Hvala u svakom slucaju.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- anelbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
@gerd Znam za taj podatak da ce uprava pogurati nase navijace, zbog previsokih cijena.
Hvala u svakom slucaju.
Hvala u svakom slucaju.
- gerdmuller
- Kontakt:
STRIJELCI BAYERNA U SEZONI 2013/2014 U SVIM NATJECANJIMA
Mandzukic-18
Muller-17
Robben-15
Ribery-13
Gotze-10
Shaq-6
Pizarro-4
Dante-4
Alaba-3
Schweinsteiger-2
Thiago-2
Martinez,Kroos,Boateng,Lahm i Van Buyten po jedan
Mandzukic-18
Muller-17
Robben-15
Ribery-13
Gotze-10
Shaq-6
Pizarro-4
Dante-4
Alaba-3
Schweinsteiger-2
Thiago-2
Martinez,Kroos,Boateng,Lahm i Van Buyten po jedan
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Budale što gram mozga nemaju!sekerbay je napisao/la:Dzicte ba prizeljkivat da se legenda rafo povrijedi, bem vam trunje![]()
Smijem li ovako da se izrazim, bem vas mahnite.
Ma šta igra, Rafo razvaljuje!!!sekerbay je napisao/la:Igra rafo
sekerbay je napisao/la:rafo razvaljuje
Baš tako!
Usput liče ko si ti
Rafo pokriva beka
I sada nam je žao vašeg Španca
Lewa je najdominantniji napadač
@effe pojma nema, ovoliko gluposti nikad u životu na ovom forumu nije rekao!
I odjednom Mančukić je world class
Jeste dobar igrač, kao napadač ništa spešl, a po nekim je BIG star koji ne može, zamislite u daleko najdominantnijem klubu na svijetu, biti zamjena
Ima da ga Lewa čavlima za klupu prikuje
Igra ovaj Bayern, nema dalje...
Da nisi pogriješio temu.Hare_BvB je napisao/la:Santana gigant.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ljudi kritikuju (uslovno rečeno) Rafu, zato što primjećuju da on nikako ne pripada u idealnu postavu.
Em nije neki kalibar (pogotovo Lahma) em na ovaj način neko od "čarobnjaka" mora sjediti na klupi.
Kao prolazno rješenje OK, ali trajno NIKAKO
Em nije neki kalibar (pogotovo Lahma) em na ovaj način neko od "čarobnjaka" mora sjediti na klupi.
Kao prolazno rješenje OK, ali trajno NIKAKO
Vom Jäger zum Gejagten
men je pravo cudo sto klare i centre navijaju za bayern a ne za dominantni arsenal.
jer, ne da su dominantni, nego se radi o jednim od najdominantnijih forumasa i kao takvi bi trebali da navijaju za jedinu pravu dominaciju - arsenal, kojeg vodi najdominantniji strucnjak danasnjice.
ps.
klareta za premijera
ps2
gero, cekaj dok klare vidi sha si napiso...
jer, ne da su dominantni, nego se radi o jednim od najdominantnijih forumasa i kao takvi bi trebali da navijaju za jedinu pravu dominaciju - arsenal, kojeg vodi najdominantniji strucnjak danasnjice.
ps.
klareta za premijera
ps2
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Klare je napisao/la:sekerbay je napisao/la:
Dzicte ba prizeljkivat da se legenda rafo povrijedi, bem vam trunje
Budale što gram mozga nemaju!
Smijem li ovako da se izrazim, bem vas mahnite.
Sarkazam moj klare.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Bojim se da ćeš pričekati.sekerbay je napisao/la: ps2
Nego, evo za nj. još jedan bonus.
Strašni Pizza m o r a ostati još jednu godinu u svetinji, jer ovakvog golgetera sa klupe nećeš nigdje naći.
Između ostalog, današnji Šaćir me nije posebno oduševio (do prvog gola, sretnog, izgubljen sa dosta grešaka).
Na što vi piškate, da mi je znati.
Vom Jäger zum Gejagten
- Omerbavarac
- Kontakt:
Na postignute golove, ta nogomet se i igra zbog takvih stvari.geronimo je napisao/la: Na što vi piškate, da mi je znati.![]()
Pizza moze ici jer dolazi mladji i bolji golgeter od njega i to moguce za klupe.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Dobro, našao se u takvoj situaciji da je teže bilo promašiti (kod prvog gola protivnički igrač skrenuo loptu, kod drugog...domaćiOmerbavarac je napisao/la: Na postignute golove, ta nogomet se i igra zbog takvih stvari.![]()
Slavni Pizarro može ići jedino ako Mario ostane. U suprotnom Peruanac kredom bilježi svoje pogotke - za vječnostOmerbavarac je napisao/la: Pizza moze ici jer dolazi mladji i bolji golgeter od njega i to moguce za klupe.
