Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Makanaky
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Makanaky » 03 jan 2012, 21:35

A ja taman pisem samo da ne prime drugi dok ne udje Stevie. Dzaba vam sve akcije i dominacija ka ga ne znate zabit. A Gerrard je u prosloj pokazao koliko covjek ima nos za gol.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 03 jan 2012, 21:39

Joj reine,pokvari mi noc,kao i downing,u ovakvim utakmicama downing ne smije dopustiti sebi da ono promasuje,ali eto..Niste igrali lose,al mislim da vas je ovaj drugi gol dotukao,sumnjam da ce shity dopustiti da primi 2 gola,al ako i dopuste,a pritom ne daju ni jedan,niko sretniji od vas i nas.. :D

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 03 jan 2012, 21:43

vjerujem da cete bar do remija stici :)

Rafa Benitez
Kontakt:

Post Postao/la Rafa Benitez » 03 jan 2012, 21:46

Mi apsolutno nemamo desne strane, sve što uradimo preko desne strane to uradi Glen. Nije mi uopšte jasna pozicija na kojoj Kuyt igra.
Sreća pa igra Džeko a ne Balotelli, mnogo gore bi prošli.
Velika šteta, ali mislim da je ova utakmica završena što se tiče pobjednika.

supersonicnigerrard
Kontakt:

Post Postao/la supersonicnigerrard » 03 jan 2012, 21:48

ma kaki, losi skroz, mislim da imamo dosta Engleza u ekipi i da ih vise ne bi trebali ni dovoditi, ne znam jesul oni toliko losi il mi uzmemo one najgore(Carrol sve ti po spisku nabrojim; et nako)
Čuvaj se malih pukotina; mala će pukotina potopiti i veliki brod.
Benjamin Franklin

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 03 jan 2012, 21:49

2:3 je ovdje na kraju. :mrgreen:
You'll never walk alone.

Paraglajder
Kontakt:

Post Postao/la Paraglajder » 03 jan 2012, 21:49

Gotovo je ovdje sve, nemojte se zavaravati, budimo sretni ako još 2 ne primimo ovdje. ;)
YNWA

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 03 jan 2012, 21:50

Hvala ti Kenny što od početka utakmice ne postaviš Gerrarda i Bellamya koji su u TOP formi, al' zato stavljaš Kuyta koji je od početka sezone u očajnoj formi te Adama koji igra katastrofalno par zadnjih utakmica.

Reini, svaka čast, apsulutno ne znam da li još neko onako zna primiti gol (izuzev golmana iz naše lige).

Henderson, Downing, Spearing, igrači koji su zaslužili prolazno ocjenu, ovo ostalo je katastofa. Carroll će definitivno proraditi, ukoliko počinje s još jednim napadačem, a da je iza njega Gerrard, trudio se koliko je mogao, odigrao je solidno.
YOU'LL NEVER WALK ALONE

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 03 jan 2012, 21:51

QUARESMA 18<<< je napisao/la:vjerujem da cete bar do remija stici :)
tesko sa kuytom na desnoj strani samo se mozemo nadati da nece biti kakvog ubjedljivijeg poraza :oops:
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 jan 2012, 21:51

Zašto ne igra Carroll :mrgreen: ... ruku na srce i ovu sezonu treba halaliti što se tiče CL a možda i EL.

Reina :roll:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Coalmanyx
Kontakt:

Post Postao/la Coalmanyx » 03 jan 2012, 21:51

Saurman je napisao/la:Zašto ne igra Carroll :mrgreen: ... ruku na srce i ovu sezonu treba halaliti što se tiče CL a možda i EL.
Zlatna kanta zna. :mrgreen:

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 03 jan 2012, 21:51

Ne moze kad ne znamo dati gola,kapetan je trebo startat makar vise nade bi imao sto se tice slobodnjaka i tako,govorili smo nasa sansa je iz prekida a izvodimo ih slabo.
"You'll Never Walk Alone"

Feudalac
Kontakt:

Post Postao/la Feudalac » 03 jan 2012, 21:52

KHMMMMM :? dva pacovska gola plus dva propustena zicera za nas...ugl.,City bolji ali ne za 2-0.U 2.poluvremenu ocekujem bolju igru uz Gerrarda i Bellamy-a.Min. smanjenje vodstva.
Ne pijem,ne pusim,ne drogiram se i ne idem u Zepce...

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 03 jan 2012, 21:52

Downing ,Spearing i Adam su odigrali odlično.
Carrol,Kuyt i Henderson su razočarali.
Glen također jako loš ,Enrike solidan.
Nadam se da Reina na ljeto ide iz Liverpoola.
You'll never walk alone.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 03 jan 2012, 21:53

Kuyt i Reina su podjednako krivi za prvi gol. Kuyt je našao driblati na našoj polovini što je kriminalno, a Reini prolazi lopta ne kroz ruke nego kroz njega samog.
Drugi gol je greška Johnsona i opet Reine. Neki tvrde da je odličan golman, da jeste, ali nije u **** formi već 2 godine. Ne znam šta mu je. Treba Doniju definitivno pružiti šansu.

