FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- JohnLennon
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Johan Cruyff (legenda Barcelone): "Mislio sam dugo vremena da je Messi najbolji nogometaš na svijetu, ali su me partije Cristiana Ronalda navele na promjenu mišljenja. Portugalac je daleko najbolji svjetski igrač"
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
- Vandelanoitte
- Kontakt:
Jel te pit'o ko šta ?JohnLennon je napisao/la:Johan Cruyff (legenda Barcelone): "Mislio sam dugo vremena da je Messi najbolji nogometaš na svijetu, ali su me partije Cristiana Ronalda navele na promjenu mišljenja. Portugalac je daleko najbolji svjetski igrač"
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.
- JohnLennon
- Kontakt:
Mislim da nije. Medjutim, da bi pisao, iznio svoje misljenje ili prenio neku zanimljivost na forum ne treba ti nikakvo odobrenje. Pogotovo ne na ovoj temi.
Procitaj ovdje pravila foruma. Nigdje ne pise da te netko treba nesto pitati da bi mu ti odgovorio.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=40&t=1087" onclick="window.open(this.href);return false;
Procitaj ovdje pravila foruma. Nigdje ne pise da te netko treba nesto pitati da bi mu ti odgovorio.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=40&t=1087" onclick="window.open(this.href);return false;
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
- Vandelanoitte
- Kontakt:
Iznosi mišljenje ali nemoj pisat nešto što nema veze s vezom.JohnLennon je napisao/la:Mislim da nije. Medjutim, da bi pisao, iznio svoje misljenje ili prenio neku zanimljivost na forum ne treba ti nikakvo odobrenje. Pogotovo ne na ovoj temi.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
- JohnLennon
- Kontakt:
Ne, zasto ja ne bi trebao pisati ono sto se tebi ne svidja ovdje? Ukoliko ti smatras da neka zanimljivost nema nikakve veze s vezom, to prevashodno ne mora znaciti da na isti nacin razmisljaju i ostali. Ukoliko se ne slazes s time, pokusaj iznijeti neke protuargumente, pobiti tu tezu ili je u najgorem slucaju, ignoriraj. Nijedan forumas ovdje se ne treba prilagodjavati tebi. Stoga, ukoliko ne zelis pisati stvari vezane za ovu temu, zamolio bih te da drzis distancu kada su u pitanju postovi na osobnoj razini.
- Vandelanoitte
- Kontakt:
Iznosiš nebuloze ovdje naravno zato što sam vas uništio potpisom i plačete kao male bebe danas ovdje na temi pa sad ti misliš da si pametan i pišeš ovdje nešto što nema veze s vezom.JohnLennon je napisao/la:Ne, zasto ja ne bi trebao pisati ono sto se tebi ne svidja ovdje? Ukoliko ti smatras da neka zanimljivost nema nikakve veze s vezom, to prevashodno ne mora znaciti da na isti nacin razmisljaju i ostali. Ukoliko se ne slazes s time, pokusaj iznijeti neke protuargumente, pobiti tu tezu ili je u najgorem slucaju, ignoriraj. Nijedan forumas ovdje se ne treba prilagodjavati tebi. Stoga, ukoliko ne zelis pisati stvari vezane za ovu temu, zamolio bih te da drzis distancu kada su u pitanju postovi na osobnoj razini.
