Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

KB-TM87
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la KB-TM87 » 28 okt 2011, 20:52

Protiv Kineza, Sandžaklija, Albanaca nemam ništa protiv... sve dok se ponašaju normalno. Ispadamo mi Sarajlije po ovim događajima najgora ljudska vrsta. Zanima me zašto ovaj "veliki musliman" nije otišao u svoju državu u Beograd i pucao tamo ili u Zagreb, ili već gdje želi. Treba se stati u kraj došljama !
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 28 okt 2011, 20:54

Sarajlijc@ je napisao/la:
Hawking je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Slazem se sa KBO-m Saraj'vo - Sarajlijama ! ;)
Ko je to po tebi Sarajlija. Ko se rodio tamo? Ko se doselio prije 5 godina? 10? 50? 150? Ko se doselio a nije Sandžaklija? Šiptar? Kinez? Kenijac? Jel Mirza Delibašić bio Sarajlija?
Kome se bar otac rodio ovdje i ko je rodjen ovdje ;)
Znači Mirza Delibašić, Halid Bešlić i Safet Sušić nisu Sarajlije? Hajd se ne provaljuj matere ti...

I to Sarajevo Sarajlijama možeš nabit zna se gdje, nisi ti vlasnik Sarajeva da određuješ ko će tamo da dloazi, radi, živi...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 28 okt 2011, 20:57

KB-TM87 je napisao/la:Protiv Kineza, Sandžaklija, Albanaca nemam ništa protiv... sve dok se ponašaju normalno. Ispadamo mi Sarajlije po ovim događajima najgora ljudska vrsta. Zanima me zašto ovaj "veliki musliman" nije otišao u svoju državu u Beograd i pucao tamo ili u Zagreb, ili već gdje želi. Treba se stati u kraj došljama !
Sto bi kad su ovdje leglo napravili nekad su nasi preci u ovom gradu bili ljudi za primjer , najbolji grad u YU bio sigurno , a danas se puca po ambasadama , ispisuju se nacionalisticke poruke (doslje) ...
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 28 okt 2011, 20:59

pola bi vas bilo gladno da vam nije sandža. kad je šta dobro onda su sarajlije kad nije onda su sandžaklije, **** ti naš narod nikad mi nafake nećemo imati. mi ne da ne možemo sa srbima i hrvatima, mi ne možemo sami sa sobom.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 28 okt 2011, 21:01

baresi#6 je napisao/la:pola bi vas bilo gladno da vam nije sandža. kad je šta dobro onda su sarajlije kad nije onda su sandžaklije, **** ti naš narod nikad mi nafake nećemo imati. mi ne da ne možemo sa srbima i hrvatima, mi ne možemo sami sa sobom.
Nikad ljudi neće skontat da ne valjaju pojedinci a ne cijele grupe. Da su neki moderatori, kao što nisu, ovo bi okarakterisali regionalnom i nacionalnom diskriminacijom i sankcionisali... lafo ja sam pravi Sarajlija i sve je moje, a vi došlje marš... šta si dao Sarajevu ti pravi Sarajlija, to bih ih ja pitao sve...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 28 okt 2011, 21:02

Nemojte ba oplakivati jos gore mi,nikad se losije nisam osjecao u zivotu,znaci mjesec dana truda,i onda ejbena sracka te uhvati i moras kuci trcati,sto je najgore sad me prosla,a mala me poslala (znate i vi gdje )... :evil:
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 28 okt 2011, 21:05

Zaboga, nemaju ovi događaji veze s narodima, ovo je produkt sveukupnog društva, država i njihovih zakona- tj. stanja u cijelom regionu, pa ako hoćete i u svijetu. Jedno je sigurno- definitivno propadamo iz dana u dan.

@ludlo to ti je od treme, jbga. probaj izgladiti stvar nekako, laži koliko možeš :mrgreen:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 28 okt 2011, 21:07

Hawking je napisao/la: Nikad ljudi neće skontat da ne valjaju pojedinci a ne cijele grupe. Da su neki moderatori, kao što nisu, ovo bi okarakterisali regionalnom i nacionalnom diskriminacijom i sankcionisali... lafo ja sam pravi Sarajlija i sve je moje, a vi došlje marš... šta si dao Sarajevu ti pravi Sarajlija, to bih ih ja pitao sve...
i ja se pitam šta moderatori i admini rade?
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 28 okt 2011, 21:08

Cuj bili bi gladni da nam nije sandzaklija cccc bas im hvala kad cujem kako sad pola grada prica mislim da sam u Sandzaku , a ne u Sarajevu.

http://img713.imageshack.us/img713/340/bentbasa.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; , http://i1105.photobucket.com/albums/h34 ... 0083_0.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; , http://img543.imageshack.us/img543/7606/carsija.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; gledajte sta je bio grad , a onda su dosli dosljaci.

