AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

sodaacm
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la sodaacm » 23 avg 2015, 22:40

Stevan Jovetic zabija za Inter,,, "potenciajlni Talijanksi reprezentativac"... skauting u Milanu traze heljab preko pogace

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 23 avg 2015, 22:42

Nocerino sljedecu od prve starta evo moja glava :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 23 avg 2015, 22:43

Koja smijurija od ekipe. :urnebes: :urnebes:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 23 avg 2015, 22:43

Ja na šta izgubih dva sata života :roll:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 23 avg 2015, 22:44

milanist je napisao/la:Nocerino sljedecu od prve starta evo moja glava :D
Isto da ima boljih...

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 23 avg 2015, 22:46

najbolji od svih nasi veznjaka, bez sale :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

emirrrTM87
Kontakt:

Post Postao/la emirrrTM87 » 23 avg 2015, 22:46

Pa jel ovo moguce.pa dokle vise ovaj JAD CEMER PATNJA :o :shock: 90 min ne osutati po golu, drzati maestra bertolacia(HAHA), adriana brzinca (speed u nejgovom slucaju je u -minusu, zali Boze 8 miliona PAZOO vrati se sve ti je oprpsteno)poslije crvenog ne izbaciti doticnog brazilca ubaciti susa prpbati samo sa bacom al jok strucnjak igra formaciju 4-0-2 posto sredina ne postiji, naravno sad ce jos napadaca samo ih trpajte dajte nam jos jedno maestra soriana i sou moze poceti.pa dragi Mihajlovicu jesi i ti udaren u glavu pa kesiraj covjece 50 milki dovedi kreativca ostalo se moze nadoknaditi.jadno jadno na sta je spao veliki GRANDE A.C.MILAN :damn:
kaF(bez U) mi draga ispeci !!!
LIMVO TE LJOŽE!
GRANDE MILAN !
YNWA !

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 23 avg 2015, 22:49

Ma goni ih u pizdu materinu, toliko se para potrosi, toliko iscekujes novu sezonu i oni to prirede ovakvo nesto. Ne moze ih oprati ni crveni karton, bili su uzasni i prije njega. Pa ni sut u gol nisu uputili. :facepalm:
Ovoj ekipi podhitno treba Witsel, Moutinho i desetka. Ako ne moze Moutinho, onda se MORA naci nacina kako dovesti ova preostala dva igraca, ako zelimo nesto od ove sezone. Ako ostanemo na ovim igracima i teletom Sorianom, neka nam je bog dragi na pomoci. Ja opet kazem, zali boze onih para, neka druga uprava bi cuda napravila sa tolikim parama, a mi smo se uspjeli jos i unazaditi, nevjerovatno.

Jedina tri igraca koja su iole valjala su Lopez, Antoneli i Zapata. Romagnoli se solidno drzao ako izuzmemo penal. Ostalo KATASTROFA. :oops:

Siljo tobejarabu, zagazio je negdje na mrve, nema tom djetetu pomoci. Radije bezglavom plavusanu dati sansu, bar nekog klinca nesto uradi. Kod ovog citavu utakmicu puse po lijevoj strani, naprijed beskoristan, pa koja je onda tvoja uloga na terenu u pm, sto ces mi?
Za decka od 20 miliona nemam rijeci, ono ni mater ne voli. Jack katastrofa, nikad vise u prvu postavu. Zucko beskoristan, nosite ga u japan yebo vam on mater. De Jong skroz los, ja ne znam koja je njegova uloga na terenu, nit' je stoper nit' ima ikakvog ucinka u napadu, samo smeta na terenu.
Bacca i Adriano su se kao trudili, ali NEMA lopti jbg. Nema. A i od koga bi je dobili, kad smo nagomilali samo balvane u vezu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 23 avg 2015, 22:50

Baš ih je fino vidjeti onako fine i nasmijane poslije ove blamaže. Jedino se Romagnoli nešto žestio na nekoga. Nocerino :bow: , samo što je onda trebao pucati a ne dodavati onom hajvanu Bonaventuri koji je gađao nekoga u publici.
Nije mi jasno ni što držimo onog Cercia još kod sebe.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 23 avg 2015, 22:53

Stvarno ne vjerujem, ako bude kad kakvo takmičenje u najgluplje potrošenih 100 miliona, naša uprava bi definitivno trebala biti u vrhu :oops:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

emirrrTM87
Kontakt:

Post Postao/la emirrrTM87 » 23 avg 2015, 22:54

Nebi me zacudilo sutra da osvane A.C.MIlan doveo igraca koji je potreban da poveze redove konacno neko pravi potpisao je.potpisao je.potpisao je.

