FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Šarafe izvrnuti i na Goricu odvući i sjedišta na klupi gdje su guzice svoje naslanjali, a kamol njih same. Mrš, sve u pm poslati, od prvog do zadnjeg Elme mi.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Meraak1921
- Kontakt:
Zaimovica odma dovesti, on je Di Maria za Veselija.. Curjuric malo da poveze sta, i Hodzica bih doveo.. al nema od tog nistasarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 18:24Pa da nam neku sugu prenesu. Ne hvala.
-
- Kontakt:
Ne govorim za ovu trojicu gore nego ova dva pogancera. Ne bi sa kobilje nista gadi mi se.Meraak1921 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 19:43Zaimovica odma dovesti, on je Di Maria za Veselija.. Curjuric malo da poveze sta, i Hodzica bih doveo.. al nema od tog nista
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ljudi tjeraju Veselinovica a vraćali bi Zajmovica hahahahahaha genijalci
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
Ne mogu da shvatim zbog cega pojedinci prizivaju u nas klub, **** poput Curjurica ili igrace poput Zajmovica koji ne slusaju nikoga i igraju neki svoj fudbal.
Zbog takve retardirane transfer politike naseg kluba, mi iz godine u godinu dovodimo u klub teske antitalente, karakterne nule, **** itd i onda se cudimo sto ne osvajamo trofeje..
Ista stvar i za ove starije(trenutne) igrace naseg kluba. Alispahicu je navodno plata 5 milja KM. Za par mjeseci puni 34 godine i ima snage za poluvrijeme ovog penzionerskog fudbala. Sto je najzalosnije nije jedini, skoro citava ekipa ima tu neujednacenost izmedju trenutne stvarne kvalitete, plate i rezultata na terenu. Veseli ima isto oko 5 milja platu. Njih dvojca na godisnjem nivou klub kostaju 120 hiljada KM i to samo njihove plate, bez poreza..

Zbog takve retardirane transfer politike naseg kluba, mi iz godine u godinu dovodimo u klub teske antitalente, karakterne nule, **** itd i onda se cudimo sto ne osvajamo trofeje..

Ista stvar i za ove starije(trenutne) igrace naseg kluba. Alispahicu je navodno plata 5 milja KM. Za par mjeseci puni 34 godine i ima snage za poluvrijeme ovog penzionerskog fudbala. Sto je najzalosnije nije jedini, skoro citava ekipa ima tu neujednacenost izmedju trenutne stvarne kvalitete, plate i rezultata na terenu. Veseli ima isto oko 5 milja platu. Njih dvojca na godisnjem nivou klub kostaju 120 hiljada KM i to samo njihove plate, bez poreza..

Zakonom zabraniti dolaska igraca iz dna tabele i ekipa koje su ispale iz lige. To se mora pečat udarit i ovjerit
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
Golman mladosti nas novi igrac 

Sto se tice golmana moj izbor bi bili Bilobrk iskusan golman provjeren i Azir Muminovic dosta je vise Erica Bendera i slicnih
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
mosa lošmi stićko tit-ula!
Meni samo nije jasno zašto se iste greške ponavljaju iz godine u godinu ! Dovode se igrači bez trenera,stručnog štaba i sportskog direktora.
I onda dođe novi trener i kaže meni ne treba taj igrač, ja hoću drugog. I taj igrač neće igrati dok je on tu, a plata ide. Još ako ima rezultate iza sebe i ostane duže taj igrač neće igrati jer ga ne miriše. I onda dužine ugovora, vidi klip kao skautiranje i krhni mu odmah 3,4,5 godina razumijem za mlade igrače ali dovodiš igrače koji je igrao u žnj ligi i daješ mu abnormalnu cifru i dug ugovor i onda kaže hoće svoje pare pa normalno da hoće ima 5000 mjesečno a ugovor na tri godine niko ne bi pustio tolike pare. I onda se pitamo klub u dugovima do vrata a rezultata nigdje.
I onda dođe novi trener i kaže meni ne treba taj igrač, ja hoću drugog. I taj igrač neće igrati dok je on tu, a plata ide. Još ako ima rezultate iza sebe i ostane duže taj igrač neće igrati jer ga ne miriše. I onda dužine ugovora, vidi klip kao skautiranje i krhni mu odmah 3,4,5 godina razumijem za mlade igrače ali dovodiš igrače koji je igrao u žnj ligi i daješ mu abnormalnu cifru i dug ugovor i onda kaže hoće svoje pare pa normalno da hoće ima 5000 mjesečno a ugovor na tri godine niko ne bi pustio tolike pare. I onda se pitamo klub u dugovima do vrata a rezultata nigdje.
Isto tako ovi sto kazu daj nam Svraku, Cocalica, Adilovica vrati iz penzije, Besliju ...1921boy je napisao/la: ↑24 maj 2021, 20:27Meni samo nije jasno zašto se iste greške ponavljaju iz godine u godinu ! Dovode se igrači bez trenera,stručnog štaba i sportskog direktora.
I onda dođe novi trener i kaže meni ne treba taj igrač, ja hoću drugog. I taj igrač neće igrati dok je on tu, a plata ide. Još ako ima rezultate iza sebe i ostane duže taj igrač neće igrati jer ga ne miriše kao i uvijek
Na zalost klub se toga nece osloboditi sve dok ne dođe mladi perspektivan trener i sto je jos vaznije kada klub bude stabilan i kada bude imao novac za igrace, plate, a ne da se igra za Amarovu ljubav i pare na ruke a onda kasnije to tri puta platimo vise nego sto treba.
Dinamo ZG sve od ljubavi i postovanja ima kako da ne.
Zadnja izmjena: Machak, dana/u 24 maj 2021, 20:35, ukupno mijenjano 1 put.
Mjau !
Da mi je znati samo ko je dogovorio bilo kojeg igrača i odakle vam te suplje?
by KANA
by KANA
Sigurno Camoranesi želi da sastavi ekipu prije priprema 
Ako je istina onda mi već imamo šefa za sljedeću sezonu

Ako je istina onda mi već imamo šefa za sljedeću sezonu
Očekujem Nalića za trenera, sa ovom upravom i Memić je uspjeh
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Golman mladosti mozda bukvic povratnik hahha
Trenutno korisnika/ca: b00t, Blackwargreymon, broj6, Ferroviere1987 i 95 gostiju.