Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

-Paja
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la -Paja » 02 jun 2010, 18:03

Ocigledno su ovo trzaji Barcelone kako bi sto bi rekli Englezi "unsettle" igraca vjerovatno kako bi ga u buducnosti pokusali dovesti jer je jasno kao dan da oni nemaju love a i bas me zanima sta Fabregas misli o cergasima kad vidi da su ga procjenili na 29 miliona funti dok su antitalentovanog promasaja Ibrahimovica platili ko C. Ronalda.

In Arsene We Trust!
Dio Arsenala

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 02 jun 2010, 18:04

Meni je od ove odbijancije draže ono što piše, da neće prihvatit NIKAKVU ponudu za Fabregasa i da se nadaju da Barca bude đentlmenski prihvatila Arsenalovu odluku. :)

A šta mislite o Joe Cole-u ?! Pošto vidim spominje se da bi mogao doć i to đaba... ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 02 jun 2010, 18:06

GunnerS je napisao/la:Meni je od ove odbijancije draže ono što piše, da neće prihvatit NIKAKVU ponudu za Fabregasa i da se nadaju da Barca bude đentlmenski prihvatila Arsenalovu odluku. :)

A šta mislite o Joe Cole-u ?! Pošto vidim spominje se da bi mogao doć i to đaba... ;)
Traži 100.000 funti sedmično ! :roll:
FK Pjetlovi

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 02 jun 2010, 18:07

Kratko i jasno
Arsenal odbio Barceloninu ponudu za Fabregasa

Londonski premierligaš Arsenal odbio je prvobitnu ponudu Barcelone za otkup ugovora kapitena tima Cesca Fabregasa. Navodno je ona bila visoka 29 miliona eura.

Cesc Fabregas (Foto: AP)
Da su im predstavnici najjačeg katalonskog kluba pristupili potvrdili su iz Arsenala putem službenih web-stranica na kojima stoji službeno priopćenje.

"Arsenalov kapetan Cesc Fabregas ugovorno je vezan za klub do ljeta 2015. godine. On je visoko vrednovani član tima i dio naših planova za budućnost", piše na Arsenalovoj internetskoj stranici na kojoj se kazuje i da je Barcelonina službena ponuda stigla u utorak.

"Odmah i kratko im je, još jednom, odgovoreno da nemamo namjere prodati kapitena", objašnjava se uz dodatak da stav neće mijenjati i zaključak:

"Barcelona je javno rekla da će poštivati našu poziciju, a mi očekujemo da održe riječ."

Evo zašto je sa - x.com miljama ispred sportsport.ba

A to za Joe Cola, pa, ako misli toliko, u Arsenal neće sigurno ;)

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 02 jun 2010, 18:09

Normalno Abramovic ih razmazio velikim platama i debelim ugovorima u Chelsiju pa bi sad da svugdje tako zaradjuju, e pa nece moci uostalom on nam nije potreban imamo kvalitetnijih i mladjih igraca od njega kojem je nekakakv poluigrac Kalou uzeo mjesto u timu.
Dio Arsenala

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 02 jun 2010, 18:10

GunnerS je napisao/la:Meni je od ove odbijancije draže ono što piše, da neće prihvatit NIKAKVU ponudu za Fabregasa i da se nadaju da Barca bude đentlmenski prihvatila Arsenalovu odluku. :)

Barcelona i đentlmesniki?! Nazalost, nece biti tako. Jer se Barca nikada nije tako ponasala. No kao sto si rekao, najbitnije je to sto se Arsenal izjasnio da Cesc sigurno ostaje.

Sto se tice Joe Colea, nisam bas siguran. Ne bih imao nista protiv da dodje no ne bih bio ni previse razocaran ukoliko ne dodje. Mozda bi ga i trebali dovesti cisto da nam prosiri klupu. No ne vjerujem da ce Wenger dati njemu ugovor koji ce Cole traziti. Prije bi to ludi SAF mogao uraditi.
Spominje se i ovaj poljski francuz iz Lorienta, ne znam mu ime. No primjetio sam da se svi veci francuski klubovi interesuju za njega.
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 02 jun 2010, 18:12

Cole bi sigurno bio dobar, baš za tu klupu, al ugovor na 2 godine bi bio idealan, samo naravno ne vjerujem da će mu AW dat toliku platu.