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 28 okt 2011, 21:10

Sarajlica, bez uvrede, ali negdje sam primjetio da nisi čak ni punoljetan. Shvatit ćeš kasnije da nije problem ni u Sarajlijama, ni Sandžaklijama, Romima, seljacima, građanima itd., itd. već ima nekih drugih faktora koji izazivaju ovakve pojave. ;)
Zadnja izmjena: NeToBoLa, dana/u 28 okt 2011, 21:10, ukupno mijenjano 1 put.
Who dares, wins !

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 28 okt 2011, 21:10

Sarajlijc@ je napisao/la:Cuj bili bi gladni da nam nije sandzaklija cccc bas im hvala kad cujem kako sad pola grada prica mislim da sam u Sandzaku , a ne u Sarajevu.

http://img713.imageshack.us/img713/340/bentbasa.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; , http://i1105.photobucket.com/albums/h34 ... 0083_0.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; , http://img543.imageshack.us/img543/7606/carsija.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; gledajte sta je bio grad , a onda su dosli dosljaci.
Onda je doš'o rat čobane! Prestani pisat gluposti i vrijeđat ljude, primitivac poput tebe nije zaslužio proć pored Sarajeva...

Glory glory Man United!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 28 okt 2011, 21:11

NeToBoLa je napisao/la:Sarajlica, bez uvrede, ali negdje sam primjetio da nisi čak ni punoljetan. Shvatit ćeš kasnije da nije problem ni u Sarajlijama, ni Sandžaklijama, Romima, seljacima, građanima itd., itd. ;)
Nisam kralju ali dovoljno sam star da znam da su nam upropastili grad ;)

Hawking : Cuj doso rat nemoj furat :roll: Necemo se vrijedjat ;)

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 28 okt 2011, 21:13

Pa jesu li oni srušili taj grad ? Ili su ga možda, među prvima, branili ? '' Sarajlije'' su ga rušile.

Znači, nikad sve u isti koš. ;)
Who dares, wins !

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 28 okt 2011, 21:15

Ma necu da pisem dalje o ovome jer nije ni mjesto ni vrijeme ;) 100 ljudi -100 cudi.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 28 okt 2011, 21:15

Hawking je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Cuj bili bi gladni da nam nije sandzaklija cccc bas im hvala kad cujem kako sad pola grada prica mislim da sam u Sandzaku , a ne u Sarajevu.

Onda je doš'o rat čobane! Prestani pisat gluposti i vrijeđat ljude, primitivac poput tebe nije zaslužio proć pored Sarajeva...
Jesi svjestan da upucujes tako teske rijeci jednom osnovcu :oops:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 28 okt 2011, 21:15

NeToBoLa je napisao/la:Sarajlica, bez uvrede, ali negdje sam primjetio da nisi čak ni punoljetan. Shvatit ćeš kasnije da nije problem ni u Sarajlijama, ni Sandžaklijama, Romima, seljacima, građanima itd., itd. ;)

Ti vrijeđaš cijele grupe ljudi, nacije, a pozivaš da se neko neće vrijeđati. I onda će doć plahi admin i banovat sve redom i zatvorit Chat...

Glory glory Man United!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 28 okt 2011, 21:17

Hawking je napisao/la:

Ti vrijeđaš cijele grupe ljudi, nacije, a pozivaš da se neko neće vrijeđati. I onda će doć plahi admin i banovat sve redom i zatvorit Chat...
Ja njima nisam ni opsovao niti sam im govori cobane,stoko..... :)

Ovdje prestajem sa raspravom.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 28 okt 2011, 21:20

I sta ima jos kod vas?

Slusaju li zene? :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 28 okt 2011, 21:20

Ja njima nisam ni opsovao niti sam im govori cobane,stoko..... :)

Ovdje prestajem sa raspravom.
Ti si pričao puno gore od toga...

@Dylan Ne možeš pričat o nečemu a da ti opravdanje bude to što imaš 15 godina... i ja sam pričao o ovim stvarima sa manje godina pa nikad nisam očekivao da mi se neko zato obraća na drugi način...

Glory glory Man United!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 28 okt 2011, 21:21

Prci li se sta ? :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 155 gostiju.