Još jedan komentar Starovlaha u grupi :
Ratko ja zivim na Kipru od 1995 a zena mi je rodim sa Korana.Nema sanse da se bilo sta promjeni jer je klub u robovlasnickom odnosu jednog covjeka koji sve odlucuje,napravio ugovor 3,5 godine,plata mu je 15.000 KM,a trenutno nista ne radi.
Ako pojedinac posudi klubu pare onda treba da se napravi ugovor,ovjeri u sudu a mora biti i trag novca,da je uplacen na racun kluba u nekoj banci.Tako bi trebalo biti a nije.
Ko god dodje u klub tom “gospodinu “treba da isplati preko milion KM a dug se povecava.
Ne placaju se porezi,doprinosi,naduvani su ugovori igraca i tu se duguju velike pare.
Po informacijama koje imam dug je oko 15.000.000,00 KM.
Pa nek je pola od toga istina gotovi smo.
Plan je da se klub dovede pred stecaj a onda prikaze kao jedino rjesenje prodaja pomocnog terena.Kupac se vec zna.U tome naravno ucestvuje i doticni,nas gospodar da fingiranim dugovima kupi nas klub.
E sad ce da se jave,istina rijetki pojedinci koji su poceli da me vrjedjaju kad kazem ovu istinu.Neka klub kaze koliki su dugovi,zasto cute,gdje je onlajn Predsjednik.
Ne pravim ja sebi nikakav prostor za dolazak kako rece jedan od kriticara nego me kao i svakog postenog navijaca boli kriminal,egoizam i buducnost kluba u organizaciji jednog covjeka i njegovih saradnika koji njemo i nezainteresovano posmatraju organizovanu pljacku i unistenje kluba.Zivi bili pa vidjeli.
Lijep pozdrav svim iskrenim navijacima kluba iz suncanog Limassola

Zeljo