- adriano_leite
- Kontakt:
Izvini molim te, gdje je Di Stefano izjavio ovo u tvom potpisu? Ja sam to nasao samo da neki likovi pisu po twiteru, medjutim nigdje nema nikakvog clanka niti bila sta da je to rekao. Ajde samo baci link ako moze da vidim svojim ocima da je to izjavio.JohnLennon je napisao/la:Ne, zasto ja ne bi trebao pisati ono sto se tebi ne svidja ovdje? Ukoliko ti smatras da neka zanimljivost nema nikakve veze s vezom, to prevashodno ne mora znaciti da na isti nacin razmisljaju i ostali. Ukoliko se ne slazes s time, pokusaj iznijeti neke protuargumente, pobiti tu tezu ili je u najgorem slucaju, ignoriraj. Nijedan forumas ovdje se ne treba prilagodjavati tebi. Stoga, ukoliko ne zelis pisati stvari vezane za ovu temu, zamolio bih te da drzis distancu kada su u pitanju postovi na osobnoj razini.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- JohnLennon
- Kontakt:
Tu sam izjavu nasao na jednom blogu kojeg redovno citam. Nisam isao dalje pa istrazivao izvor tih izjava, ali evo clanka za tebe gdje su navedene neke Di Stefanove fraze, izmedjuostalih i ta. Da se odmah ogradim pa kazem takvi izvori nisu 100% vjerodostojni, ali fraza lijepo djeluje za potpis, sto jes' jes'adriano_leite je napisao/la: Izvini molim te, gdje je Di Stefano izjavio ovo u tvom potpisu? Ja sam to nasao samo da neki likovi pisu po twiteru, medjutim nigdje nema nikakvog clanka niti bila sta da je to rekao. Ajde samo baci link ako moze da vidim svojim ocima da je to izjavio.
http://madridismopuroyblanco.****.c ... -anos.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- JohnLennon
- Kontakt:
Kakva igra...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- adriano_leite
- Kontakt:
Vidio sam da je sa tog bloga i da je koristeno na raznim twitter accountima. Jasno ti je da i ja mogu napraviti blog i napisati na blogu da je Di Stefano rekao da zali sto nije presao u BarcuJohnLennon je napisao/la:Tu sam izjavu nasao na jednom blogu kojeg redovno citam. Nisam isao dalje pa istrazivao izvor tih izjava, ali evo clanka za tebe gdje su navedene neke Di Stefanove fraze, izmedjuostalih i ta. Da se odmah ogradim pa kazem takvi izvori nisu 100% vjerodostojni, ali fraza lijepo djeluje za potpis, sto jes' jes'adriano_leite je napisao/la: Izvini molim te, gdje je Di Stefano izjavio ovo u tvom potpisu? Ja sam to nasao samo da neki likovi pisu po twiteru, medjutim nigdje nema nikakvog clanka niti bila sta da je to rekao. Ajde samo baci link ako moze da vidim svojim ocima da je to izjavio.
http://madridismopuroyblanco.****.c ... -anos.html" onclick="window.open(this.href);return false;
@RealMoudrid, mozes li zaobici uvrede? Zar si toliko u mozak opaljen da ne mozes civilizovano pisati?
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- JohnLennon
- Kontakt:
Slazem se. Ta izjava iz sezdesetih se prenosi s koljena na koljeno, de madridista, a madridista, zvuci vrlo lijepo i pamtljiva je. Taj momak ju je prvi iskopao i ima audio zapis te izjave, njega cu ti poslat na PP. Samo dok dobijem.adriano_leite je napisao/la:a ovo je lagano mogao biti izmisljen citat Di Stefana, ali svakako dobro za potpisa navijacima Real Madrida, to se slazem
Javier Saviola.
- adriano_leite
- Kontakt:
Re: FC Midžetlona
Nesto si pretjerano opsjednut midzetima, da nisi slucajno i ti midzet?RealMoudrid je napisao/la:On je za Midžeta Ronaldo.JohnLennon je napisao/la:Slazem se. Ta izjava iz sezdesetih se prenosi s koljena na koljeno, de madridista, a madridista, zvuci vrlo lijepo i pamtljiva je. Taj momak ju je prvi iskopao i ima audio zapis te izjave, njega cu ti poslat na PP. Samo dok dobijem.adriano_leite je napisao/la:a ovo je lagano mogao biti izmisljen citat Di Stefana, ali svakako dobro za potpisa navijacima Real Madrida, to se slazem
Javier Saviola.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Odakle li samo izviru
a ti ne hrani trola...ili nemoj se kasnije cuditi što kontaminiraju temu svom izdrkotinama.
Nikad ovaj PDF nece biti ozbiljan
yebe se njima za to...bitno je škrabati o midžetima, baš ko da im je babo zakupio ovaj forum.
