Koga nakon Sušića?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Jeste li zadovoljni izborom novog selektora?

Da
60
73%
Ne
22
27%

Ukupno glasova: 82

gazijabih
Kontakt:

Re: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la gazijabih » 03 dec 2014, 21:46

Onaj ko misli da Barbarez nema iskustva vođenja reprezentacije grdno se vara. Razmislite malo o čemu govorim ;-)
To najbolje zna Slišković!

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 03 dec 2014, 21:48

gazijabih je napisao/la:Onaj ko misli da Barbarez nema iskustva vođenja reprezentacije grdno se vara. Razmislite malo o čemu govorim ;-)
To najbolje zna Slišković!
Mudro, mudro....

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 03 dec 2014, 22:05

Rajevac ili Sliskovic...Prvi vec je bio na velikom takmicenju sa nekom reprezentacijom a drugi zato sto sto ga je samo 1 gol dijelio uspjeha iako je imao jacu reprezentaciju nego Susica sada...
& $ ?

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 03 dec 2014, 22:06

Licno volio bi da novi selektor bude Barbarez ili Bazdarevic ,mada Barbarezu dajem prednost jer ima vise osobina koje bi pozitivno uticale na reprezentativce i na motivaciju a Barbin patriotizam i ljubav prema ovoj zemlji je neupitna ,uvijek se sjetim tekme u Beogradu zato i ne cudi podrska Fanatikosa ......

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 03 dec 2014, 22:10

Fordinjo je napisao/la:Licno volio bi da novi selektor bude Barbarez ili Bazdarevic ,mada Barbarezu dajem prednost jer ima vise osobina koje bi pozitivno uticale na reprezentativce i na motivaciju a Barbin patriotizam i ljubav prema ovoj zemlji je neupitna ,uvijek se sjetim tekme u Beogradu zato i ne cudi podrska Fanatikosa ......
:bih: :bih: :bih: Sin svoje DRZAVE :bih: :bih: :bih:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 03 dec 2014, 22:14

Kako mozete napisati da je Barbarez veci patriota ili da vise voli Bosnu i Hercegovinu od Bazdarevica, Osima, Hadzibegica, ... bilo koga ?

Kakve to on motivacione osobine ima, koga je to motivisao do sada ? Sta, kako, gdje, ? Kakvim on to kvalitima raspolaze da bude selektor, sto je lafo jaran i uzor igracima ? Cime se vi drogirate ?

Nema niti jednu utakmicu kao trener, nema iskustvo a ima kvalitete da odvede tim na Euro ? :crazy: :clap:

:damn: :facepalm: :damn: :facepalm:
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 03 dec 2014, 22:17, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 03 dec 2014, 22:17

Gledajuci,odnosno citajuci izjave nekih kandidata za selektora,nema razloga za brigu.Moze se zakljuciti da smo u odlicnoj poziciji i da sigurno idemo na euro 2016.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 03 dec 2014, 22:24

terabajt je napisao/la:
FliX je napisao/la:
terabajt je napisao/la:nemas ti pojma.
Tata ti nema pojma.
Moj BABO ima pojma al ti nemas ni osnove kulture pisanja i pokusaja biti komican sa morzom,binom i barbarezom za selektora.
Cuj nemam osnove kulture pisanja, pa samo "prepiso" od tebe kulturu i prebacio ti na tatu. Za ovo ostalo pisat cu sta hocu u vezi selektora, imam pravo sta hocu.
Preporuka, procitaj pravila foruma.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 03 dec 2014, 22:33

Goalgetter je napisao/la:[youtube][/youtube]

Ivica: Reci im da su oni kao Real Madrid j*** *** svaki korak im je skup. :urnebes:

Ovo treba i na nase prenijeti :P
Ljudina, ma njegova je svaka zlata vrijedna. Ma svih vremena.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 dec 2014, 22:37

Ima jedan klip sa treninga gdje kaže 'ovaj od kako je dobio poziv u reprezentaciju samo igra petom'.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 03 dec 2014, 23:08

Od nasih realno gledajuci Ciro ima najvise znanja i autoriteta. Mozda i Rajevac ali mi je previse premazan dok su ostali sve macori u vreci.

Od stranih samo Felix Magath. Ovom Francuzu Santiniju nikako ne vjerujem. Covjek nije bio selektor, u punom smislu i angazmanu, od 2005. godine.

firefirefirely
Kontakt:

Post Postao/la firefirefirely » 03 dec 2014, 23:11

Cuj selektor repke da bude lik koji nikad nikog nigdje nije ni jedne jedine minute trenirao :damn: :damn: :lol: :clap: E najgluplja nacija na svijetu definitivno u pm.. Pa da je Ronaldinho igracki a Naser Oric patriotski, koji **** on ima sa selektorskim pozivom ljudi ????

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 03 dec 2014, 23:13

I Baki je prva ekipa koju je vodio bila upravo nasa repka koliko znam, dakle ne mora znaciti da ce biti neuspjesan. Ni ja nisam za Barbareza, jer imamo (po mome misljenju) minimum 3 bolja rjesenja od njega, i koji bi vise garantovali uspjeh od njega.

