Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Samo ce cijena izgleda hebena bit,,kad su onog kloca Fellainija za 14 miliona funti prodali komsijama..kolko li ce onda za Defoura trazit 

http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
ma jbg bolje je onda dati 18 miliona za Aquilanija nego 25 za defoura treba uzeti igraca koji ce vise korstiti timu vec u ovoj sezoni naravno AKO Xabi odePhill Jackson je napisao/la:Samo ce cijena izgleda hebena bit,,kad su onog kloca Fellainija za 14 miliona funti prodali komsijama..kolko li ce onda za Defoura trazit
You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
Uglavnom ko god od njih dvojice dodje bolje ce bit nego da smo Berrya s 28 kuka dovelifera je napisao/la:ma jbg bolje je onda dati 18 miliona za Aquilanija nego 25 za defoura treba uzeti igraca koji ce vise korstiti timu vec u ovoj sezoni naravno AKO Xabi odePhill Jackson je napisao/la:Samo ce cijena izgleda hebena bit,,kad su onog kloca Fellainija za 14 miliona funti prodali komsijama..kolko li ce onda za Defoura trazit

Brazilian central midfielder Lucas Leiva has held talks with Corinthians president Andre Sanches who has told Spanish paper Marca that negotiations are progressing well.
Ovo bi nam bilo najvece pojacanje kad bi se ostvarilo

http://liverpool.bosnianforum.com/
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ma neka Lucasa , mozda ce za par godina nauciti stavise od Gerrarda pa ce valjati 
a sto se tice Defoura nije igrac kao Alonso , osim ako nece doci pored Aquilanija
Onda bi moglo , ta 2 za Alonsa i tada bi bio sretan
A prije bi Aquilania nego Defa

a sto se tice Defoura nije igrac kao Alonso , osim ako nece doci pored Aquilanija

A prije bi Aquilania nego Defa

- reds_forever
- Kontakt:
Lucas Leiva
1st team games: 71
1st team goals: 4
71 nastup...ne mogu da vjerujem
spominje se sad i valbuena iz marseillea
1st team games: 71
1st team goals: 4
71 nastup...ne mogu da vjerujem

spominje se sad i valbuena iz marseillea
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
ne znam zbog cega bi njegov odlazak bilo pojacanje, radije bi da on igra nego spearingPhill Jackson je napisao/la:Uglavnom ko god od njih dvojice dodje bolje ce bit nego da smo Berrya s 28 kuka dovelifera je napisao/la:ma jbg bolje je onda dati 18 miliona za Aquilanija nego 25 za defoura treba uzeti igraca koji ce vise korstiti timu vec u ovoj sezoni naravno AKO Xabi odePhill Jackson je napisao/la:Samo ce cijena izgleda hebena bit,,kad su onog kloca Fellainija za 14 miliona funti prodali komsijama..kolko li ce onda za Defoura trazit![]()
Brazilian central midfielder Lucas Leiva has held talks with Corinthians president Andre Sanches who has told Spanish paper Marca that negotiations are progressing well.
Ovo bi nam bilo najvece pojacanje kad bi se ostvarilo
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Sarajevo i Liverpool
Ne može vama ni Svemogući pomoći.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- reds_forever
- Kontakt:
YNWA je napisao/la:http://www.liverpoolfc.tv/news/drilldow ... 4-1808.htm
sad je i sluzbeno, xabi odlazi iz liverpoola
mogli su jos malo oduzit

i trenutno nemamo zamjenu za xabija jer se aquilani predomislio

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
To Rafaelu kralju najveci,nisam ni sumnjao da ces nam ga prodati 

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
- reds_forever
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
drago mi je sto se ova farsa oko njega zavrsila,zao mi je sto mu na kraju navijaci i slicni momenti nisu vise znacili,realu svakako zelim da budu neuspjesni bio tu xabi ili ne,e ovo je doslo bas u nezgodnom trenutku,sad se prica o poulsenu
drago mi je sto se ova farsa oko njega zavrsila,zao mi je sto mu na kraju navijaci i slicni momenti nisu vise znacili,realu svakako zelim da budu neuspjesni bio tu xabi ili ne,e ovo je doslo bas u nezgodnom trenutku,sad se prica o poulsenu

