LEO
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Da nije onaj koji kaže ''Moramo ostati fokusirani''AndreaAgnelli je napisao/la:Chiellini u potpunosti spreman za Sienu, Asamoah je trenirao 7 dana sa ekipom, sigurno je podigrao formu i odigrat će bolje nego protiv Rome. Starteri bi mogli biti Quagliarella i Giovinco nakon duže vremena. Moglo bi biti izmjena u sastavu jer važnim igračima prijeti suspenzija.
Conte trener Juventusa sa najmanje poraza nakon 80 utakmica.![]()
Evo i ostalih trenera sa najmanje poraza nakon prvih 80 utakmica, na vama je da pronađete uljeza.![]()
Andrej je napisao/la: Kako navodi Tuttosport, cijena transfera bi bila oko 27 miliona evra.
Je li to i Sanchez ne valja?Pogba je napisao/la:Andrej je napisao/la: Kako navodi Tuttosport, cijena transfera bi bila oko 27 miliona evra.![]()
![]()
7 miliona ako žele, neka nam uzmu, dat ćemo im i Paolina i ni marku više.
Nije istina. Momak je fantastičan dribler i jak je k'o bik, to je pokazao u Udinama. To što se u Barci nije snašao baš najbolje ne znači apsolutno ništa.AndreaAgnelli je napisao/la:Ništa mi ne bi dobili sa Sanchezom, igrač koji živi od kontra napada i kojem treba praznog prostora, a mi ne igramo tako, a i u Barci je lošiji nego što je bio u Udineseu.
Suarez ili Jovetić, ta dva igrača su naš realan domet, finansijskih ih možemo priuštiti, a i igrači poput njih nam fale da bi sklopili savršenu slagalicu.
Naravno. Higuain i Giovinco će nas nositi u visine.Pogba je napisao/la:Naravno da ne valja.

I ja bigojzerica je napisao/la:ja bih prije Sancheza nego Jovetića
Cini mi se da su neki pisali kako je Lamela dobar, ali nije karakter za Juve. Pa, ljudi, zar ima veci supak i odvratniji igrac od Suareza na planeti? Ako Lamela nije karakterom dostojan Juvea, tada Suarez ima mjesta da igra mzda u Kini, ni blizu Italije.ultrasstyle_tz je napisao/la:i Balo je bio katastrofa u engleskoj pa u Milanu ubi...nije lako kraj Mesija igrat.
naravno i moj prvi izbor je Suarez, evidentan je profil napadaca kojeg trazimo , pokretan napadac, dobar sa loptom, koji igra iza centarfora i ne seta bas po terenu, a jos da moze igrat desno krilo radi 4-3-3 formacije. Nema puno igraca koji odgovaraju tom profilu.
Suarez je naravno moj prvi izbor vec mjesecima, zatim Jovetic (ali on je losiji na krilu), Sancez je tu treci izbor od ovih koji se pominju (ali je bolji od Jovetica u 4-3-3) i vjerujem najpristupacniji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.