Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Gerrard: 556 games 142 goals, 83 assists.
Xavi: 557 games 63 goals, 67 assists
Xavi: 557 games 63 goals, 67 assists
Bent, Montolivo, Cahill, Luuk De Jong, Walcott, igrači koji se povezuju ovog mjeseca s L'poolom, ovaj boldirani je posljednji u nizu.
Što se mene tiče dovesti, Benta, Walcotta, i dovoljno je.
Sretan rođendan Maxiu!
PS. Niko ne prokomentarisa posudbu Wilsona u Blackpool? Mada se i nema šta reći, odličan potez uprave.

Što se mene tiče dovesti, Benta, Walcotta, i dovoljno je.

Sretan rođendan Maxiu!
PS. Niko ne prokomentarisa posudbu Wilsona u Blackpool? Mada se i nema šta reći, odličan potez uprave.
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Fino je dok se povezujemo sa igračima, a i kako vidim ima tu nekoliko mladih, sjajnih, provjerenih igrača koji bi bili prava pojačanja, jer dosta je onih polovnjaka.
Mislim da treba dobro zagristi za ovog Walcotta, ici do 30 miliona. Momak je mlad,perspektivan,sa svoje 22 godine pokazao vise nego neki za citavu karijeru. Osim toga, nama i nije potreban napadac. Suarez, "Cupo" a tu je i Bellamy.Uvijek smo imali problema na poziciji krila a to bi Walcott rijesio. I ne treba nam igrac tipa Podolski, on zna igrat u Kolnu,kada se izdvaja ispred svih osrednjih igraca i tako dolazi do izrazaja.Sta je on to radio u Bayernu,klubu koji ima slicnu igru Liverpoolu???(bilo je par dobrih utakmica ali ni upola kao sad).Treba nam neko ko je navikao igrati u jakim klubovima i uklapati se u igru saigraca.To je Theo Walcott. 

Ne pijem,ne pusim,ne drogiram se i ne idem u Zepce...
Svi gore pomenuti bi bili solidna pojačanja za Liverpool.Nego zar Cahill nije potpisao za Chelsea ?Han!$;Lfc je napisao/la:Bent, Montolivo, Cahill, Luuk De Jong, Walcott, igrači koji se povezuju ovog mjeseca s L'poolom, ovaj boldirani je posljednji u nizu.![]()
Što se mene tiče dovesti, Benta, Walcotta, i dovoljno je.![]()
Sretan rođendan Maxiu!
Drago mi je zbog Wilsona jer u Liverpoolu jednostavno ne može dobiti pravu šansu.Shelveyu je posudba u Blackpoolu strašno puno pomogla i tamo je odradio par fantastičnih mečeva,a za nadati se da će i Wilson odigrati zapaženu ulogu do kraja sezone.Uspješna saradnja sa Blackpoolom se nastavlja.

Uhu,30 miliona.Feudalac je napisao/la:Mislim da treba dobro zagristi za ovog Walcotta, ici do 30 miliona. Momak je mlad,perspektivan,sa svoje 22 godine pokazao vise nego neki za citavu karijeru. Osim toga, nama i nije potreban napadac. Suarez, "Cupo" a tu je i Bellamy.Uvijek smo imali problema na poziciji krila a to bi Walcott rijesio. I ne treba nam igrac tipa Podolski, on zna igrat u Kolnu,kada se izdvaja ispred svih osrednjih igraca i tako dolazi do izrazaja.Sta je on to radio u Bayernu,klubu koji ima slicnu igru Liverpoolu???(bilo je par dobrih utakmica ali ni upola kao sad).Treba nam neko ko je navikao igrati u jakim klubovima i uklapati se u igru saigraca.To je Theo Walcott.

