Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

reds
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la reds » 02 jan 2012, 23:01

Ja se iskreno bojim debakla sutra. :?

Citya kad krene onda baš krene,a imam osjećaj da bi sutra mogli odigrati paklen meč.Već 2 meča nisu slavili (WBA 0:0 i Sunderland 1:0) i sumnjam da će sebi dopustiti još jedan meč bez pobjede.Ipak sigurno da je ogroman napor igrati novu utakmicu poslije svega 2 dana i to je velika šansa za Liverpool.

Do sada odigrali 143 meča u kojima je Liverpool slavio čak 68x,City 38,a 37 mečeva je završeno neriješenim ishodom.Na Etihadu su odigrali 71 meč (25 pobjeda Citya,26 Liverpoola uz 20 remia).City ove sezone na Etihadu gotovo nevjerovatnih 9 pobjeda u isto toliko mečeva uz gol razliku 28-4.Liverpool na strani 5 pobjeda,1 remi i 3 poraza uz gol razliku 10-7.City je ekipa na čijim mečevima ima najviše pogodaka za razliku od Liverpoola na čijim mečevima ima najmanje golova.City postigao 53 gola naspram Liverpoolovih 24,a ovo je i duel najboljih odbrana lige (Liverpool primio 15 golova,City 16).Najbolji strijelci Citya su:Aguero 13,Džeko 10,Balotelli 8,Silva i Johnson po 5 golova,a sa druge strane:Suarez 5,Bellamy 4,Adam,Carroll,Gerrad po 2... .Prošle sezone na Etihadu je bio 3:0,kada je City već na početku meča riješio dileme oko pobjednika.

Malo statistike nije na odmet. :P Dakle sutra bi trebali prisustvovati jednom spektakularnom meču u kojem bi trebalo biti golova (ubijeđen sam u to :D).

P.S. Nadam se da će igrati ovih XI:Reina,Glen,Skrtel,Agger,Enrique,Spearing,Gerrard,Adam,Bellamy,Downing i Suarez.Nažalost očekujem Kuyta il' Maxia u 1.umjesto Bellamya kao i Hendersona umjesto Gerrarda al' eto nada zadnja umire. :oops:
FK Pjetlovi

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 02 jan 2012, 23:02

slani grad je napisao/la:ja to kontam ovako mi pustio shity u prvenstvu oni nas u kupu a ako ne ovako onda mi njih dobivamo 99%(imaju srece sto slabije igramo protiv slabijih :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )
nemoj dzaba da se smijes...nebi ovim luzerima to bilo prvi put..i onda se pitaju sto ih Bog kaznjava..onakvo pustanje titule Celziju mozes vidjet jos samo u ovoj nasoj smijesnoj ligi...al nema veze....sve se vraca ,sve se placa..polako...cekat cete vi titulu jos dvadeset godina..minimum ;)[/quote]
pustićemo i njima ove sezone, hoćemo li onda čekati 40 godina?[/quote]

pa sad dal ces ti ili oni cekat 40 godina neznam...ono sto znam je da se ucestovvanje tog kluba u EPL svelo na mrtvi prosjek,pustanja utakmica drugima da ih United nebi stigao po broju titula..kompleksi,sta li :? i neki bljeskovi u vidu pobjeda nad VELIKIM klubovima....e zato ce i dalje bit mrtvi prosjek.....pa onda nek u prelaznom roku opet istresu dvoja kolica para za nekakve trnokope i sjecaju se titula dok se jos krpenjacom igralo[/quote]

da si pogledao i jednu utakmicu ove sezone vidio bi, odnosno primjetio bi da igramo fantastičan fudbal, sigurno smo jedan od boljih timova što se igre tiče, dok što se realizacije tiče tu smo ubjedljivo najgori, ali tu imamo i drugih problema - sreća, odnosno nesreća. ove sezone smo pogodili najviše prečki/stativa u cijeloj ligi, da je barem polovina njih ušla u gol sada bismo bili u puno boljoj situaciji, ali zadovoljan sam i sa sadašnjim stanjem, tu je dosta novih pojačanja koja se polahko dokazuju. zadovoljan sam sa sadašnjim stanjem u klubu, može bolje, ali je moglo biti i gore. zato se ti pusti Liverpoola, uhvati se za svoj scum. više bih rekao da su tebe kompleksi doveli na ovu temu nego što mi puštamo ( :lol: ) titule chelseaju.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 02 jan 2012, 23:28