- Mirza_Hordas
- Kontakt:
nek je prešao, dosadio je i Bogu i narodu
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
i meni je drago sto se vise zavrsilo, nek ide moze liverpool i bez njega, propast ce u realu kao i mnogi prije njega ali to me ne zanima, jedino mi je krivo sto se ovo nije prije rijesiloreds_forever je napisao/la: drago mi je sto se ova farsa oko njega zavrsila,zao mi je sto mu na kraju navijaci i slicni momenti nisu vise znacili,realu svakako zelim da budu neuspjesni bio tu xabi ili ne,e ovo je doslo bas u nezgodnom trenutku,sad se prica o poulsenu
zbog cega ovo gerrard, pa nije rafa kriv sto je alonso toliko zelio u real, pokusao ga je zadrzati u liverpoolu ali nije uspioGerrard je napisao/la:To Rafaele kralju najveci , nisam ni sumnjao da si tako glup !
Sarajevo i Liverpool
iskreno,zao mi je sto alonso ide, a drago mi je sto se ovo zavrsilo i nek mu je sretno u novom klubu
- alan_kardec
- Kontakt:
Nekima se ovdje ne može ugoditi.Čas Xabi ne valja,čas valja.Čas "neka ga",čas "neka ide".Nekad je Xabi bio kloc,a sad je Rafa glup što ga je prodao

Nek je Xabiju srećno pa makar i u Realu.

Nek je Xabiju srećno pa makar i u Realu.
Ma ne vjerujem to za Poulsena.Ne daj Bože da se to dogodi.reds_forever je napisao/la:[youtube][/youtube]
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Teško vam se piše svakako, ali lijepo je kad odmah počnete plakati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
reds_forever je napisao/la:mogli su jos malo oduzithvala mu za sve trenutke kada je tacno dodao loptu i kad je bio strijelac,otisao je kod pereza...propali su tamo i bolji od njega,valjda ce i on osjetit sta znaci kad barca ponizi u el classicu
i trenutno nemamo zamjenu za xabija jer se aquilani predomislio
imal neki dobar razlog, nije valjda samo rekao neću ja u liverpool i gotovo
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jbg trebalo je ovo prije rijesiti ali svi smo se nadali da ce alonso ostati u liverpoolu zbog uigranosti itd, i ja mislim da ga je greska bilo pustiti sad ali ocigledno se nije mogao zadrzati jer je zelio oticiGerrard je napisao/la:Debil je kriv sto ga odmah nije prodao na pocetku pa da mu nadje zamjenu , prvenstvo samo sto nije pocelo , a mi ne znamo sa kakvim igracima na toj poziciji cemo uci u sezonu ... cijeli pripreme covjek sa nama i sad ga prodaje pred prvenstvo , a dovest ce nekog idiota koji sa LFC nije odigrao ni utakmice i onda dok se sve to dovede u red i dok se okrenemo , United na + 10 , Chelsea takodjer i onda opet da slusam price kako je sljedeca godina nasa ... gadi mi se ko sve radi u velikom klubu i sta se dopusta da se vazni igraci prodaju 10 dana pred prvenstvo a da tu jos uvijek nismo nasli zamjenu !YNWA je napisao/la: zbog cega ovo gerrard, pa nije rafa kriv sto je alonso toliko zelio u real, pokusao ga je zadrzati u liverpoolu ali nije uspio
Izvini sto sam onako Rafaela nazvao , ipak je do mene i Alonsa nije do njega ... eto vam njegovi spanci tako ce nam sutra okrenuti ledja i Torres i ostali , a svi su ovdje NAVODNO dosli zbog Rafe ... dosli u nekoj stvar zbog njega, dosli zbog novca , a inace vidim tebi nista ne znaci hoce li LFC biti prvak , a ja sam kao prosle sezone realan i ako ostane sve ovako jos bez Alonsa , mi nemamo sanse , opet necu da lazem sebe i da se uzalud nadam !
A gospodinu gore samo da dodam da se meni ebe za Alonsa ili bilo kojeg igraca koji ode , najveci problem ovdje je GDJE JE TA ZAMJENA ZA ALONSA ?? sezona ide ako sa ovakvim igrackim kadrom udjemo u nju , tesko nam se pise !
Sarajevo i Liverpool
a da ti lijepo **** sa ove teme, imas temu o malom klubu iz londona i tamo pisi sta hocesVirtu4l je napisao/la:Teško vam se piše svakako, ali lijepo je kad odmah počnete plakati.
Sarajevo i Liverpool
Hahahahah, too kraaalju, manijak si al ga znas gurnut do jajaVirtu4l je napisao/la:Teško vam se piše svakako, ali lijepo je kad odmah počnete plakati.

Extra vijest ova prodaja Alonsa za sve simpatizere Chelsea & ManU-a

A ne fakat, ogroman potpis za ovaj Gerrardov post oko neblagovremene kupovine zamjene za Alonsa, Rafa je kloc, vrijeme je da progledate

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.