Walcott nije još uvijek izrastao u igrača kojem su mnogi predviđali blistavu karijeru.Jednostavno nije opravdao sva očekivanja.On je još uvijek mlad i perspektivan al' nikako da uđe u top formu i da konačno izraste u vrhunskog igrača.Ne znam,po meni on ne bi ništa posebno unaprijedio igru Liverpoola.Baš sinoć je @Valencia napisao da je bolje kupiti jednog vrhunskog igrača nego nekoliko prosječnih,a ja se složih sa tim.Ne,ne kažem da je Walcott prosječan igrač al' da je vrhunski,nije.Ja bih više volio da taj novac koji bi bio namjenjen za Walcotta se sačuva do ljeta i onda uloži u neko pravo pojačanje.
FK Pjetlovi
lik je zabio 43 gola za Njemacku gdje sigurno ne odskace od ostalih igraca tako da to sto si napiso pada u voduFeudalac je napisao/la:Mislim da treba dobro zagristi za ovog Walcotta, ici do 30 miliona. Momak je mlad,perspektivan,sa svoje 22 godine pokazao vise nego neki za citavu karijeru. Osim toga, nama i nije potreban napadac. Suarez, "Cupo" a tu je i Bellamy.Uvijek smo imali problema na poziciji krila a to bi Walcott rijesio. I ne treba nam igrac tipa Podolski, on zna igrat u Kolnu,kada se izdvaja ispred svih osrednjih igraca i tako dolazi do izrazaja.Sta je on to radio u Bayernu,klubu koji ima slicnu igru Liverpoolu???(bilo je par dobrih utakmica ali ni upola kao sad).Treba nam neko ko je navikao igrati u jakim klubovima i uklapati se u igru saigraca.To je Theo Walcott.
Walk on, with hope in your hearts.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Dati 30 miliona za Walcotta?
E to je bacanje para. Da se razumijemo, vjerujem da je ovo klasična novinarska bomba, jer čisto sumnjam da postoje toliki naivci da za limitiranog Walcotta izdvoje veliku količinu novca. Za te pare se može dovesti mnogo bolji, a ujedno i potrebniji igrač. Desno krilo i nije pozicija na kojoj Liverpool treba pojačanje.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
za volkota 15 miliona i neka se udaraju nogama u guzicu. dobar je kao igrač, ima solidnu tehniku, brzinu ali je u glavi ograničen.
RIP Gary!
RIP Gary!
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
A i sut mu je fantastican,tesko bi sa mola more pogodio,samo nam treba jedan takav da nam postotak jos opadne.
"You'll Never Walk Alone"
OptaLiverpool Opta Liverpool
5 - Jose Enrique has been dribbled past only 5 times this season, compared to Ashley Cole (21), Patrice Evra (16) and Gael Clichy (10). Bull
Najbolji lijevi bek lige. Samo me nervira što srlja kao protiv Wigana iako je i tu utakmicu odigrao na nivou.
5 - Jose Enrique has been dribbled past only 5 times this season, compared to Ashley Cole (21), Patrice Evra (16) and Gael Clichy (10). Bull
Najbolji lijevi bek lige. Samo me nervira što srlja kao protiv Wigana iako je i tu utakmicu odigrao na nivou.
Ne znam baš, veće pare su se davale i za veće klocove. Kad poredimo recimo koliko su plaženi Carroll i Henderson onda je 30 miliona za Walcotta i mala cifra.Carlo je napisao/la:za volkota 15 miliona i neka se udaraju nogama u guzicu. dobar je kao igrač, ima solidnu tehniku, brzinu ali je u glavi ograničen.
RIP Gary!
Ma ništa od Walcota, novinari šuplje bacaju. Da je nama Podloskog dovest, e to bi bilo pojačanje.. 

