FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ko nam je najrealniji ? Ibišević, Boaći, Matavž 

Valjo bi nama u napadu sad i Dzanan Musa al potpisa za Efes 

Vidi i Boaci slobodan
Pyro is not a crime !
Mirno spavaj, Matavža neće biti!BordoSarajevo je napisao/la: ↑01 feb 2021, 23:49A što mi naše možemo ocrnit i obezvrijedit to je nevjerovatno.joker90 je napisao/la: ↑01 feb 2021, 23:43Lik koji ima cv ko Vasvija Vidović može realno birati klubove u regionu. Ovdje treba da igra u Krupi na umjetnoj travi, na Tušnju koljeno da ostavi ili da ga kakav Hacham Aglaras izbode na putu do kampa. Daj Bože da se ja sutra-prekosutra pospem pepelom, ali mislim da neću...
Ovakve priče od nas samih za sebe su veći problem od realnog stanja infrastrukture i uslova.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Ali ne laze djokac nista ba. To je cinjenica, pa Misimovic ti nije htio doci zbog toga a pare nisu problem. Imas ba pare, gazda stoji iza tebe koji voli fudbal i zna kako investirati i tempirati ulaganja. Cinjenica je da dok ne budemo imali bar kao Srbi terene nema od nekih Ibisevica, Misimovica, Lulica, Kolosinaca na zalasku karijere nista.BordoSarajevo je napisao/la: ↑01 feb 2021, 23:49A što mi naše možemo ocrnit i obezvrijedit to je nevjerovatno.joker90 je napisao/la: ↑01 feb 2021, 23:43Lik koji ima cv ko Vasvija Vidović može realno birati klubove u regionu. Ovdje treba da igra u Krupi na umjetnoj travi, na Tušnju koljeno da ostavi ili da ga kakav Hacham Aglaras izbode na putu do kampa. Daj Bože da se ja sutra-prekosutra pospem pepelom, ali mislim da neću...
Ovakve priče od nas samih za sebe su veći problem od realnog stanja infrastrukture i uslova.
Pa nećemo pričat da su nam tereni kao Wembley kad nisu. Sve što @Joker kaže je tako, nema potrebe za uljepšavanjem. Miske prvi je odustao od dolaska zbog Gradačca, a Tušanj u novembru ne izgleda ništa bolje nego Banja Ilidža onda. Frajer je aktivan reprezentativac Slovenije, zamisli da ga pred reprezentativnu pauzu Dženis pogodi stolicom u glavu, il dobije kamen u Lištici, il ga Manijaci bakljom pogode k'o Bandovića 2014.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ma nemaš ni kod Srba terene bas gledam nekad ligu njihovu imaš terena i kod njih užas živi, dok je HNL već druga priča.OsmaDolazi je napisao/la: ↑01 feb 2021, 23:55Ali ne laze djokac nista ba. To je cinjenica, pa Misimovic ti nije htio doci zbog toga a pare nisu problem. Imas ba pare, gazda stoji iza tebe koji voli fudbal i zna kako investirati i tempirati ulaganja. Cinjenica je da dok ne budemo imali bar kao Srbi terene nema od nekih Ibisevica, Misimovica, Lulica, Kolosinaca na zalasku karijere nista.BordoSarajevo je napisao/la: ↑01 feb 2021, 23:49A što mi naše možemo ocrnit i obezvrijedit to je nevjerovatno.joker90 je napisao/la: ↑01 feb 2021, 23:43Lik koji ima cv ko Vasvija Vidović može realno birati klubove u regionu. Ovdje treba da igra u Krupi na umjetnoj travi, na Tušnju koljeno da ostavi ili da ga kakav Hacham Aglaras izbode na putu do kampa. Daj Bože da se ja sutra-prekosutra pospem pepelom, ali mislim da neću...
-
- Kontakt:
Koliko se spominje i ceka napadač, morat ce svaku utakmicu bar 2 komada zabijat 

-
- Kontakt:
http://www.pufbih.ba/v1/novosti/1981/pr ... 2020godine
Evo da dam dusmanima malo da se nasladjuju, duzni smo drzavi preko 800k KM.
Evo da dam dusmanima malo da se nasladjuju, duzni smo drzavi preko 800k KM.

- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ne kažem da to nije istina al mi tu priču forsiramo 24/7 i dodatno otežavamo eventualni dolazak nekog. Šuti, nek se zayebe.
Dok drugi svoje vrline iako su naspram mana ubjedljivo manje, ističu i forsiraju a mane prekrivaju, mi radimo kontra, od komentatora do sportskih radnika pa preko navijača.
U svijetu se kamera odma miče kad je neki belaj, baklja da se ne prikaže, kod nas jedva čekaju da uhvate baklju, tuču, ulet nekog paščeta pa onda zumiranje na centru što je krtica izrovila a u svijetu odnosno u drugim ligama to minimiziraju.
Dok drugi svoje vrline iako su naspram mana ubjedljivo manje, ističu i forsiraju a mane prekrivaju, mi radimo kontra, od komentatora do sportskih radnika pa preko navijača.
U svijetu se kamera odma miče kad je neki belaj, baklja da se ne prikaže, kod nas jedva čekaju da uhvate baklju, tuču, ulet nekog paščeta pa onda zumiranje na centru što je krtica izrovila a u svijetu odnosno u drugim ligama to minimiziraju.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Kad se već malo igramo i pričamo, da vidimo zna li joj šta i bi li mogao do Ufe dobaciti..

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Pickin dimOsmaDolazi je napisao/la: ↑02 feb 2021, 00:02http://www.pufbih.ba/v1/novosti/1981/pr ... 2020godine
Evo da dam dusmanima malo da se nasladjuju, duzni smo drzavi preko 800k KM.![]()
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
DZ ovaj transfer rok potrošio 7 500 000 €
Peti grača dovedeno, svih pet iz HNLa
Prodato - 0 igraca
Peti grača dovedeno, svih pet iz HNLa
Prodato - 0 igraca
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Meni fascinantno, plate Rijeci milion i po eura za nekog igrača i ostave im ga na posudbi a može se reći da su im konkurenti, takođe, ako se ne varam, Menalo je Dinamov igrač na posudbi u Rijeci i zabi im ga skoro i donese pobjedu Rijeci.
Evo danas čitam da su uzeli nekog lijevog beka iz Gorice za 2 miliona eura, ne znam, možda je bila kakva zvjerka a slobodna za te pare

Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 02 feb 2021, 00:21, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
Mašala što prate najveći klub, ne silaze sa teme, aferim 

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
To sam danas pisao treba se okrenuti domacim igracima
tipa Lukic, Bradonjic, Beganovic i slicni, placati i obestecenja a onda i zaraditi nesto na njima a pokszes ostalim u ligi da si jak da mozes dovesti najbolje igrace iz drugih ekipa.
-
- Kontakt:
To je recept uspjeha pokupiš najbolje mlade igrace iz lige i nakon par godina ih prodaju 5x skuplje.BordoSarajevo je napisao/la: ↑02 feb 2021, 00:20Meni fascinantno, plate Rijeci milion i po eura za nekog igrača i ostave im ga na posudbi a može se reći da su im konkurenti, takođe, ako se ne varam, Menalo je Dinamov igrač na posudbi u Rijeci i zabi im ga skoro i donese pobjedu Rijeci.
Evo danas čitam da su uzeli nekog lijevog beka iz Gorice za 2 miliona eura, ne znam, možda je bila kakva zvjerka a slobodna za te pareal dobro, veze ja nemam oko tih transfera, znaju ljudi, ja se mogu čudit i govorit da tu nema plaho logike.