FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Gigant
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Gigant » 22 okt 2010, 10:56

mamaSmurf je napisao/la:
Gigant je napisao/la:
mamaSmurf je napisao/la: Znaš kako ste prošli kad ste zadnji put to uradili.Ni para, ni bodova.
hahaha........sta bolan kazes, kakvih para, pa sine vama pare idu......upravo zbog ovakivh razmisljanja institucija derbije ode u k..... krasni!
Ne znam šta ti nije jasno.Sve karte koje vi ne kupite na Grbavici,kupiće naši navijači.Prema tome,Željo nije na finansijskom gubitku.
???? hahahahahhaha.......popunite vi prvo svoj dio, pa onda pricajte bajke o kupovini dijela koji je predvidjen za nas :)
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 22 okt 2010, 10:56

http://sou rce.ba/clanak/479922330249/sport/Žujo:%20Ne%20mogu%20navijači%20voditi%20politiku%20klubova/?ref=tiker

ŽUJO SVAKA ČAST ! ;)
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 22 okt 2010, 11:00

Gigant, UPS je zadužen za brojanje prisutnih navijača, ne miješaj mu se u posao.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 22 okt 2010, 11:00

Žujo je rekao sve kako jeste.

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 22 okt 2010, 11:05

radio 8 106,8 Mhz emisija mislim najavljena jucer Amar OSim i Varesanovic o derbiju...

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 okt 2010, 11:05

Sve najbolje u derbiju da pobjedite Torpedo! 8-)
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 22 okt 2010, 11:08

Omar500 je napisao/la:Žujo je rekao sve kako jeste.
Sta je rekao kako jeste????Kao prvo mi ne trazimo cijeli sjever, kako je on rekao, vec trazimo dio sjevera koji smo dobili prosli put, i ne vidim sta je tu odjednom problem?
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu

muamer10
Kontakt:

Post Postao/la muamer10 » 22 okt 2010, 11:08

Ma ajmo realno i posteno reci da navijaci sarajeva ce doci na utakmicu. Znaju oni da pokusavaju nemoguce. Nikad niko nije bio korektniji prije derbija, kao nasa uprava sad. Cijena jug i istok ista, na sjeveru ista i jednima i drugima. Realno kako su se ponasali posljednih derbija na grbavici Zujo bi im cista obraza mogao zabraniti dolazak. Mislim na baklje, stolice itd Sta s.ru? Fino u nedjelju, i jedni i drugi pa da napravimo spektakl. Klubovima nam u vrhu tabele. To se zadnji put desilo kada smo ih otresli na kosevu 0-3. Znaci svi preduslovi su ispunjeni. Ako dodju dodju, ako ne nece to biti to, al sta da se radi. Ja bih svu diskusiju oko (ne)dolaska zavrsio ovim postom.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 22 okt 2010, 11:09

Gigant je napisao/la:
Sta je rekao kako jeste????Kao prvo mi ne trazimo cijeli sjever, kako je on rekao, vec trazimo dio sjevera koji smo dobili prosli put, i ne vidim sta je tu odjednom problem?
da si bio na utakmici znao bi sta je problem
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 22 okt 2010, 11:12

johnnyHZ je napisao/la:
LIvada je napisao/la:http://sou rce.ba/clanak/479922330249/sport/Žujo:%20Ne%20mogu%20navijači%20voditi%20politiku%20klubova/?ref=tiker

ŽUJO SVAKA ČAST ! ;)
seljak obicni koji rijec OVAJ ponavlja 233 puta.... prica o nekom paljenju zapadaa...stvarno je ono,izgradjena licnost ..nema sta.... ocistili istok??? treba neko nogu da slomi na onom gradilistu ,odronu .... da Bog sacuva :roll:
jeli nesto slago?jesteli gadjali ljude sa djecom bakljama?vi stvarno umislili da ste neki bitan faktor i da ce vas neko trpit?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 22 okt 2010, 11:13

nick je napisao/la:
Gigant je napisao/la:
da si bio na utakmici znao bi sta je problem
Bio sam na svakoj do sada, tako da nema potrebe ti meni da skreces paznju na to.....isto tako jedan derbi sam bio na "istoku" i malo je reci da je katastrofa, nit se sta vidi, a covjek ispred mene nogu izvrnuo, jer se odvalio dio "tribine"......da dolazis na grbvicu znao bi o cemu pricam!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 22 okt 2010, 11:16