Nikad ovaj PDF nece biti ozbiljan
On je tehnicki prosjecan.Johny je napisao/la:Makavelli ne pricaj gluposti molim te.M4kaveli je napisao/la:Ja pa da Bale kombinuje na malom prostoru sa svojom nestvarnom tehnikom, prvim dodirom i kreativnoscu.Cautinho je napisao/la:Ma yebo Shreka,kad bi Bale dosao,ne bi na napad trebali misliti sljedecih 10 godina.![]()
Ronney u formi je za klasu bolji igrac od njega.
Samo sto od toga nema nista.
Ali ne bi se sekunde dvoumio kada bi bila istina da zeli u Barcu.
Nevjerovatan igrac je taj ''Shrek''.
Bale je tehnicki fantastican.Ocito ga nisi odavno pratio.Odlicna kontrola lopte , promjena pravca i osjecaj za prostorom.Nevjeorvatan igrac.Ronney je idealan igrac za Barcelone ali nista manje dobar ne bi bio Bale.Da se ja pitam ni jedan ni drugi ne bi zaigrali u Barci vec bi to bio Falcao ili Neymar.
Nema nista bolju tehniku od jednog Piquea koji je stoper.
A taj Bale igra u veznom redu i napadu.
To moze prolaziti u Engleskoj.
Gledam ja njega cesto.
I ne kazem ja da je on los igrac, cak naprotiv odlican je, ali nije za Barcelone.
Ma nikako se ne uklapa u taj stil igre.
Postao bi samo jedan obican trkac koji bi pokusavao sutevima sa distance jer bi tek tad njegova prosjecna tehnika, kreativnost, kombiniranje na malom prostoru dosli do izrazaja, tj. izgled'o bi k'o amater pored ostalih.
I ti sutevi bi mu u rijetkim slucajevima bili dopusteni ..
On je savrsen igrac za Reala.
Neymar je za Barcelonu.
End of story.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Čak i ako to nije rekao (a znamo svi da jeste) to je svakako činjenica.
naprijed rejal
- JohnLennon
- Kontakt:
Sest dana bez poraza... Svaka cast.
JohnLennon je napisao/la:Sest dana bez poraza... Svaka cast.
Nakon duzeg vremena, jedan dobar troll.
Inace:

Superman je spreman za Deportivo.
Ako bude penala ne treba brinuti.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Xavi je poceo trenirati ali sutra najvjerovatnije nece nastupiti iz predostrožnosti, Bartra se ponovo ozljedio
(fakat se tom momku neda u životu, taman kad dođe utakmica po njegovoj mjeri on se ozljedi)...ocekujem dosta rotacija i odmor za Busqutsa, Iniestu, Alvesa.
Ocekuje Thiaga, Songa, Fabregasa, Tella, Montoyu, vjerovatno i Adriana- u prvih 11.
Messi ne yebe odmore, pa ce sa njim u napadu vjerovatno zaigrati Tello i Alexis (Villa
).
Ocekuje Thiaga, Songa, Fabregasa, Tella, Montoyu, vjerovatno i Adriana- u prvih 11.
Messi ne yebe odmore, pa ce sa njim u napadu vjerovatno zaigrati Tello i Alexis (Villa
Upravo procitah to za Xavija i Bartru.
Uglavnom nije nista strasno.
Xavi bi trebao biti spreman za Milan a Bartra out nekih 10-tak dana.
Mislim da ih nece toliko odmarati jer su odmora imali poprilicno nakon Reala.
Valjda ce pokusati igrati 3-4-3 sa igracima koji ce igrati i kontra Milana.
Mada bi i ja volio vidjeti Songa, Adriana, Montoyu i Tella.
Uglavnom nije nista strasno.
Xavi bi trebao biti spreman za Milan a Bartra out nekih 10-tak dana.
Mislim da ih nece toliko odmarati jer su odmora imali poprilicno nakon Reala.
Valjda ce pokusati igrati 3-4-3 sa igracima koji ce igrati i kontra Milana.
Mada bi i ja volio vidjeti Songa, Adriana, Montoyu i Tella.
- Vandelanoitte
- Kontakt:
Navijačima Reala na ovom forumu idol Paja.Uzmite makar instrukcije od njega kad već pokušavate bit kao on al' ne ide vam nažalost. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.