FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Bonus
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Bonus » 09 mar 2013, 23:30

Pa eto, ako ništa drugo - utješiće ga Titula Primere i nova Zlatna lopta :P :mrgreen: loša sezona jbg

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 09 mar 2013, 23:31

slika

messi ima isti broj golova kao 3 najefikasnija igrača Real Madrida zajedno
8-)

open in new tab
Zadnja izmjena: barca_87, dana/u 09 mar 2013, 23:32, ukupno mijenjano 1 put.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 09 mar 2013, 23:32

JohnLennon je napisao/la:Svidjaju mi se njegovi golovi u velikim utakmicama ove sezone. Zaista.
Svaka od ovih 17 je velika, itekako.
Iste su omogućile Barci ovol'ku prednost u odnosu na drugoplasiranog.
Trećeplasiranog da ne spominjem.

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 09 mar 2013, 23:33

barca_87 je napisao/la:slika

messi ima isti broj golova kao 3 najefikasnija igrača Real Madrida zajedno
8-)

open in new tab
hahahahha dominira brat
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 09 mar 2013, 23:36

mandraX je napisao/la:
JohnLennon je napisao/la:Svidjaju mi se njegovi golovi u velikim utakmicama ove sezone. Zaista.
Svaka od ovih 17 je velika, itekako.
Iste su omogućile Barci ovol'ku prednost u odnosu na drugoplasiranog.
Trećeplasiranog da ne spominjem.
ma pusti ga ba zna i on sam koliko je vaznih golova messi postigo ove sezone u borbi za titulu primere ,zato real ovoliko i kaska za barcom ha ya
samo bezze tu trola misli da je interesantan
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 09 mar 2013, 23:37

Preumoran sam pa ne mogu naprezati mozdane vijuge za neki malo bolji i originalniji odgovor, al' cujem da protiv Milana opet nece igrat.

Inace, Ronaldo ima vise golova od midzeta u Kupu i Ligi prvaka. Ovaj u Ligi. 2-1. Dakako.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 09 mar 2013, 23:42

JohnLennon je napisao/la:Preumoran sam pa ne mogu naprezati mozdane vijuge za neki malo bolji i originalniji odgovor, al' cujem da protiv Milana opet nece igrat.

Inace, Ronaldo ima vise golova od midzeta u Kupu i Ligi prvaka. Ovaj u Ligi. 2-1. Dakako.
Ronaldov uspjeh u Ligi Prvaka će svak' ovdje poštovat' i prihvatit' kao činjenicu, naravno.
Za razliku od vas prošle sezone kad je Messi dominir'o u LP, uvijek ste nalazili nesto da popljujete taj njegov uspjeh, najviše su se spominjali protivnici Barce koje je Messi uništavao, kao to su blamažne ekipe i sl. tome, ove sezone još niko od nas nije to spomenuo za Ronalda, a mogli smo naravno.
Nekoliko navijačkih skupina, kojima je Sandro Rosell tokom izbora 2010. godine obećao "Navijačku tribinu", su pokrenuli "navijački štrajk" nakon što im obećanje nije ispunjeno, a optužuju Klub za nesposobnost odbrane svojih članova od manipulacije, te katalonsku policiju, koja ih proziva nasilnicima.

Na dijelu stadiona, gdje je trebala biti Navijačka tribina, večeras je stajao samo transparent: "Blaugrana groblje. Hvala svima."

Štrajk se nastavlja do kraja sezone (utakmica protiv Milana će biti izuzetak).
slika

Bonus
Kontakt:

Post Postao/la Bonus » 09 mar 2013, 23:46

Rosell je htio vratiti fanove (pa cak i ozloglašene desnicare Boixose koje je Laporta svojevremeno protjerao sa stadiona), ali onda se desilo neki dan protiv Reala gađanje bakljama sa treceg sprata (prstena) i sami su sebe nogirali sa stadiona.
Policija je dokazala Upravi kluba da su to bili fanovi Barce i Rosell se sad ogradio od njih...logicno, što bi rek'o Čombe :mrgreen:
Brukaju se sa ovim bojkotom, jer poslije yebanja nema kajanja.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 09 mar 2013, 23:47

Stvarno ne kontam zasto im to treba.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 09 mar 2013, 23:51

