Schweinsteiger je bolji igrac od Ozila.
Cuj bolida i izjava, kao ne mogu se ni porediti...
Kako plitko shvatanje individualnih kvaliteta igraca...
Toga i na nasem pdf-u ima...
Schweinsteiger je jedan od najboljih igraca koji za to dobiva najmanje zasluga. Znaci citam pdf od 2010, pisem od 2012, i stvarno
super rijetko da ga neko pohvali poslije utakmice. Koliko je samo prosle sezone utakmica dirigovao i izdominirao, a hvaljen je trostruko manje puta, od naprimjer, Riberya.
Nezahvalno je biti zadnji vezni, ali treba cijeniti kad imas najboljeg igraca na toj poziciji.
I ovo mi nije jasno :
Svi se slazu da je Kroos bio odlican do povrede prosle godine, svi se slazu da je ove godine napredovao ( znaci jos bolji ), a rijesili bi ga se brze nego Contenta.
Draxler po meni, nije bolji igrac od Kroosa trenutno.
A da kojim slucajem ovaj docniji momak igra u nekoj drugoj Bundesligaškoj ekipi, isticao bi se i htjeli bismo ga pod svaku cijenu. ( kao sto je odskakao u Leverkusenu )
Pa dajte ljudi nismo City, bolje se moci pohvaliti sa Svjetskom klasom iz svoje skole ( a to ce Kroos u svom zenitu sigurno biti ), nego kupovati od konkurencije.
Ja sam uvijek vise za Badstuber, Alaba, Kroos, Muller = kicma ekipe. Nego sad neki Luiz, Gotze, Thiago, Lewa, Draxler ...
Nemojte me pogresno shvatiti, za
Gotzea mi je bilo drago jer je dragulj, za
Lewu imam cudan feeling ali fali napadac ( pogotovo WC ) pa ne smeta, a Draxler bi vec bio cisto preseravanje.
Thiago me kupio partijama na ljeto prosle godine, i zanimalo me sta Pep zeli uraditi s Bayernom pa sam se radovao transferu. Ali ne valja sad pretjerivati, jos Reusa da kupimo ...
GAZI MALI ARSENAL

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.