NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Edin TM87
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la Edin TM87 » 23 sep 2025, 15:14

A šta se dešava sa napadom Coltsa? Vrati me u 2009. ovo, ne znam je li Jones ili Peyton :mrgreen:

Kakve 3 tekme ofanzivno... Mediji čekali prvi punt 9 četvrtina da objave vijest. Rekord NFLa.
Tri tekme, tri non-scoring drive. Jedan punt, 2 puta zaustavljeni na 4th down, ostalo sve poeni. Najbolje od svega, 0 turnovera.
Jones 110+ QB rating, Taylor obara rekorde po zemlji. OL besprijekorna, WR ne dropaju i nema zime. Vidjet ćemo do kad će ovo trajati, ali divizija i playoff nisu upitni, s obzirom da su se luzeri iz Houstona i njihov bust QB raspali. Titansi su svakako najgori i ostaje obračun sa Jagsima, ali teško oni mogu napraviti odjednom neki iskorak i odmah napasti diviziju nakon loših sezona.

Što se odbrane tiče, dobar nivo. Ima povreda, i to se najbolje vidjelo protiv Denvera gdje CB nisu igrali, sada se i jedan od najboljih nickel lige Moore povrijedio, ali ima i povrataka i nadam se da neće povrede osakatiti ovakvu sezonu. Prvi put u zadnjih 16 godina da se počne sa 3-0, i to u sezoni u kojoj nisam očekivao puno :thumbup:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 26 sep 2025, 03:00

Koje sranje od prenosa na Areni :twisted:
Jbo sam i termol izolacije, i kladionice i najave utakmica. Ako ima ko prenijeti reziji ovoj nasoj da pripaze na to. Pola utakmice prodje dok oni ispucaju reklame. Isto tsko su prvi TNF usrali, pola utakmice stajala zamrznuta slika reklame za mobitel. Bravo....

Srecom imaju alternative, al ovo je jako neprofesionalno.

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 26 sep 2025, 03:11

phillies je napisao/la:
26 sep 2025, 03:00
Koje sranje od prenosa na Areni :twisted:
Jbo sam i termol izolacije, i kladionice i najave utakmica. Ako ima ko prenijeti reziji ovoj nasoj da pripaze na to. Pola utakmice prodje dok oni ispucaju reklame. Isto tsko su prvi TNF usrali, pola utakmice stajala zamrznuta slika reklame za mobitel. Bravo....

Srecom imaju alternative, al ovo je jako neprofesionalno.
Katastrofa od prijenosa.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.