FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ako vec nece sporazumno. Skuckaj pare i odmah daj ako ikako moze saom da ih se ne gleda. Svejedno ces morat dat kad tad
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ova trojica sasvim solidna pojacanja, mladi,zeljni dokazivanja i karijere,potencijalno mozemo i zaraditi na njima.
Bar mi smo trebali nauciti da ‘razvikana’,izvikana imena ne dodonose nikakav napredak od raznih Stapanova,Ikandea,Susica itd., najbolje su se i pokazali igraci koji su usli na mala vrata.
Samo da se rijesiti ovih djuturuma i dovesti jednog top napadaca pa da napadnemo titulu.
Bar mi smo trebali nauciti da ‘razvikana’,izvikana imena ne dodonose nikakav napredak od raznih Stapanova,Ikandea,Susica itd., najbolje su se i pokazali igraci koji su usli na mala vrata.
Samo da se rijesiti ovih djuturuma i dovesti jednog top napadaca pa da napadnemo titulu.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
To je oprobana taktikamiky_hz je napisao/la: ↑09 jun 2022, 15:27Ja sam tebi preksinoc rekao kad su zakukao da nikog ne nisu dogovorili, da ide kamion odlazaka i dolazaka.Krenulo je i jedno i drugi,bit ce jos 5+ raskida vecina je dogovorena. Ljudi fino rekli nova ekipa se pravi vi tvrdoglavi po svom prvi dan prelaznog roka niko nije došao zakukaliGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 jun 2022, 15:20Daj Đorđeta, jednog kvalitetnog desnog beka ( osim ako Ševelj ne ostane ) i špica.
Trenutno bi se najviše obradovao da objave raskid ugovora s Krsteom i Mirkom.![]()

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Ako ode Đokanović, šta kontate kojeg U-21 igrača bi bilo najbezbolnije gurnuti u prvih 11 uz Dizdarevića?
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
trakoumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑09 jun 2022, 15:36Ako ode Đokanović, šta kontate kojeg U-21 igrača bi bilo najbezbolnije gurnuti u prvih 11 uz Dizdarevića?
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma neće niko tražiti puni iznos.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
kvalitetne sirine nikad nije dosta...imas suljica ikica i irfana ramica...avramovski igra desetku i ne treba ga trosit na krilu...ikic moze igrati i lijevo i desno tako pantelic nece skoditi...avramovskom alternativa mogu biti dal i hamza po potrebi..mnogo bi to bolja sirina bila nego prosle sezoneizdzezveubrazil je napisao/la: ↑09 jun 2022, 15:30Ma nema ništa od Pantelića ako na njega misliš pod ovim Đorđe. Došao je Ikić, nema smisla gomilati, a treba bar neke minute dobiti i Irfan Ramić.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 jun 2022, 15:20Daj Đorđeta, jednog kvalitetnog desnog beka ( osim ako Ševelj ne ostane ) i špica.
Trenutno bi se najviše obradovao da objave raskid ugovora s Krsteom i Mirkom.
Po meni su potrebni još Ševelj ili desni bek, zadnji vezni i ofanzivac tipa Tatara, polivalentan koji može po potrebi igrati i centralnog napadača. Sa ta dva ili tri igrača, uz odlazak ovih koji su škart i prodaju Đokanovića, mislim da je ekipa kompletna.
S tim da bih očekivao da taj zadnji vezni bude baš kvalitet.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Nadam se da nece Dala forsirat,takodje velika je steta sto ga nisu prodali ako su imali priliku.keli je napisao/la: ↑09 jun 2022, 15:38kvalitetne sirine nikad nije dosta...imas suljica ikica i irfana ramica...avramovski igra desetku i ne treba ga trosit na krilu...ikic moze igrati i lijevo i desno tako pantelic nece skoditi...avramovskom alternativa mogu biti dal i hamza po potrebi..mnogo bi to bolja sirina bila nego prosle sezoneizdzezveubrazil je napisao/la: ↑09 jun 2022, 15:30Ma nema ništa od Pantelića ako na njega misliš pod ovim Đorđe. Došao je Ikić, nema smisla gomilati, a treba bar neke minute dobiti i Irfan Ramić.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 jun 2022, 15:20Daj Đorđeta, jednog kvalitetnog desnog beka ( osim ako Ševelj ne ostane ) i špica.
Trenutno bi se najviše obradovao da objave raskid ugovora s Krsteom i Mirkom.
Po meni su potrebni još Ševelj ili desni bek, zadnji vezni i ofanzivac tipa Tatara, polivalentan koji može po potrebi igrati i centralnog napadača. Sa ta dva ili tri igrača, uz odlazak ovih koji su škart i prodaju Đokanovića, mislim da je ekipa kompletna.
S tim da bih očekivao da taj zadnji vezni bude baš kvalitet.
- LovacnaJelene
- Kontakt:
Dal Varesanovicumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑09 jun 2022, 15:36Ako ode Đokanović, šta kontate kojeg U-21 igrača bi bilo najbezbolnije gurnuti u prvih 11 uz Dizdarevića?

