FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Tristan10
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Tristan10 » 24 maj 2021, 21:57

sarajevskiPlavi1921 je napisao/la:
24 maj 2021, 21:48
delinjo je napisao/la:
24 maj 2021, 21:36
Ali kakvog smo sve smeca dovodili u klub,evo malo vrtim po glavi pa jel realno sta smo sve radili unazad godinama,da ironija bude veca neka imena se opet prizivaju nazad :rol: :rol: :rol:
Evo sad kad spomenu ovog pilsnera Elsnera sjetih se svih onih debila odjednom. Fakat nam je godinama skart roba u klubu. Al apsolutno jedan od najmrzih igraca ikad ce mi bit onaj Jazvić najavili meni Jazvića ja konto dolazi nam Ribery kad ono kurko.
Ja kad se sjetim Jazvica odma mi se ofsajd prikaze :rol: A Elsner je debitovao protiv Viteza, kad je Vojo postigao gol. Kakva krampa, mislim da je Elsner najveca krampa zadnjih godina. Jos kofole Cottbus na CV :urnebes:
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 24 maj 2021, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.

HapicaRadePaprica
Kontakt:

Post Postao/la HapicaRadePaprica » 24 maj 2021, 21:58

Benderrr je napisao/la:
24 maj 2021, 20:56
HapicaRadePaprica je napisao/la:
24 maj 2021, 20:49
Prvo,osnovno i jedino ako dovodiš igraca a koji nije iz skupine talenti ili iz nizih liga je da se vidi njegov kvalitet.Danas je moguce sa jednim enter vidjeti sve njegove kvalitete.Zna se šta treba jednom veznom pa vidi majku mu koliko pretrci po utakmici,koliko ima asistencija,tacnih dodavanja,presjecenih lopti...traziti golmana a ne nekakve priucene dovoditi da se pokušaju šta u Zelji nauciti,zna se šta treba jedno krilo da ima...Zeljo ispade sabirni centar za igrace koji bi mozda nekad i mogli biti nekakvi igraci pa hajde da probamo a što mi osjedismo i što nam klub srozaše na najnize moguce grane libo racku upravu.
To kad su bili misketovi hudovi oni su klikom dovodili igrace Pa su nas raskidi koštali par miliona.

Sin klik na Toskas daj ga, klik Husic daj ga... Volio bi ti to..enter
Ko sem tebe i još dvojice-trojice kojima je zavrnuo pipe u Zelji spominje Misketove i Misimovica.Ja ih kao i vecina Zeljinih navijaca zaboravio.A pored ovakve uprave,nestrucnog štaba i ovih vedeta na trenu zaboravili smo i kako se i sami zovemo,zaboravili smo kad smo nekoga pobjedili ali necemo zaboraviti ko nas je u sve ovo uvalio i ko je sve ove retarde instalirao u klub da nas na stotu godišnjicu ovako obrukaju a sve zbog jednog cilja a to je otimacina Zeljine imovine.Nece moci bando bjedna klošarska.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 24 maj 2021, 22:09

Mada vidis ti,kod nas Vranjes izgledao kao neki kadet,ode u Borac bude najbolje strijelac lige,opasan iz svih situacija i osvoji titulu,za Zakarica isto vazi,Miro ce izgleda lakse trofej sa Serrveteom osvojiti nego sa nama,i tako ce uvijek biti cini mi se dok postoji bilo kakva podjela na ovog ili onog,Zeljo je prepun sitnih riba koji traze svoj interes i gotovo nikad da nadjemo zajendnistvo,pokusavam se sjetiti da li je postojala uprava u Zelji koja nije dovela neke sitne interesdzije koji su tu bili fikus,ne moraju krasti ali su se okoristili time samo sto su u Zelji,na prvu mi pada Ahmetbegovic koji se slepao Landzi a klub haman ugasio kao i ovi trenutni,ove Peste i ostale debile necu komenatarisati,tu je Violina,i kod Megamixa je bilo takvih,jedan covjek cisti snijeg na terenu dok ga Pekic gleda ,a 3 hiljade na stadionu navija,da li i kada i kako pobjeci kodnacno od ovog seljakluka,od ove mahale,zasto je izgubio smek onaj pravi Zeljo,sta uraditi da sae bilo kako vrati..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

wolfie
Kontakt:

Post Postao/la wolfie » 24 maj 2021, 22:10

A Pozder se tako lahko zaboravio...
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.

