Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
E, merak
Nisam više trebi u životu vidio
Vrat me zaboli a i skontao sam da imam kvalitetan šlic 
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ma znam @MinistRe, zezam se malo. Ne zahatari šta.MinistaR je napisao/la:Ma jok, bolan, nije do auta. Oko 16:45h je bila ludnica na cestama.OTNYS_YNWA je napisao/la:Im'o sam i ja takav auto, jedva sam ga prodao.MinistaR je napisao/la:Od Skenderije do Grbavice tri sata sa autom danas. Ludnica.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nakon Mevlida, Portugalci će moliti da igraju u Zenici.
e **** ti zene...jesam se veceras obrukao radi njih, ebo im pas mater
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Šta si to uradio? :QLimuntos je napisao/la:e **** ti zene...jesam se veceras obrukao radi njih, ebo im pas mater
Sta je,i tebi se prisraloLimuntos je napisao/la:e **** ti zene...jesam se veceras obrukao radi njih, ebo im pas mater
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
ma izasao sa dvije jaranice u grad, i sve je bilo fino dok nisu popile po 0.1 dcl pive, toliko im je bilo dovoljno da podju mahnitat...natroljale se ko stoke, ova jedna se malo i znala kontrolisat, al ova druga...to plesu po kaficu, razbijaju, pa ja ih smirujem, a one me grle ljube, mrtve pjane...i kad smo krenuli kuci, ova jedna znaci nemoze sama hodat, i ja je ščepo, idemo mi, kad se ona sasu po podu, a i ja ko streha po njoj...sreca nije me puno ljudi vidjelo...i curi dat alkohola...ccc...
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
Ah da me vidi babo.
Sreća pa si ti neki 'vako fin momak, vidi se.
Sreća pa si ti neki 'vako fin momak, vidi se.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pa najjače imati jaranice koje se brzo napiju, onda ti maksimalno vjeruju a ti ih iskoristiš. E budalo. 
how yes no...meni 19, njima 16, da me u cuzu metnu radi toga
ko sto kaze arnelinho, ja sam 'vako fin momak, nisam ti ja od tog posla

Sve mladići na forumu. 
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
boli te qrac barem ti se nije prikenjalo...Limuntos je napisao/la:ma izasao sa dvije jaranice u grad, i sve je bilo fino dok nisu popile po 0.1 dcl pive, toliko im je bilo dovoljno da podju mahnitat...natroljale se ko stoke, ova jedna se malo i znala kontrolisat, al ova druga...to plesu po kaficu, razbijaju, pa ja ih smirujem, a one me grle ljube, mrtve pjane...i kad smo krenuli kuci, ova jedna znaci nemoze sama hodat, i ja je ščepo, idemo mi, kad se ona sasu po podu, a i ja ko streha po njoj...sreca nije me puno ljudi vidjelo...i curi dat alkohola...ccc...
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Klocu,mamlaze pa imaš 19,a hodaš sa 16-godišnjakinjama i ne guzišLimuntos je napisao/la:how yes no...meni 19, njima 16, da me u cuzu metnu radi togako sto kaze arnelinho, ja sam 'vako fin momak, nisam ti ja od tog posla
![]()
![]()
Čuj nećeš njih jbt svakakvih budala na ovom svijetu
P.S.To je glumila pa nije popila 0.1 absintha jbt piva u mene jaranice mlađe od nje udare po pivi i ništa im
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
ma daj ne dipr, skoro svaki dan s njima na kafi i da ih guzimLBJ MVP je napisao/la:Klocu,mamlaze pa imaš 19,a hodaš sa 16-godišnjakinjama i ne guzišLimuntos je napisao/la:how yes no...meni 19, njima 16, da me u cuzu metnu radi togako sto kaze arnelinho, ja sam 'vako fin momak, nisam ti ja od tog posla
![]()
![]()
![]()
P.S.To je glumila pa nije popila 0.1 absintha jbt piva u mene jaranice mlađe od nje udare po pivi i ništa im
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Meni će Mevlid pucati na svadbi!
Prepozno bi ti,al krivu tukiLimuntos je napisao/la:ma daj ne dipr, skoro svaki dan s njima na kafi i da ih guzimLBJ MVP je napisao/la:Klocu,mamlaze pa imaš 19,a hodaš sa 16-godišnjakinjama i ne guzišLimuntos je napisao/la:how yes no...meni 19, njima 16, da me u cuzu metnu radi togako sto kaze arnelinho, ja sam 'vako fin momak, nisam ti ja od tog posla
![]()
![]()
![]()
P.S.To je glumila pa nije popila 0.1 absintha jbt piva u mene jaranice mlađe od nje udare po pivi i ništa im![]()
jarane, nisam toliko zagorio ko ti pa da moram podhitno mrsit brke
![]()
a folirale nisu sigurno, prepozno bi...
Šta fali,ako izlazite svaki dan to da se učvrste odnosi malo
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Lbj,sta tarzanija uradi od tebe 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Mevlide je pucao, a mi smo bježali, za nešto više snage nismo imali...OTNYS_YNWA je napisao/la:Meni će Mevlid pucati na svadbi!
Frajko s kalašom u ruci šeta uz Maršalku. Ono
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
pa some jedan, to su mi jaranice i izasao s njima na pice u grad, sta ti tu nije jasnoPrepozno bi ti,al krivu tuki
Šta fali,ako izlazite svaki dan to da se učvrste odnosi maloKoji qrac onda izlaziš s trebama mlađim 3 godine od sebe
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.