samo je jedan,zivaca vrijedan SIR SMAJL SMAJLICSamoTZ je napisao/la:Vi koji spominjete Karića, precizirajte na kojeg Karića mislite. Pošto su dvojica u opticaju
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
wienultras
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
pa ako ćemo iskreno, Ćiro je pokupio svu slavu, a zna se ko je temelje udario, neshvaćeni mistik iz Banovića 
Neka dodje trener sa kojim cemo imat igru,a ne vrati golmanu i ispucat loptu do napadaca..muka mi od takve taktike,hocu da gledam fudbal..
Svi mogu osim Vojvodica i Sadikovic..
Svi mogu osim Vojvodica i Sadikovic..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
intercontinental
- Kontakt:
Ja bi najradije volio vidjeti Vladu Jagodića,jer čovjek je mnogo toga uradio sa Čelikom,prošle sezone ga otjeraše mafijaši iz uprave Čelika, a da je ostao Čelik bi 100 % izborio Evropu!!
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
- DzoleZeljo
- Kontakt:
E ne mogu da vjerujem da Ciru niste mogli zadrzati a ciljate na visoke pozicije.
Pih, jbg, u jednu ruku sam pravo razocaran, jer sam stvarno mislio, evo jos jedne malo ozbiljnije ekipe sa pravim trenerom koja ce da igra nogomet.
Po meni ste ovdje doista mnogo izgubili i Ciro se morao zadrzati makar jos jednu sezonu dok se to sve ne slegne. Ovako dici svu raju na noge, pa im ga suknuti uvijek je lose zavrsavalo.
ALi eto, sretno vam bilo, kako god.
Po meni najbolje bi rijesenje bio neko stariji, slican Ciri koji ima autoritet.
Pih, jbg, u jednu ruku sam pravo razocaran, jer sam stvarno mislio, evo jos jedne malo ozbiljnije ekipe sa pravim trenerom koja ce da igra nogomet.
Po meni ste ovdje doista mnogo izgubili i Ciro se morao zadrzati makar jos jednu sezonu dok se to sve ne slegne. Ovako dici svu raju na noge, pa im ga suknuti uvijek je lose zavrsavalo.
ALi eto, sretno vam bilo, kako god.
Po meni najbolje bi rijesenje bio neko stariji, slican Ciri koji ima autoritet.
Sadiković možda jeste lopov kao čovjek i šupak jer je pobjegao u Olimpic, al' kao trener je dobar
njega sam izostavio jer smatram da možemo dovesti boljeg trenera od njega, međutim, ako dođe do toga da se bira između trenera sa područja TK, onda Sok ili Sadiković, moja želja Sok 
Sta ono na temi premijer lige o transferima igraca premier lige,napisa momak da su dosli nezvanicno Mujic,Colic i Semir Music iz Zvijezde..jel ovo onaj sto ga stari gura u prvi tim i jednom se htjeo obracunat sa navijacima na Tusnju ?
@DzoleZeljo
Jes da smo malo iznenadjeni,ali sigurno je i Ciro trazio vise para,a bgm lik svaki drugi dan kod doktora,hvala mu za sve,ostaje nada da ce ga Imamovic ubjedit da ostane,ali tesko..
Kao sto sam vec rekao lik do prije par dana govori da ce ostat jos jednu sezonu,jucer u intervjuu kaze da ide..da li je ovo zahebancija ili ne vidjet cemo..
@DzoleZeljo
Jes da smo malo iznenadjeni,ali sigurno je i Ciro trazio vise para,a bgm lik svaki drugi dan kod doktora,hvala mu za sve,ostaje nada da ce ga Imamovic ubjedit da ostane,ali tesko..
Kao sto sam vec rekao lik do prije par dana govori da ce ostat jos jednu sezonu,jucer u intervjuu kaze da ide..da li je ovo zahebancija ili ne vidjet cemo..
-
wienultras
- Kontakt:
sloboda mora igrati brz fudbal,za gol vise..ciro je majstor ali nije bas on u nekim amcioznim godinama,bar ne za dugorocno rjesenje..ako je istina sve ovo,ja mislim da azmir trazi ambicioznog,mladjeg trenera,koji preferira makar slican fudbal cirinom,ako nista..za dan dva bi se sve trebalo znati.
