Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Feudalac
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Feudalac » 03 jan 2012, 11:15

reds je napisao/la:
Han!$;Lfc je napisao/la:Bent, Montolivo, Cahill, Luuk De Jong, Walcott, igrači koji se povezuju ovog mjeseca s L'poolom, ovaj boldirani je posljednji u nizu. :P
Što se mene tiče dovesti, Benta, Walcotta, i dovoljno je. :mrgreen:

Sretan rođendan Maxiu!

PS. Niko ne prokomentarisa posudbu Wilsona u Blackpool? Mada se i nema šta reći, odličan potez uprave.
Svi gore pomenuti bi bili solidna pojačanja za Liverpool.Nego zar Cahill nije potpisao za Chelsea ?

Drago mi je zbog Wilsona jer u Liverpoolu jednostavno ne može dobiti pravu šansu.Shelveyu je posudba u Blackpoolu strašno puno pomogla i tamo je odradio par fantastičnih mečeva,a za nadati se da će i Wilson odigrati zapaženu ulogu do kraja sezone.Uspješna saradnja sa Blackpoolom se nastavlja. :D
Feudalac je napisao/la:Mislim da treba dobro zagristi za ovog Walcotta, ici do 30 miliona. Momak je mlad,perspektivan,sa svoje 22 godine pokazao vise nego neki za citavu karijeru. Osim toga, nama i nije potreban napadac. Suarez, "Cupo" a tu je i Bellamy.Uvijek smo imali problema na poziciji krila a to bi Walcott rijesio. I ne treba nam igrac tipa Podolski, on zna igrat u Kolnu,kada se izdvaja ispred svih osrednjih igraca i tako dolazi do izrazaja.Sta je on to radio u Bayernu,klubu koji ima slicnu igru Liverpoolu???(bilo je par dobrih utakmica ali ni upola kao sad).Treba nam neko ko je navikao igrati u jakim klubovima i uklapati se u igru saigraca.To je Theo Walcott. 8-)
Uhu,30 miliona. :roll:

Walcott nije još uvijek izrastao u igrača kojem su mnogi predviđali blistavu karijeru.Jednostavno nije opravdao sva očekivanja.On je još uvijek mlad i perspektivan al' nikako da uđe u top formu i da konačno izraste u vrhunskog igrača.Ne znam,po meni on ne bi ništa posebno unaprijedio igru Liverpoola.Baš sinoć je @Valencia napisao da je bolje kupiti jednog vrhunskog igrača nego nekoliko prosječnih,a ja se složih sa tim.Ne,ne kažem da je Walcott prosječan igrač al' da je vrhunski,nije.Ja bih više volio da taj novac koji bi bio namjenjen za Walcotta se sačuva do ljeta i onda uloži u neko pravo pojačanje.
Pa naravno da nije prosjecan,momku je 22 godine a njegov napredak se uveliko razlikuje sa npr. Hazardovim. Theo je bacen u borbu sa velikim zvijerkama gdje je tesko doci do izrazaja a on se izborio i vecinu utakmica je u prvoj postavi i igra kljucnu ulogu u svom timu.Hazard-dokazani talenat u Francuskoj.Francuska liga-mnogo nekvalitetniji fudbal od "otockog"(ne onog sarajevskog :lol: ).Tako da je jako rizicno izdvojit neku veliku lovu za njega jer ne znas kako ce se snaci na "Otoku",da li ce se uklopiti u igru jednog velikog kluba...A dok je Theo tu pouzdaniji.Napreduje u Arsenalu,velikom klubu,ima dosta velikih utakmica iza sebe a i igra na poziciji koja nama treba,DESNO KRILO ! ;)

P.S. Molim vas pogledajte lijepo raspon njegovih golova.http://en.wikipedia.org/wiki/Lukas_Podolski" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne zna cojk igrat u velikom klubu.
Ne pijem,ne pusim,ne drogiram se i ne idem u Zepce...

