FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Saurman
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Saurman » 17 feb 2014, 11:02

Omerbavarac je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Zar je već počelo prepucavanje sa MKO, poranili ste sačekajmo ishod meča u srijedu. :D
U srijedu ce sve eskalirati pa kome opanci kome obojci. :mrgreen:
U srijedu će biti veći merak gledati ih kako gutaju knedle. :D
sekerbay je napisao/la: ne mogu da vjerujem :mrgreen:
Naslutili smo. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 17 feb 2014, 11:15

Tuga me spopadn'e kad vidim da se fanovi Arsenala okuraze i sa velikom dozom samouvjerenosti pisu o prolazu protiv Bayerna.Arsenal ove godine nije dobio jaku utakmicu , to je vec svima jasno.Trpao ih je ko je stigao.Kada od Liverpoola primis 5 komada , ne vidim cemu se mozes nadati protiv 3x jace ekipe.

Ocekujem vise nego lagan prolaz Bayerna , pitanje prolaska ce biti rjeseno jos u prvih 90 minuta :mrgreen:
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 17 feb 2014, 11:32

ma aj pustimo miseve nek kolo vode do srijede,onda ce se opet povuci u svoju rupu.
posto je vec krenulo ovo vezano za ligu prvaka, Bayernova druga najveca prednost u LP jeste duga klupa. To je nesto cime se ni jedan klub na svijetu ne moze pohvaliti i sto ce nam u kljucnim utakmicama opet donijeti prednost. imati Robbena,Riberya ili recimo Martineza,Gotzea odmornog za dvomec polufinalne utakmice je strasno

Sent from my iPhone using Tapatalk
Stern des Südens

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 17 feb 2014, 11:46

Ne znam ljudi za vas, ali ne pamtim kad sam ovoliko nabrijan bio za utakmicu LP-a. Sigurno od finala nisam ovoliko u iscekivanju bio :-) Ah tih lijepih vremena...

Götze je napravio novu frizuru i on je sada full spreman za prve postave i hvatanja žiranata
slika

Dajte nam te žirante i kreditore da se igramo, igramo....
Sent from my Philips Smart TV.

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 17 feb 2014, 12:30

slika

98,9 % formacija Bayerna protiv arsenala
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 17 feb 2014, 12:40

Muller mora igrati protiv Arsenala, taj tip nema formu mislim doslovno za njega ne vrijedi taj pojam ...
On trči, trči, prelazi igrače kako tako - smotano, daje golove iz ničega naročito u velikim utakmicama ... https://www.youtube.com/watch?v=YCW7V1FaabU

slika

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 17 feb 2014, 12:40

A vidi sad price pusti miseve, te ovo te ono, a i oni isto rade na temi Arsenala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

@Johny smijesan si, Arsenal je ove godine dobio BvB-a, Napolija i Liverpoola(2 puta), sve ekipe za koje ste govorili da ce izbaciti Arsenal, da ce ih pregaziti, da su Higuain i kompanija neki igraci i slicno. Tako da ti ta prica pada u vodu. I niko sa nase strane nije siguran da ce Arsenal proci, ali kad vidis koliko neki omalovazavaju(ti prvi) onda smo daleko realniji. Arsenal ce odigrati dobru utakmicu, prosle godine je nakon dvije utakmice bilo 3-3, sto daje neko samopouzdanje da se moze. Moglo je se i protiv Barce kad je Arsenal bio gori(ispalo se doduse, ali su i igrali kako treba i bili dobar protivnik) moze se i protiv ovog Bayerna. A za prolaz uvijek treba malo srece.
Celik!3,2,2.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 17 feb 2014, 12:50

@phily vjerovatno je to taj sastav iako bih ja sa ovim bio zadovoljniji.

slika

Gaženje bi bilo još bolnije za MKO :mrgreen:

Znači pogodio sam sastav :D Kokačno mašina skoro u najjačem sastavu Ljepota je vidjeti da će Javi i Lahm biti na prirodnim pozicijama

IDEMO IH RUŠIT

MIA SAN MIA
Zadnja izmjena: Bayern@heart, dana/u 19 feb 2014, 19:58, ukupno mijenjano 1 put.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 17 feb 2014, 12:54

Nece igrati Kroos u prvom sastavu vjerovatno.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 17 feb 2014, 14:01

Rizzoli sudi u Londonu, gutes Omen što bi rekli Nijemci. Sjećamo ga se veoma rado iz finala prošle sezone, a sudio je i onaj antologijski meč na Old Traffordu kad je Robben ušutkao đavole.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

Ozymandias
Kontakt:

Post Postao/la Ozymandias » 17 feb 2014, 14:11

Momci nek vam je sa srecom na Wembleyu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: u srijedu, trebat ce vam :mrgreen:

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 17 feb 2014, 14:31

Ozymandias je napisao/la:Momci nek vam je sa srecom na Wembleyu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: u srijedu, trebat ce vam :mrgreen:
Wembley???
Stern des Südens

shaqiri11
Kontakt:

Post Postao/la shaqiri11 » 17 feb 2014, 14:53

proFCB je napisao/la:
Ozymandias je napisao/la:Momci nek vam je sa srecom na Wembleyu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: u srijedu, trebat ce vam :mrgreen:
Wembley???
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: =sarkazam
I never smile if I can help it. Showing one’s teeth is a submission signal in primates. When someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life.-Dwight K Schrute

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 17 feb 2014, 15:16

Schweinsteiger je bolji igrac od Ozila.

