FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Saurman
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Saurman » 16 feb 2014, 16:56

slika :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 feb 2014, 16:58

@secer je nas insajder. Ovo odgovorno tvrdim. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 16 feb 2014, 17:03

Nadam se da nece Draxler doci i da ce Green dobiti vise minutaze u buducnosti.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 16 feb 2014, 17:53

Ako ode Kroos, Draxler ce biti njegova zamjena.
Moramo sacekati ljeto,pa ce mo vidjeti kako ce se na kraju zavrsiti.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 16 feb 2014, 18:30

Vrte se ove špekulacije oko Draxlera sve više, a najviše je tu vatre dodao Fjortoft, Norvežanin, nekadašnji igrač Eintrachta (za one koji ne znaju, a o o njegovim izjavama vezano za ovu temu se već kratko ovdje pisalo čini mi se), koji navodno ima te informacije da je Bayern spriječio transfer Juliana na zimu u Arsenal i navodno su mu rekli da pričeka do ljeta pa će onda vidjet šta dalje...

Ako bi doveli Draxlera , onda se i ne moramo truditi da produžimo ugovor s Kroosom, može ga uprava i prodat, pa neka negdje drugo postavlja uslove.... :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 16 feb 2014, 18:53

Biće mi žao ako nas Toni napusti al' ako već mora za njega se mogu uzet' veliki novci.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 feb 2014, 19:35

Meni nikako nije jasno kako se Draxler moze smatrati zamjenom za Kroosa kad ne igraju iste pozicije. Prije bih ga smatrao zamjenom za Riberya. :mrgreen:
Kroosova zamjena je npr. Gundogan, kad se oporavi. :lol:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 feb 2014, 19:41

Ako uzmemo Draxlera mogu misliti kakve će biti priče,Bayern sve kupuje,Bayern nas uništava (Domuz),Bayern rak rana lige itd itd. :D

Što bi rek'o Reis kome ba da se mi prilagođavamo,neka se oni nama prilagode. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 16 feb 2014, 19:44

https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hph ... 5631_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; :mrgreen:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 16 feb 2014, 19:45

Omerbavarac je napisao/la:Meni nikako nije jasno kako se Draxler moze smatrati zamjenom za Kroosa kad ne igraju iste pozicije. Prije bih ga smatrao zamjenom za Riberya. :mrgreen:
Nije direktno zamjena, ali ako za jednog uzmeš pare, odmah dobivaš prostor za ovog drugog. A ako Kroosa posmatramo ofanzivnije onda donekle Draxler može biti njegova zamjena, u ofanzivnom dijelu on može igrat sve. A naravno u budućnosti bi dobili pravu zamjenu za Riberyja. I kakav bi to samo dvojac za budućnost bio: Goetze i Draxler... :mrgreen:

Pošto naši uvijek ističu da Bayern nije Verkaufsverein, po tome bi otpala prodaja Kroosa. Isto tako ne bi volio da ode kod nekog evropskog konkurenta (rekao sam to prije). Ali samo kažem da bi se to moglo prebolit, ima puno drugih igrača koje ne bi dao ni pod koju cijenu. Što se Kroosa tiče, nije da ga mrzim, ali recimo Kroos ima cijenu za razliku od nekih drugi... :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 feb 2014, 19:52

effe_sa je napisao/la: Kroos ima cijenu za razliku od nekih drugi... :D
Ovo mi se strasno dopalo. 8-)
Ako ti nesto znaci istog sam misljenja, narocito od prije nekoliko sedmica i Kroosovih ispada. No, opet sam nekako uvjeren da je on vitalan za Bayern, pogotovo ove sezone kada je svoju igru podigao za jos jednu stepenicu i kada je i on sam vidio da u Bayernu moze jos napredovati a tu je i Pep pod cijom palicom je i poceo pruzati dobre partije.

Nedavno sam procitao jednu informaciju (mozda sam je danas procitao, nesto ne znam :mrgreen: ), gdje Lahm kaze da bi Kroos trebao dobro razmisliti jer bi mnogi igraci dali sve da igraju za Bayern. U prenesenom znacenju, ne budi budala, potpisi taj ugovor i udaraj se nogom u guzicu. :mrgreen:

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 16 feb 2014, 23:53

slika

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 17 feb 2014, 00:19

thulkazal je napisao/la:slika
Fali Rafinha.Ne mozemo njega zaboraviti iako je backup i opet je bolji od bekova Arsenala :mrgreen:
#miasanmia

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 17 feb 2014, 01:10

Znate vec smo prosle godine ustanovili da je klupa Bayerna jaca od svih igraca Arsenala, tacnije vi ste ustanovili, al hajd nije ni bitno. A onda smo isto ustanovili da Arsenal u kokosinjcu moze pregaziti prvu ekipu Bayerna, a to su ustanovili igraci(obje ekipe). Sad sta je relevantnije ono sto ste vi ustanovili ili igraci?

Puca vas sindrom Barce kad je Valdez bio najbolji golman na svijetu. Tako su i vama neko poluigraci najbolji na svijetu.

Pazi drskosti porediti najboljeg Njemackog igraca sa Schwinesteigerom. Ili Ramseya sa ****? Smijesno.
Celik!3,2,2.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 feb 2014, 01:12

Ma haj kad i ti mozes porediti Girouda sa Dzekom i Mandzukicem mozemo i mi Schweinija sa Ozilom. 8-)

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 17 feb 2014, 01:17

Omerbavarac je napisao/la:Ma haj kad i ti mozes porediti Girouda sa Dzekom i Mandzukicem mozemo i mi Schweinija sa Ozilom. 8-)
Jeste, samo sto je Manduzkic invalid koji u 4. ligi na svijetu u najjacoj ekipi ne moze utrpati preko 20 golova, i razlika izmedju njeg i Girouda nije tolika kolika izmedju najboljeg Njemackog igraca i Svinje.
Celik!3,2,2.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 feb 2014, 01:20

AllGunsBlazing je napisao/la: Jeste, samo sto je Manduzkic invalid koji u 4. ligi na svijetu u najjacoj ekipi ne moze utrpati preko 20 golova, i razlika izmedju njeg i Girouda nije tolika kolika izmedju najboljeg Njemackog igraca i Svinje.
Ja ti danas predocio svaki sve statisticke podatke kada je lik u pitanju a ti opet glavom kroz zid. Zatrpacu te i ovdje argumentima pa ces biti po drugi put potaban, bolje ti je povuci se na vrijeme. :lol:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 17 feb 2014, 01:21

Ocigledno je da Draxler ne zeli u Bayern.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 17 feb 2014, 01:24

Kakvim ba argumentima? Mindza: 27 golova, 3 asistencije, Giroud 21 gol, 9 asistencija. Dakle ukupan broj golova u kojim su ova dva igraca ucestvovala jeste 30. Vidim ogromna razlika, samo jedna mala stvar mora biti jasna, dok Bayern igra sa dvije jake ekipe u ligi(a pitanje je jesu li i dvije) Arsenal igra sa 4.
Celik!3,2,2.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 17 feb 2014, 01:25

Gledaj copora u ova doba nagrnuli,hajmo razlaz :mrgreen:
Dodjite babi dok sam pod dozom :evil: :lol:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.