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 03 jan 2012, 12:15

fera je napisao/la:najjaci su mi ovi padobranci sto samo u kladionci vide tabele pa misle da prate englesku ligu.... ne dolaze ovi samo na temu liverpoola da se provaljuju juce sam ih vidio par na temi engleske lige koji tvrde da su sve ove utakmice namjestene nije im jasno kako blackburn pobjedi manchester pa izgubi od ville :D
nisu mi jasni hanis i carlo sto se uopste raspravljaju sa takvim likovima. pustite ih da zive u svom neznanju i smijite se njihovim glupostim :D
imam ja jednog druga koji prati samo njemacku ligu a ne vjerujem da je u zadnje 3 godine pogledao utakmicu engleske lige osim city... i kad on pocne pricati o liverpoolu i engleskom fudbalu to onda zvuci bas kao ovaj slani grad i slicni njemu.

sto se moje prognoze tice ne ocekujem pobjedu jer se suarez vraca u tim.... ako odbrana bude na nivou i ako adam ne bude raspolozen da nas opet zagorca zivot mozda uzmemo bod.
E ovo ne razumijem nikako,tamam da te pohvalim sta si napisao iznad,onda kazes da ne ocekujes pobjedu jer se suarez vraca,pa kako smo do sada?Uostalom sta si ti mogao da vidis u toj utakmici sa newcastle-om pa te toliko impresioniralo,najvjerovatnije drzat ces se onoga kao nismo forsirali jednog igraca ali jesmo,sve je islo na carrola kao sto ide i na suareza.
"You'll Never Walk Alone"

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 jan 2012, 12:23

RtoX je napisao/la:
fera je napisao/la:najjaci su mi ovi padobranci sto samo u kladionci vide tabele pa misle da prate englesku ligu.... ne dolaze ovi samo na temu liverpoola da se provaljuju juce sam ih vidio par na temi engleske lige koji tvrde da su sve ove utakmice namjestene nije im jasno kako blackburn pobjedi manchester pa izgubi od ville :D
nisu mi jasni hanis i carlo sto se uopste raspravljaju sa takvim likovima. pustite ih da zive u svom neznanju i smijite se njihovim glupostim :D
imam ja jednog druga koji prati samo njemacku ligu a ne vjerujem da je u zadnje 3 godine pogledao utakmicu engleske lige osim city... i kad on pocne pricati o liverpoolu i engleskom fudbalu to onda zvuci bas kao ovaj slani grad i slicni njemu.

sto se moje prognoze tice ne ocekujem pobjedu jer se suarez vraca u tim.... ako odbrana bude na nivou i ako adam ne bude raspolozen da nas opet zagorca zivot mozda uzmemo bod.
E ovo ne razumijem nikako,tamam da te pohvalim sta si napisao iznad,onda kazes da ne ocekujes pobjedu jer se suarez vraca,pa kako smo do sada?Uostalom sta si ti mogao da vidis u toj utakmici sa newcastle-om pa te toliko impresioniralo,najvjerovatnije drzat ces se onoga kao nismo forsirali jednog igraca ali jesmo,sve je islo na carrola kao sto ide i na suareza.
vidi se da si nov. ne znam jesi li primijetio ali na ovom forumu ti je furka da svako ima nekog igraca kojeg pljuje a posto niko do sad nije uzeo suareza ja sam se za njega odlucio :D za moj ukus suarez je previse skrt i nedisciplinovan... jednostavno ne volim onakav tip ljudi kao sto je suarez.
ako suarez bude sam u napadu ja i dalje mislim da ne mozemo pobjediti.
samo sto ja nisam kao neki ovdje pa ga necu na silu praviti losim igracem i pljuvati sve sto on uradi da bi bilo da sam ja u pravu. ja bi najsretniji bio da suarez veceras zabije 3 komada i mi pobjedimo citya al sumnjam da je nesto tako moguce.
You are someone else I am still right here

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 03 jan 2012, 12:25

Ja ću se i dalje držati Downinga koji nema desnu nogu. :mrgreen:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 03 jan 2012, 12:25