HapicaRadePaprica
Kontakt:

Post Postao/la HapicaRadePaprica » 24 maj 2021, 22:13

wolfie je napisao/la:
24 maj 2021, 22:10
A Pozder se tako lahko zaboravio...
A Sergej Tica?

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 24 maj 2021, 22:17

Tristan10 je napisao/la:
24 maj 2021, 21:57
sarajevskiPlavi1921 je napisao/la:
24 maj 2021, 21:48
delinjo je napisao/la:
24 maj 2021, 21:36
Ali kakvog smo sve smeca dovodili u klub,evo malo vrtim po glavi pa jel realno sta smo sve radili unazad godinama,da ironija bude veca neka imena se opet prizivaju nazad :rol: :rol: :rol:
Evo sad kad spomenu ovog pilsnera Elsnera sjetih se svih onih debila odjednom. Fakat nam je godinama skart roba u klubu. Al apsolutno jedan od najmrzih igraca ikad ce mi bit onaj Jazvić najavili meni Jazvića ja konto dolazi nam Ribery kad ono kurko.
Ja kad se sjetim Jazvica odma mi se ofsajd prikaze :rol: A Elsner je debitovao protiv Viteza, kad je Vojo postigao gol. Kakva krampa, mislim da je Elsner najveca krampa zadnjih godina. Jos kofole Cottbus na CV :urnebes:
Elsner je ocajan bio bas ocajan ali smo imali jacu ekipu pa nije izgledao toliko ocajno sada kad bi Elsner igrao mislim da bi ga ljudi pamtili kao najgoreg igraca zadnjih 20 godina. A Jazvić mi je prica za sebe vjeruj mi kad sam ga vidio kako igra htio sam nekom yebat sve.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 24 maj 2021, 22:19

sta cemo sa bratom yoshidom njega doveli da bude zanimacija kao lutvo na bozicnom marketu hahahahah 😂😂

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 24 maj 2021, 22:20

Uprava napolje.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 24 maj 2021, 22:20

Još jedan komentar Starovlaha u grupi :

Ratko ja zivim na Kipru od 1995 a zena mi je rodim sa Korana.Nema sanse da se bilo sta promjeni jer je klub u robovlasnickom odnosu jednog covjeka koji sve odlucuje,napravio ugovor 3,5 godine,plata mu je 15.000 KM,a trenutno nista ne radi.
Ako pojedinac posudi klubu pare onda treba da se napravi ugovor,ovjeri u sudu a mora biti i trag novca,da je uplacen na racun kluba u nekoj banci.Tako bi trebalo biti a nije.
Ko god dodje u klub tom “gospodinu “treba da isplati preko milion KM a dug se povecava.
Ne placaju se porezi,doprinosi,naduvani su ugovori igraca i tu se duguju velike pare.
Po informacijama koje imam dug je oko 15.000.000,00 KM.
Pa nek je pola od toga istina gotovi smo.
Plan je da se klub dovede pred stecaj a onda prikaze kao jedino rjesenje prodaja pomocnog terena.Kupac se vec zna.U tome naravno ucestvuje i doticni,nas gospodar da fingiranim dugovima kupi nas klub.
E sad ce da se jave,istina rijetki pojedinci koji su poceli da me vrjedjaju kad kazem ovu istinu.Neka klub kaze koliki su dugovi,zasto cute,gdje je onlajn Predsjednik.
Ne pravim ja sebi nikakav prostor za dolazak kako rece jedan od kriticara nego me kao i svakog postenog navijaca boli kriminal,egoizam i buducnost kluba u organizaciji jednog covjeka i njegovih saradnika koji njemo i nezainteresovano posmatraju organizovanu pljacku i unistenje kluba.Zivi bili pa vidjeli.
Lijep pozdrav svim iskrenim navijacima kluba iz suncanog Limassola 💙Zeljo
mosa lošmi stićko tit-ula!

DrzavaZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DrzavaZeljo » 24 maj 2021, 22:21

A Senad Husic? :kafa:
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 24 maj 2021, 22:27

Od povratka Sime Krunića u bosanskohercegovački fudbal, barem za sada, neće biti ništa.

Sarajlija i nekadašnji strateg Željezničara već neko vrijeme je bez angažmana, a u pojedinim medijima pojavile su se priče da bi mogao preuzeti Rudar Prijedor koji se bori za Premijer ligu BiH.

Tragom tih informacija kontaktirali smo i samog Krunića koji tvrdi da u cijeloj priči zapravo nema ništa.

– Ne znam ko je to plasirao, nema govora o tome, niti me je ko zvao, rekao je Krunić za ****.

Otkrio je i kako je postojala opcija da se vrati u Željezničar.

– Bilo je nekih priča, normalno da sam bio zainteresovan za to jer svi znamo šta je Željezničar, ali, eto, na kraju ništa nije bilo od toga, dodao je Krunić.

timpramosavePla
Kontakt:

Post Postao/la timpramosavePla » 24 maj 2021, 22:30

Cuj ti logike, ne treba dovoditi igrace iz ekipa koje ispadaju.
Pa kamo srece da smo doveli Cimirota,Stojcev,Ordagica,Kovacevica golmaana i stopera,Jovicica,Govedaricu,Pecu,Cvijanovica,Serbecica to su sve neki igraci koji su dosli iz nizeg ranga do ovih fenjerasa.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 24 maj 2021, 22:35

timpramosavePla je napisao/la:
24 maj 2021, 22:30
Pa kamo srece da smo doveli Cimirota,Stojcev,Ordagica,Kovacevica golmaana i stopera,Jovicica,Govedaricu,Pecu,Cvijanovica,Serbecica to su sve neki igraci koji su dosli iz nizeg ranga do ovih fenjerasa.
mislim da se salio, mora biti.

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 24 maj 2021, 22:49

Kapiten Olimpika slobodan... :kafa:
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

Benderrr
Kontakt:

Post Postao/la Benderrr » 24 maj 2021, 22:59

Ma to ovi strucnjaci kažu ja ih citiram samo, veze s mozgom to nema..
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 24 maj 2021, 22:59

Mamba21 je napisao/la:
24 maj 2021, 22:49
Kapiten Olimpika slobodan... :kafa:
Pa svi igrači Olimpika su slobodni :lolno:

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 24 maj 2021, 23:01

Benderrr je napisao/la:
24 maj 2021, 22:59
Ma to ovi strucnjaci kažu ja ih citiram samo, veze s mozgom to nema..
ima da dovedemo oremusa da ti bude sjeb :opaopa: :opaopa:

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 24 maj 2021, 23:05

Ko li nam dovodi igrace?

Benderrr
Kontakt:

Post Postao/la Benderrr » 24 maj 2021, 23:07

Tristan10 je napisao/la:
24 maj 2021, 23:05
Ko li nam dovodi igrace?
Sad Badzak počeo ko Miske
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 24 maj 2021, 23:13

Da li bi prihvatili Kvesića kao povratnika ?

Ove sezone u Šibeniku 35 utakmica 1 asistencija, ističe mu ugovor 15.6

Bez povreda ove sezone, od 38 utakmica odigrao 35.

Od kako je on otišao u Antalyaspor mi nemamo kvalitetno rješenje na lijevom beku. Vjerujem da bi ga većina raje volila vidjet ponovo u Plavom dresu!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin i 16 gostiju.