La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Ako je istina za "navijače" Atletica ovo (ako se i mogu nazvati navijačima nakon ovog), stvarno sramota. Prvo zbog toga što Puerta više nije s nama (svi znamo kada je priminuo), a drugo zbog poruke koju daju omladini, kakvu sliku stvaraju o sebi i navijanju uopšte?
Sevillin presjednik prihvatio izvinjenje te izjavio da su navijaci Atletica gospoda,dosta njih koji su bili na stadionu nisu culi te povike,sto govori da tu radilo o desetku idiota koje jednostavno ne mozes kontrolisati .

Inace vodi se debata u Spaniji jel treba zabraniti pjesme tog tipa.
Frente redovno pjeva pjesme tipa Cristiano ili Mourinho muerete,cak i Aguero muerete (Cristiano, Aguero, Mourinho umri) Realovci su nedovano na utakmici Real v Rayo uzvikivali igracu Raya, Movili Muerete . Svakako da sam za to da se uvedu neke kazne za pjesme ovog tipa,ma koliko mi simpaticno bilo kada pjevaju Cristiano murete
[youtube][/youtube]

Inace vodi se debata u Spaniji jel treba zabraniti pjesme tog tipa.
Frente redovno pjeva pjesme tipa Cristiano ili Mourinho muerete,cak i Aguero muerete (Cristiano, Aguero, Mourinho umri) Realovci su nedovano na utakmici Real v Rayo uzvikivali igracu Raya, Movili Muerete . Svakako da sam za to da se uvedu neke kazne za pjesme ovog tipa,ma koliko mi simpaticno bilo kada pjevaju Cristiano murete

[youtube][/youtube]
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Prema anketi koju je napravio AS ,Real Madrid najantipaticniji klub u Spaniji ,dok je Rayo klub koji ima najvise simpatija .
Nije tesko pogoditi ciji navijaci najvise mrze Real
Barca ima najvise ''navijaca ''.

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Zanimljivo je također spomenuti i da je čak 97 posto navijača Real Madrida na prvo mjesto među najomraženijim klubovima stavilo Barcelonu. S druge strane, 77 posto navijača katalonskog diva je izdvojilo Real Madrid kao klub koji najmanje vole. Ispada, dakle, da Realovi navijači puno više mrze Barcelonu, nego obrnuto.
AS je proveo jos jedno zanimljivo istrazivanje
Na pitanje ko je najbolji trener u historiji Primere, Del Bosque i Pep Guardiola dobili su isti broj glasova (25%). Treći je Johan Cruyff. Na pitanje ko vam je najdraži trener, čak 38% glasova dobio je Guardiola. Iza njega (ništa neobično!) nalazi se Mourinho sa "velikih" 14% glasova.

AS je proveo jos jedno zanimljivo istrazivanje
Na pitanje ko je najbolji trener u historiji Primere, Del Bosque i Pep Guardiola dobili su isti broj glasova (25%). Treći je Johan Cruyff. Na pitanje ko vam je najdraži trener, čak 38% glasova dobio je Guardiola. Iza njega (ništa neobično!) nalazi se Mourinho sa "velikih" 14% glasova.
Don't hate what you don't understand.
To govori nesto o Pateticu
a i da Tamudo jos boli.
a i da Tamudo jos boli.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Treba spomenuti da je Atletico treci najpopularniji klub(sad ce ovi iz Valencie plakati
) ali i cetvrti najomrazeniji
Real,Barca i Sevilla su ispred ,kada su u pitanju najomrazeniji klubovi 

Mozda ste trenutno ispred nas,ali Valencia u posljednjih 10ak godina ima bolje rezultate u Primeri od Atletica.Pitanje je dana kada cemo opet biti ispred vasjuznjak> je napisao/la:Treba spomenuti da je Atletico treci najpopularniji klub(sad ce ovi iz Valencie plakati) ali i cetvrti najomrazeniji
Real,Barca i Sevilla su ispred ,kada su u pitanju najomrazeniji klubovi

