FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
hehehehehehe, pa imamo li mi uopšte dovoljno igrača za proljeće...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Znam da ste i vi kao i ja zgrozeni ovim cirkusom u nasem klubu,dok nasi konkurenti Sarajevo,Zrinjski,Zeljeznicar,Siroki,nisu prodali nijednog jedinog igraca ove zime,mi smo prodali sve i jednoga za kojeg je bilo ko upitao,a doveli neke macke u vreci od kojih vjerovatno skoro niko nece ostati duze od sest mjeseci....
Ali....evo da pokusam malo lagati sam sebe....bilo je u novijoj istoriji Borca (koju ja pamtim od otprilike 1980 na ovamo) jos nekoliko puta ovakvih i slicnih prelaznih rokova i za divno cudo,uglavnom se to dobro zavrsavalo....
Slucaj prvi....negdje,1986,uprava nakon 6 godina tavorenja u Drugoj ligi zapad i uglavnom borbe za opstanak,odluci da izvrsi totalni remont ekipe.Tog ljeta angazuju za trenera Djordja Geruma iz Srbije (slicno kao sada),koji sa sobom dovede 7-8 igraca (slicno kao sada)...Sjecam se da su u tom kontigentu u istom prelaznom roku dosli Pican,Bozur Matejic,Nenad Popovic,Suljo Besirevic,Amir Durgutovic,Senad Lupic,Milorad Bilbija...i malo pomalo,uz momke iz nase skole koji su uz njih stasavali (Mataja,Jakovljevic Ranko i Anto,Mehica,Vlado Lemic,Vesko kovacevic,Zvonko Lipovac,Sasivarevic) postadose nasa najtrofejnija generacija....
Slucaj drugi...negdje 1990 kad smo se vratili u Prvu ligu SFRJ,dodje legendarni Spaco Poklepovic,i sa sobom dovede pola ekipe iz Hajduka,uglavnom momke koji su zavrsili juniorski staz i bili na pragu prve ekipe Hajduka ili malo stariji,Franko Bogdan,Bosko Anic,Drazic,Goran Alar,Ante Mise,i svi su se super uklopili,neki kasnije i napravili velike karijere,a mi smo te godine bili odlicno plasirani iako nismo igrali bas neki ofanzivan fudbal....
Slucaj treci,skoro istovjetan ovom drugom,samo sa razmakom od godinu dana....Stize za trenera Vladica Popovic i dovodi isto tako puno igraca uglavnom iz Zvezde,medju njima danasnji sportski direktor Ivan Adzic,pa Milorad Ratkovic,Dejan Lukic.....Uglavnom,da skratim,i te godine rasturamo i na kraju budemo cetvrti ili peti u onoj velikoj zajednickoj ligi Sfrj,razdvojili smo veliku cetvorku.....Poenta je da skoro nijedan od ovih igraca (iz drugog i treceg slucaja) nije ostao kod nas duze od sest mjeseci ili godinu dana a opet smo gazili.....
Moze li se istorija ponoviti i ovaj put?
Ali....evo da pokusam malo lagati sam sebe....bilo je u novijoj istoriji Borca (koju ja pamtim od otprilike 1980 na ovamo) jos nekoliko puta ovakvih i slicnih prelaznih rokova i za divno cudo,uglavnom se to dobro zavrsavalo....
