Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

gojzerica
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la gojzerica » 21 feb 2013, 18:50

tim kola LP prema Spox-u

slika

LEO 8-)

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 21 feb 2013, 19:25

Cetri razloga da Sanchez kaze da

Sinoć su održani pregovori između Juventusa i Barcelone u vezi Alexisa Sancheza i bili su pozitivni za Bianconere. Barcelona je spremna da se odrekne Čileanca, a sada je ključni čovjek u pregovorima njegov agent, Fernando Felicevich, koji je ujedno agent i Artura Vidala.

Pored zajedničkog agenta, postoje još tri razloga zbog kojih bi Sanchez mogao da dođe u Torino.

Prvi je da bi on vjerovatno sa oduševljenjem prihvatio ponudu Juventusa jer se radi o jednom od najvećih klubova na svijetu. On to dobro zna, jer dok je igrao u Udineseu bio je oduševljen ekipom Antonia Contea koja dominira u Italiji, a u Evropi ima velike ambicije.

Drugi razlog je to što igra sve manje u Barceloni i što je strpljenje kluba sa Camp Noua pri kraju.

Treći razlog je njegovo prijateljstvo sa saigračima iz reprezentacije, Vidalom i Islom, sa kojima je često u kontaktu.

Kako navodi Tuttosport, cijena transfera bi bila oko 27 miliona evra.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Marchisio
Kontakt:

Post Postao/la Marchisio » 21 feb 2013, 19:27

Bonucci , ne moguće , mora da su pogriješili. :lol:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”

Amauri > Mandžukić

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 21 feb 2013, 19:33

AndreaAgnelli je napisao/la:Chiellini u potpunosti spreman za Sienu, Asamoah je trenirao 7 dana sa ekipom, sigurno je podigrao formu i odigrat će bolje nego protiv Rome. Starteri bi mogli biti Quagliarella i Giovinco nakon duže vremena. Moglo bi biti izmjena u sastavu jer važnim igračima prijeti suspenzija.

Conte trener Juventusa sa najmanje poraza nakon 80 utakmica. 8-)

slika

Evo i ostalih trenera sa najmanje poraza nakon prvih 80 utakmica, na vama je da pronađete uljeza. :lol:

slika

slika

slika
Da nije onaj koji kaže ''Moramo ostati fokusirani'' :lol:
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 21 feb 2013, 19:37

ako je iko zaslužio onda je to Bonucci, nevjerovatno koliko je momak napredovao

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 21 feb 2013, 19:39

Ja kako citam tamo oni sto prate Barcu nimalo nisu odusevljeni Sanchezom, e sad da li je to zbog tolikog pritiska ili jednostavno on nije taj kalibar ostaje da vidimo. Ne svida mi se sto kupe igraca kojeg klub ne zeli zbog losih igara ali eto ako ga iko moze preporodit to je Conte a mozda bi mu i sama promjena sredina odgovarala.
Zadnja izmjena: 10DelPiero, dana/u 21 feb 2013, 19:39, ukupno mijenjano 1 put.
Alessandro Del Piero !

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 21 feb 2013, 19:39

Andrej je napisao/la: Kako navodi Tuttosport, cijena transfera bi bila oko 27 miliona evra.
:lol: :lol:

7 miliona ako žele, neka nam uzmu, dat ćemo im i Paolina i ni marku više.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 21 feb 2013, 19:48

Dobar je Boni... :) :D

Sanchez - nikad se ne zna, jedan takav bi nam dobro došao, naravno ako se vrati u formu.. previše bi onda u napadu bilo opcija ''ako''

ako Llorente
ako Matri
ako Gio
ako Vučinić...

nastavite niz
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 21 feb 2013, 19:49

Pogba je napisao/la:
Andrej je napisao/la: Kako navodi Tuttosport, cijena transfera bi bila oko 27 miliona evra.
:lol: :lol:

7 miliona ako žele, neka nam uzmu, dat ćemo im i Paolina i ni marku više.
Je li to i Sanchez ne valja?

Da pogodim; debel, spor? :lol: :lol: :lol:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 21 feb 2013, 19:50

Naravno da ne valja.

#MaxOUT

AndreaAgnelli
Kontakt:

Post Postao/la AndreaAgnelli » 21 feb 2013, 19:55

Ništa mi ne bi dobili sa Sanchezom, igrač koji živi od kontra napada i kojem treba praznog prostora, a mi ne igramo tako, a i u Barci je lošiji nego što je bio u Udineseu.

Suarez ili Jovetić, ta dva igrača su naš realan domet, finansijskih ih možemo priuštiti, a i igrači poput njih nam fale da bi sklopili savršenu slagalicu.

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 21 feb 2013, 19:58

ja bih prije Sancheza nego Jovetića

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 21 feb 2013, 19:59

AndreaAgnelli je napisao/la:Ništa mi ne bi dobili sa Sanchezom, igrač koji živi od kontra napada i kojem treba praznog prostora, a mi ne igramo tako, a i u Barci je lošiji nego što je bio u Udineseu.

