Ali odlično pojačanje svakako, i nama se priključuje u Italiji
Browser igra: Football identity
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Browser igra: Football identity
Ja i dalje ne zaboravljam kad je pao na foru koju sam mu prodao u utakmici naših nacionalnih timova(ne sjećam se kojoj)
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Iker
Bravo...odlična utakmica,vrijedan bod
- fanatic1991
- Kontakt:
vidis kako je nerealno kad brani za nas tim ne moze da uhvati 1 kvalitet al za repku zive lopte uzimaSiamoNoi je napisao/la:Iker![]()
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
- SimkeSamke
- Kontakt:
jos smo ih nadigrali prvo pol.. u drugom nas je previse ts ****.. nista nismo mogli pricatiSiamoNoi je napisao/la:Iker![]()
Evo baš čitam to za TS...onda je još značajniji rezultat.
Mi lagano 3-0 Ukrajinu dobili,golman hrpu toga poskidao.
Mi lagano 3-0 Ukrajinu dobili,golman hrpu toga poskidao.
Svaka cast BiH,odlican rezultat 
Belmine trgat će se nakon večeras za tebe 
Iker
Sada protiv Francuske idemo pobjediti 8:0
Sada protiv Francuske idemo pobjediti 8:0
Belmin ti pored Samketa i fanatica nema šanse.SiamoNoi je napisao/la:Belmine trgat će se nakon večeras za tebe
fanatic je dobar, al Samke precijenjen igrač
Pravi speed demon nije ni otisao na svjetsko prvenstvoBelminM23 je napisao/la:Belmin ti pored Samketa i fanatica nema šanse.SiamoNoi je napisao/la:Belmine trgat će se nakon večeras za tebe
fanatic je dobar, al Samke precijenjen igračA Speed Demon i Belmin dobiju karte za ložu.
A evo cini se da cu u one: Tri u Pesku Dva u Vodi, samo moraju ime kluba promjeniti pod hitno
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Inverse jeizgleda novo/staro ime.
Ja čekam da moji dobiju Jadran, pa da potpišem ugovor, kaže menadžer, nećemo se pojačavati pred baraž, da poslije nebi bilo priče kako varaju. 
Ccc,prijedji prije ako smijes 
- SimkeSamke
- Kontakt:
BelminM23 je napisao/la:Belmin ti pored Samketa i fanatica nema šanse.SiamoNoi je napisao/la:Belmine trgat će se nakon večeras za tebe
fanatic je dobar, al Samke precijenjen igračA Speed Demon i Belmin dobiju karte za ložu.
Tackle 100 %
protiv sile kakva su spanci za jednog SD-a vise nego dovoljno
a kad vidis da nam srbi, brazilci nisu osutali prema golu, spanci tek u drugom kad je poceo **** ts i preuzimanje igraca onda skontas sto ja igram
Dobar si ti, samo malo zajebavaš raju tamo. 
Uvijek glavni, Kapiten.
Uvijek glavni, Kapiten.

Ponosni član Red Star Foruma.
Ja vazda u nekim Forumima igram.
Atletico, Spremi se. I žao mi vas je, ali morat ćete se još jednu sezoni kaliti po pašnjacima druge lige.
Pometeni od Planktona 6-0 u generalnoj probi,koju su sigurno popratili skautovi RSFa,spremni smo na cinjenicu da cemo se jos jednu godinu koprcati u blatu druge lige.Jedina minimalna,ali i dalje sasvim zanemariva sansa je ogroman pritisak nad RSFom koji si ne smije priustiti tu sramotu ispadanja medju drugoligase prvi puta u povijesti kluba.Zamislimo samo kakva bi to sramota bila za ovaj sastav...za sve...od menadzera do najnovijih pojacanja dovedenih uslijed panike oko opstanka protiv zbilja slabasnog Jadrana.Svaki move im je kljucan,ruka na misu ce tih 7 sekundi drhtati kao nikad do sad u strahu od pogresne odluke,u strahu od movea potegnutog u krivom smjeru,u strahu od lose odabranog momentuma,biranja loseg passa,odabira harda umjesto kontrola.A mi cemo bez obzira na rezultat od pocetka do kraja uzivati u tom strahu i hraniti se njime 
Belmine,jel znas kako ste uspjeli potpisat igrača od 20.god?Meni i dalje neda da pošaljem ugovor.
Odbijam ponudu za ponudom,jos da hoce popraviti taj BUG za ugovor xD,ja jos sve pripremio,cak sam i mikrofon nabavio,Avdija nemoj ici u PESAK ,odi u Mladost xD da te nisam dzabe hvalio

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.