Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
na srecu sto turnir duze traje to je manje trave a time i proklizavanja. i ne klize se samo nole. ko0liko sam upratio vec u 1. kolu su se povrijedili ovaj protiv feda i serena. mada je u prvom kolu i naujveci rizik od povrede.
Zadnja izmjena: lucky13, dana/u 30 jun 2021, 17:08, ukupno mijenjano 1 put.
Nick je vrh

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Bas sam i juce rekao da je velika steta sto se taj decko nije ozbiljno posvetio tenisu,steta i za tenis i nas gledaoce,jer on je igrac sa strasnim potenicijalem,i jedan os rijetkih koji je tako mlad dobio sve trojicu ovih najveci i to dok su bili u samom vrhu.
veliki talenat i ogroman kreten, nažalost ovo drugo je jako brzo prevladalo
- OldFashioned
- Kontakt:
Teniski Balotelli.
Nimalo mi takvih nije zao, bas naprotiv.
Serem im se u sav talenat!
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Tiofe odlican ova prva dva kola,dns pobjeda i to nije dao protivniku niti jednu break loptu. Iduce kolo protiv Khacanovo kao i 2018 kad su igrali isto u trecem kolu,tada je Rus okrenuo 0-2 i dobio mec.
Veselim se tom duelu u trecoj rundi
Veselim se tom duelu u trecoj rundi

- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Stvarno boli da gledam Mareja bez one ostrine i fluidnosti, kretnja je tu i tamo ok nakon operacije, al je stvarno kvalitet udarca mnogo opao.
Ovdje ga je organizator sad resetovao navlacenjem krova pa ce izjednaciti na 2:2, al prvi ozbiljniji rival ce ga pomesti s centralnog.
Ovdje ga je organizator sad resetovao navlacenjem krova pa ce izjednaciti na 2:2, al prvi ozbiljniji rival ce ga pomesti s centralnog.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
velika je tu razlika, balotelli ima IQ prosječne kišne gliste, tu spasa nema, dok kyrgios ima mozak ali mu u istom preovladava dio koji mu daje poriv da se ponaša kao kreten, što on i jeste. možda bi čak kakav kvalitetan psihijatar tu mogao nešto učinitiOldFashioned je napisao/la: ↑30 jun 2021, 19:49Teniski Balotelli.
Andy 

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Nadam se da ce dobiti mec i da ce mu ovo dati dodatnu snagu i energiju da zapne jos vise u trecoj rundi.
Koliko je falio lik. Trojka bi imala manje slamova svakako s njim u miksu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
E sad kad prokliza noga mislio sam da je gotova karijera. Sva sreca nije nista ozbiljno.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
Pa game se čita kao gejm. Drugo je što se kod nas udomaćilo gem. Pravilno i jeste gejm.
Jel ko upratio ovaj teatralni pad Monfila
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Shategabri
- Kontakt:
Šta je ba ovo u pozadini Medinog meča neko govori hoćeš da jedeš ne da yebeš
jel u studiju ili 

Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.