Spearing i Carroll su po mom mišljenju najbolji na terenu. Spearing je odigrao bez ijedne jedine greške, svaka mu čast dokazao je ljenguzama tipa Kuyt, Adam kako se bori za klub. Dok Carroll spusti par odličnih lopte, a Kuyt i Adam to upropaste. Adam u nekim trenucima umišlja da je Messi pa želi proći kroz Kompanyja i Tourea.
I DAJTE VIŠE **** CENTARŠUTEVA ZA CARROLLA!

Očekujem Bellamyja i Stevieja na početku drugog.

KEEP THE FAITH! YNWA
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 03 jan 2012, 21:53

Bolje bi moj djed iz mezara odigro od Kuyta,kad bi se kojim slucajem probudio :mrgreen:
Reina,svaka cast majstore,ti sto nam ga znas uvalit,to ne zna niko :twisted:

Ako kojim slucajem ostane 2:0,znaci da nas ne razvale ljudi,trebamo se sutnut nogom u guzicu.. Gerrard,Bellers,nemoj ih ni ubacivat sad kad treba ganjat rezultat,dragi Dalglishu.. Samo Dragi Bog zna sta ti imas u toj svojoj glavi :?
ZZ

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 03 jan 2012, 21:54

Han!$;Lfc je napisao/la:Hvala ti Kenny što od početka utakmice ne postaviš Gerrarda i Bellamya koji su u TOP formi, al' zato stavljaš Kuyta koji je od početka sezone u očajnoj formi te Adama koji igra katastrofalno par zadnjih utakmica.

Reini, svaka čast, apsulutno ne znam da li još neko onako zna primiti gol (izuzev golmana iz naše lige).

Henderson, Downing, Spearing, igrači koji su zaslužili prolazno ocjenu, ovo ostalo je katastofa. Carroll će definitivno proraditi, ukoliko počinje s još jednim napadačem, a da je iza njega Gerrard, trudio se koliko je mogao, odigrao je solidno.
Znaci platis igraca 35mil funti (medju najvecim transferima ikada) i onda se more kockica mora poklopiti da ovaj proigra :roll: Zar nismo recimo mogli kupiti nekog osrednjeg napadaca iz lige, malo jace konstitucije, za neka 2-3mil i tako pustit ga da igra, ovi cemu dodavati lopte na zicer, a on ce golove davati. Jel tako? :roll:
nema potpisa

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 03 jan 2012, 21:54

jbt platis ga oko 20 M ,a one ne zna "opucat" loptu desnom nogom.Treba malo reci nasima kad se nabacuje lopta da ne putuje 2 **** dana do Carola tako bi je SEhic izaso i pokupio a ne Hart,probat sa ostrijim centarsutevima.Ubacit Gerrarda i Bellamya i probat sta uradit.Ja jos vejrujem da mozemo izvuc makar remi,nije ni city nesh posebno igrao,prvi go iz nicega,drugi iz kornera.Cim udje Kapiten bice to bolje,samo treba malo muda i City se moze nadigrat :D
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 03 jan 2012, 21:54

nama je izgleda najpotrebniji golman kakvi napadaci i veznjaci :mrgreen:
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 03 jan 2012, 21:56

Rekoh ja da bi mogao biti debakl večeras. :roll: Iskreno vjerujem i dalje da Liverpool može do boda al' treba da se poklopi dosta toga.Jbga Downing fula zicer,naredni napad Kuyt proda loptu samo tako i kao šlag na tortu Reina primi gol na nivou amatera iz Engleske 15.lige.Bio je onaj period kada je Liverpool zaista igrao sjajno al' sve je to presjekao 2.gol.Odbrana solidna,nemam im šta zamjeriti.Po desnoj strani defiluje samo Glen,Kuyt izgubljen u prostoru i vremenu.Vrijeme je da ode iz kluba jer nema mu više šta dobro ponuditi.Downing je ja mislim od 20 lopti jedno 17 bar vratio nazad. :lol: Carrollu također ne zamjeram ništa.Momak je odsječen u napadu,a spustio je par odličnih lopti nakon kojih su stvorene odlične šanse.Onaj slobodnjak (maestralno izveden :lol: ) i ona lopta kada je Kuytu izblokiran udarac od strane Kompanya.U nastavku očekujem Bellamya i Gerrarda koji bi mogli nešto promijeniti jer je ovaj City itekako ranjiv.
FK Pjetlovi

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.