Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Koga nakon Sušića?
Pa upravu su ljudi za Barbareza. Covjek po meni nije za selektora samo bio bi idealan za pomocnika. A poslje ko zna. Za nagradu za sve sto je uradio za ovu selekciju. A uradio je puno ako ne i najvise od svih.
niko nema ništa protiv Barbe, ali sad kad nam je potreban expresan povratak u kvale, neki selektor koji može izvući maximum u što kraćem roku, Barbarez nije rješenje, zelen je on da bi uzeo reprezentaciju u ovom trenutkuBenjooJutub je napisao/la:Kako možete pisati takve stvari o Barbarezu? Pa čovjek je JEDAN JEDINI I PRAVI KAPITEN kojeg je BiH imala.. Ako vam nije dovoljan njegov postupak na Marakani, onda stvarno.. Pa vidite samo kakvo božanstvo Cana predstavlja Albancima zbog poteza na utakmici sa Srbijom, ulijeću na teren zbog njega, ljube mu kopačke.. A vi malte ne popljuvaste čovjeka što se kandidovao za selektora..
Blaž Slišković je isto imao 43 godine kada je preuzeo reprezentaciju 2002, a i njemu je to bio prvi trenerski posao. Klimnite malo glavama, pročito sam negdje da vam i Fanaticosi ne odgovaraju.Pa imali išta u ovoj yebenoj drzavi što svi kolektivno volimo? Nema! Sramota, patriota sam i Bošnjak ali mi smo najsikvarenija, najpoganija nacija. Fuj.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
kod nas se nista ne cijeni sve popljujemo Barbareza ,konjica ,susica ,sliskovica ,glavasa,hadzibegica,dzeku ,spahica itd itd niko nam nevalja samo trazimo greske i loše potezeBenjooJutub je napisao/la:Kako možete pisati takve stvari o Barbarezu? Pa čovjek je JEDAN JEDINI I PRAVI KAPITEN kojeg je BiH imala.. Ako vam nije dovoljan njegov postupak na Marakani, onda stvarno.. Pa vidite samo kakvo božanstvo Cana predstavlja Albancima zbog poteza na utakmici sa Srbijom, ulijeću na teren zbog njega, ljube mu kopačke.. A vi malte ne popljuvaste čovjeka što se kandidovao za selektora..
Blaž Slišković je isto imao 43 godine kada je preuzeo reprezentaciju 2002, a i njemu je to bio prvi trenerski posao. Klimnite malo glavama, pročito sam negdje da vam i Fanaticosi ne odgovaraju.Pa imali išta u ovoj yebenoj drzavi što svi kolektivno volimo? Nema! Sramota, patriota sam i Bošnjak ali mi smo najsikvarenija, najpoganija nacija. Fuj.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ivicu Osima za selektora.emir79 je napisao/la:Ljudina, ma njegova je svaka zlata vrijedna. Ma svih vremena.Goalgetter je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ivica: Reci im da su oni kao Real Madrid j*** *** svaki korak im je skup.![]()
Ovo treba i na nase prenijeti

Ako ne moze on, neka bude Amar.

Potppisujem - treba nam neko ko ce dici stimung, motivaciju ODMAH - najbolji covjek za to je upravo Ciro. Iako Zadar tone i sve to, znamo svi da Cirini mangupski fazoni prolaze u nas i da bi vjerovatno bio puni pogodak. Ne treba nam neko ko "ne obecava" EP u Francuskoj, niti neko kome ce trebati do kraja kvalif da uigra ekipu...revan je napisao/la:Zbog toga sam definitivno za Ćiru, ako je on opcija, plus neko od neiskusnijih (Sergej, Amar itd.) za pomoćnika, da nešto nauči. Od ovih ostalih Rajevac ima najbolje reference. Poslije njega Baždarević. Ne zanima me ko se kako zove, ko je patriota i slično. Samo s kim su nam veće šanse za plasman.
Stranac je opet problem jer je tu od danas do sutra, njemu nebi bili zanimljivi talenti i potencijalnoi repr. poput recimo Tankovica, a dobro znamo da je repka u buducnosti totalno ovisna o nasoj djeci iz dijaspore.
Ciri ponuditi ugovor do kraja kvalif sa ogromnim bonusom kao dodatnu motivaciju za plasman na EP, ukoliko se plasiramo produzit ugovor covjeku (ma da ima puno godina, vjerovatno bi se sam povukao nakon EP 2016).
Barba ili Zlatan Bajramovic za asistenta, sto da ne i Amar Osim, neka uce...
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
calcio je napisao/la: Ivicu Osima za selektora.![]()

