Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Ponos Torina
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Ponos Torina » 04 dec 2009, 15:11

rob do bagro je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:evo sad sam vidio na Goal onoj stranici da Venger za Dzeku nudi 15,16,5 mill funti :shock: :o :mrgreen:
Jel to premalo ili previse :mrgreen:
Ja mislim da je dovoljno...bar za sada :mrgreen: :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 04 dec 2009, 15:37

Dzeko gdje god da ode bice dijamant. Jak k'o zemlja.
Samo ti u Arsenal, i jos fino nagovori onog malog stopera Hajrica da igra za nas.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 04 dec 2009, 16:15

majestic24 je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:Pa dobro, ja bi ga volio vidjeti u Manchesteru ali se ne bih slozio s tobom da ga Fergi nece dovest,jer je i ranije izjavljivao da ga zeli dovest u svoje redove da je sjajan igrac nakon tekme kad su igrali na Old trafordu protiv wolfsa,vidjecemo za nekoliko dana da li ce se to ostvarit...uglavnom ima zeleno svjetlo od Veha i moze otic
Gdje ce igrati??? Rooney ce uvjek biti prvi napadac,bez obzira u kakvoj je formi. Berbatov je sjajan napadac, nevjerujem da Dzeko moze nesto vise napraviti od njega,jer Bundesliga nije Premiership. Tu su jos Owen te Macheda i Welback koji ce dobivati sve vise sanse.
a sta ako ti ja kazem da je dzeko ispred sve i jednog napadaca manchestera !
berbatove i bleblke porediti sa dzekom je smijesno , podcjenujes dzeku previse.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 04 dec 2009, 16:48

Ferguson prekino transfer Ljajića da bi doveo Džeku...ovo vam je 100% sigurno ..

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 dec 2009, 16:54

vOluMme je napisao/la:Ferguson prekino transfer Ljajića da bi doveo Džeku...ovo vam je 100% sigurno ..
W.T.F Ljajic ali ono najiskrenije :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 04 dec 2009, 16:58

harishp je napisao/la:
vOluMme je napisao/la:Ferguson prekino transfer Ljajića da bi doveo Džeku...ovo vam je 100% sigurno ..
W.T.F Ljajic ali ono najiskrenije :roll:
pa vidiš...MAN UTD ja za ljajića trebo dat 15 mil €, a on je igrač za budućnost, talenat..A MAN-u trebaju provjereni igrači kao što je Džeko...Ovako Džeku mogu dovest za 30 mil € i ljudi skontali **** Lajića , bezveze bi nam otišlo još 15 mil € za njega, bolje da namjerimo još 15 i dovedemo Džeku koji je svjetska klasa..

harishp, sad skonto...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 dec 2009, 17:11

Jok, ne kontam da se neki Ljajic koji jedan od miliona nedokazani talenata poredi sa kako ti rece vec uopste receno svjetskom klasom.Jedan od najbogatijih klubova na svjetu se nece zaebavati sa nekim milioncicima.
Ako nekog zele da dovedu,to ce i uraditi ili obrnuto.
Nije to klub koji zivi od danas do sutra.
Zato kazem W.T.F Ljajic da se poredi ili uopste stavlja u vezi nekih igraca koji su vec preorali jake lige,razvalili u svojoj repci i s time dokazani igraci.A jos ni 24 godine nije napunio.
Jel sad ti kontas. ;)
P.S Ako ih Dzeko u Vukovoj jazbini pukne po usima iducu sedmicu.Istresce i 50 miliona :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 04 dec 2009, 17:22

Mancester je Ljajica prekrizio zato sto nemogu da mu izganjaju radnu dozvolu i zato sto vise nemisle da je to dobra investicija,Berbatov je poceo da ide nazivce Fergunsonu,na Machedu sve manje racuna,a Welbeck se i nespominje eto toliko...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 04 dec 2009, 17:33

Za dzeku bi najbolje bilo da ode u Juventus ili Arsenal iz razloga sto bi sigurno u tim ekipama bio glavni napadac....mislim on moze igrat gdje hoce ali cini mi se da su ta dva kluba najbolji izbor...u manchestru bi vec malo manje igro s obzirom da sir alex forsir cesto formaciju samo sa jednim spicem...tesko da bi on i berbatov recimo u isto vrijeme bili na terenu jer rooney ima zagarantovano mjesto dok bi se dzeko borio sa berbatovom za to drugo mjesto..al uzimajuci u obzir da manchester cesto igra samo sa jednim spicem...nezz jbg.... i milan na kraju..dzeko navija za njih al mislim da tamo ne bi trebo jbg...al ko ce znat osim njega ;) ...gdje god otiso nek mu je sretno..a ja se nadam da ce to juve bit ;)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 04 dec 2009, 18:09

Juve hoce Dzeku i ono malog iz Barija ;)

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 04 dec 2009, 18:30

Ponos Torina je napisao/la:Juve hoce Dzeku i ono malog iz Barija ;)
Barreto

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 04 dec 2009, 18:44

vOluMme je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Juve hoce Dzeku i ono malog iz Barija ;)
Barreto
Ne nego Andrea Ranocchia odbrana,ovaj talentovani odbranbeni igrac Bari je odbio interes Chealsea jer zeli preci u Juventus,tako da su ova 2 igraca prvi na listi Juventusa(Dzeko)

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 04 dec 2009, 18:45

Heh, dobro, nigdje veze, Džeko se veže sa svima sada, al kada tako pišete o tim transferima, bilo bi lijepo da navedete web adresu odakle ste tu vijest uzeli ili pročitali... Jer ovdje ima svakakvih likova i prave su mahaluše, izmišljaju sve i svašta ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 04 dec 2009, 18:47

GunnerS je napisao/la:Heh, dobro, nigdje veze, Džeko se veže sa svima sada, al kada tako pišete o tim transferima, bilo bi lijepo da navedete web adresu odakle ste tu vijest uzeli ili pročitali... Jer ovdje ima svakakvih likova i prave su mahaluše, izmišljaju sve i svašta ;)

Posto vidim da nisi citao od pocetka navod je stranica Goal i jos neke stranice da ih neimenujem

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 04 dec 2009, 18:48

Hehe, Goal tebi stranica u koju imaš povjerenja ?! Jarane, Goal ti je ko kod nas San :) :D
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 04 dec 2009, 19:53

Ja se neobazirem na jednu stranicu vec na mnogo njih kao i fan sajtove i klubske stranice ;)

ambrozija
Kontakt:

Post Postao/la ambrozija » 04 dec 2009, 22:54

GunnerS je napisao/la:Hehe, Goal tebi stranica u koju imaš povjerenja ?! Jarane, Goal ti je ko kod nas San :) :D
Prije da je avaz ;)
93,4 % " !!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 dec 2009, 22:57

ambrozija je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:Hehe, Goal tebi stranica u koju imaš povjerenja ?! Jarane, Goal ti je ko kod nas San :) :D
Prije da je avaz ;)
Ja ne vidim razlike :mrgreen: mOuljatori i jedni i treci.O drugima da ne pricam.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 04 dec 2009, 22:57

ZAPAMTITE MI NIK,I VIDJEĆETE :!: DŽEKO 100% PRELAZI U MILAN :!: :!: :!:

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 04 dec 2009, 22:59

zujo sprema da plati 40 miliona da vrati dzeku na grbavicu pise avaz!!!!
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: dedo26 i 16 gostiju.