AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 23 avg 2015, 21:46

Ne treba uzimati u usta Juventus i njihov poraz, mi ovaj problem vucemo 3 godine, vucemo ga kroz citave prijateljske tekme, a vucemo ga i sad protiv Fiorentine. Pa ovi veznjaci su sramota, ma sramota sto uopsta rade od ovog kluba i na koji nacin su spickali ovolike pare. :facepalm:
Treba ovo sve poslati u hiljade pizdi materni, nemaju oni vise pojma kako voditi klub.

Yebo vam Bertolaci mater da vam yebo, sjeme vam se zatrlo ko ga dovede. Fuj. :puke: Yebem ga u onu tupavu telecu facu, pa gdje ce ti ono biti dobar igrac za onom odvratnom brnjicom :puke:

Honda i Jack :puke:

A ovaj crveni je kradja sudije, pa kud ces u pm za dva prosjecna faula dati dva zuta :facepalm:

ma bjezi ba, mrs
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 23 avg 2015, 21:48

Yebo vam Bertolaci mater da vam yebo, sjeme vam se zatrlo ko ga dovede. Fuj. :puke: Yebem ga u onu tupavu telecu facu, pa gdje ce ti ono biti dobar igrac za onom odvratnom brnjicom :puke:
:lol: :lol: :lol: prijatelju, ajd na pivu ja castim :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 23 avg 2015, 21:51

Rope11 polako doći će witsel hahha

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 23 avg 2015, 21:53

Dovoljno je samo pogledati kako idu pasovi prema napadacima nasim, pa to je sramota jbg niko ne zna dati pas na 15 metara..

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 23 avg 2015, 21:54

Ne znam samo ko izmišlja one gluposti kod golmanskog izbacivanja lopte ispred svog gola kad nemamo nijednog jedinog igrača koji zna organizovati napad. Ako ti ne uzmu loptu onda ćeš je izbiti pod pritiskom naprijed pa ćeš je opet izgubiti. Svaka čast Siniša. Ja nisam ljubitelj Honde ni blizu ali njegovim izlaskom sad imamo 4 odbrambena, 3 defanzivca u sredini i 2 napadača. Odlična postavka.

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 23 avg 2015, 21:55

Ja ku... i igre majko mila!!! Pa ovo vise nije ni sramota,za ovako nesto treba izmisliti novi fudbalski izraz.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 23 avg 2015, 21:57

U Violama pola ekipe dolazi sa ovih prostora a u MIlanu niti jedan sve neke Talijanske nade u sve same k,rine pa najjace ekipe u engleskoj uvijek imale igrace s nasih prostora i ljudi extra jaki a da ne govorim da je zlatno doba Milana bilo kada su igrali Boban i Dejo , pa zar je to tesko skontati debili neka je Barbara sebi dovela Balu da je moze prcat u slacionici

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 23 avg 2015, 22:02

**** mu miha mam u, on i broj 13 na ledjima, lik otisao u korner on nejga rusi

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 23 avg 2015, 22:02

"pojačanja"

Još samo da vratimo klauna Balvantelija i bit će veselo.
Zadnja izmjena: AjsKjub, dana/u 23 avg 2015, 22:03, ukupno mijenjano 1 put.
Unico amore sei!
❤️🖤

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 23 avg 2015, 22:02

Hoće li Milan imati opet u bliskoj budućnosti kako treba stopera ?

PS. jel gotovo sve sa Balonjom, jel nam ga nosite sa očiju ?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 23 avg 2015, 22:03

Miha pogodio sa transferima hehehe Messi je Josip Ilicic za sve igrace Milana

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 23 avg 2015, 22:04

Vec sam popio pivu, od muke :mrgreen: jbg, nemam nikakve zestice, a dobro bi mi doslo koliko me nanervirase. Ovoliko cekas tekmu i OVO ti na kraju prirede, pa daaaj... :puke:

Ako poslije ove tekme dovedu Soriana, treba uplatiti mafiji na racun koje pare, da ih sve pokoka. Ma mrs u pm nesposobnu, s nama ste se nasli igrati. :facepalm: Jos dodju do para i opet NE ZNAJU.

ely i romagnoli se bas fino provedose :mrgreen: al' nije ih ni za kriviti, djeca su... jos pored ove teladi na sredini terena su citavo vrijeme na vjetrometini, pa mora ti nekad popustiti paznja da si i tiago silva.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 23 avg 2015, 22:08

rope11 je napisao/la:Vec sam popio pivu, od muke :mrgreen: jbg, nemam nikakve zestice, a dobro bi mi doslo koliko me nanervirase. Ovoliko cekas tekmu i OVO ti na kraju prirede, pa daaaj... :puke:

Ako poslije ove tekme dovedu Soriana, treba uplatiti mafiji na racun koje pare, da ih sve pokoka. Ma mrs u pm nesposobnu, s nama ste se nasli igrati. :facepalm: Jos dodju do para i opet NE ZNAJU.

ely i romagnoli se bas fino provedose :mrgreen: al' nije ih ni za kriviti, djeca su... jos pored ove teladi na sredini terena su citavo vrijeme na vjetrometini, pa mora ti nekad popustiti paznja da si i tiago silva.
Jesil' ti onaj lik što je imao grumpy cat na avataru ?
Onaj što piše ludačke postove ? :lol: :lol: :lol:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

meskalin
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 23 avg 2015, 22:08

3
rope11 je napisao/la:Vec sam popio pivu, od muke :mrgreen: jbg, nemam nikakve zestice, a dobro bi mi doslo koliko me nanervirase. Ovoliko cekas tekmu i OVO ti na kraju prirede, pa daaaj... :puke:

Stari djete je Matsur , a ne igrac koji je placen 25-30 mil, kojeg Ilicic slomi na 2 m kvadratna....sramota na sta su ljudi skrsili ovolike pare, jos na to sve ovaj kvazi trener izbaci jedinog ofanzivnog igraca, a ostavi Adriana koji ima speed 2 uzasss
Zadnja izmjena: meskalin, dana/u 23 avg 2015, 22:10, ukupno mijenjano 1 put.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 23 avg 2015, 22:10

Pa pticama je vise na grani jasno da nam treba kreativnih igraca u vezi al jok oni hoce Soriana i Witsela. Kako bi nam samo ovaj Valero sjeo na registi
Il Club più titolato al mondo!

alex1991
Kontakt:

Post Postao/la alex1991 » 23 avg 2015, 22:10

Zalosno je gledati cak i kao neutralnom fudbalskom navijacu na sta je spao Milan,ekipa koja je nekada bila simbol za uspjeh. :(
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..

ronaldo99
Kontakt:

AC Milan

Post Postao/la ronaldo99 » 23 avg 2015, 22:10

Sad smo osteceni za penal, ako je svirao ono trebao je i ovo

I da hocemo mi stvarno dovesti prevaru od Balotelija

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 23 avg 2015, 22:12

muxa je napisao/la:Pa pticama je vise na grani jasno da nam treba kreativnih igraca u vezi al jok oni hoce Soriana i Witsela. Kako bi nam samo ovaj Valero sjeo na registi
Što ne proba sa Susom ?

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 23 avg 2015, 22:14

Suso je AMF. Nas glavni problem je DMF koji zna igrat lopte
Il Club più titolato al mondo!

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 23 avg 2015, 22:15

muxa je napisao/la:Suso je AMF. Nas glavni problem je DMF koji zna igrat lopte
Pa pišeš za kreativnog igrača u vezi jbg ti :mrgreen:

Evo Noćerina spasioca
Zadnja izmjena: gaston, dana/u 23 avg 2015, 22:15, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.