Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Nadam se, baš kao i vi, da ćemo proći na Europsko prvenstvo, mada s određenom rezervom gledam na ovu reprezentaciju, jer, bojim se da ne bude nekih ne željenih situacija, pa da se previše ne razočaram.
U ovom trenutku, izgledaju dobro, solidno, gledao sam ih na Addeco ex -yu cupu, mada bih volio da imamo Gordića i Bavčića, al nadam se da se to neće osjetiti kroz kvalifikacije sada, te da ćemo, kada prođemo na Euro, ( a nadam se da hoćemo ) dobiti na Euru pojačanja u pravome smislu te riječi.
U ovom trenutku, izgledaju dobro, solidno, gledao sam ih na Addeco ex -yu cupu, mada bih volio da imamo Gordića i Bavčića, al nadam se da se to neće osjetiti kroz kvalifikacije sada, te da ćemo, kada prođemo na Euro, ( a nadam se da hoćemo ) dobiti na Euru pojačanja u pravome smislu te riječi.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ko su po tebi pojacanja u pravom smislu te rijeci?
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Mislim da je ciljao na ove igrace koji nedostaju...neno#4 je napisao/la:Ko su po tebi pojacanja u pravom smislu te rijeci?

DaNEZALAGANJE je napisao/la:Mislim da je ciljao na ove igrace koji nedostaju...neno#4 je napisao/la:Ko su po tebi pojacanja u pravom smislu te rijeci?
plus najmanje dvojica juniora, imaju još godinu dana.
Koja bi po vama bila "idealna" petorka za neznam nija neku godinu. Uzmite u obzir trenutne igrace i potencialne A-reprezentativce.
I kolko bi ta reprezentacija ustvari bila jaka, ima li sanse za Rio 2016! 

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ma nema se sta tu filozofirati ova sad ekipa je najbolje sto imamo uz jos par igraca koji sad nedostaju !!!sajo10 je napisao/la:Koja bi po vama bila "idealna" petorka za neznam nija neku godinu. Uzmite u obzir trenutne igrace i potencialne A-reprezentativce.I kolko bi ta reprezentacija ustvari bila jaka, ima li sanse za Rio 2016!
04.08.2012.godine 18:00h
BIH - SRBIJA 1 poluvrijeme utakmice
BIH - SRBIJA 2 poluvrijeme utakmice
NAPOMENA: format fajla je mp4... mozete ga otovoriti u GOM, KM, BS..... ili svim pleyerima koji imaju instaliran kodek koji podrzava format videa *.mp4...Nazalost nema tona.. pokusavao sam na sve moguce nacine ali izgleda da mu nema povratka.. Jako mi je zao
BIH - SRBIJA 1 poluvrijeme utakmice
Kod: Označi sve
http://depositfiles.com/files/ba8jk8p2f
BIH - SRBIJA 2 poluvrijeme utakmice
Kod: Označi sve
http://depositfiles.com/files/qgtijcuz3
- storm_raider
- Kontakt:
Vidjet cemo, ne znam ko im igra, niti sam ih gledao neko vrijeme, ali vrlo, vrlo nezgodni su bili po nas u zadnjih par godina.Manuel je napisao/la:Ma dobicemo ih i vise od 10 razlike 100%,dosta smo jaci od njih ocekujem jedno od 15 do 20 poena pobjedu nase ekipe,ovo je napokon prava repka,nikad nismo igrali boljestorm_raider je napisao/la:Bice dobra provjera protiv Portugala. Taj Portugal nam je u proslosti davao mnogo problema. Ne znam ko im sad igra, ali ako su zadrzali isti model, znaci da ce biti dosta ofanzivnih skokova s njihove strane, a skok je nase najneucinkovitije oruzje. Ocekujem nasu pobjedu do 10 razlike.
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 09 avg 2012, 19:42, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.
- storm_raider
- Kontakt:
U koliko sati je utakmica sutra?
Sport je lijek za tijelo i duh.
I ja to isto pitam, i treba mi hitno......storm_raider je napisao/la:U koliko sati je utakmica sutra?
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Veceras BiH - Belgija (U 18) u 21:15 h ...A ima repriza na BHT u 00:00 h .
Kindže, kindže...
http://live.fibaeurope.com/www/Game.asp ... r=8810-D-1" onclick="window.open(this.href);return false;
pratite LIVE score /statistiku utakmice BIH - Belgija (U18)
pratite LIVE score /statistiku utakmice BIH - Belgija (U18)
Kindže, kindže...
Nurkic ima za poluvrijeme 6 skokova i 7 poena...
EDIT:
Nurkic na kraju 3/4, imao 10 poena i 10 skokova...sin skače ko veliki pod košem
+ 2 asistencije
EDIT:
Nurkic na kraju 3/4, imao 10 poena i 10 skokova...sin skače ko veliki pod košem