Bonus je napisao/la:onda se desilo neki dan protiv Reala gađanje bakljama sa treceg sprata (prstena) i sami su sebe nogirali sa stadiona.
Policija je dokazala Upravi kluba da su to bili fanovi Barce
Stvarno je to bilo djelo Barcinih navijača?
Svašta.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 10 mar 2013, 00:05

Bonus je napisao/la:Rosell je htio vratiti fanove (pa cak i ozloglašene desnicare Boixose koje je Laporta svojevremeno protjerao sa stadiona), ali onda se desilo neki dan protiv Reala gađanje bakljama sa treceg sprata (prstena) i sami su sebe nogirali sa stadiona.
Policija je dokazala Upravi kluba da su to bili fanovi Barce i Rosell se sad ogradio od njih...logicno, što bi rek'o Čombe :mrgreen:
joj logicno sto je odusto od njih zbog nekoliko baklji ,pa ko se gadjo bakljama nek odgovara i to je to,pojedinci nek odgovaraju zbog gadjanja a ne citave navijacke skupine .
Pa kad bi u italiji npr tako radi baklji zabranjivali navijacima da navijaju gdje bi to vodilo,to je car navijanja ,svaka prava navijacka skupina bez baklji ne ide na utakmice al ovi navikli samo na gospodu i osim grickanja kospi nista se ne smije vise radit, to me nervira pravo ,cuj odusto od navijaca zbog nekoliko baklji ccc pa jesul navijaci il nisu
treba malo zari na tribnama,ove navijacke skupine su prijeko potrebne nou campu pa nezz kakvi da su ,pravi su navijaci a ne neka gospoda koja sjedi mirno i prati utakmicu

MES QUE UN CLUB !!!

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 10 mar 2013, 00:08

slazem se @barca_87

totalno debilno.ti vatreni navijaci donose atmosferu na tribine.baklje su sastavni dio dekora navijackih skupina.dok su na tribinama to je u redu, ali svejedno oni ih nikada ne bi bacali na teren - pa nisu sa istoka :mrgreen:

ja ih podrzavam u potpunosti.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 10 mar 2013, 00:13

Pa trebaju zahvaliti Boixos Noisima koji su sramotili Barcu sa ubistvima u 80-tim i 90-tim godinama.
Mjere su veoma rigorozne i tako ce ostati do daljnjeg.
Nece oni pitat jesi li desnicar ili obicni navijac koji je upalio baklju i bacio je s treceg prstena na navijace.
Pa mogli su nekoga zapaliti, oko izbiti ili sta vec.

Zato im i jeste zabranjen dolazak.
Neka idu na gostovanja a ako bi se opametili vjerovatno bi ih pustili i na Camp Nou.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Bonus
Kontakt:

Post Postao/la Bonus » 10 mar 2013, 00:16

barca_87 je napisao/la:
Bonus je napisao/la:Rosell je htio vratiti fanove (pa cak i ozloglašene desnicare Boixose koje je Laporta svojevremeno protjerao sa stadiona), ali onda se desilo neki dan protiv Reala gađanje bakljama sa treceg sprata (prstena) i sami su sebe nogirali sa stadiona.
joj logicno sto je odusto od njih zbog nekoliko baklji ,pa ko se gadjo bakljama nek odgovara i to je to,pojedinci nek odgovaraju zbog gadjanja a ne citave navijacke skupine .
Pa kad bi u italiji npr tako radi baklji zabranjivali navijacima da navijaju gdje bi to vodilo,to je car navijanja ,svaka prava navijacka skupina bez baklji ne ide na utakmice al ovi navikli samo na gospodu i osim grickanja kospi nista se ne smije vise radit, to me nervira pravo ,cuj odusto od navijaca zbog nekoliko baklji ccc pa jesul navijaci il nisu
treba malo zari na tribnama,ove navijacke skupine su prijeko potrebne nou campu pa nezz kakvi da su ,pravi su navijaci a ne neka gospoda koja sjedi mirno i prati utakmicu
Pa Rosell je sjedio, razgovarao i dogovarao povratak tih tifoza na stadion (sve naravno u svrhu novog mandata ;) . Prakticno su se dogovorili oko toga.
I onda protiv Reala sa gađanjem bakljama su usrali stvari i sad se klub ograđuje pred policijom od sopstvenih navijaca, a ovi fol nešto sad bojkotuju :o :lol: :lol: mislim, citava ta situacija je komicna.
Italija i nije baš primjer za navijace, a i drugaciji su zakoni po tom pitanju u toj zemlji.
Barca kao klub nece bandu i huligane na Campu, to je ocito sad....moramo se pomiriti sa tim. Boixosi su previše godina pravili sranja sopstvenom klubu, previše su se puta opekli od njih, pa sad u Barci "i u jogurt pušu" ono što se kaže :P