Cuj bolida i izjava, kao ne mogu se ni porediti... :roll:
Kako plitko shvatanje individualnih kvaliteta igraca...

Toga i na nasem pdf-u ima...
Schweinsteiger je jedan od najboljih igraca koji za to dobiva najmanje zasluga. Znaci citam pdf od 2010, pisem od 2012, i stvarno super rijetko da ga neko pohvali poslije utakmice. Koliko je samo prosle sezone utakmica dirigovao i izdominirao, a hvaljen je trostruko manje puta, od naprimjer, Riberya.
Nezahvalno je biti zadnji vezni, ali treba cijeniti kad imas najboljeg igraca na toj poziciji.

I ovo mi nije jasno :
Svi se slazu da je Kroos bio odlican do povrede prosle godine, svi se slazu da je ove godine napredovao ( znaci jos bolji ), a rijesili bi ga se brze nego Contenta. :?:
Draxler po meni, nije bolji igrac od Kroosa trenutno.
A da kojim slucajem ovaj docniji momak igra u nekoj drugoj Bundesligaškoj ekipi, isticao bi se i htjeli bismo ga pod svaku cijenu. ( kao sto je odskakao u Leverkusenu )
Pa dajte ljudi nismo City, bolje se moci pohvaliti sa Svjetskom klasom iz svoje skole ( a to ce Kroos u svom zenitu sigurno biti ), nego kupovati od konkurencije.

Ja sam uvijek vise za Badstuber, Alaba, Kroos, Muller = kicma ekipe. Nego sad neki Luiz, Gotze, Thiago, Lewa, Draxler ...

Nemojte me pogresno shvatiti, za Gotzea mi je bilo drago jer je dragulj, za Lewu imam cudan feeling ali fali napadac ( pogotovo WC ) pa ne smeta, a Draxler bi vec bio cisto preseravanje.
Thiago me kupio partijama na ljeto prosle godine, i zanimalo me sta Pep zeli uraditi s Bayernom pa sam se radovao transferu. Ali ne valja sad pretjerivati, jos Reusa da kupimo ... :roll:

GAZI MALI ARSENAL
slika
slika
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 17 feb 2014, 15:32

Jedva čekam da vas Robert sve demantuje. Dečko će explodirati kod nas. Od klasnog igrača kakav je on očekujem da nemilosrdno trpa protivnike. Kad se samo sjetim šta je radio našim štoperima, dovodio ih do ludila, majstor i završena priča. Momci koji ovdje pišu protiv njega su veliki strastveni ljubitelji BL i žele da ona ide naprijed i to svakako razumijem. I ja sam sam fan iste ali bolje je da dodje kod nas nego da ode, hipotetički, u City jer je tamo nezdrava atmosfera a to može biti pogubno za igrača. Siguran sam da je Robert na stolu im'o ponude i Reala i još par velikih klubova ali jasan je razlog zašto je izabr'o nas. Ako bude frke dat im Mandžu (ako se baš bude moralo, mada ne znam kako bih podnio odlazak još jedne devetke). Toni kad je otiš'o heftu riječi nisam progovorio sa okolinom.

Što se tiče Švajnija za njega je već sve rečeno. Igrač koji bi u ovom momentu im'o zagarantovano mjesto u svakoj ekipi svijeta (dobro sad, osim kod mikrokreditera, treba bit' pošten). Što bi reko jedan moj frend iz Zagreba, inače veliki navijač Milana, Švajni je doktor nogometa.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 17 feb 2014, 15:37

Defanzivni vezni se uvijek manje cijenio, ali kad je bio pravi defanzivni vezni njegov kvalitet nikada nije prosao nezapazeno. Vieira, Keane, Makelele su najbolji primjeri svega toga, dakle kad igrac valja niko nece reci da ne valja. Samo ovdje se pokusava naci izgovor za jednog igraca koji je dobar, ali nije tolika klasa.
Celik!3,2,2.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 17 feb 2014, 16:09

Ma Bastian je zvjerka, nema potrebe nesto puno o njemu pricati. Ribery, Lahm, Schweinsteiger i Muller su stubovi Bayerna, bez njih Bayo ne bi bio ni blizu dobar kao sto jeste. Samo treba malo strpljenja da se Bastian vrati u formu, a s njim nema zime protiv bilo koga.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 17 feb 2014, 16:51

Bundesliga je napisao/la:Ma Bastian je zvjerka, nema potrebe nesto puno o njemu pricati. Ribery, Lahm, Schweinsteiger i Muller su stubovi Bayerna, bez njih Bayo ne bi bio ni blizu dobar kao sto jeste. Samo treba malo strpljenja da se Bastian vrati u formu, a s njim nema zime protiv bilo koga.

Roben ;)
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 17 feb 2014, 16:52

thulkazal je napisao/la:slika
slika

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 17 feb 2014, 16:54

Misli covjek da crtu nije presla :D :)
Celik!3,2,2.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.