Carlo
liverpul igra fantastican fudbal :shock: :shock: ...vazi :roll: ...sad si mi sve objasnio :?
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 02 jan 2012, 23:33

slani grad je napisao/la:Carlo
liverpul igra fantastican fudbal :shock: :shock: ...vazi :roll: ...sad si mi sve objasnio :?
Stani stani, jesi ti pogledao bar jednu utakmicu Liverpoola ove sezone? Da si pogledao ne bih tako komentarisao. Jedine utakmice, bar po meni, gdje Liverpool nije nadjačao protivnika su bile one protiv Tottenhama i Chelsea. Mislim da je dovoljni pokazatelj bila ona utakmica protiv upravo Manchester Uniteda.
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 02 jan 2012, 23:41

slani grad je napisao/la:Carlo
gdje ti je obraz? čovječe, pitam te još jednom... jesi li pogledao ijednu utakmicu Liverpoola ove sezone? na sred Anfielda smo vas rastavili na proste faktore, sjećaš li te? i je li to bio fantastičan fudbal? pojma o životu ti nemaš.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 02 jan 2012, 23:57

Poslije Citya, tri vrlo lahke utakmice, mada ne treba protivnika podcjeniti. Stoke na Anfieldu, i gostovanja kod Boltona i Wolvsa. Nakon februara ćemo znati gdje smo, šta smo, i vidjet ćemo čemu se možemo nadati, zato jer se tada igraju ključne utakmice, protiv Tottenhama, Manutda i Evertona. Ako tu izgubimo određen broj bodova, teško ćemo u LP, ukoliko osvojimo dovoljno bodova, imamo se čemu nadati. Ne treba zaboraviti da se sada u januaru igraju utakmice polufinala protiv Citya u Carling Cupu i za 4 dana utakmica protiv Oldham Citya na Anfieldu.
YOU'LL NEVER WALK ALONE

el_ninho_torres
Kontakt:

Post Postao/la el_ninho_torres » 03 jan 2012, 00:09

Carlo je napisao/la:može pobjeda ili poraz, samo ne remi.
Realno remi je najvise sto Liverpool moze,pobjeda nad Newcastelom nemora biti neki veliki dokaz snage,jedino sto je vrlo velika mogucnost dizanje morala.Znate sami prije Newcastela da ste kiksali prvo Wigan pa Blackburn,mada Liverpool u najlosijoj formi protiv jakih igra vrhunski.Moja prognoza je da gubite. ;) A sto sam procitao gore sto se lik provali :lol: ako Liverpool igra ruzno,pa ko onda igra ljepo u Engleskoj?
Mozda moj Chelsea. :D
Jedan je Joye Barton!
Paul Gascoigne,suvremeni simbol autodestrukcije na bazi alkohola i teških droga.
Mark Bosnich„Droga mi je oduzela sve“

C'MON CHELSEA!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 03 jan 2012, 00:14

Ljudi moji, pa ko je gledao Liverpool protiv Citya zna da smo bili bliži pobjedi.
Volim kada nismo favoriti protiv velikana, a tako obično bude. No vrlo dobro znamo iznenaditi. :)

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 03 jan 2012, 00:15

Kada su velike utakmice tabela nije bitna, favorita nema tako da se ne treba pribojavati. ....

IgorBL
Kontakt:

Post Postao/la IgorBL » 03 jan 2012, 00:58

Cuj Liverpul maksimalno moze do remija. :lol:
Objasnio je Liverpul u velikim utakmicama i ove sezone koliko daleko moze.
Celzi i Arsenal su fasovali, a Junajted i Siti su se izvukli.
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 03 jan 2012, 01:53

Da li će nas Kenny iznenaditi Kuytom i Maxijem? :mrgreen:

IgorBL
Kontakt:

Post Postao/la IgorBL » 03 jan 2012, 02:16

Maxi je 1/1.
Covjek skida glave "velikima".

el_ninho_torres
Kontakt:

Post Postao/la el_ninho_torres » 03 jan 2012, 02:34

IgorBL je napisao/la:Cuj Liverpul maksimalno moze do remija. :lol:
Objasnio je Liverpul u velikim utakmicama i ove sezone koliko daleko moze.
Celzi i Arsenal su fasovali, a Junajted i Siti su se izvukli.
Nisi mi jasan kad kazes Chelsea fasovao? :?
Uredu pobjedili postujem,al to fasovali(sto zanci demolirali kad citas kroz redove)puno ti je to druze zbave. ;)
Jedan je Joye Barton!
Paul Gascoigne,suvremeni simbol autodestrukcije na bazi alkohola i teških droga.
Mark Bosnich„Droga mi je oduzela sve“

C'MON CHELSEA!