Spominju se razna imena, al meni je najdraže ono Gourcuffa ( tako nekako se piše :S ) i Llorisa :)

Napolitano
Kontakt:

Post Postao/la Napolitano » 02 jun 2010, 18:13

-Paja je napisao/la:Normalno Abramovic ih razmazio velikim platama i debelim ugovorima u Chelsiju pa bi sad da svugdje tako zaradjuju, e pa nece moci uostalom on nam nije potreban imamo kvalitetnijih i mladjih igraca od njega kojem je nekakakv poluigrac Kalou uzeo mjesto u timu.
Nek su u Arsenalu male plate
Sloboda Palestini<
Free Palestine<
Palestina Libre<

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 02 jun 2010, 18:14

Batalite ta pojacanja u ofanzivi to je sve suplja Arsenal ima ionako viska kvalitetnih igraca u ofanzivi jedino sto ce se pojacavati je odbrana i mozda golman.
Dio Arsenala

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 02 jun 2010, 18:16

Napolitano je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Normalno Abramovic ih razmazio velikim platama i debelim ugovorima u Chelsiju pa bi sad da svugdje tako zaradjuju, e pa nece moci uostalom on nam nije potreban imamo kvalitetnijih i mladjih igraca od njega kojem je nekakakv poluigrac Kalou uzeo mjesto u timu.
Nek su u Arsenalu male plate
Koliko se razumijes sada si dokazao naravno da su male plate poredeci se sa ostalim velikim klubovima u engleskoj i evropi nijedan igrac nema tu platu od 100k funti jedan Van Persie je na 75k sedmicno. A u Chelsiju je Joe Cole daleko od najplacenijih Terrya, Lamparda i Drogbe koji imaju skoro po 200k sedmicno.
Dio Arsenala

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 02 jun 2010, 19:18

GunnerS je napisao/la:Cole bi sigurno bio dobar, baš za tu klupu, al ugovor na 2 godine bi bio idealan, samo naravno ne vjerujem da će mu AW dat toliku platu.

Spominju se razna imena, al meni je najdraže ono Gourcuffa ( tako nekako se piše :S ) i Llorisa :)
cole bi bio odlican jer je puno utakmica i valja uvijek imati svjeze igrace ali ipak taj ugovor bi mogao biti kamen spoticanja, a citao sam na arsenal-bih.com da je ili on ili mu otac navijac arsenala tako da sve je moguce :) ... gourcuff i lloris bi bili odlicni a cini se da bi i onaj stoper bio dobar s tim da bi ja mislim on bio back up djuri...

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 02 jun 2010, 23:39

Može bit, al tolika plata, heh...

A et, vidjet ćemo... Ponuda Barce je odbijena, znači Wenger radi ono što je najavio... Čuva ekipu...

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 02 jun 2010, 23:57

@Gunners; Sigurno mu AW neće dati 100.000 funti a da ovaj sjedi na klupi :D

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 03 jun 2010, 00:07

Ma neće mu nikako dat 100k. Jer najveću platu ima RVP sa 75k ;)

Napolitano
Kontakt:

Post Postao/la Napolitano » 03 jun 2010, 00:08

Paja, neprovaljuj se. Ako je 75.000 sedmicno mala plata, onda za sta mi radimo :?
Nije bitno koliko igrač dobija para, nego njegova ljubav prema klubu, prema tome mani se e šuplje da su razmaženi velikim platama, dok u Arsenalu jedva preživljavaju sa minimalcem od prosjecno 40.000 sedmicno. Tako nesto naš LOTO nudi...
Sloboda Palestini<
Free Palestine<
Palestina Libre<

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 03 jun 2010, 00:10

Napolitano je napisao/la:Paja, neprovaljuj se. Ako je 75.000 sedmicno mala plata, onda za sta mi radimo :?
Nije bitno koliko igrač dobija para, nego njegova ljubav prema klubu, prema tome mani se e šuplje da su razmaženi velikim platama, dok u Arsenalu jedva preživljavaju sa minimalcem od prosjecno 40.000 sedmicno. Tako nesto naš LOTO nudi...
Htio ti je reč da je mala plata u Arsenalu prema ostalim klubovima... Pa pogledaj, 250k funti sedmično je Ronaldo primao u Manchesteru, i sada je tu negdje ako ne i više u Realu. Terry preko 200k funti, Lampard itd itd... A u Arsenalu 75k najveća. Ne kažem ja da je to mala, al na spram ovih, to je mala, ako se može tako reć... Razumiješ ?!

Napolitano
Kontakt:

Post Postao/la Napolitano » 03 jun 2010, 00:14

Ma dobro Gunners brate, nemoralno je pricat cini mi se o ovakvim platama, a kamoli rasipati se ovako. Svi smo satro against modern football al kad pogledas kakvu lovu primaju ljudi, nevjerovatno. Pa za šta jarane? Znaš koje su to pare, đe ih troši!? Pa onda reklame, razni marketinzi, emisije, bla, bla...
Sloboda Palestini<
Free Palestine<
Palestina Libre<

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 03 jun 2010, 00:20

ma razumijem ja, veliko je 20k a ne 75k al razlika je između Arsenala i ostalih, i po platama i transferima ;)

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 03 jun 2010, 02:03

evo sad razmisljam i ne bih volio da cole dodje.. imamo vec na posudbi jack-a i dolazak cola a ne odlazak nikoga bi mu smanjio minutazu jos vise a njemu svakako treba minutaze da se dobro razvije i ipak mi je draze da on igra pa da zavrsimo 5-6 nego cole a 4 zavrsimo :)

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 03 jun 2010, 09:13

Mah, ovo su sve samo izmišljanja goal.com-a i takvih. Vidjet ćemo šta će Wenger da kaže na sve ovo ;)

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.