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Parovi 1.kola Copa del Rey
Hospitalet- FC Barcelona
Ponferradina-Real Madrid
Mirandés-Villarreal CF
San Roque-Sevilla FC
Albacete-Atlético de Madrid
Oviedo-Athletic Club
UD Almería- CA Osasuna
Alcorcón- Real Zaragoza
Celta- RCD Espanyol
Córdoba-Celta
Deportivo-Levante UD
RCD Mallorca-Sporting
Real Racing-Rayo
Getafe CF-Málaga CF
Cadiz CF-Valencia
Real Sociedad- Granada CF
Prvi susreti su na rasporedu 13.12
Hospitalet- FC Barcelona
Ponferradina-Real Madrid
Mirandés-Villarreal CF
San Roque-Sevilla FC
Albacete-Atlético de Madrid
Oviedo-Athletic Club
UD Almería- CA Osasuna
Alcorcón- Real Zaragoza
Celta- RCD Espanyol
Córdoba-Celta
Deportivo-Levante UD
RCD Mallorca-Sporting
Real Racing-Rayo
Getafe CF-Málaga CF
Cadiz CF-Valencia
Real Sociedad- Granada CF
Prvi susreti su na rasporedu 13.12

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
[youtube][/youtube]
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Levante
O đesi Darko druže stari , šta ima , nema te ko realove gustujuće pobjede nad Levanteom.

O đesi Darko druže stari , šta ima , nema te ko realove gustujuće pobjede nad Levanteom.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ma otkako nema Darke, svi topici na ovom pdf-u su zamrli.messilla je napisao/la:Levante![]()

Da ne bude oftopić sve, Del Nido rekao da su i Real i Barca osteceni za penal.

Levante novi prvak
Veceras Ath.Bilbao je pokazao ono sto svi ocekuju od njega,lako su dosli do sasvim zasluzene pobjede.Onaj mali Munain je vec sada sa 18 godina prava igracina,uh kad bi on presao u Valenciu
Inace,narednog vikenda uzivancija na TV1.Najavili su da ce prenositi cak cetiri utakmice:
Subota od 20h:Malaga vs Real.M
Subota od 22h:Barca vs Sevilla
Nedjelja od 20h:Valencia vs Bilbao
Nedjelja od 22h:Villarreal vs Levante

Veceras Ath.Bilbao je pokazao ono sto svi ocekuju od njega,lako su dosli do sasvim zasluzene pobjede.Onaj mali Munain je vec sada sa 18 godina prava igracina,uh kad bi on presao u Valenciu

Inace,narednog vikenda uzivancija na TV1.Najavili su da ce prenositi cak cetiri utakmice:
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Na njihovoj stranici su samo najavili dvije , i to ove od 22hAdi_Zepce je napisao/la:Levante novi prvak![]()
Veceras Ath.Bilbao je pokazao ono sto svi ocekuju od njega,lako su dosli do sasvim zasluzene pobjede.Onaj mali Munain je vec sada sa 18 godina prava igracina,uh kad bi on presao u Valenciu![]()
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Da,vidio sam i ja.Ocigledno nekog zezaju i lazumessilla je napisao/la:Na njihovoj stranici su samo najavili dvije , i to ove od 22hAdi_Zepce je napisao/la:Levante novi prvak![]()
Veceras Ath.Bilbao je pokazao ono sto svi ocekuju od njega,lako su dosli do sasvim zasluzene pobjede.Onaj mali Munain je vec sada sa 18 godina prava igracina,uh kad bi on presao u Valenciu![]()

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
[youtube][/youtube]
Vaaaaamoooooooooos mi Sevillaaaaaaaa, vamoooooooooos campeooooooooooooon, yo te llevo dentro en mi corazooooooooooon.
Vaaaaamoooooooooos mi Sevillaaaaaaaa, vamoooooooooos campeooooooooooooon, yo te llevo dentro en mi corazooooooooooon.
Opet Darko sa ispadima koji priliče samo njemu 
I btw , Sevilla nije pobijedila nego je jedva izvukla živu glavu
. Koliko slavite ovaj remi , pomisliće neko sa strane da je Sevilla odnijela sva tri boda. 

I btw , Sevilla nije pobijedila nego je jedva izvukla živu glavu

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Levante se ne zaustavlja! 

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
levante dominira! 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Lavante baš umislili da mogu biti šampioni

-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.