Ja mislim da je dovoljno...bar za sadarob do bagro je napisao/la:Jel to premalo ili previsePonos Torina je napisao/la:evo sad sam vidio na Goal onoj stranici da Venger za Dzeku nudi 15,16,5 mill funti![]()
![]()
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Dzeko gdje god da ode bice dijamant. Jak k'o zemlja.
Samo ti u Arsenal, i jos fino nagovori onog malog stopera Hajrica da igra za nas.
Samo ti u Arsenal, i jos fino nagovori onog malog stopera Hajrica da igra za nas.
a sta ako ti ja kazem da je dzeko ispred sve i jednog napadaca manchestera !majestic24 je napisao/la:Gdje ce igrati??? Rooney ce uvjek biti prvi napadac,bez obzira u kakvoj je formi. Berbatov je sjajan napadac, nevjerujem da Dzeko moze nesto vise napraviti od njega,jer Bundesliga nije Premiership. Tu su jos Owen te Macheda i Welback koji ce dobivati sve vise sanse.rob do bagro je napisao/la:Pa dobro, ja bi ga volio vidjeti u Manchesteru ali se ne bih slozio s tobom da ga Fergi nece dovest,jer je i ranije izjavljivao da ga zeli dovest u svoje redove da je sjajan igrac nakon tekme kad su igrali na Old trafordu protiv wolfsa,vidjecemo za nekoliko dana da li ce se to ostvarit...uglavnom ima zeleno svjetlo od Veha i moze otic
berbatove i bleblke porediti sa dzekom je smijesno , podcjenujes dzeku previse.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ferguson prekino transfer Ljajića da bi doveo Džeku...ovo vam je 100% sigurno ..
W.T.F Ljajic ali ono najiskrenijevOluMme je napisao/la:Ferguson prekino transfer Ljajića da bi doveo Džeku...ovo vam je 100% sigurno ..
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
pa vidiš...MAN UTD ja za ljajića trebo dat 15 mil €, a on je igrač za budućnost, talenat..A MAN-u trebaju provjereni igrači kao što je Džeko...Ovako Džeku mogu dovest za 30 mil € i ljudi skontali **** Lajića , bezveze bi nam otišlo još 15 mil € za njega, bolje da namjerimo još 15 i dovedemo Džeku koji je svjetska klasa..harishp je napisao/la:W.T.F Ljajic ali ono najiskrenijevOluMme je napisao/la:Ferguson prekino transfer Ljajića da bi doveo Džeku...ovo vam je 100% sigurno ..
harishp, sad skonto...
Jok, ne kontam da se neki Ljajic koji jedan od miliona nedokazani talenata poredi sa kako ti rece vec uopste receno svjetskom klasom.Jedan od najbogatijih klubova na svjetu se nece zaebavati sa nekim milioncicima.
Ako nekog zele da dovedu,to ce i uraditi ili obrnuto.
Nije to klub koji zivi od danas do sutra.
Zato kazem W.T.F Ljajic da se poredi ili uopste stavlja u vezi nekih igraca koji su vec preorali jake lige,razvalili u svojoj repci i s time dokazani igraci.A jos ni 24 godine nije napunio.
Jel sad ti kontas.
P.S Ako ih Dzeko u Vukovoj jazbini pukne po usima iducu sedmicu.Istresce i 50 miliona
Ako nekog zele da dovedu,to ce i uraditi ili obrnuto.
Nije to klub koji zivi od danas do sutra.
Zato kazem W.T.F Ljajic da se poredi ili uopste stavlja u vezi nekih igraca koji su vec preorali jake lige,razvalili u svojoj repci i s time dokazani igraci.A jos ni 24 godine nije napunio.
Jel sad ti kontas.
P.S Ako ih Dzeko u Vukovoj jazbini pukne po usima iducu sedmicu.Istresce i 50 miliona
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Ponos Torina
- Kontakt:
Mancester je Ljajica prekrizio zato sto nemogu da mu izganjaju radnu dozvolu i zato sto vise nemisle da je to dobra investicija,Berbatov je poceo da ide nazivce Fergunsonu,na Machedu sve manje racuna,a Welbeck se i nespominje eto toliko...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- sarajlija89
- Kontakt:
Za dzeku bi najbolje bilo da ode u Juventus ili Arsenal iz razloga sto bi sigurno u tim ekipama bio glavni napadac....mislim on moze igrat gdje hoce ali cini mi se da su ta dva kluba najbolji izbor...u manchestru bi vec malo manje igro s obzirom da sir alex forsir cesto formaciju samo sa jednim spicem...tesko da bi on i berbatov recimo u isto vrijeme bili na terenu jer rooney ima zagarantovano mjesto dok bi se dzeko borio sa berbatovom za to drugo mjesto..al uzimajuci u obzir da manchester cesto igra samo sa jednim spicem...nezz jbg.... i milan na kraju..dzeko navija za njih al mislim da tamo ne bi trebo jbg...al ko ce znat osim njega
...gdje god otiso nek mu je sretno..a ja se nadam da ce to juve bit 
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Ponos Torina
- Kontakt:
Juve hoce Dzeku i ono malog iz Barija 
BarretoPonos Torina je napisao/la:Juve hoce Dzeku i ono malog iz Barija
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ne nego Andrea Ranocchia odbrana,ovaj talentovani odbranbeni igrac Bari je odbio interes Chealsea jer zeli preci u Juventus,tako da su ova 2 igraca prvi na listi Juventusa(Dzeko)vOluMme je napisao/la:BarretoPonos Torina je napisao/la:Juve hoce Dzeku i ono malog iz Barija
Heh, dobro, nigdje veze, Džeko se veže sa svima sada, al kada tako pišete o tim transferima, bilo bi lijepo da navedete web adresu odakle ste tu vijest uzeli ili pročitali... Jer ovdje ima svakakvih likova i prave su mahaluše, izmišljaju sve i svašta 
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Ponos Torina
- Kontakt:
GunnerS je napisao/la:Heh, dobro, nigdje veze, Džeko se veže sa svima sada, al kada tako pišete o tim transferima, bilo bi lijepo da navedete web adresu odakle ste tu vijest uzeli ili pročitali... Jer ovdje ima svakakvih likova i prave su mahaluše, izmišljaju sve i svašta
Posto vidim da nisi citao od pocetka navod je stranica Goal i jos neke stranice da ih neimenujem
Hehe, Goal tebi stranica u koju imaš povjerenja ?! Jarane, Goal ti je ko kod nas San

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ja se neobazirem na jednu stranicu vec na mnogo njih kao i fan sajtove i klubske stranice 
Prije da je avazGunnerS je napisao/la:Hehe, Goal tebi stranica u koju imaš povjerenja ?! Jarane, Goal ti je ko kod nas San![]()
93,4 % " !!!
Ja ne vidim razlikeambrozija je napisao/la:Prije da je avazGunnerS je napisao/la:Hehe, Goal tebi stranica u koju imaš povjerenja ?! Jarane, Goal ti je ko kod nas San![]()
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
ZAPAMTITE MI NIK,I VIDJEĆETE
DŽEKO 100% PRELAZI U MILAN

zujo sprema da plati 40 miliona da vrati dzeku na grbavicu pise avaz!!!!
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih