Koga boli neka stvar hocete li vi dolaziti ili ne??? **** u skokovima!Madafaka je napisao/la:sta je stoko jedna, znate da cemo vas opet karati pa nam smanjujete i ono malo jada sto dobijemo na krmetnjaku, e pa nece moci jadovi
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
JA TRAZIM SAMO JEDNO,A TO SU DVIJE STVARI,RED,MIR I DISCIPLINU. ......TM87!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
"Nidje veze" al bas...
Nema veze sto je Sarajevo 2x osvojilo prvenstvo JUGE (najvise od bh.klubova)
Nema veze sto je Sarajevo poslije rata najuspjesnije predstavljalo svoju drzavu u Europi...
Nema veze sto Sarajevo ima najbolje navijace u drzavi
Nema veze sto se svake godine protiv Sarajeva vodi "hajka" iz saveza
Nema veze sto Zeljeznicar kad god ode u Europu snizi rejting bh.lige , te manijaci moraju ici u ascincu Zeljo te umjesto 10ke traze dupli Hapoel
Smiri se ,covjece ograniceni...šta si se toliko uznemirio, idi ga baci koji put, vidiš da si zapjenio bezveze.Madafaka je napisao/la:sta je stoko jedna, znate da cemo vas opet karati pa nam smanjujete i ono malo jada sto dobijemo na krmetnjaku, e pa nece moci jadovi
Ipak je ovo forum i moraš pripaziti kako se izražavaš.
-
- Kontakt:
samo mi nije jasnoo stoo vii kad ste u lukavici dobili ogranicen br karata a mogli ste i inace dobijate vise bojkotovali ste znaci i govorili bruka sramota a sada kada vasi to isto rade sad je sve ok tako i treba jel
- samir_tm87
- Kontakt:
ovo nam opet cigani ( pitari ) na temi , vidim ja nesto smrdi haos
aj ba odleprsajte na vasu temu
Nije to ni zbog nafake
nije to ni 'naka droga
ali sve dok igra Zeljo
ja znam da ima Boga
a pitari bole oci ???
ali sve dok igra Zeljo
ja znam da ima Boga!!!
aj ba odleprsajte na vasu temu
Nije to ni zbog nafake
nije to ni 'naka droga
ali sve dok igra Zeljo
ja znam da ima Boga
a pitari bole oci ???
ali sve dok igra Zeljo
ja znam da ima Boga!!!
takvi kao ti..vjerovatno zive negdje na brdu iznad gradaUPS je napisao/la:Mi ne bojkotujemo iz finansijskih razloga, nismo fukare kao vi. Mi bojkotujemo sto nemamo gdje stati. Jasno je nama da je golubarnik neuslovan i mali da primi sve navijace Sarajeva ali smanjivati im prostor, pogotovo nakon urgiranja tice &co, je nesto na sta mi ne mozemo pristati. Ipak smo mi gospoda, sa nama se ne moze takoold school je napisao/la:sad pozivam giganta i ostale koji su govorili da bojkotujemo svaki derbi nesto,molim pojasnjenje za vas neki bojkot

DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
Kad Giganta, Megamona, i Batistutu banuju ti ces ih nasljediti. Imas potencijalaHZ_ilidzaa je napisao/la: "Nidje veze" al bas...
Nema veze sto je Sarajevo poslije rata najuspjesnije predstavljalo svoju drzavu u Europi...
Nema veze sto Zeljeznicar kad god ode u Europu snizi rejting bh.lige , te manijaci moraju ici u ascincu Zeljo te umjesto 10ke traze dupli Hapoel

Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
A što sad sami sebe ne ismijavate sa ovim pacenickim odlukama, kao što ste nas ismijavali za lukavicuvojnik srece je napisao/la:samo mi nije jasnoo stoo vii kad ste u lukavici dobili ogranicen br karata a mogli ste i inace dobijate vise bojkotovali ste znaci i govorili bruka sramota a sada kada vasi to isto rade sad je sve ok tako i treba jel