@Rtox,
Mogli bismo na kafu, dugo te ne vidjeh. :mrgreen: I, nemoj mi @Feru prozivati, dobićeš jednu vaspitnu. :mrgreen:

Glede današnjeg meča, kako god da okrenem, favorit je City. Mada, i oni u posljednje vrijeme znaju odigrati kriminalno, što jest jest, a Lišo protiv jačih timova pokazuje ono što bi trebao i protiv buranije. Mnogo mi je draži Liverpool, to ne moram ni pisati, al' ako ćemo biti iskreni, onda treba reći da će biti izrazito teško. City mora ganjati pobjedu kako bi isprali gorak okus poraza od Sunderlanda, a usput ponovo staviti pritisak na United. Eh, kako obično biva sa Liverpoolom, kada kiksaju Arsenal i ostali, tako i oni prospu bodove. :mrgreen: Ono što je dobro po Redse je što nisu favoriti. A kada su u nezavidnom položaju, tada su najopasniji (pogledati pod Chelsea + Arsenal). Jedino ih je Tottenham porazio (i to pravo), a sa ostalim ekipama iz gornjeg dijela tablice su dobro prošli (većinom pobjede). :mrgreen: Povratak Suareza bi mogla biti ključna injekcija, jer sada je tu i konačno zdravi Gerrard. S njima dvojicom će odbrana i vezni red Cityja imati mnogo problema. A, vidimo da je i Yaya nešto posustao, Nasri se i dalje traži (a danas će se 'rvati sa Glennom), Džeko ne pogađa...Dakle, nije sve bajno ni u plavom dijelu Manchestera. Volio bih da bude dvojka, al' nekako mi razum govori da će ovo biti rutinska pobjeda Cityja i to u hendikepu. :(
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 03 jan 2012, 12:40

Monolog je napisao/la:@Rtox,
Mogli bismo na kafu, dugo te ne vidjeh. :mrgreen: I, nemoj mi @Feru prozivati, dobićeš jednu vaspitnu. :mrgreen:

Glede današnjeg meča, kako god da okrenem, favorit je City. Mada, i oni u posljednje vrijeme znaju odigrati kriminalno, što jest jest, a Lišo protiv jačih timova pokazuje ono što bi trebao i protiv buranije. Mnogo mi je draži Liverpool, to ne moram ni pisati, al' ako ćemo biti iskreni, onda treba reći da će biti izrazito teško. City mora ganjati pobjedu kako bi isprali gorak okus poraza od Sunderlanda, a usput ponovo staviti pritisak na United. Eh, kako obično biva sa Liverpoolom, kada kiksaju Arsenal i ostali, tako i oni prospu bodove. :mrgreen: Ono što je dobro po Redse je što nisu favoriti. A kada su u nezavidnom položaju, tada su najopasniji (pogledati pod Chelsea + Arsenal). Jedino ih je Tottenham porazio (i to pravo), a sa ostalim ekipama iz gornjeg dijela tablice su dobro prošli (većinom pobjede). :mrgreen: Povratak Suareza bi mogla biti ključna injekcija, jer sada je tu i konačno zdravi Gerrard. S njima dvojicom će odbrana i vezni red Cityja imati mnogo problema. A, vidimo da je i Yaya nešto posustao, Nasri se i dalje traži (a danas će se 'rvati sa Glennom), Džeko ne pogađa...Dakle, nije sve bajno ni u plavom dijelu Manchestera. Volio bih da bude dvojka, al' nekako mi razum govori da će ovo biti rutinska pobjeda Cityja i to u hendikepu. :(
Kolko se sjećam pričao si slično kad su igrali na Anfiledu, da će City rutinski dobiti, tako da se nadam da ćeš opet jezik pregristi. :mrgreen: :mrgreen:
Nad nama nebo ima da gori!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 03 jan 2012, 12:41

Najveća opasnost će sasvim sigurno biti Silva. Ta hinja se uvijek uvuče međ' štopere, a ima i odličan udarac. Nadam se da će Reina biti odlično raspoložen, posebno za dosta rezonskih šuteva Citya - u to ne sumnjam.
Meni je također drago što nismo favoriti, a logično da nismo.. :mrgreen: Mancini je protiv velikana do sada igrao sa 2 napadača, prvobitno sam mislio da će se odlučiti za 4-5-1 ali vjerovatno Aguero i Balotelli počnu večeras.