A slažem se da su potrebni navijaci i pravo navijanje na stadionu, itekako.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 10 mar 2013, 00:26

M4kaveli je napisao/la:Pa trebaju zahvaliti Boixos Noisima koji su sramotili Barcu sa ubistvima u 80-tim i 90-tim godinama.
Mjere su veoma rigorozne i tako ce ostati do daljnjeg.
Nece oni pitat jesi li desnicar ili obicni navijac koji je upalio baklju i bacio je s treceg prstena na navijace.
Pa mogli su nekoga zapaliti, oko izbiti ili sta vec.

Zato im i jeste zabranjen dolazak.
Neka idu na gostovanja a ako bi se opametili vjerovatno bi ih pustili i na Camp Nou.
pa nisu u kamenom dobu, imaju kamere na stadionu,pocinioce kazne i to je to ,zabrana ulaska u stadion i eto a ne vako samo stete timu koji bi mogo imat 5 puta bolju podrsku a ovako je gotovo da i nemaju ,
jos kad cujem neke glupe djecije pjesme sto se pjevaju najezim se.nezz ko to povede ,ocito neka djeca :D ,
o npr ova
ole le ola la ser del barca es ... nezz dalje :mrgreen: ,nema gluplje pjesme cuj ole le o la la :lol: ,muka mi bude kad je cujem , isto djecica u obdanistu ko da pjevaju :lol:

evo je : " onclick="window.open(this.href);return false;

MES QUE UN CLUB !!!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 10 mar 2013, 00:51

Ma djeca i starci od 70 godina. :lol:
Jbga jarane.
Neki jos nisu skontali kako mozes biti dobar navijac a da pritom ne budes huligan i bacas baklje, udaras se sa policijom, bodes nozevima itd...

Real ima solidne navijace.
Bas mocno zvuce njihovi Ultrasi na jugu.

Slicno bi mogli uraditi i katalonci.
Bez huliganskih gluposti.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 10 mar 2013, 01:30

Evo jedna mocna slika.

slika

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 10 mar 2013, 10:03

Ma i Madrid i Barca imaju grozne navijace. Madrida jedino izvlace Ultrasi na jugu koji se drece citavu utakmicu, cijeli stadion jako rijetko pjeva. Makar to i nije toliko do ljudi koliko do uprave koja postavlja za obicni puk, basnoslovne cijene ulaznica, a stadioni uvijek poprilicno puni, isplati im se jbg.

Najjaci su mi navijaci Barce u zadnje vrijeme, nemaju sta pjevati pa su poceli onu, hi, ha, independencia! :lol: Inace, Laporta je pametnu stvar uradio kad je ovim idiotima zabranio ulaz na stadion. Zestoki su to divljaci.
slika

btw. primjetio sam da niste gola primili protiv Getafea, to se mora negdje nadoknadit :mrgreen:
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 10 mar 2013, 10:28

Na današnji dan prije 6 godina odigran je El Clasico na Camp Nou koji je završio rezultatom 3-3, a uvjerljivo najbolji igrač je bio tada 19-godišnji Lionel Messi koji je postigao sva 3 gola Barcelone.

" onclick="window.open(this.href);return false;
Pobjeda je bolja od orgazma!

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 10 mar 2013, 11:25

Gorki je napisao/la:Na današnji dan prije 6 godina odigran je El Clasico na Camp Nou koji je završio rezultatom 3-3, a uvjerljivo najbolji igrač je bio tada 19-godišnji Lionel Messi koji je postigao sva 3 gola Barcelone.

" onclick="window.open(this.href);return false;
Najbolji clasico u ovom stoljeću ;)
Mes Que Un Club

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.