_ je napisao/la:e moj damire, dva cista poena poklanjas
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Igra bez muda. Kao da igra sa Rogerom u finalu GS-a pa toliko pickasto igra.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Kyrgios
Kakva budaletina, steta sto se dozvao sredinom drugog seta, mogao je Damke ni kriv ni duzan do pobjede.
+1AnkleBreaker je napisao/la:Igra bez muda. Kao da igra sa Rogerom u finalu GS-a pa toliko pickasto igra.
Frajer nema šta izgubiti danas, ne znam koji mu je
"We need to suffer. And we need to fight."
Nazalost, ovaj mec je izgubio prije nego je izisao na teren.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Yebaji ga Damire bice bolje .Kad igra sljedeci turnir ili je davis cup ?
Sad je Davis Cup, 07-09 April, pa onda ATP turnir u Maroku, ako je moguće tamo stići dan nakon Davis Cupa?? Shminka?BosnaSTL je napisao/la:Yebaji ga Damire bice bolje .Kad igra sljedeci turnir ili je davis cup ?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa ako je prijavio i igrat ce, na teren ce u utorak-srijedu.
Mene vise interesuje kada i u kakvom stanju ce mirza doci u zenicu.
Nakon dugo vremena sam preskocio damirov mec, nije bilo kuveta da se maltretiram sa kisom tamo..koliko vidim rutinski ga ovaj uzeo nakon loseg ulaska u mec, ocekivano.
Damir mora poceti uzimati setove sa 1-2 brejka prednosti, svjestan sam da njemu nista nije garancija sa onakvim servisom ali bez toga tesko da ce doci tamo gdje ga mi zamisljamo. Zalosno i frustrirajuce je kada imas 2 brejka prednosti a zijanis set.
Sad nek odmori malo i ja ocekujem puno vise na zemlji u odnosu na beton. Njegova mlaka igra, bez servisa, sa puno trke, miksanja itd, jednostavno mora to biti puno bolje na sljaci u odnosu na sve ostale podloge i to mu mora biti prioritet u gradjenju karijere, sta god mislili drugi na ovom mjestu.
Mene vise interesuje kada i u kakvom stanju ce mirza doci u zenicu.
Nakon dugo vremena sam preskocio damirov mec, nije bilo kuveta da se maltretiram sa kisom tamo..koliko vidim rutinski ga ovaj uzeo nakon loseg ulaska u mec, ocekivano.
Damir mora poceti uzimati setove sa 1-2 brejka prednosti, svjestan sam da njemu nista nije garancija sa onakvim servisom ali bez toga tesko da ce doci tamo gdje ga mi zamisljamo. Zalosno i frustrirajuce je kada imas 2 brejka prednosti a zijanis set.
Sad nek odmori malo i ja ocekujem puno vise na zemlji u odnosu na beton. Njegova mlaka igra, bez servisa, sa puno trke, miksanja itd, jednostavno mora to biti puno bolje na sljaci u odnosu na sve ostale podloge i to mu mora biti prioritet u gradjenju karijere, sta god mislili drugi na ovom mjestu.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nick bolji i to je to, na početku seta se Nicku nije igralo ali sredinom seta je počeo da igra. Na servis mu nije mogao ništa, što i bilo očekivano.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Zao mi je sto je Damir izgubio, al ona sirovina iz Australije kada hoce igrati stvarno izgleda kao da je sdruge planete. Sdruge strane Mirza vcrs ima dobru sansu da uzme svoju drugu ch titulu u karijeri. Gledao sam malo highlihts iz drugog polufinala i mogu reci da mladi kanadjanin dosta dobro udara lopticu i da je veoma pokretan. Isto tako mi je drago sto ce upravo on biti Mirzin protivnik a ne Janowitz iz vise razloga. Kao prvo mali ima 8-9 pobjeda u nizu na chalengerima i nije robot da moze sve to izdrzati. Kao drugo jos uvijek je mlad i sklon oscilacijama svadjam sa sudijom i slicno sto moze biti Mirzina prednost. Publika ce biti na Denisovoj strani jer su sinoc protiv Poljaka navijali kaonu DC-u. Ja vjerujem u Mirzu da moze do pobjede al kako god zavrsi dobar posao je odradjen u Mexicu. Sledece sedmice treba isto to pokusati jer ce konkurencija biti slicna kao ove ako ne i losija. Nesto gledam ovu ljestvicu i upada mi u oci 4-5 igraca u top 100 skojim je Mirza u ove dvije godine bukvalno odigrao mec na jednu lopticu gdje mogao doci do pobjede i to sve u zavrsnicama chalengera:Poulie, Medvedev, Kuznetsov, Khacanov, Rud 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Kako napredovati dalje kad ti je borba za gem jednaka borbi za break, pa ti vidi gdje si.
I mene san sinoć prevari tako da nisam gledao.
Samo me zanima kod 3:0 u prvom setu, jel' Nick zaigrao toliko bolje ili je Damir, po čestom običaju, radio sve da ga vrati u set?
Samo me zanima kod 3:0 u prvom setu, jel' Nick zaigrao toliko bolje ili je Damir, po čestom običaju, radio sve da ga vrati u set?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.