Mamba
Kontakt:

Post Postao/la Mamba » 03 jan 2012, 06:25

LFC rutinski uzima veceras 0-2
You talkin' to me ?

mercenary
Kontakt:

Post Postao/la mercenary » 03 jan 2012, 06:43

Ljudi jel moze neko da odgovori da li Suarez igra veceras sigurno ? Mislim jel mu suspenzija od 8 utakmica krece odma ili veceras igra sigurno ?

adis_lfc
Kontakt:

Post Postao/la adis_lfc » 03 jan 2012, 07:26

Igra veceras sigurno.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 jan 2012, 09:04

najjaci su mi ovi padobranci sto samo u kladionci vide tabele pa misle da prate englesku ligu.... ne dolaze ovi samo na temu liverpoola da se provaljuju juce sam ih vidio par na temi engleske lige koji tvrde da su sve ove utakmice namjestene nije im jasno kako blackburn pobjedi manchester pa izgubi od ville :D
nisu mi jasni hanis i carlo sto se uopste raspravljaju sa takvim likovima. pustite ih da zive u svom neznanju i smijite se njihovim glupostim :D
imam ja jednog druga koji prati samo njemacku ligu a ne vjerujem da je u zadnje 3 godine pogledao utakmicu engleske lige osim city... i kad on pocne pricati o liverpoolu i engleskom fudbalu to onda zvuci bas kao ovaj slani grad i slicni njemu.

sto se moje prognoze tice ne ocekujem pobjedu jer se suarez vraca u tim.... ako odbrana bude na nivou i ako adam ne bude raspolozen da nas opet zagorca zivot mozda uzmemo bod.
You are someone else I am still right here

IgorBL
Kontakt:

Post Postao/la IgorBL » 03 jan 2012, 10:11

el_ninho_torres je napisao/la: Nisi mi jasan kad kazes Chelsea fasovao? :?
Uredu pobjedili postujem,al to fasovali(sto zanci demolirali kad citas kroz redove)puno ti je to druze zbave. ;)
Fasovati, u mom rijecniku, znaci "na*ebati". Priblizno. Sto bi reklo da Liverpul nije razbio Celzi, nego pobjedio. To je pisac htio reci. Liverpul je nadigrao Mancestere, ali nije pobjedio. Sa Celzijem je bilo ab und zu (Je l' se ovako pise :mrgreen: ) ali je vaga prevagnula na nasu stranu. Govorim o ligaskoj utakmici. U kupu je vec bilo malo ostrije; Celzi se nije naigrao.

Ne mogu docekati utakmicu veceras... Na poslu sam do pola 9. Bice knap. Naucio sam dragu kako da nahajca "stream"; tako da ulecem u kucu i direkt pred kompjuter. :D
Samo se nadam Kerolu i Suarezu od prve minute. Gerrard vjerovatno opet sa klupe.

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 03 jan 2012, 10:19

Ne raspravljajte se sa Shityijevim navijacima, ne isplati se.. Pokazat cemo im na terenu kako finansiski gledano duplo jeftiniji sastav moze rastimati skup bahatih zvijezda.. Zalaganje,snaga i strast protiv talenta, tehnike i sebicnosti YNWA

Feudalac
Kontakt:

Post Postao/la Feudalac » 03 jan 2012, 11:06

artemis77 je napisao/la:
Feudalac je napisao/la:Mislim da treba dobro zagristi za ovog Walcotta, ici do 30 miliona. Momak je mlad,perspektivan,sa svoje 22 godine pokazao vise nego neki za citavu karijeru. Osim toga, nama i nije potreban napadac. Suarez, "Cupo" a tu je i Bellamy.Uvijek smo imali problema na poziciji krila a to bi Walcott rijesio. I ne treba nam igrac tipa Podolski, on zna igrat u Kolnu,kada se izdvaja ispred svih osrednjih igraca i tako dolazi do izrazaja.Sta je on to radio u Bayernu,klubu koji ima slicnu igru Liverpoolu???(bilo je par dobrih utakmica ali ni upola kao sad).Treba nam neko ko je navikao igrati u jakim klubovima i uklapati se u igru saigraca.To je Theo Walcott. 8-)
lik je zabio 43 gola za Njemacku gdje sigurno ne odskace od ostalih igraca tako da to sto si napiso pada u vodu
A od toga 4/5 u rasponu od 2006-2008 jeli ? :roll:
Ne pijem,ne pusim,ne drogiram se i ne idem u Zepce...

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.