da si bio na utakmici znao bi sta je problem[/quote]
Bio sam na svakoj do sada, tako da nema potrebe ti meni da skreces paznju na to.....isto tako jedan derbi sam bio na "istoku" i malo je reci da je katastrofa, nit se sta vidi, a covjek ispred mene nogu izvrnuo, jer se odvalio dio "tribine"......da dolazis na grbvicu znao bi o cemu pricam![/quote]

isto tako hajde reci kad niste napravili problem?jesteli prosli derbi gadjali ljude sto sjede bakljama,jesteli prije toga sve popalili i porazbijali,drug zivis u zabludi niste vi hor beckih djecaka nego grupa huligana sto svaki put napravi sranje

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 22 okt 2010, 11:17

Gigant je napisao/la:
Pa gdje ces se ti sa papanima naduravati. Sta god da ti njemu argumentovano repliciras on ce izmisliti nesto drugo a ova telad ce ga podrzati. to je ta seoska hijerarhija.

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 22 okt 2010, 11:21

nick je napisao/la: isto tako hajde reci kad niste napravili problem?jesteli prosli derbi gadjali ljude sto sjede bakljama,jesteli prije toga sve popalili i porazbijali,drug zivis u zabludi niste vi hor beckih djecaka nego grupa huligana sto svaki put napravi sranje
A kad vasa uprava nije napravila problem oko karata ili prostora? Vi ste po Kosevu palili i otkidali stolice ima 10 godina, o cemu ti pricas??

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 22 okt 2010, 11:22

Totalno uništenje dolazi tek u nedjelju ;)

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 22 okt 2010, 11:23

UPS je napisao/la:
nick je napisao/la: isto tako hajde reci kad niste napravili problem?jesteli prosli derbi gadjali ljude sto sjede bakljama,jesteli prije toga sve popalili i porazbijali,drug zivis u zabludi niste vi hor beckih djecaka nego grupa huligana sto svaki put napravi sranje
A kad vasa uprava nije napravila problem oko karata ili prostora? Vi ste po Kosevu palili i otkidali stolice ima 10 godina, o cemu ti pricas??
koliko ima?halo ba mi smo ove godine 3 puta igrali na kosevu,jeli se desilo nesto?

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 22 okt 2010, 11:27

Šta ovo ovaj pacenik UPS pominje koševo i stolice.
Pa koševo nije vaš stadion, vi ste tamo podstanari i paraziti jer ne placate kiriju vec godinama.
Šta vas boli briga za stolicama koševa kad je to svakako gradski stadion...pitara,olimpika,sašk-a bilo koga ko plati iznajmljivanje.
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 22 okt 2010, 11:27, ukupno mijenjano 1 put.

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 22 okt 2010, 11:27

gigant ,UPS , karl nakav , nake ilidze , evo i ovaj imal vas jos oct ????

jes ikad cuo za pojam , NAPORAN???

dosadan si jbt , id ina svoju temu i zali se koliko oces , boli mene sto vi necete doci

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 22 okt 2010, 11:28

UPS je napisao/la:
mamaSmurf je napisao/la:Totalno uništenje dolazi tek u nedjelju ;)
Ma ja, ovo je samo prvi dio vaseg jadnog plana.

Jadni ste, niste ni svjesni

P.S. nick - ne provaljuj se, znas ti dobro o cemu ja pricam
Šta ćeš,ozbiljna smo ekipa,sve planiramo i ništa ne prepuštamo stihiji i slučaju.Dosadilo nam kupovati sudije,pa sad eliminišemo protivničke navijače.Može nam se

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 22 okt 2010, 11:28

Isti ste vi i jedni i drugi (navijaci),yebali vas bojkoti....

LUKAVICA 17 okt = GRBAVICA 24.okt

Vama je vaznije kako cete se vi pokazati sami pred sobom ili pred drugim grupama,nego podrska klubu i kako ce klub rezultatski proci. Nema razlike medju vama....
SIMILIS SIMILI GAUDET (Slican se slicnom raduje!!)

Sve bi ja vas na radne akcije,kramp u ruke,kakve baklje nije to za vas...
Zadnja izmjena: Neprilagodjen, dana/u 22 okt 2010, 11:30, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: N3R3D i 24 gosta.