AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

FaraonTM
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la FaraonTM » 21 avg 2015, 12:35

Ma dajte im nemoralnu ponudu od 40 miliona za Soriana :rol: :facepalm:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 21 avg 2015, 13:56

Pu yebem im majku, samo sto ga nisu doveli :puke: 10 miliona plus nocerino, to je znaci nekih 12 miliona za ovog smecara :puke:

bertolaci-soriano-honda :puke: :puke:

fuj.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 21 avg 2015, 14:05

Bolji je Soriano od Nocerina jbg valjda Slini zna zasto ga toliko želi...opet kazem ostaje nam da vidimo sta ce se destii do kraja iako ova sredina ne obećava ama bas nikako :kafa:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 21 avg 2015, 14:08

E baš jedva čekam nedjelju da vidim na šta liči to sve protiv ozbiljne ekipe.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 21 avg 2015, 14:19

Jedino pozitivno ovog ljeta je to što smo se riješili invalida, ostalo ih je još samo par ali i oni će se fatat noge do kraja mjeseca. Prelazni rok je razočarao, bio sam ubijeđen u dolazak Soriana i Bertolacia i zato nisam puno ni očekivao od prelaznog roka.

Žalosno koliko je ovaj Monto propao, njemu su mjesto u ekipi uzeli Berto i Jack, kad dođe Soriano i on će u prvih 11.
Forza Milan!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 21 avg 2015, 14:19

Problem je sto je Sinisa jedan prosjecan trener kod kojeg se sva taktika svodi na to nagura limitirane razbijace i radilice u vezni red, pa ga zato i trazi. Al' nije ga za kriviti, nema on bolan pojma za bolje, nije dzabe uvijek vodio luzerske ekipe s kojima je u 90% slucajeva ispao flop, krivci su oni koji su ga doveli i koji dopustaju ovo skrnavljenje kluba sa nekakvim kvaziigracima. :facepalm:

Nek' im je bog na pomoci ove sezone, samo neka pored 150 miliona budzet opet zavrse van LS, treba ih sve poklat ko zeceve. A zavrsit ce, ne mozes ti sa ovim defektnim veznim redom dalje od 4 mjesta.

FORZA MILAN !

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 21 avg 2015, 16:29

Ma neka dođe Soriano jer ne samo da to znači da se neće iskrcati vagon para na Witsela koji je precjenjen jer ne vrijedi 30m već je otišao i Nocerino :D
Nije to tako loše pogotovo ako se potrude i za te pare dovedu pravog kreativca u sredini za koji vapimo još od odlaska Seedorfa i Pirla.

I slažem se sa Ropetom veza je tanka. Pogledajte samo ta imena NDJ, Bertolaccij, Mauri, Montolivo, Honda, Polo, Bonaventura itd. Sve su to fini igrači ali da bi bilo vrlo dobri treba tu neko svjetske klase da ih digne. Mada sa ćelom se nikad ne zna možda Witsel ipak dođe a recimo neko drugi iz sredine ode.

Usput dosta igrača Milana govori o Ibri kako bi se dobro uklopio i siguran sam da će to ćelo odraditi do kraja mercata.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 avg 2015, 17:05

kad pogledam vezni red Lazija, pa vezni red Milana, skontam da biste voljeli svakog našeg veznog igrača :kafa:

SampiJuve
Kontakt:

Post Postao/la SampiJuve » 21 avg 2015, 17:54

Evo Broz je na trzistu, to ne smijete propustit. :) Dvije rate po 25 milki. :)
Murillo=JJ

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 21 avg 2015, 17:57

Chinaglia i vi biste zeljeli svakog naseg napadaca :P

Sto se tice Soriana, ne znam sta da kazem, nisam ga pratio, medjutim smatram da je previse za Witsela 30 miliona eura, ali procitao sam da je kao alternativa Sorianu Moussa Sissoko, cija je cijena izmedju 15-20 miliona eura, on bi mi bio sasvim dobar igrac za nas sistem, tacno je da mozda nema potrebnu kreativnost, ali je odlican b2b igrac, ali ako uprava i Mihajlovic zele Soriana, treba im vjerovati, oni ipak o fudbalskom trzistu i mogucnostima koje imaju na trzistu znaju vise od nas forumasa.