- hule_barca
- Kontakt:
Ćiro je čovjek sa dosta lica tako da se ne zna ništa dok ne dođe konačna odluka. S jedne strane mi je žao ako ode jer je zaista i on imao velikog udjela u svemu ovome. Ipak s druge strane, Ćiro je i veoma skup. Pa samo plaćanje njegovog predsjedničkog apartmana u Hotelu Tuzla nije jeftino, a da ne pričamo o plati. Ako se za trenera postave Sadiković, Sok ili ovi koji su već bili, bojim se da nema tu ničega novog u ovoj "novoj" Slobodi. Tu bih se ipak blago razočarao. Ukoliko dovedu neko provjereno ime, tipa Jagodić, onda neću ostati razočaran. Kako god, treba vjerovati Azmiru, pa vidjećemo na šta će to ispasti.
Mes Que Un Club
Drag mi je Sok al nadam se da neće on doć, inače će prekomandovat i Brzog i Miću u zadnji red 
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
koji momak ono reče da je prolazio pored hotela? i naučuo nešto
pa kao priča, bilo bi dobro kad bismo njega doveli, možda se o treneru pričalo, a ne o igraču 
-
intercontinental
- Kontakt:
Ako Sok preuzme očekujem Salihovića za najboljeg strijelca ekipe

u transu pjesma nek zagrmi
-
wienultras
- Kontakt:
eto moje neke zelje,
jagodic
mesanovic,
gojkovic,bekic
bosnjak,uz vec pridoslog decka iz banovica beton,na ovu ekipu,top 5 bi bili
jagodic
mesanovic,
gojkovic,bekic
bosnjak,uz vec pridoslog decka iz banovica beton,na ovu ekipu,top 5 bi bili
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:
Dobro bi vam legao Odovic, ja bi ga najvise volio vidjet na nasoj klupi, ali onako sugestija eto ako ko od vasih ovo cita.Dobar je trener, autoritet.Kakanj je igrao najljepsi fudbal u ovoj ligi, a i imali su dobre rezultate.On bi se sigurno mogao uklopiti sa vasim ambicijama za vrh tabele 4-1 mjesta, a nije skup kao trener i mogao bi biti kao neko dugorocno rijesenje..
Cestitke na ulasku i vidimo se na Tusnju.
Cestitke na ulasku i vidimo se na Tusnju.
ma u novoj slobodi treba bas nesto novo,kakvi ba sadikovic i sok, dosta je tih starih trenera i onih starih igara tipa nabij loptu pa kome dodje
ne bi nista novo bilo sa tim trenerima koji su vec se smjenjivali na klupi
treba nekog provjerenog strucnjaka dovest pa i ako treba nekog van bih
al ako je kako moguce ostaviti ciru,bas bi sa njim bilo sve ekstra,moze valjda jos godinu ostat.
nadam se da nista ovo nije gotovo ,mozda se i dogovore ciro i azmir na kraju

ne bi nista novo bilo sa tim trenerima koji su vec se smjenjivali na klupi
treba nekog provjerenog strucnjaka dovest pa i ako treba nekog van bih
al ako je kako moguce ostaviti ciru,bas bi sa njim bilo sve ekstra,moze valjda jos godinu ostat.
