Odigraj u Derby-u, kvota 56!likusa je napisao/la:sta mislite probat da nece bit ni na jednoj crvenog kartonakvota oko 30km

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Odigraj u Derby-u, kvota 56!likusa je napisao/la:sta mislite probat da nece bit ni na jednoj crvenog kartonakvota oko 30km
Monolog je napisao/la:Bravo doktore.dr.van nostrand je napisao/la:New Jersey Nets
The Nets is with troubles before this game with missing tons of important players.
Kris Humphries is the first one, while Anthony Morrow, Shawne Williams, Jordan Farmar, Mehmet Okur and Damion James are the rest away of the squad.The center Brook Lopez is questionable because foot injury.
Orlando h -5,5 1,85
Atlanta Hawks
out
Joe Johnson knee injury.
Marvin Williams is quest because personal problems
Al Horford and Jason Collins are out for Atlanta
New York Knicks h -5,5 1,85
Zato sto ne igra pola sastava.likusa je napisao/la:Ljudi a na par AEL Limassol - APOEL sto je veca kvota na 1 ? Iako imaju prednost od 1:0,jos su malo i bolji u zadnje vrijeme
Hvala drug malo je falilo da se zaletimNexus je napisao/la:Zato sto ne igra pola sastava.likusa je napisao/la:Ljudi a na par AEL Limassol - APOEL sto je veca kvota na 1 ? Iako imaju prednost od 1:0,jos su malo i bolji u zadnje vrijeme
Prema izjavi trenera domacih, Kup im nista ne znaci i ovdje ce izaci sa kombinovanim sastavom gdje ce pokusati neke strategije.
Moj ti je savjet da ne igras kiprane.likusa je napisao/la:Hvala drug malo je falilo da se zaletimNexus je napisao/la:Zato sto ne igra pola sastava.likusa je napisao/la:Ljudi a na par AEL Limassol - APOEL sto je veca kvota na 1 ? Iako imaju prednost od 1:0,jos su malo i bolji u zadnje vrijeme
Prema izjavi trenera domacih, Kup im nista ne znaci i ovdje ce izaci sa kombinovanim sastavom gdje ce pokusati neke strategije.
Pa samo se registruješ. Evo sam dobio ali mi ništa nije jasno.xxl basket je napisao/la:https://dobet.com/ registracijom na ovu stranicu dobijate 10 eura bonusa sad ne znam koji su uslovi da se to obrne , ako ko sazna nek mi javi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.