Vom Jäger zum Gejagten
Omerbavarac je napisao/la:Na postignute golove, ta nogomet se i igra zbog takvih stvari.geronimo je napisao/la: Na što vi piškate, da mi je znati.![]()
![]()
Pizza moze ici jer dolazi mladji i bolji golgeter od njega i to moguce za klupe.
Omco neki dan sam procitao na jednome portalu da piza nebi imao nista protiv ostanka u bayernu i narednu sezonu kao rezerva ,spominje vrijeme da kada je dolzio u bayern u prvome mandatu on bio 4 napadac koji je dosao,zasto ne bi i sada.Sto se mene tice ja bi ga ostavio vidi se da u njemu ima jos vrele krvikrvi i moze biti koristan ko zna sta dan a sta noc nose.
- Centre forward
- Kontakt:
Mojne na Klareta, jedini uz mene koji žali za Gomezom i haman ga još uvijek nismo uspjeli preboljet'
.
Šećko, naravno da je Klarkson dominator, na temi film i kinematografija je toliko dominirao da tamo nisam ulazio po heftu.
Složio bih se sa @gerom glede situacije oko Rafinje, ne miriše na dobro ako mu je to trajno rješenje. Pep haman mora dobro zijanit' da bi uvidio zašto je Lam duži niz godina najbolji bek svijeta.
Naravno da bi Pizaro volio da ostane još jednu sezonu, ko ne bi u onakvoj ekipi, a mislim i da hoće. Nekako vuče da bi kad okači kope mog'o dobit' neku od funkcija u Bayi.
Šećko, naravno da je Klarkson dominator, na temi film i kinematografija je toliko dominirao da tamo nisam ulazio po heftu.
Složio bih se sa @gerom glede situacije oko Rafinje, ne miriše na dobro ako mu je to trajno rješenje. Pep haman mora dobro zijanit' da bi uvidio zašto je Lam duži niz godina najbolji bek svijeta.
Naravno da bi Pizaro volio da ostane još jednu sezonu, ko ne bi u onakvoj ekipi, a mislim i da hoće. Nekako vuče da bi kad okači kope mog'o dobit' neku od funkcija u Bayi.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- Bayern@heart
- Kontakt:
Negdje sam pročitao da se Šaćko danas provjedio i da neće igrati protiv MKO. Zna li neko išta više i ako je upitanju povreda šta je upitanju?
Nikakako ad budemo kompletni
Bayern@heart je napisao/la:Negdje sam pročitao da se Šaćko danas provjedio i da neće igrati protiv MKO. Zna li neko išta više i ako je upitanju povreda šta je upitanju?
I ja sam maloprije procitao i najvjerovatnije nece ici sa ekspedicijom u osvajanje britanskog poluostrva.
klare ti je ko macija guuuuza, ko macija guuuuuuuza.geronimo je napisao/la:Bojim se da ćeš pričekati
ne smijem vise, moze nas obadvojicu zik, zik.
Centre forward je napisao/la:naravno da je Klarkson dominator, na temi film i kinematografija je toliko dominirao da tamo nisam ulazio po heftu.
kako je znao namasatit one ´iskusne filmadzije´, strahota.
ma od koga da zijaniCentre forward je napisao/la:Složio bih se sa @gerom glede situacije oko Rafinje, ne miriše na dobro ako mu je to trajno rješenje. Pep haman mora dobro zijanit' da bi uvidio zašto je Lam duži niz godina najbolji bek svijeta.
cova je rodjen pod sretnom zvijezdom.
preuzeo je bayern u vremenu kad su glavni konkurenti u teskom bedaku, kako na domacoj, tako i na e-sceni.
ima kvalitetne igrace + ogromno znanje = totalna dominacija na svim poljima.
dakle, cova si mere priustit luksuz da najboljeg beka kojeg je svijet gledao gurne u sredinu a da na to mjesto postavi nes slabijeg igraca, pa opet ne mora strahovati da ce zbog toga izgubiti neku tekmu.
favoriti smo protiv svake ekipe bez obzira hoce li lam igrati u sredini il na svojoj prirodnoj poziciji.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Nisam znao da je Contento naše dijete, pa od svoje 5. godine je kod nas
19. godina u Bayernu, svaka njemu čast 
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

dresovi za iducu sezonu
sem sto kopiraju igru barce sad kopiraju i dresove
"My greatest challenge is not what's happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right of their f*****g perch." (On their 2002/03 title and his old rivals.)
- sudzuka123
- Kontakt:
koja barsina igra? to je guardiolina igra, a ne barsina, nemoj više da živiš u zabludi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.