Suarez ili Jovetić, ta dva igrača su naš realan domet, finansijskih ih možemo priuštiti, a i igrači poput njih nam fale da bi sklopili savršenu slagalicu.
Nije istina. Momak je fantastičan dribler i jak je k'o bik, to je pokazao u Udinama. To što se u Barci nije snašao baš najbolje ne znači apsolutno ništa.

Slažem se za ovu dvojicu, oni ili Sanchez u tandem sa Llorenteom i Bog da nas vidi. 8-)
Pogba je napisao/la:Naravno da ne valja.
Naravno. Higuain i Giovinco će nas nositi u visine. :lol:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 21 feb 2013, 20:09

Naravno, zato će nas debeli Muriel i smiješni Sanchez koji su zajedno dali 3 gola u sezoni voditi do klempe naredno ljeto. ;)

Nevjerovatno je kako se malo poznaje materija.
Pa Sanchez nema šta tražiti u ovoj postavci, pa igra u najboljoj ekipi na svijetu i ne može meda, igra protiv slabijih odbrana, sa Messiem, Xaviem i Iniestom koji ga pitaju i ne može gola dati. :shock:

Dalje, igramo 3-5-2, a desno je krilo, nama tu igra Licht, šta očekujete od igrača tipa Sanchez, da tu igra, da igra defanzivu, kako da ne?!

Da igra seconda puntu, nema šanse, ne može Giu i Vučku prismrditi, ma šta neki mislili.

Ponavljam, nama trebaju igrači koji će pojačati ekipu, a ako želimo pojačati klupu, onda ćemo dovoditi takve igrače, ali za malo para jer niko nije lud platiti ni 1/3 gore navedene cijene kojoj se grohotom smijem.

Kvantitet nam ne treba, to smo bar utvrdili.

Juventus će na ljeto dovoditi ciljana pojačanja na svim pozicijama, a ne razbacivati se i dovoditi nekakve Muriele pored živih Boakyea, Immobilea ili Gabbiadinia od kojih jedan zaslužuje šansu naredne sezone, nadam se Boakye koji će biti mašina.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 21 feb 2013, 20:12, ukupno mijenjano 1 put.

#MaxOUT

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 21 feb 2013, 20:10

Sa Alexisom bi mogli igrati 4-3-3 ;)

Bolji je igrač od Pepe-a za kojeg sumnjam da će ostati u Juventusu, a i ako ostane ništa od njega. :?

Mirko-Llorente-Alexis

slika

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 21 feb 2013, 20:12

Pa obidite malo temu FC Barcelona tamo se uglavnom zale na njegovu losu realizaciju, jos samo treba jedan takav da dode pored ovih ubica :|
Alessandro Del Piero !

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 21 feb 2013, 20:24

1. Suarez
2. Jojo
3. Alexis

ovo je moja zelja, odnosno nadam se Suarezu, pa onda Joju a ako ne uspijemo dovesti nijednog od njih onda neka idu po Alexisa...
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 21 feb 2013, 20:28

i Balo je bio katastrofa u engleskoj pa u Milanu ubi...nije lako kraj Mesija igrat.

naravno i moj prvi izbor je Suarez, evidentan je profil napadaca kojeg trazimo , pokretan napadac, dobar sa loptom, koji igra iza centarfora i ne seta bas po terenu, a jos da moze igrat desno krilo radi 4-3-3 formacije. Nema puno igraca koji odgovaraju tom profilu.

Suarez je naravno moj prvi izbor vec mjesecima, zatim Jovetic (ali on je losiji na krilu), Sancez je tu treci izbor od ovih koji se pominju (ali je bolji od Jovetica u 4-3-3) i vjerujem najpristupacniji.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Kenchez
Kontakt:

Post Postao/la Kenchez » 21 feb 2013, 20:29

gojzerica je napisao/la:ja bih prije Sancheza nego Jovetića
I ja bi
1 na 1 je odlican

Da dodam, i dalje tvrdim da treba Pjanica dovesti....
Pirlo je jos sezona-dvije,,,sta onda?
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Kenchez
Kontakt:

Post Postao/la Kenchez » 21 feb 2013, 20:32

ultrasstyle_tz je napisao/la:i Balo je bio katastrofa u engleskoj pa u Milanu ubi...nije lako kraj Mesija igrat.

naravno i moj prvi izbor je Suarez, evidentan je profil napadaca kojeg trazimo , pokretan napadac, dobar sa loptom, koji igra iza centarfora i ne seta bas po terenu, a jos da moze igrat desno krilo radi 4-3-3 formacije. Nema puno igraca koji odgovaraju tom profilu.

Suarez je naravno moj prvi izbor vec mjesecima, zatim Jovetic (ali on je losiji na krilu), Sancez je tu treci izbor od ovih koji se pominju (ali je bolji od Jovetica u 4-3-3) i vjerujem najpristupacniji.
Cini mi se da su neki pisali kako je Lamela dobar, ali nije karakter za Juve. Pa, ljudi, zar ima veci supak i odvratniji igrac od Suareza na planeti? Ako Lamela nije karakterom dostojan Juvea, tada Suarez ima mjesta da igra mzda u Kini, ni blizu Italije.
Meni licno se ne dopada kao igrac. Skrt je samo tako. Radije bi Sancheza. Najradije Reusa :)
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.