i npr uplatim sutra 12KM, DA LI DOBIVAM 10 EURA BONUSA...i sa ovim bonusom,je li ja moram sve npr uloziti pa da mogu podizati dobitak ili,ako ga bude

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
kume uplati 12 km dobice 10 e bonusapaolomontero je napisao/la:i sta je sa ovim objavljivanjem listica i bonusima.molim vas uputite me
i npr uplatim sutra 12KM, DA LI DOBIVAM 10 EURA BONUSA...i sa ovim bonusom,je li ja moram sve npr uloziti pa da mogu podizati dobitak ili,ako ga bude
sigma Xarelinho je napisao/la:mene sigma vuce x i ja ga odigrobob je napisao/la:ne znam sto forsirate tu sigmu 1 , meni je nekako bolje odigrati gost daje go 1,65 koeficijent od 7 posljednjih duel samo jednom im nisu uspjeli dati ...
heheh cestitam , kod mene pad al jbga ionako niam polagao neku veliku nadu na tom listicuarelinho je napisao/la:sigma Xarelinho je napisao/la:mene sigma vuce x i ja ga odigrobob je napisao/la:ne znam sto forsirate tu sigmu 1 , meni je nekako bolje odigrati gost daje go 1,65 koeficijent od 7 posljednjih duel samo jednom im nisu uspjeli dati ...dobro je krenulo 2 iksa aek i sigma
![]()
Duncan i Parker idu preko (over)IlPrincipino je napisao/la:imal ko kakvih prijedloga za NBA
npr. ulozim 10 eura bonus na kvotu 5,dobijem 50,oni mi oduzimaju 10,dobitak 40.a biram li igram li bonusom ili lovom sto sam uplatio.hvala tiarelinho je napisao/la:kume uplati 12 km dobice 10 e bonusapaolomontero je napisao/la:i sta je sa ovim objavljivanjem listica i bonusima.molim vas uputite me
a kad koristis ovaj bonus uplatis pare od bonusa i oduzima ti se od dobitka onoliko koliko si ulozio bonus jesi skontao ?
keca,logicno...Dobit ce to fereroxxl basket je napisao/la:kakav je ovaj nishikori na zemlji , sta da igram ferrero nishikori imal ovih strucnjaka u tenisu
Gortat Overblueman-TM87 je napisao/la:Ima li ko kakav prijedlog za NBA veceras?
ja konto 2cu sjeba me sadMartinCeceras je napisao/la:keca,logicno...Dobit ce to fereroxxl basket je napisao/la:kakav je ovaj nishikori na zemlji , sta da igram ferrero nishikori imal ovih strucnjaka u tenisu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.