Uglavnom necu da sudim ni o Mihajlovicu (bar dok ne prodje 10 kola) ni o prelaznom roku, koga god dovedu trebamo mu pruziti sansu. Tacno je da nam u vezi nedostaje kreativnosti, tacno je da nam je odbrana sa Elyem i Romagnoliem mlada i neiskusna, ali i napad sa Adrianom i Baccom je vjerovatno najjaci napad u ligi. I za kraj cu reci samo we are ACMilan :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 21 avg 2015, 18:02

‪#‎ABola‬ AC Milan priprema ponudu od €10m + Montolivo/Matri za igrača Monaca, Joao Moutinha.?? :opaopa:
onaj levat iz Sampdorie izjavio ako je Milan platio 20 za Bertollacia onda mogu i 25 za Soriana :rol: :rol:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 21 avg 2015, 18:05

Malo mi je to novca za Moutinha :think:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

SampiJuve
Kontakt:

Post Postao/la SampiJuve » 21 avg 2015, 18:08

Negdje sam procitao da zele da ga se rijese u ovom prelaznom roku, tako da bi moglo biti neke istine u tome.
Murillo=JJ

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 21 avg 2015, 18:15

Kad ove godine nema milanskih klubova u LP bar ce se finale igrati na San Siru :)

Nego sve ovo na stranu oko soriana ja jedva cekam nedjelju i tekmu, da vidimo kako to izgleda

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 21 avg 2015, 18:17

I ja evo po twitteru citam kazu da ce biti prodan( ili ce on sam traziti transfer) ukoliko Monaco ne izbori CL, treba uzeti u obzir da trenutno
ima povredu i da ga nema do polovine septembra.
Uglavnom cijena ce mu se vjerovatno kretati izmedju 20-30 miliona. I pitanje je koliku sansu bi Milan imao da ga dovede ako bude zainteresovanih klubova koji igraju CL.

"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 21 avg 2015, 18:21

Ma neće igrati CL svakako, možda onda i postoji šansa da ga dovedemo ukoliko iskeširamo finu platu. Uz naravno uslov da ga ne dovedo niko ko igra CL mada realno ne treba nijednom većem klubu. Možda da se u Porto vrati jedino...

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 21 avg 2015, 21:15

FaraonTM je napisao/la:Ma neće igrati CL svakako, možda onda i postoji šansa da ga dovedemo ukoliko iskeširamo finu platu. Uz naravno uslov da ga ne dovedo niko ko igra CL mada realno ne treba nijednom većem klubu. Možda da se u Porto vrati jedino...
Ukoliko zaigra minut za Monako u pretkolu pisi propalo vezano za bilo kakav nastup u CL za bilo koji drugi klub, to je protiv pravila. Dakle, definitivno ga nece top klub uzeti. Uostalom, nije ni toliko kvalitetan da ga traze top klubovi nego ovakvi poput Milana.

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 21 avg 2015, 21:18

Slozio bih se sa Berlusconiem. Mislim da je Mihajlovic najbolji Milanov transfer ovoga ljeta.

Ostaje da se to potvrdi. Sinisu je sada samo potrebno istrpiti i poduprijeti ga u svakom pogledu.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 21 avg 2015, 21:38

Zenga nece igrati u pretkolu jer je povrijedjen. Nema ga do polovine septembra.

(İbn Qajjim)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 21 avg 2015, 22:24

Isto kao sto je Boateng igrao za Salke u LS nakon sto je odigrao s nama pretkolo, onda bi mogao i Moutinho u slucaju transfera. A i sto medo kaze, bit ce van terena jos mjesec dana tako da ionako nece igrati.

Ma daj ba, covjek bi isao iz Monaka jer zeli igrati LS i sad bi kao dosao u Milan koji evrope nece vidjeti, a kamo li sta drugo. Pa dje je tu logika? :mrgreen: I sto bi Monako uopste prihvatao deset miliona s kojim ne moze nista i nasa dva raspala igraca?
Mada evo koliko citam, ako ne dodje odgovarajuca ponuda (a ne vidim gdje bi mogao otici), onda ce ostati. Mislim, vrijedi pokusati dovesti ga, al' tesko.

Sta ovo Fererro prica da nece prodati Soriana i da odbija doci na sastanak? Lijepo zvuci, ali bojim se da blefira, ionako je blentav tip. :zzz:

Boateng pao drugi ljekarski u S. Arabiji, vidjet cete kad ga ovdje dovedu... :lolno:

FORZA MILAN !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.