Nad nama nebo ima da gori!
Podolski je skoro Arsenalov koliko sam shvatio. Mislim i bolje je da Arsenal uzme ga, onda vama ostaje otvoren put za Hazarda koji je dvaput jači igrač od Podolskog.Rolex312 je napisao/la:Ma ništa od Walcota, novinari šuplje bacaju. Da je nama Podloskog dovest, e to bi bilo pojačanje..
Liverpoolu jedini nije poražen od top šest ekipa na tabeli u zadnji 5 utakmica,nadam se da će tako ostati i protiv Sitija.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
mislis šitijabazeni je napisao/la:Liverpoolu jedini nije poražen od top šest ekipa na tabeli u zadnji 5 utakmica,nadam se da će tako ostati i protiv Sitija.
isplatnije dovesti podolskog nego wolcota što jes jes,i ako po meni treba dovesti nekog dokazenog a ne nekoga od 17-18 godina(wolcot ima 22 i jedino me impresionirao sa onom asistencijo protiv nas kada je pretrcao 80m i dodao za gol).
Mozda bi bilo bolje dati vecu kolicinu novca za Hazarda a ne tu istu kolicinu novca za igrace koji nisu dokazanu(mogu postati wc a bgm i žešci flopovi).
Koliko se meni cini mi imamo pravo da prvi kupimo Hazarda zbog posudbe Colea Lilleu,tako da je dovodjenje Hazarda dosta izgledno po meni
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Ne znam bas koliko nam je otvoren put do Hazarda, koliko sam cuo Real je dosta blizu njegovog dovodjenjaBosco je napisao/la:Podolski je skoro Arsenalov koliko sam shvatio. Mislim i bolje je da Arsenal uzme ga, onda vama ostaje otvoren put za Hazarda koji je dvaput jači igrač od Podolskog.Rolex312 je napisao/la:Ma ništa od Walcota, novinari šuplje bacaju. Da je nama Podloskog dovest, e to bi bilo pojačanje..

Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Biće teško protiv Citya ,ali sa taktikom kao protiv Chelsea i Evertona (jaka odbrana) možemo do pobjede jer je i njima poljuljano samopouzdanje.
Chelsea jedva pobjedi
ma nema veze ,kad dočekujemo i Arsenal i Chelsea i Tottenham...
Chelsea jedva pobjedi

You'll never walk alone.
Šta vrijedi kad gube bodove protiv fenjeraša ?VolimLiverpool je napisao/la:Biće teško protiv Citya ,ali sa taktikom kao protiv Chelsea i Evertona (jaka odbrana) možemo do pobjede jer je i njima poljuljano samopouzdanje.
Chelsea jedva pobjedi![]()

Već odavno Liverpool igra sjajno derbije al' bodove gubi u malim utakmicama gdje konkurenti (čitaj United) nakupe hrpu bodova i osvoje titulu.
http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... loan-spell" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... he-month-7" onclick="window.open(this.href);return false; Bellamy uvjerljivo prvi.

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... nt-in-2012" onclick="window.open(this.href);return false;
FK Pjetlovi
Izgleda sigurica Chelsea i Arsenala. Arsenal još nije završio, ali kako igra Fulham vjerujem da će odnjeti sva 3 boda sa Craven Cottaga. Biće zanimljivo sutra. Vjerujem da će početi Carrol i ako ne pokaže ništa očekujem na oficijalnoj stranici Liverpoola u srijedu naslov: " Daren Bent potpisao za Liverpool". Povezujemo sa se onim Nikicom Jelavićem, ali mislim da je za njega Carrol izmislio fudbal. Najbolji strijelac Rangersa, ali usporediti škotsku ligu sa PL je smješno. Rangersi su na razini WBA.

Nad nama nebo ima da gori!
to sigurno nećeš dočekatiRolex312 je napisao/la:Izgleda sigurica Chelsea i Arsenala. Arsenal još nije završio, ali kako igra Fulham vjerujem da će odnjeti sva 3 boda sa Craven Cottaga. Biće zanimljivo sutra. Vjerujem da će početi Carrol i ako ne pokaže ništa očekujem na oficijalnoj stranici Liverpoola u srijedu naslov: " Daren Bent potpisao za Liverpool". Povezujemo sa se onim Nikicom Jelavićem, ali mislim da je za njega Carrol izmislio fudbal. Najbolji strijelac Rangersa, ali usporediti škotsku ligu sa PL je smješno. Rangersi su na razini WBA.![]()

naravno, ja bih volio da walcott dođe, ali za neku razumljivu cijenu, a ne da bacamo pare na sve strane.Bosco je napisao/la:Ne znam baš, veće pare su se davale i za veće klocove. Kad poredimo recimo koliko su plaženi Carroll i Henderson onda je 30 miliona za Walcotta i mala cifra.Carlo je napisao/la:za volkota 15 miliona i neka se udaraju nogama u guzicu. dobar je kao igrač, ima solidnu tehniku, brzinu ali je u glavi ograničen.
RIP Gary!