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Pa dobro,taj broj na Grbavici je sasvim solidan jer mnogi nasi navijaci nece da idu dole jer su uslovi katastrofalno losi a ni vas na kosevu nebiva vise puno,4000 jug i 2000 zapad u vrh glave a imate uslove 50% bolje..[/quote]
taj broj je na kosevu plafon i kad su vam domace
[/quote]
pogledaj statistiku posjecenosti bh. stadiona te ces vidit da Sarajevo ima najvecu posjetu na svojim utakmicama sa prosjekom oko 6-7000 gledalaca po utakmici...
taj broj je na kosevu plafon i kad su vam domace

pogledaj statistiku posjecenosti bh. stadiona te ces vidit da Sarajevo ima najvecu posjetu na svojim utakmicama sa prosjekom oko 6-7000 gledalaca po utakmici...
-
- Kontakt:
Kada igramo protiv Slobode,Leotara,Drine i slicno jeste...ali valjda ti znas razliku izmedju DERBY i obicnih utakmica ? ako ne znas **** ga ja ti to ne mogu objasnjavat sad, to je visa matematika
-
- Kontakt:
taj broj je na kosevu plafon i kad su vam domaceHZ_ilidzaa je napisao/la:Pa dobro,taj broj na Grbavici je sasvim solidan jer mnogi nasi navijaci nece da idu dole jer su uslovi katastrofalno losi a ni vas na kosevu nebiva vise puno,4000 jug i 2000 zapad u vrh glave a imate uslove 50% bolje..

pogledaj statistiku posjecenosti bh. stadiona te ces vidit da Sarajevo ima najvecu posjetu na svojim utakmicama sa prosjekom oko 6-7000 gledalaca po utakmici...[/quote]
ja zna mda ima u prosjeku 15.000 pa mozda su ti pogrijesili

I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Zato sto cemo mi sami napuniti dolinu i boli nas k.i.t.a hocete li vi doci....damo vam 3000 ulaznica i vama lafo malo,kao istok nije tribina hoce gospoda sjever cijeli odjekuje dobro pravo...vojnik srece je napisao/la:samo mi nije jasnoo stoo vii kad ste u lukavici dobili ogranicen br karata a mogli ste i inace dobijate vise bojkotovali ste znaci i govorili bruka sramota a sada kada vasi to isto rade sad je sve ok tako i treba jel

1921-2011
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Super1921 je napisao/la:Kad Giganta, Megamona, i Batistutu banuju ti ces ih nasljediti. Imas potencijalaHZ_ilidzaa je napisao/la: "Nidje veze" al bas...

-
- Kontakt:
A što sad sami sebe ne ismijavate sa ovim pacenickim odlukama, kao što ste nas ismijavali za lukavicuMandrak je napisao/la:vojnik srece je napisao/la:samo mi nije jasnoo stoo vii kad ste u lukavici dobili ogranicen br karata a mogli ste i inace dobijate vise bojkotovali ste znaci i govorili bruka sramota a sada kada vasi to isto rade sad je sve ok tako i treba jel

ja neznam ko vas je ismijavao jer ja nisam jer i mi smo dobili samo milju ulaznica i niko bez karte fakat nije mogao uci jbg sranje je to iii nije ok al mi to vama nikada nismo radili nismo nista vas ogranicavali vas moze na kosevo doci preko 10 milja i opet necete biti jedni na drugima ponavljam nije bino samo 3 milje ulaznica vec mali prostor na koji ce te nas smjestit jer uvijek se raja guse Bgm jer nema pre prepuno a moze se to izbjec jednostavno jel bilo ikakvih problema zadnji derbi na grbavici nije stoga neznam sta je problem pa nam nedate sloovo o heheheheh
U tome i jeste problem. tica se sasro, dosta mu vise brukanja. Sta cete vi popuniti, pa niste popunili kad ste titulu slavili. Eto, punite, nije problem.Esii TM87 je napisao/la:Zato sto cemo mi sami napuniti dolinu i boli nas k.i.t.a hocete li vi doci....damo vam 3000 ulaznica i vama lafo malo,kao istok nije tribina hoce gospoda sjever cijeli odjekuje dobro pravo...vojnik srece je napisao/la:samo mi nije jasnoo stoo vii kad ste u lukavici dobili ogranicen br karata a mogli ste i inace dobijate vise bojkotovali ste znaci i govorili bruka sramota a sada kada vasi to isto rade sad je sve ok tako i treba jel
Znaci ti svakako neces doci, pa makar ta vaša centrala odlucila da se ipak pojavite na derbiju hahahha cirkusa navijaca jebote....razmišljaš li ti svojom lobanjom ili ce Centrala za tebe razmišljatiUPS je napisao/la:U tome i jeste problem. tica se sasro, dosta mu vise brukanja. Sta cete vi popuniti, pa niste popunili kad ste titulu slavili. Eto, punite, nije problem.Esii TM87 je napisao/la:Zato sto cemo mi sami napuniti dolinu i boli nas k.i.t.a hocete li vi doci....damo vam 3000 ulaznica i vama lafo malo,kao istok nije tribina hoce gospoda sjever cijeli odjekuje dobro pravo...vojnik srece je napisao/la:samo mi nije jasnoo stoo vii kad ste u lukavici dobili ogranicen br karata a mogli ste i inace dobijate vise bojkotovali ste znaci i govorili bruka sramota a sada kada vasi to isto rade sad je sve ok tako i treba jel

Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 21 okt 2010, 23:54, ukupno mijenjano 1 put.
Ja imam provjerenu informaciju da ovaj momak @ UPS ima 16 godina. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
ja zna mda ima u prosjeku 15.000 pa mozda su ti pogrijesiliHZ_ilidzaa je napisao/la:pogledaj statistiku posjecenosti bh. stadiona te ces vidit da Sarajevo ima najvecu posjetu na svojim utakmicama sa prosjekom oko 6-7000 gledalaca po utakmici...old school je napisao/la:taj broj je na kosevu plafon i kad su vam domaceHZ_ilidzaa je napisao/la:Pa dobro,taj broj na Grbavici je sasvim solidan jer mnogi nasi navijaci nece da idu dole jer su uslovi katastrofalno losi a ni vas na kosevu nebiva vise puno,4000 jug i 2000 zapad u vrh glave a imate uslove 50% bolje..

6.875 - FK Sarajevo (4)
3.833 - FK Željezničar (3)
3.666 - NK Čelik (3)
2.874 - FK Borac (4)
2.624 - FK Budućnost (3)
2.374 - FK Rudar (4)
1.874 - NK Zvijezda (4)
1.874 - NK Zrinjski (4)
1.766 - FK Sloboda (3)
1.433 - NK Travnik (3)
1.433 - FK Drina (3)
1.422 - FK Olimpik (4)
1.400 - FK Velež (3)
1.333 - NK Široki Brijeg (3)
1.085 - FK Slavija (4)
500 - FK Leotar (3)
http://www.****.ba/bs/tekst.php?ID=8159[/quote]
prosle sezone je Zeljo bio prvi sa blizu 10 000!
drugi je bio Čelik
Pa tek onda njanjajevo sa manje od 3 000 navijača po utakmici.
Sačekaj čitavu sezonu pa onda pričaj!
G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
Ma ja, sta tebe briga. u rogatici svakako nije bilo derbija, kakvi navijaci, stadioni.....Mandrak je napisao/la: Znaci ti svakako neces doci, pa makar ta vaša centrala odlucila da se ipak pojavite na derbiju hahahha cirkusa navijaca jebote....razmišljaš li ti svojom lobanjom ili ce Centrala za tebe razmišljati![]()
...pa dobro, boli nas neka stvar hoces li ili neces, ha ja jbg.
Napunicemo svakakoUPS je napisao/la:U tome i jeste problem. tica se sasro, dosta mu vise brukanja. Sta cete vi popuniti, pa niste popunili kad ste titulu slavili. Eto, punite, nije problem.Esii TM87 je napisao/la:Zato sto cemo mi sami napuniti dolinu i boli nas k.i.t.a hocete li vi doci....damo vam 3000 ulaznica i vama lafo malo,kao istok nije tribina hoce gospoda sjever cijeli odjekuje dobro pravo...vojnik srece je napisao/la:samo mi nije jasnoo stoo vii kad ste u lukavici dobili ogranicen br karata a mogli ste i inace dobijate vise bojkotovali ste znaci i govorili bruka sramota a sada kada vasi to isto rade sad je sve ok tako i treba jel

1921-2011
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.