Slucaj prvi....negdje,1986,uprava nakon 6 godina tavorenja u Drugoj ligi zapad i uglavnom borbe za opstanak,odluci da izvrsi totalni remont ekipe.Tog ljeta angazuju za trenera Djordja Geruma iz Srbije (slicno kao sada),koji sa sobom dovede 7-8 igraca (slicno kao sada)...Sjecam se da su u tom kontigentu u istom prelaznom roku dosli Pican,Bozur Matejic,Nenad Popovic,Suljo Besirevic,Amir Durgutovic,Senad Lupic,Milorad Bilbija...i malo pomalo,uz momke iz nase skole koji su uz njih stasavali (Mataja,Jakovljevic Ranko i Anto,Mehica,Vlado Lemic,Vesko kovacevic,Zvonko Lipovac,Sasivarevic) postadose nasa najtrofejnija generacija....
Slucaj drugi...negdje 1990 kad smo se vratili u Prvu ligu SFRJ,dodje legendarni Spaco Poklepovic,i sa sobom dovede pola ekipe iz Hajduka,uglavnom momke koji su zavrsili juniorski staz i bili na pragu prve ekipe Hajduka ili malo stariji,Franko Bogdan,Bosko Anic,Drazic,Goran Alar,Ante Mise,i svi su se super uklopili,neki kasnije i napravili velike karijere,a mi smo te godine bili odlicno plasirani iako nismo igrali bas neki ofanzivan fudbal....
Slucaj treci,skoro istovjetan ovom drugom,samo sa razmakom od godinu dana....Stize za trenera Vladica Popovic i dovodi isto tako puno igraca uglavnom iz Zvezde,medju njima danasnji sportski direktor Ivan Adzic,pa Milorad Ratkovic,Dejan Lukic.....Uglavnom,da skratim,i te godine rasturamo i na kraju budemo cetvrti ili peti u onoj velikoj zajednickoj ligi Sfrj,razdvojili smo veliku cetvorku.....Poenta je da skoro nijedan od ovih igraca (iz drugog i treceg slucaja) nije ostao kod nas duze od sest mjeseci ili godinu dana a opet smo gazili.....
Moze li se istorija ponoviti i ovaj put?
Naravno da moze!!!
Evo jedan prijedlog upravi. Posto je trener rekao da mu treba jos jedan dobar napadac: Dovedite Branimira Subašića iz Zvezde, koliko znam i sa njima imamo neki ugovor oko posudjivanja igraca i slicno, a covjek je napadacka klasa za ove nase, a i besplatan je
Evo jedan prijedlog upravi. Posto je trener rekao da mu treba jos jedan dobar napadac: Dovedite Branimira Subašića iz Zvezde, koliko znam i sa njima imamo neki ugovor oko posudjivanja igraca i slicno, a covjek je napadacka klasa za ove nase, a i besplatan je
Baš nešto razmišljam da nađem sebi menadžera pa da i ja zaigram, jest da bi mi kile malo pravile problema u kombinaciji sa godinama, al nema veze, kad vidim kako kupuju igrače ko na kilu, onda bi i ja da zaigram ne za pare, nego da pomognem klubu
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Jest, al mislis da ce igrati za 500 km, covjek ima ugovor, vidis da se tamo pate da ga negdje utope, plata mu kapa ,ne mora ni igrati ,a prije ce otici negdje u Kinu,Azerbejdzan,Katar i sl zemlje gdje mi ne mozemo parirati sa platama.Naravno da moze!!!
Slazem se, ali kako sada stvari stoje jos nema klub i ocajnicki trazi gdje ce igrati narednih 6 mjeseci.
Ali apsurdno je i diskutovati o tome, kad od toga nema nista
Ali apsurdno je i diskutovati o tome, kad od toga nema nista
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Eto Grujic u Laktasima

