MrUnited je napisao/la:
dresovi za iducu sezonu
sem sto kopiraju igru barce sad kopiraju i dresove
ni blizu
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
MrUnited je napisao/la:
dresovi za iducu sezonu
RollMan je napisao/la:
geronimo je napisao/la:Jbgli ga, što su željni para pa su učešćali sa ovom promjenom dresova.
Uskoro bi mogli izgubiti identifikaciju.![]()
P.S. Samo neka nisu oni crveno-beli, pa nek ide život.Aaa, slatki?
Naš Šaćir je zadobio neku povredu pa neće biti u kadru protiv ostrvljana.
Ma ja effe prolupo, mora da je pod štandgasom....Klare je napisao/la: Lewa je najdominantniji napadač, ne samo današnjice, nego slobodno možemo reći u historiji fudbala.
![]()
@effe pojma nema, ovoliko gluposti nikad u životu na ovom forumu nije rekao!![]()
Neznalice ovo je replika dresa iz sezone 1995/96.MrUnited je napisao/la:
dresovi za iducu sezonu

KhmCentre forward je napisao/la:Mojne na Klareta, jedini uz mene koji žali za Gomezom i haman ga još uvijek nismo uspjeli preboljet'.
Kucni ste prijatelji bili, ili?Klare je napisao/la: Sinoc Mariana vidjeh u lila dresu I suza mi kanu.Kako volim tog lika, najdrazi koji je ikada fudbala igrao, kao fudbaler klasetina svjetska, najbolji napadac na svijetu, a kao covjek jedna nevjerovatna postenjacina.
+1RollMan je napisao/la:Kakva god formacija izađe u srijedu dominirat će
Ko je sad taj dominator, ti ili Lewa? Ma obojica ste talašike.....Klare je napisao/la:Efe, zato I kazem da cemo Jakon jako dugo vremena I tvoju gresku dpreocekati, a onda sta ti se sprema
, ne bih ti bio u kozi, naprosto ces biti izdominiran
od najveceg dominatora na svijetu, a kad on dominira spasa ti nejma.
![]()
Klasetina jeste, svjetska klasa, to najbolji na svijetu možda mrvicu pretjeranoKlare je napisao/la: Sinoc Mariana vidjeh u lila dresu I suza mi kanu.Kako volim tog lika, najdrazi koji je ikada fudbala igrao, kao fudbaler klasetina svjetska, najbolji napadac na svijetu, a kao covjek jedna nevjerovatna postenjacina.
Dobro haj sve to na stranu, ali kako da zaboravim trenutke kad bi ga hejterima I seceru I geronimu u inat mecao, a sto im ga je znao zabitttttttt.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.