................Hart.................
Richards.Kompany.Lescott.Clichy
.........Yaya Toure..Barry.........
Milner..........................Silva
.........Aguero....Balotelli.........

Kad smo kod ovog drugog napadača; :lol:

slika

Što se tiče nas, ja bih volio da vidim istu formaciju kao protiv Newcastlea, sa Gerrardom umjesto Hendersona i Suarezom umjesto Carrolla. Bellamy je zaslužio da počne ovu utakmicu, no ne znam da li Kenny isto razmišlja. Samo se nadam da nas neće iznenaditi Kuytom i Maxijem. :mrgreen: Poštedi nas faktora iznenađenja Kralju, molim te.

................Reina.................
Glen...Skrtel......Agger...Enrique
........Spearing.....Adam..........
Downing......Gerrard......Bellamy
................Suarez................

Nadam se utakmici sa puno golova, nadam da se ćemo ( ako već primamo ) primiti neki normalan gol, dosta nam je auto-golova. :mrgreen:

slika

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 03 jan 2012, 12:53

neka se je napokon ova tema vratila u normalu da se normalno moze pricat i razgovarat.
Nesto mi govori da ako dobijom shity da imamo sanse za prvakabarem nekakve ,no ako dobijem shity to bi znacilo da ce se oni potpuno okrenuti prvenstvu i zaboraviti sva ostala takmnicenja(europa ligu,fa i carling kup)te bi nam se pobjedom otvorila vrata u kupu i prvenstvu.Rezultat 2(3)-1 za nas(Bellamy2x,Downing1x i za njih Ager(u formi je pa me nebi cudilo da ga zabije opet)
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 03 jan 2012, 12:56

fera je napisao/la:
RtoX je napisao/la:

vidi se da si nov. ne znam jesi li primijetio ali na ovom forumu ti je furka da svako ima nekog igraca kojeg pljuje a posto niko do sad nije uzeo suareza ja sam se za njega odlucio :D za moj ukus suarez je previse skrt i nedisciplinovan... jednostavno ne volim onakav tip ljudi kao sto je suarez.
samo sto ja nisam kao neki ovdje pa ga necu na silu praviti losim igracem i pljuvati sve sto on uradi da bi bilo da sam ja u pravu. ja bi najsretniji bio da suarez veceras zabije 3 komada i mi pobjedimo citya al sumnjam da je nesto tako moguce.
Ma joj sto se mene tice prijatelju pljuj ti koga hoces (iz furke).Argumenat ti je strasan,jednostavno ga ne volis,i znao sam da ces se drzati sebicnosti al ajd jel svako ima svoje:)Ja samo kazem dabogda ti Suarez veceras usta zacepio:)

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 03 jan 2012, 12:56

<--- Ovaj čovjek će da im presudi. Samo se pitam da li će slaviti ukoliko postigne pogodak? :lol:
Šalu na stranu, naša pass and move igra će imati veliki značaj, posebno jer se i kapiten vratio a znamo kakve lopte šalje. Nadam se da će Suarez biti prisebniji nego li je bio slučaj sa Carrollom. Jedva čekam utakmicu večeras, mislim da ću čak prespavati ostatak dana i naviti alarm oko 19:00, da se i psihički i alkoholičarski pripremim za tekmu. :mrgreen:

Samo hrabro. YNWA!