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
- Источно Стајање
- Kontakt:
$ ' & $ ? је & ¥ , ? $ % $ ? је " прерано ,$ $ " је прерано % ,$ & & ,цура ,& је ? $ за цртање ,& је све $ ? са " ', &, & & ? са зезу ,$ , " наравно ту уз & " са ? ...
' & " је ? / " & те ? ¥ ...
((
' & " је ? / " & те ? ¥ ...

$ ? ногу ја ' " & , % & $ " $ све , сву своју / " % $ " " & " ¥ све ... !!! &
-
- Kontakt:
nisam odavno pisao...TESKO TESKO samo cu to reci,hajoj sve krenu od odlaska baje..da je on ostao ja mislim da bi pola igraca sto je otislo ostalo 

TREĆI PUT ČASTIMO
Neka pociva u miru!Strahota ziva kad cura kao ona,tako pozitivna,naglo zavrsi svoj zivot!" Стајање je napisao/la:$ ' & $ ? је & ¥ , ? $ % $ ? је " прерано ,$ $ " је прерано % ,$ & & ,цура ,& је ? $ за цртање ,& је све $ ? са " ', &, & & ? са зезу ,$ , " наравно ту уз & " са ? ...
' & " је ? / " & те ? ¥ ...((
Treci put castimo
Cuo sam,na skijanju....Neka joj je laka crna zemlja i pokoj joj dusi." Стајање je napisao/la:$ ' & $ ? је & ¥ , ? $ % $ ? је " прерано ,$ $ " је прерано % ,$ & & ,цура ,& је ? $ за цртање ,& је све $ ? са " ', &, & & ? са зезу ,$ , " наравно ту уз & " са ? ...
-
- Kontakt:
Schlager je napisao/la:Cuo sam,na skijanju....Neka joj je laka crna zemlja i pokoj joj dusi." Стајање je napisao/la:$ ' & $ ? је & ¥ , ? $ % $ ? је " прерано ,$ $ " је прерано % ,$ & & ,цура ,& је ? $ за цртање ,& је све $ ? са " ', &, & & ? са зезу ,$ , " наравно ту уз & " са ? ...
TREĆI PUT ČASTIMO
...
Zadnja izmjena: tatamata, dana/u 01 feb 2010, 16:03, ukupno mijenjano 1 put.
Treci put castimo
Schlager je napisao/la:Cuo sam,na skijanju....Neka joj je laka crna zemlja i pokoj joj dusi." Стајање je napisao/la:$ ' & $ ? је & ¥ , ? $ % $ ? је " прерано ,$ $ " је прерано % ,$ & & ,цура ,& је ? $ за цртање ,& је све $ ? са " ', &, & & ? са зезу ,$ , " наравно ту уз & " са ? ...

- Милош Обилић
- Kontakt:
? ? " & " - " на ? ? &. $ ? $ " ¥ је " са " $ за $ на $ $ " " - " у " за ? " ? 2. &.
- Све ' $ са ? " " " " - " на " у &. & ' ?, ? $ ', у " ? & $ $ ? ". $ ' $ ¥ ' за нас је % ? & " $ $ " ? " у ? – & је ".
? је рођен 12. ? 1984. $ " наступао је за & ? $ " ". " је " $ ?, рођен је 2. & 1987. $, % је $ ? ", а " је " за ?, ? " Горњег ?, ? " ?, а јесенас за $.
$ " је ¥ са $ " ? ? ? $ " " " $ уговора " он - " " " у &-у.
- & ' се $ " ' ' ? уговор – & је & ".
$ ? " ", ? " у & " % & % " Јово %. У " за $ на $ $ ? су % Срђан ? ($, ?) " $ " (", "), " је наступао за & $ " " &.
KO KAZE DA JE BITAN KVALITET, SAMO KVANTITET BRATE. ODES U SRBIJU NA PIJACU I KAZES ALO BRATE DAJ MI KILO GOLMANA I 750G NAPADACA A VEZNJAKA MA NE TREBA BRATE KO JOS IGRA SA VEZNJACIMA, AL AKO SU JEFTINI DAJ I NJIH NIJE FRKA UPOTRIJEBICE SE
- Све ' $ са ? " " " " - " на " у &. & ' ?, ? $ ', у " ? & $ $ ? ". $ ' $ ¥ ' за нас је % ? & " $ $ " ? " у ? – & је ".
? је рођен 12. ? 1984. $ " наступао је за & ? $ " ". " је " $ ?, рођен је 2. & 1987. $, % је $ ? ", а " је " за ?, ? " Горњег ?, ? " ?, а јесенас за $.
$ ? " ", ? " у & " % & % " Јово %. У " за $ на $ $ ? су % Срђан ? ($, ?) " $ " (", "), " је наступао за & $ " " &.
KO KAZE DA JE BITAN KVALITET, SAMO KVANTITET BRATE. ODES U SRBIJU NA PIJACU I KAZES ALO BRATE DAJ MI KILO GOLMANA I 750G NAPADACA A VEZNJAKA MA NE TREBA BRATE KO JOS IGRA SA VEZNJACIMA, AL AKO SU JEFTINI DAJ I NJIH NIJE FRKA UPOTRIJEBICE SE
-
- Kontakt:
Bas takosubzero81 je napisao/la:? ? " & " - " на ? ? &. $ ? $ " ¥ је " са " $ за $ на $ $ " " - " у " за ? " ? 2. &.

TREĆI PUT ČASTIMO
Starčević u BSK-u vjerovatno...Bogami,dovede mnogo Borčevih igrača ovaj BSK ,ako se ne plasiraju u Premier ligu nista nisu napravili 

" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &
Zao mi je kada sam cuo za Tamaru neka joj je lahka crna zemlja i da je andjeli cuvaju i ako je nisam poznavao tuzno to kaako se to zavrsi tako mladi ljudski zivot tuga 

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.