Kindže, kindže...
Uh,bas sam se bio uplasio ...kod 61:60 za nas tim...a onda, Nurkic-Vrabac-Rikalo, zavrsise utakmicu u svom stilu
Nurka - 14 poena , 13 skokova , 3 asistencije...
Vrabac - 18 poena , 2 skoka, 3 asistencije
Buza - 18 poena, 7 skokova, 3 asistencije, 2 blokade

Kindže, kindže...
-
- Kontakt:
nekontam kako i centekin (gavrilovic) i preldzic mogu da igraju odjendom za tursku, zar nisu obadvojica naturalizovani?
Turska - Srbija 79:89 (16:24, 18:21, 26:22, 19:22)
Turska: Balbej 2, Preldžić 3, Guler 3, Hersek, Erden 20 (11sk), Čantekin, Gonlum 14 (4sk), Arslan 17, Karaman 7 (7sk), Četin 11, Batuk, Aldemir, Koksal 2, Turkilmaz.
Srbija: Teodosić 14 (8as), Tepić 4, Rašić 13, Bjelica, Savanović 7 (4ol), Kešelj 2, Erceg 7 (4sk), Mačvan 5 (4sk, 4as), Musli, Nedović 11, Štimac 19 (6sk), Lučić 7 (6sk).
sorry sto skrecem sa teme
Turska: Balbej 2, Preldžić 3, Guler 3, Hersek, Erden 20 (11sk), Čantekin, Gonlum 14 (4sk), Arslan 17, Karaman 7 (7sk), Četin 11, Batuk, Aldemir, Koksal 2, Turkilmaz.
Srbija: Teodosić 14 (8as), Tepić 4, Rašić 13, Bjelica, Savanović 7 (4ol), Kešelj 2, Erceg 7 (4sk), Mačvan 5 (4sk, 4as), Musli, Nedović 11, Štimac 19 (6sk), Lučić 7 (6sk).

Adibhf88 je napisao/la:

prvi je zaigrao za tursku ispod 16 godina (U16) i samim tim po FIBA pravilima nije naturalizovan igrac (ono sto spanci pokusavaju sa nedimom djedovicem)edinjo-bih je napisao/la:nekontam kako i centekin (gavrilovic) i preldzic mogu da igraju odjendom za tursku, zar nisu obadvojica naturalizovani?
a sto se tice preldzica istina da bi nam pao kao samar budali, uopste ga nebi volio vidjeti u BiH repki jer je sada dokazani oportunista i ako bi zaigrao opet bi bilo iz interesa
za razliku od njega begic je odmah rekao da mu je slovenija dala sve dok ga je domovina ignorirala, ali da se pokaze njima nepotreban odmah bi zaigrao za BiH i bukvalno je nekoliko sati nedostajalo da zaigra za nas, ali se poslje prespavane noci maljkovic odlucio za njega umjesto za rizvica
a ovaj opet je ljepo rekao da nece nikada zaigrati za BiH sto ga cini izrodom, ali opet i postenim jer nije nista uvijao i lagao kao oportunisticko djubre od preldzica i da se imalo pitam odmah bi mu oduzeo BiH pasos i sve njegovo tretirao kao strano
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Upravo snimak na BHT kosarkaske utakmice (BIH - Belgija)...pa da pogledamo na djelu mladog Nurkica ali i ostale talentovane igrace ....
Kindže, kindže...
U koliko je danas utakmica i da li se moze uci, msm jel' se moglo uci na prosloj utakmici ?
"U cast velikog simbola. U cast raje i grada, kakvog nisam upoznao..."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.