[youtube][/youtube]

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 03 jan 2012, 13:01

Ja očekujem Kuyta il' Maxia u prvoj postavi jer je Bellamy igrao protiv Newcastlea. :roll: Također ako počne Gerrard onda očekujem i Hendersona umjesto Adama.Dakle ovako nešto:

_____________Reina_____________
_Glen____Agger__Skrtel__Enrique_
__Downing_Spearing_Hendo__Maxi_
________Gerrard__Suarez________

Samo se nadam da neće igrati Kuyt jer su im potrebni brzi i agilni igrači koji će vršiti stalni pritisak i onemoućavati njihove igrače (prije svega Silvu) da se razigraju.

Mogao bi im kapiten presuditi,željan je igre samo tako. 8-)

EDIT:
Feudalac je napisao/la:Pa naravno da nije prosjecan,momku je 22 godine a njegov napredak se uveliko razlikuje sa npr. Hazardovim. Theo je bacen u borbu sa velikim zvijerkama gdje je tesko doci do izrazaja a on se izborio i vecinu utakmica je u prvoj postavi i igra kljucnu ulogu u svom timu.Hazard-dokazani talenat u Francuskoj.Francuska liga-mnogo nekvalitetniji fudbal od "otockog"(ne onog sarajevskog :lol: ).Tako da je jako rizicno izdvojit neku veliku lovu za njega jer ne znas kako ce se snaci na "Otoku",da li ce se uklopiti u igru jednog velikog kluba...A dok je Theo tu pouzdaniji.Napreduje u Arsenalu,velikom klubu,ima dosta velikih utakmica iza sebe a i igra na poziciji koja nama treba,DESNO KRILO ! ;)
Walcott ne igra ključnu ulogu u Arsenalu da se odmah razumijemo.Momak je napredovao otkako je došao u Arsenal al' rekao bih da nije pokazao ni pola potencijala.Nedostaje mu konstantno igranje na visokoj razini i da poboljša mnoge segmente svoje igre (kao npr. šut,centaršut).Trenutno u Arsenalu nema konkurencije na toj poziciji i zbog toga je postao neizostavan dio 1.postave .Konkurencija su mu Park,OX pa i Miyaichi (iako je jedino OX desno krilo).

Liverpool je doveo Carrolla koji je igrao već na Otoku pa se još uvijek nije snašao za razliku od Suareza koji je došao iz slabe Nizozemske.Prvi svakom mogućem transferu postoji mogućnost da se igrač jednostavno ne uklopi u novi tim (pa čak i kada su golmani u pitanju).Francuska liga ima mnogo fantastičnih igrača,a uz to i jeftinih.Samo malo pogledaj velike timove... Bayern-Ribery,United-Evra,City-Nasri,Chelsea-Essien,Barca-Abidal i imaš još mnogo mnogo sjajnih igrača koji su igrali u Francuskoj ligi,a sada su sastavni dio šampionskih ekipa u najjačim ligama.Ja sam siguran da će Hazard napraviti dobru karijeru samo dok pređe u neki jači klub i radije bih volio vidjeti njega u ekipi nego Walcotta al' ni od jednog ni drugog nema ništa. :mrgreen:
Zadnja izmjena: reds, dana/u 03 jan 2012, 13:16, ukupno mijenjano 1 put.
FK Pjetlovi

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 jan 2012, 13:02

RtoX je napisao/la:
fera je napisao/la:
RtoX je napisao/la: E ovo ne razumijem nikako,tamam da te pohvalim sta si napisao iznad,onda kazes da ne ocekujes pobjedu jer se suarez vraca,pa kako smo do sada?Uostalom sta si ti mogao da vidis u toj utakmici sa newcastle-om pa te toliko impresioniralo,najvjerovatnije drzat ces se onoga kao nismo forsirali jednog igraca ali jesmo,sve je islo na carrola kao sto ide i na suareza.
Ma joj sto se mene tice prijatelju pljuj ti koga hoces (iz furke).Argumenat ti je strasan,jednostavno ga ne volis,i znao sam da ces se drzati sebicnosti al ajd jel svako ima svoje:)Ja samo kazem dabogda ti Suarez veceras usta zacepio:)
ne kontam te sta pokusavas fino ti kazem sta je u pitanju a ti i dalje pricas o tome kao da je ozbiljna stvar u pitanju. dabogda mi zacepio usta suarez i ja kazem :mrgreen:
ja njega postujem koliko je god to moguce a vjeruj da ne igra u liverpoolu bio bi mi najmrzi igrac ubjedljivo :D
isto tako dabogda vama carroll svima usta zacepio :P
You are someone else I am still right here