Napraviste od Dala najgoreg igraca ikad, na to sve uzimate promasen penal. Ja sam se Boga mi nagledao dosta losijih igraca u zadnjih 15 godina. Za rotacije sasvim korektan igrac.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Prije bi rekao Trako, na prednjem veznom nam treba igrac kvalitete Suljića i Avrama. Nesto kao Dulja pod Čalom.LovacnaJelene je napisao/la: ↑09 jun 2022, 15:45Dal Varesanovicumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑09 jun 2022, 15:36Ako ode Đokanović, šta kontate kojeg U-21 igrača bi bilo najbezbolnije gurnuti u prvih 11 uz Dizdarevića?![]()
Vjeruj da teže ja prekidam sa curama koju nevolim nego Ismir ugovore.Vidjet ces brzo

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
I onda isti profil ljudi kaže da je malo sa ovim novim što su potpisali na 1+1 godinu. Koga zmija ujede i guštera se boji.

🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- LovacnaJelene
- Kontakt:
Dal Varesanovic kada bude spreman da trci 90minuta ce biti odlican mladi igrac, ovako, do 13 minute je dobar, poslije ga umor uhvati pa ne moze da pokaze najbolje sto moze.
Ne znam samo umjesto koga i gdje ga staviti ?LovacnaJelene je napisao/la: ↑09 jun 2022, 15:45Dal Varesanovicumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑09 jun 2022, 15:36Ako ode Đokanović, šta kontate kojeg U-21 igrača bi bilo najbezbolnije gurnuti u prvih 11 uz Dizdarevića?![]()
Evo nas ko NDH-a.
-
- Kontakt:
Najvece pojacanje FKS jeste se rjesiti prekobrojnih OVHA, ako oni ostanu i odu na pripreme u Sloveniju, onda nama ni Benko,Jajalo i Delac ne mogu pomoci.
Sto se tice ovih novih igraca:
- Ikic je bar po CV jako dobra prinova
- Tomasevic, mlad i vjerovatno ambiciozan. Brine sto se u mnogim klubovima zadrzavao 5-6 utakmica, ali to je razumljivo za mladog i ambicioznog
- Cirjak(27), ako ne bude ambiciozan i pravi mogao bi se i oprostiti od ozbiljnog fudbala. Vjerujem da je ok.
Ovi sto ponizavaju Pidru, moraju uzeti u obzir tesku povredu koju je hvala Bogu momak prevazisao. Za Pidru prije povrede(na nebitnoj utakmici
) je posmatran kao "rudnik zlata", govorilo se o 800 k€. Poslije povrede trebao je vremena za povratak. Na kraju i visestruko vise vratio FKS u odnosu na ulozeno u njegovu karijeru. 300 k$ nije za podcjeniti. KAKO ZNAMO PODCJENITI DOMACE, A VELICATI OVHA i SLICNE.
Sto se tice ovih novih igraca:
- Ikic je bar po CV jako dobra prinova
- Tomasevic, mlad i vjerovatno ambiciozan. Brine sto se u mnogim klubovima zadrzavao 5-6 utakmica, ali to je razumljivo za mladog i ambicioznog
- Cirjak(27), ako ne bude ambiciozan i pravi mogao bi se i oprostiti od ozbiljnog fudbala. Vjerujem da je ok.
Ovi sto ponizavaju Pidru, moraju uzeti u obzir tesku povredu koju je hvala Bogu momak prevazisao. Za Pidru prije povrede(na nebitnoj utakmici

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: MaroonWhite1946, napoleon72, Serha i 49 gostiju.