Nenadjebivi kreativac Lukas Leiva :D
kaF(bez U) mi draga ispeci !!!
LIMVO TE LJOŽE!
GRANDE MILAN !
YNWA !

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 23 avg 2015, 23:00

Što je najgore u svemu ne može ovdje jedan wc veznjak promjeniti sve na bolje, ali 2 sigurno bi nesto uradila...Milan je otupio dosta, kad je komentator rekao da se Milan zanima za Modrica, Gundogana meni to djeluje sad nestvarno, da bi takvi igraci dosli u Milan...dovoljno je da čovjek zažmiri i da asluša komentatora kako govori Noccerino, Bonaventura, Bertolacci pa da se upita wtf?? je li ovo Genova ili je Milan? :nene:

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 23 avg 2015, 23:02

Sve ste već rekli. Ovo je užas i repriza prošle sezone ni trunka napretka. Sve ti je jasno kad nemaš šuta u okvir a najbolju šansu ti napravi NOCERINO hljeb te nejebo. Miha idiot stavi 2 balavca u početnih 11 na stopere iako nikad nisu zajedno igrali pa bar da stavi nekog iskusnijeg sa Romagnolijem npr. Zapatu, Mexesa, Palettu pogotovo. Onda crveni vadi jedinu kreativnost u sredini a to je mrtvac Honda i tu je kraj priče. 3 defanzivca De Jong koji je bio očajan večeras, Bertolacci i Bonaventura ne bi uzeli bod na Piroti. Napad odsječen ona dvojica ništa nisu mogla. Sreća pa je Lopez golmančina pa spasi katastrofu jer je trebalo biti 4-0 glat.

Valjda ovo debilima otvori oči pa dovedu kreativca bar jednog da zna lopte igrati ne još jednog defanzivca u vidu Witsela **** im on sestru.

Usput onaj Bertolacci jbt neboder kakva prevara od igrača ne treba čekati 10 kola da se to vidi.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 23 avg 2015, 23:11

Ajde prošle godine nije bilo love, pa smo imali 2 pobjede u prva dva kola, ali sad kad imas para ti se zajebavaš s Sorianom i mrtvim Balotelliem, a svi iz dan u dan pisu kakva je sredina, da igraju igraci koji ne bi mjesta imali u Sampdori....i jos na to sve ovaj tukac od trenera koji nema dvije čiste, vadi Hondu ostavlja polumrtvog brzog Gonazlesa '' Adriana'' sa speedom 2 ...ako ne dovedu 2 veznjaka dobra, do kraja mercata, vjerujte Roma Juve Inter, Udine , Fiorentina , Napoli, Sampdoria ce se igrati sa nama

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 23 avg 2015, 23:17

Ko vam je taj "Jack" ?

Jel vam dolazi Balonja, po engleskim medijima slabo se nešto piše ?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 23 avg 2015, 23:20

Jack je Bonaventura, i ne znam sto su toliko navalili na njega, jedan od rijetki koji se trudio i nesto pokusavao u ovoj utakmici....

Ma balonja je skoro pa rijesena stvar, sutra je na pregledima....

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 23 avg 2015, 23:22

milanist je napisao/la:Jack je Bonaventura, i ne znam sto su toliko navalili na njega, jedan od rijetki koji se trudio i nesto pokusavao u ovoj utakmici....

Kakav je dogovor u pitanju ?
Haman pozajmica koju mi plaćamo ? :lol:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 23 avg 2015, 23:25

gaston je napisao/la:
milanist je napisao/la:Jack je Bonaventura, i ne znam sto su toliko navalili na njega, jedan od rijetki koji se trudio i nesto pokusavao u ovoj utakmici....

Tako bar govore.
Da ne bi mi jos placali hehe.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 23 avg 2015, 23:27

milanist je napisao/la:
gaston je napisao/la:

Tako bar govore.
Da ne bi mi jos placali hehe.
Joj što znamo pregovarat u pič.ku materinu :lol:

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 23 avg 2015, 23:30

Dobro ste vi i prosli s kim ste pregovarali :D

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.