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 03 jan 2012, 13:08

kad Kuyt veceras zaigra od prve minute i raznese odbranu citya :D
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

LS7
Kontakt:

Post Postao/la LS7 » 03 jan 2012, 13:11

Nekako bih volio veceras da igraju Gerrard,Suarez i Carroll.S njima trojicom sve je moguce... :D
Samo ofanzivno pa sta Bog da ... ;)
"Neki ljudi misle da je fudbal pitanje života i smrti. Vjerujte mi, fudbal je puno ozbiljniji od toga." - Bill Shankly

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 03 jan 2012, 13:27

Carrol mora igrat, mora se neko borit sa Kompanyom i Leskotom, to su zvijeri, on treba bar da bude markiran od strane jednog od njih, a mi svoju sansu trebamo trazit preko njihovih bekova , koji su defanzivno limitirani pogotovo Klishi, a steta sto Zabaleta ne igra... A treba nam i za kornere, jer ne moze sam Skrtel (eto recimo i Agger), bit' jedini visok u 16, a oni imaju sve grmalje... ;)
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 03 jan 2012, 13:49

ne kontam te sta pokusavas fino ti kazem sta je u pitanju a ti i dalje pricas o tome kao da je ozbiljna stvar u pitanju. dabogda mi zacepio usta suarez i ja kazem :mrgreen:
ja njega postujem koliko je god to moguce a vjeruj da ne igra u liverpoolu bio bi mi najmrzi igrac ubjedljivo :D
isto tako dabogda vama carroll svima usta zacepio :P[/quote]
Neka bude jedno od toga dvoje zadovoljan i ja i ti i svi:)Posteno :D

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 03 jan 2012, 14:13

Balotelli ne igra večeras, povrijeđen je.

Bent potpisao za Liverpul?
Napadač Aston Vile Daren Bent je potpisao ugovor sa Liverpulom, prenosi "Telegraf".

Zvanična potvrda ove informacije još uvek nije stigla od klubova, kao ni od menadžera fudbalera.

Bent je ove sezone u Premijer lige odigrao 16 utakmica i postigao je 6 golova.

Dvadesetsedmogodišnji reprezentativac Engleske je u Aston Vilu došao 2009. iz Sanderlenda, a pre toga je igrao za Totenhem, Čarlton i Ipsvič.
sportklub.info
Slična situacija je bila i prošle godine sa Eliom tako da ne vjerujem :D
Zadnja izmjena: Carlo, dana/u 03 jan 2012, 14:16, ukupno mijenjano 1 put.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 03 jan 2012, 14:14

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ja ću se i dalje držati Downinga koji nema desnu nogu. :mrgreen:
+1 :mrgreen:
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 jan 2012, 14:24

Male šanse dajem Liverpoolu ali opet s druge strane ako je Sunderland mogao iznenaditi zašto ne bi mogli i vi. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 03 jan 2012, 14:24

[youtube][/youtube]
Izgleda da je ovo novo pojačanje Liverpoola, Darren Bent. :D Navodno se čeka još samo zvanična potvrda dva kluba za ovog igrača.

Luuk De Jong je izjavio da je spreman odnosno zainteresovan za prelazak u Engleskoj, a znamo da je L'pool zainteresovan za njega.

Navodno Liverpool želi i Montoliva iz Fiorentine te Walcotta iz Arsenala.

@reds, pogledaj ovu sliku, i sve će ti biti jasno za Cahilla. :mrgreen:

slika
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.