Francuska - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

zlatandr
Kontakt:

Re: Francuska - BiH

Post Postao/la zlatandr » 11 okt 2011, 23:28

eno cak na GOAL.com pisu da je penal bio vrlo sumnjiv
Volim te Zeljo!!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 11 okt 2011, 23:28

Ljudi molim vas nemojte nagadjati.

Gleda se UEFA lista. Oficijelno to se moze ovdje procitati:

http://de.uefa.com/uefaeuro2012/news/ne ... ung+krakau" onclick="window.open(this.href);return false;

Ona ce biti na novo proracuna i aktualizirana. Ovo je stara lista:
http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Dow ... WNLOAD.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;

Koji smo mi kad se na novo proracuna?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 11 okt 2011, 23:28

Da nisam vec ateista,poslije ovog bih sigurno postao to.Svaka čast Zmajevi,perfektno odigrana tekma i jedna greška kapitena i s-ranje.Nema veze,ne bojimo se nikog u baražu.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 11 okt 2011, 23:28

badblueboylivno je napisao/la:
senad_flamin je napisao/la:De nek neko pita po kojoj listi se racuna i jesmo li nosioci ! :lol: :lol:
Estonija, Crna Gora, BiH i Turska su NENOSITELJI.

Gleda se UEFA-ina lista, ne FIFA-ina, ne poredak drugoplasiranih.
U redu je to al turska je ispred irske na toj ljestvici tako da su oni nosioci a irci s nama u 2. skupini
Sretno zmajevi!!

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 11 okt 2011, 23:28

gruezi je napisao/la:jedini krivac za ovo je susic...poslati za 2 klase slabijeg hasagica na gol prije begovica moze samo neko ko pojma nema o fudbalu,,,
a ovakav komentar moze dati samo neko ko nema pojma o psihologiji!
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 11 okt 2011, 23:28

ado_ban je napisao/la:http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Euro_2012_qualifying[/url]
Pot 1
Portugal
Croatia
Republic of Ireland
Bosnia and Herzegovina

Pot 2
Czech Republic
Turkey
Montenegro
Estonia
Ekstra... sve su ekipe po meri... stim da bi sa turcima bilo nekako najteze.

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 11 okt 2011, 23:29

vidovitadjemila je napisao/la:Ma ovo nije nesreca,ovo je isto da smo se na boga kamenjem bacali.Pa sta je ovo vise .....
Kaze trebam biti ponosan.Ma jesam ali sam i razocaran tuzan sjeban jbm ti srecu kurcevu...
Nije do momaka i Safeta, ko zna možda cemo imati više srece na onom svijetu, tobejarabi, kad na ovom ovaj naš narod nema

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 11 okt 2011, 23:29

geronimo je napisao/la:
Valencia je napisao/la: Spahic je pogrijesio sto nije loptu izbio u korner,.. On to rijetko radi, uvijek pokusava odigrati igracki i loptu vratiti u polje (ima veliko samopouzdanje). To mu uglavnom uspjeva, al' mu se u nezgodan trenutak odbilo u glavu. Nije treb'o rizikovati u jednoj ovakvoj tekmi,.. Al' jbg, desava se, ne vrijedi ocajavati.
Istina. Ovaj put brutalna po nas.
A vjerujes da sam u prvi mah rek'o 'bravo', jer je izgledalo kao da ce je Spaha lagano iznjeti,.. A vec sekundu poslje oplete po bogu,.. Jbg,...
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 11 okt 2011, 23:29

Principatus je napisao/la:Ljudi molim vas nemojte nagadjati.

http://de.uefa.com/uefaeuro2012/news/ne ... ung+krakau" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Dow ... WNLOAD.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.world-results.net/uefa/ranking.html#2011" onclick="window.open(this.href);return false; :!:

This ranking will be used to determine the seedings for the 2012 European Championship competition. Note that this is an intermediate ranking. It will only be final once the qualifying tournament for the 2012 European Championship is complete.

The ranking points to be calculated for UEFA Euro 2012 final tournament, will be found by adding up:[5]
40% of the average points per game, earned in the 2012 Euro qualifying stage.
40% of the average points per game, earned in the 2010 World Cup qualifying stage and final tournament.
20% of the average points per game, earned in the 2008 Euro qualifying stage and final tournament.
A preliminary UEFA Euro 2012 ranking has been calculated according to the scheme above, to show the current ranking, before the remaining Euro 2012 qualifiers are played.
Zadnja izmjena: defender, dana/u 11 okt 2011, 23:30, ukupno mijenjano 2 puta.