34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Moze Morz, al da mu Ferguson bude pomocnik.ne_znam_ko_sam je napisao/la:calcio je napisao/la: Ivicu Osima za selektora.![]()
Ma svejedno, ko god da dodje .e.acemo mu mater ubrzo, tako da nije ni bitno.
http://www.youtube.com/watch?v=CTezUnBzuuA
Meni Boga mi vec nedostaje Susic, nema vise prcanja i zayebancije. Srneca ledja, tele, Germania, Tincek, bez napadaca, Zukanovic, Vranjes, Hadzic, Avdo, kasnjenje na avion, suskavac, kasete...Sve je nestalo.Ibrahim je napisao/la:Ma svejedno, ko god da dodje .e.acemo mu mater ubrzo, tako da nije ni bitno.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Tek sad prestoji prcanja i zayebancija al na svoj racun.Cartman je napisao/la:Meni Boga mi vec nedostaje Susic, nema vise prcanja i zayebancije. Srneca ledja, tele, Germania, Tincek, bez napadaca, Zukanovic, Vranjes, Hadzic, Avdo, kasnjenje na avion, suskavac, kasete...Sve je nestalo.Ibrahim je napisao/la:Ma svejedno, ko god da dodje .e.acemo mu mater ubrzo, tako da nije ni bitno.
Nesto slicno ko sa hronom Fergijem otisao a prob'o sarmu nije.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Momak ozbiljno shvatio 

Mozemo pricat o pola miliona odštete ako će šta pomoćCartman je napisao/la:Meni Boga mi vec nedostaje Susic, nema vise prcanja i zayebancije. Srneca ledja, tele, Germania, Tincek, bez napadaca, Zukanovic, Vranjes, Hadzic, Avdo, kasnjenje na avion, suskavac, kasete...Sve je nestalo.Ibrahim je napisao/la:Ma svejedno, ko god da dodje .e.acemo mu mater ubrzo, tako da nije ni bitno.

#Salihović
Ne kontam zašto su na Klixu ukinuti komentari na vijesti da se Glavaš prijavio za selektora 

#Salihović
-
- Kontakt:
ma gledajuci trenutnu situaciju, trebali smo ostavit susica da barem zavrsi kvalifikacije.....nesto mi govori, da bi nas safet odveo na ep2016......jer koliko god on tvrdoglav bio, mislim da bi uspio pobjedit i izrael/vels kuci, te kipar u gostima......a u belgiji sta bude....
Braco i sestre,do kraja kvalifikacija Rajevac neka bude selektor,Barbarez pomocnik. U iduce kvalifikacije Barbarez selektor i mirna Bosna.
- Probisvjet
- Kontakt:
Spahic selektor, a Dedic pomocnik! Kad biju neka bar pucaju kosti! Konjic moralista neka tjesi igrace! 

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
nek bude selektor ko hoce...meni je smijesno da profesionalcima poput djeke,pjanica,mujdje,besica,lulica,ibisevica.kolasinca begovica i td neko mora crtati sta da rade..oni bi i bez selektora trebali i mogu pobjediti kuci izrael,vels kipar i td i td...ima tu mnogo vise od safetovog neznanja...ali se suti o tome..
moja prognoza su dvije pobjede protiv andore,pobjeda protiv izraela i velsa...kipar cemo demolirati...
belgiju necu komentarisati...imamo takav sastav da im mozemo razmontirati u po belgije,ali i dobiti po picki ko nikad do sad...sve je do njih..do igraca...vrijeme ce pokazati svoje...valjda odem na taj godisnji u francusku
moja prognoza su dvije pobjede protiv andore,pobjeda protiv izraela i velsa...kipar cemo demolirati...
belgiju necu komentarisati...imamo takav sastav da im mozemo razmontirati u po belgije,ali i dobiti po picki ko nikad do sad...sve je do njih..do igraca...vrijeme ce pokazati svoje...valjda odem na taj godisnji u francusku

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
-
- Kontakt:
ma ja mislim da ce biti......DUSKO DUGOUSKO buduci selektor....
Blago nama kad su nam najbolji izbor Barbarez i Ciro.
Ne znam da li se smijati ili plakati.
Ne znam da li se smijati ili plakati.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- DragonGirl
- Kontakt:
Danas je Hadžibegić predstavio svoj plan, a sutra će razgovarati s Amarom, kako se piše.