Nego, navodno je Baka kandidat i za preuzimanje U21 repke.

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 03 dec 2014, 23:18

samo gospodin Faruk Hadzibegić!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 dec 2014, 23:19

stvarno mi nije jasno zbog cega ljudi pljuju jednog kandidata da bi kao podigli nekog svok favorita :oops: i kao ako ovog izaberu ja necu gledati reprezentaciju ili biti cemi svejedno ,navijat cu za protivnika kao kad je susic bio selektor ,kakvi su to mozgovi :?: sto se mene tice OSIM ,BARBAREZ ,SLISKOVIC,HADZIBEGIC,BAZDAREVIC koga god da izaberu imat ce veliku podrsku i mislim da su sasvim dobri kandidati

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 03 dec 2014, 23:22

JonSnow je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Vi koji smatrate da Barbarez treba da bude selektor ili pomocnik dođite sebi ako nemate kome !

Reprezentacija nije niti skola, a niti praksa !
Ok nisam ni ja za to da bdue selektor ali kakve to posebne kvalifikacije moraš imati da bi bio pomoćnik?
Mislim da neces dobiti odgovor na to konkretno pitanje prijatelju ili ces dobiti neki deseti odgovor. O pomocnicima kao i kvalitetima i iskustvu dosadasnjih pomocnika to sto si pitao nema sanse.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 03 dec 2014, 23:32

nudi nam se Ćiro, čovjek koji nas je digao sa dna i Sušiću na tacni ostavio odlazak na veliko takmičenje, a mi hoćemo Barbareza :facepalm:

Ćiro selektor, Barba pomoćnik, o tome ja i @Ajax govorimo danima, malo ko može motivisati ekipu i vratiti ih na pravi put u kratkom vremenu :bih:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 03 dec 2014, 23:35

Kako možete pisati takve stvari o Barbarezu? Pa čovjek je JEDAN JEDINI I PRAVI KAPITEN kojeg je BiH imala.. Ako vam nije dovoljan njegov postupak na Marakani, onda stvarno.. Pa vidite samo kakvo božanstvo Cana predstavlja Albancima zbog poteza na utakmici sa Srbijom, ulijeću na teren zbog njega, ljube mu kopačke.. A vi malte ne popljuvaste čovjeka što se kandidovao za selektora..

Blaž Slišković je isto imao 43 godine kada je preuzeo reprezentaciju 2002, a i njemu je to bio prvi trenerski posao. Klimnite malo glavama, pročito sam negdje da vam i Fanaticosi ne odgovaraju. :wtf: Pa imali išta u ovoj yebenoj drzavi što svi kolektivno volimo? Nema! Sramota, patriota sam i Bošnjak ali mi smo najsikvarenija, najpoganija nacija. Fuj.

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 03 dec 2014, 23:37

Virtu4l je napisao/la:
revan je napisao/la:Sušić je imao nula iskustva. Šutali su ga nakon pola sezone iz raznih sporova sa dna tablice turske lige. U arapskom svijetu se također nije proslavio. Trenirao je svega jedan francuski klub (Cannes) i to vrlo kratko. Znači čovjek je imao nula trenersku karijeru i najduži angažman u reprezentaciji.
Sušić je došao kad savez nije imao para, kada u evropskim i svjetskim okvirima nismo kotirali ni blizu kao sad. Tada reference i nisu igrale tako bitnu ulogu, u stvari nisu igrale nikakvu ulogu. Tako da nema smisla povlačiti paralelu između ta dva perioda. Sad je totalno drugačija situacija, ima se dosta više novca, reprezentacija ima ugled, tako da sad možemo naći uglednog trenera.
Moja paralela je vezana za to šta se dogodi kada na kormilo jedne perspektivne reprezentacije sjedne igračka legenda sa jako skromnom trenerskom karijerom. Ne možeš poreći da je Sušićeva karijera u trenerskom smislu i više nego skromna. Ne bih volio da i Sergej upadne u takvu zamku, posebno jer je pritisak sada 50x veći nego 2009. godine. Naša selektorska stolica je trenutačno vjerojatno najusijanije radno mjesto u Europi i zbog toga je mora popuniti neko ko će se znati nositi sa pritiskom i ko će biti svjestan da će biti pod lupom javnosti kao nikada do sada. Ko god se lati posla, ako se ne plasira na Euro, može se halaliti sa novim ugovorom. I Savez je sada naučio da se pritisak javnosti ne može više ignorirati. To je prolazilo dok smo bili niko i ništa.

Zbog toga sam definitivno za Ćiru, ako je on opcija, plus neko od neiskusnijih (Sergej, Amar itd.) za pomoćnika, da nešto nauči. Od ovih ostalih Rajevac ima najbolje reference. Poslije njega Baždarević. Ne zanima me ko se kako zove, ko je patriota i slično. Samo s kim su nam veće šanse za plasman.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Kompromis, Proximic, Zglavkar i 50 gostiju.