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 11 okt 2011, 23:29

Bacite C.Ronalda na Pandzu :D :D
-RIVALDO-

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 11 okt 2011, 23:29

Tesko je igrati protiv Francuske,njima kada i ne ide imaju sudije.Bruka stvarno,zasluzili smo pobjedu,ali moramo dalje.
Nadam se iskreno da cemo imati srece u barazu (ako se tu moze traziti neka sreca),te da cemo konacno otici na EP jer ova ekipa to zasluzuje.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 11 okt 2011, 23:29

ja SAM PONOSAM NA MOMKE VECERAS A VI[e
e sad za penal mislim da ipak onako iskusni Spahic nije smio onako pocetnicki nogu dici ko da je na kakvom obicnom terminu ali ipak ne treba sad ni drvlje i kamenje na njega tu je taj baraz i ako ovako ponove nastup ko veceras GARANTUJEM da se nikog ne bojim od ovih nosioca 8-)

I OPET DA PONOVIM I JA FIFINA RANG LISTA NEMA VEZE SA OVIM JER JE OVO EVROPSKO PRVENSTVO I TU SE GLEDA UEFINA RANG LISTA A NOSIOCI SU POSLIJE OVIH UTAKMICA hrvatska ceska portugal i turska jer se gleda ucinak reprezentacija u zadnjih 5 godina i brisu se bodove dobiveni nad posljednoplasiranoj reprez. a to u nasoj grupi je luxemburg znaci zaboravite na tih 6 bodova :roll:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 11 okt 2011, 23:29

Narin je napisao/la:Joj,nema Pandze,Rahimica i Papca,ne gine nam Mravac :(.
Nadam se da u sljedeckoj tekmi u barazu ako bude igrao,nece igrati rukom.
Mravac, Zahirović i Salihović će tu biti zamjene!
Čelik Zenica 1945

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 11 okt 2011, 23:30

mujdza je bio predobar,ubi ga ona zivotinja i morao je izaci.Mislim da nije bilo potrebe da izbacuje medunjanina bilo proslo idemo po estoniju u barazu.Za baraz se gledaju prethodne odigrane kvalifikacije i odatle je bodovanje to jest bili smo bolji u proslom ciklusu kvalifik od turske estonije crne gore i ceske tako da smo nosioci sigurno :D

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 11 okt 2011, 23:30

zlatandr je napisao/la:eno cak na GOAL.com pisu da je penal bio vrlo sumnjiv
kako i oni znaju pogriješiti. :D
Vom Jäger zum Gejagten

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 11 okt 2011, 23:30

KiNg_SeRgiO_RaMoS je napisao/la:Znal' ko jel Suko ziv?
Otisao je da se marise sa Francuskim novinarima i od tada ni glasa od njeg..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Sta hoces.ba ?
Kontakt:

Post Postao/la Sta hoces.ba ? » 11 okt 2011, 23:30

Necemo biti nosioci...

http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Dow ... WNLOAD.pdf

Procitajte stranicu 13 tacku 7.07
Sirotinji i pas qrac pokazuje...

Derim

Post Postao/la Derim » 11 okt 2011, 23:30

Iskrene cestitke! Odlicna igra nasih momaka,sva cast,BiH je ponosna na vas!
Dzeko zvanicno proglasen igracem utakmice. Onaj faul Malude na Mujdzi za crveni jako neoprezno,morao poslije toga izici zbog povrede inace Mensur jedan od najboljih veceras,bez greske.
Spaha neopravdano dobio zuti nije bio ni blizu onog padavicara jbm.mater zvaljavu. Penal postojao, u 95% slucajeva onakve glupe prekrsaje sude.Sudac imao hrpu gresaka,solidno nas je ostetio. Onaj Maletic se gubi,nema on kvalitet za repke. Medunjanin prvo odlican a u drugom bez snage nikog nije propratio svi ga prolazili bez problema. Ovaj Mali Zahirovic treba pocinjati utakmice u prvih 11 otkad je usao preokrenuo je ritam utakmice. Ostali dobri dali su svi svij maxsimum i vise. Selektor odradio za petice domacu zadacu.
Ja sam ubjedjen da smo na euru! Bravo momci!

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 11 okt 2011, 23:31

Polupijan sam trenutno, pa ću samo napisati: Ponosan sam što sam Bosanac večeras ! 8-)
Zola in, Zola passes, Zola scores !

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 11 okt 2011, 23:31

defender je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Ljudi molim vas nemojte nagadjati.

http://www.world-results.net/uefa/ranking.html#2011" onclick="window.open(this.href);return false; :!:

This ranking will be used to determine the seedings for the 2012 European Championship competition. Note that this is an intermediate ranking. It will only be final once the qualifying tournament for the 2012 European Championship is complete.

The ranking points to be calculated for UEFA Euro 2012 final tournament, will be found by adding up:[5]
40% of the average points per game, earned in the 2012 Euro qualifying stage.
40% of the average points per game, earned in the 2010 World Cup qualifying stage and final tournament.
20% of the average points per game, earned in the 2008 Euro qualifying stage and final tournament.
A preliminary UEFA Euro 2012 ranking has been calculated according to the scheme above, to show the current ranking, before the remaining Euro 2012 qualifiers are played.
Znaci nismo nosioci.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.