nadam se da nista ovo nije gotovo ,mozda se i dogovore ciro i azmir na kraju
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Malo ludo, možda i nemoguće, al ja bi volio vidjet na klupi Matjaža Keka, trenera Rijeke, pa čovjek je prosječan tim pretvorio u nešto, igrao Evropsku ligu izbacivši Stuttgarta u pretkolu, dobio jednog Dinama u finalu kupa..Sok je solidan, al nemojte da se vraćamo na stare trenere, treba neko novo lice doći, i trebamo vjerovat Azmiru, kao i dosad, neće nas čovjek razočarat sigurno 
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Trener svih trenera

Ne treba pretjerivati sad i letit visoko..wobly92 je napisao/la:Malo ludo, možda i nemoguće, al ja bi volio vidjet na klupi Matjaža Keka, trenera Rijeke, pa čovjek je prosječan tim pretvorio u nešto, igrao Evropsku ligu izbacivši Stuttgarta u pretkolu, dobio jednog Dinama u finalu kupa..Sok je solidan, al nemojte da se vraćamo na stare trenere, treba neko novo lice doći, i trebamo vjerovat Azmiru, kao i dosad, neće nas čovjek razočarat sigurno
Ja vec nabrojao neke moje zelje,koje su realne.. Janjos,Jusufbasic,Mise i Denis Karic..mada evo neki spominju Sliskovica i Jagodica,vidjecemo sta ce biti
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
naravno da sam i ja za Cirin ostanak bar jos jednu sezonu...razloga je puno, veliki je ono trener i svjetski covjek...i puno je uradio kako za nasu ekipu i povratak "obraza" , tako i za nase igrace i njihov napredak..Cirin doprinos je veliki i to se ne moze umanjiti ni na koji nacin
medjutim, i kod njega je zdravlje naruseno, poslije Igmana umjesto na proslavu Ciro je morao doktoru, a izgleda da ce se i ekipa graditi postepeno jer nema garancija za nesto vise, da se ide na vrh tabele u prvoj sezoni..bice malo manje ambicije...i onda vjerovatno i Azmir zeli trenera koji ce tu biti dugorocno...
ovim desavanjima pojacanja padaju u drugi plan , jer izbor kvalitetnog trenera je imperativ..ekipu treba graditi od temelja, vidjeli smo u ovih 6 mjeseci koliko znaci kvalitetan trener...zao mi je sto ide Ciro i zbog Brzog, Mehidica, Mehanovica, Saleta, Krpica i Ome jer on bi od njih sigurno isprofilirao kvalitetne igrace u PL- dobro je kliknuo s njima
a cinjenica je da ce to uticati i na posjetu, jer jbg Tuzla je ovo-mislim da sam time sve rekao...kako god, vjerujem u Azmira..mi navijaci koji smo tu uvijek se nismo ni opterecivali rezultatima u prvoj sezoni..
kako god, Ciro je veliki trener i samo njemu bi progledao kroz ove "mane" koje se ticu zdravlja, kratkorocnosti itd itd jer i ja sam imao neke predrasude o njemu prije dolaska u TZ, ali kad jednom sjedis i pricas sa covjekom vidis da se radi o pravom gospodinu
kako god, velika mu hvala za sve sto je uradio za nas..sigurno je da cu ga se dugo sjecati i da sam bio ponosan sto sam docekao da jedan takav trener vodi Slobodu
medjutim, i kod njega je zdravlje naruseno, poslije Igmana umjesto na proslavu Ciro je morao doktoru, a izgleda da ce se i ekipa graditi postepeno jer nema garancija za nesto vise, da se ide na vrh tabele u prvoj sezoni..bice malo manje ambicije...i onda vjerovatno i Azmir zeli trenera koji ce tu biti dugorocno...
ovim desavanjima pojacanja padaju u drugi plan , jer izbor kvalitetnog trenera je imperativ..ekipu treba graditi od temelja, vidjeli smo u ovih 6 mjeseci koliko znaci kvalitetan trener...zao mi je sto ide Ciro i zbog Brzog, Mehidica, Mehanovica, Saleta, Krpica i Ome jer on bi od njih sigurno isprofilirao kvalitetne igrace u PL- dobro je kliknuo s njima
a cinjenica je da ce to uticati i na posjetu, jer jbg Tuzla je ovo-mislim da sam time sve rekao...kako god, vjerujem u Azmira..mi navijaci koji smo tu uvijek se nismo ni opterecivali rezultatima u prvoj sezoni..
kako god, Ciro je veliki trener i samo njemu bi progledao kroz ove "mane" koje se ticu zdravlja, kratkorocnosti itd itd jer i ja sam imao neke predrasude o njemu prije dolaska u TZ, ali kad jednom sjedis i pricas sa covjekom vidis da se radi o pravom gospodinu
kako god, velika mu hvala za sve sto je uradio za nas..sigurno je da cu ga se dugo sjecati i da sam bio ponosan sto sam docekao da jedan takav trener vodi Slobodu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Nemaš ti pojma jarugaintercontinental je napisao/la:Ja bi najradije volio vidjeti Vladu Jagodića,jer čovjek je mnogo toga uradio sa Čelikom,prošle sezone ga otjeraše mafijaši iz uprave Čelika, a da je ostao Čelik bi 100 % izborio Evropu!!
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.